Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki figyeli az arsenal vodcastot az már tudhatja, aki meg nem az figyeljen! 😄

december 3-tól 3 napig ingyen lehet majd nézni az online arsenal tv-t. 😊
arsnl
ahahahah
Milyen érdekes pont sikerült olyan idõpontokra tenni, hogy véletlen se lehessen elõtte pihentetni vagy vmi. 1 hét alatt lesz így egy Villa, Mu Chels, Pool sorozat. Köszönjük.

minimize
A meccsek gyorsan követik majd egymást decemberben, de mielõtt az Arsenal visszaveti magát a Premier League versenyébe, a Manchester City otthonába utazik a Carling Cup keretein belül. Mark Hughes, a City edzõje a legjobb csapatát szándékozik bevetni szerda este, de Wenger nem akarja követni a példát.
A franciának szándékában áll folytatni szokását, vagyis a fiatalokat játszatni a BL-ben, hogy az állandó kezdõknek adjon egy kis pihenõt a létfontosságú PL meccsek elõtt.
„A Carling Kupa nem a legfontosabb számunkra, de gyõzni megyünk a City-hez.” Mondta Wenger.
„A fiatal játékosainkat fogjuk játszatni, és néhányuk a BL-ben is szerephez jut majd (Az Olympiacos ellen, jövõ héten), mert már továbbjutottunk."

Forrás: Arsenal.com<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
ezzel a kerettel egyszerûen lehetetlen címeket nyerni és azt gondolom, ha ezt nem látják be azok, akiknek be kéne (Wenger, és a vezetés többi "része"...) addig a trófeák megmaradnak az álom kategóriában.
a jelenlegi kerettel marad az ábrándozás, meg a csodavárás...

No one can stop Death!

minimize
azt hiszem, a nagy örömmámorotokban valamit félreértelmeztetek.
NEM a bírón ment el, nem is írtam ezt, csupán rátett egy lapáttal a "kétszer szólok a kéknek, késõbb TALÁN lap is lesz"-hozzáállásával egy amúgy fejben káosszal küzdõ, lényegében teljesen eredménytelenül "támadó" csapat gyenge napjára.
amire Rosi bejött csereként, addigra már simán lehetett volna plusz 2-3sárga a kékek oldalán is. ennyi, nem több. egyébként a visszaütéséért volt a szabad kifelé, ezt említette meg Almunia.
az angol közvetítõ(a YES adón)ennyit mondott mindösszesen:
"Arsenal play the football, chelsea score the goals today"
biztos õ is Ágyús-szurkoló volt...
kikaptunk, ennyi.
remélem a világ nem dõl össze idén sem, ha nem lesz kupa, miegymás...

No one can stop Death!

hedonist
<#nevetes1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

<#hehe><#hehe>
Gunnersboy
mindig bepattan rola a labda 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
Csak nektek? Akkor miért van a topscorerek közt immáron 5-ik éve a PL-ben?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Haha amikor Cole (igazadvan megrúgta) már rég fújt a bíró elõtte vmi másért, szóval az semmis, rosicky meg szétrugta huzta a nagyobb mikelt aki ebbol kb semmit nem érzett szépen fedezte a labdát, és almunia rughatott szabadot😮 érdekes volt. Anelka az elejen sokkal inkább érdemelt 11-est, mint Vela késõbb, aki láthatóan el akart esni, még a kommentátor is mondta(én még azelõtt felkiáltottam,h mindjárt elesik, mielõtt tette volna, annyira látszott rajta😊 ) összességében, teljesen igazságos volt a bíró, nem úgy, mint a MU-Pmpey-n pl. Egyedül Vermaelen miatt együtt érzek veletek ezt sajnálom, de benne van és nem ezen , ment el.
Well played & grats!

ezen nincs mit rágódni!
nem kell a bíróra kenni a mecset hiszne mi nem lõttünk gólt míg a chelsea 3at is!
szóval egy 0-3nál nincs kire fogni! Ez égés!
Rangadó+hazai pályán egy gólt illett volna összehozni,de a 3 kapott az nagyon durva
Kaplan
Ebben a kommentben sajnos több az igazság mint a szarrágás. Rajongás ide, rajongás oda, vegyük már észre, hogyha nem lövünk kapura abból gól az életben nem lesz..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
Rosicky 3szor rúgott után plusz ütött lap nélkül😊
ezért fölös ezeket mondani mert volt itt is ott is

Kb. magatokat vertétek meg mert gurigáztatok spanyolossan ide-oda amig el nem vesztettétek a labdát vagy oda nem léptek!Különösebb eredménye nem volta dolognak , gólvonalig akartátok játszani,gyenge védelmek ellen lehet bejön de itt nem jött be...

Az meg h 4-5év alatt wenger semmit nem tud kitalálni Drogba semlegesítésére az õt minõsíti illetve Drogba klasszisát(ellenetek mindig betalál).Pech

minimize
Fabregas két ember közt "csúszott el", Vela esete nem volt az, de az egy fej elõnyre(!!!)befújt lesnél Cashley Cole Eduardot rúgta el, nem a labdát.
pl.
Essien, Mikel lapok nélkül, nem észrevett utánrúgások (J Cole)...mi megszokhatttuk, viszont ez a pályán eléggé elvonja a figyelmet a játéktól-lásd Fabregast az utolsó 20percben.
Drogba nélkül ez a chelsea ma nem nyert volna, max. Vermaelen segítségével.Mi viszont egy normális befejezõ ember nélkül vagyunk nullák jóformán.

No one can stop Death!

Oziris666
Anelkáét meg lehetett volna adna bár õ is inkább elcsúszott!
Fabregas elcsúszott az 100%ék ,Vela meg hát max derékkal értek hozzá az meg simán test-test ellen!(ilyenért sehol nem adnak 11est)Most ha ilyeneket befujnál ,akkor amikor átölelnek valakit szögletnél(Terry) ezek is 11esek, lenne vagy 5meccsenként...
Mind1 ugyse ezen múlott...nem volt jó a bíró de ezt már megszokhattuk!

minimize
sanszos. véletlenül fel is vettem vinyóra, most néztem harmadszor.
egyébként megadhatta volna Análka esését is, ezért írtam ezt:
"megadnak itt2, ott egy 11-est".
"más meccset néztél😄" mekkora poén.
valójában svéd salakmotorversenyt néztem, tudod...<#lama>

No one can stop Death!

Oziris666
2 11est ?más meccset néztél😄

grebber
Nagy csapatok ellen lószart nem érünk!

Next PC upgrade: 2022

Sabcsee
így van<#eljen>

kaka

én már évek óta várom hogy wenger távozzon
átigazolási politikája egy szar, újat meg nemtud adni már a csapatnak
minimize
a következõ gyõzelem után nem kommentelsz, vagy akkor jó lesz a csapat?
szebb játék, egy nem "rangadóhoz" méltó játékvezetés, és HA Drogba nincs összekalapálva mára, akkor egy vicces, öngólos 0-1, vagy ha megadnak itt2, ott egy 11-est, akkor is más a helyzet. egyébként 80percig nálunk volt jóval többet a labda, de Edu pl. harmatgyenge. Arshavin többet próbálkozik pl...ez meg egyszerûen a szokásos "balszerencse", szerintem (durva, de...)edzõcsere kell, vagy teljes fordulat a menedzser felfogásában. addig ez marad, kupa, bajnokság nem.
attól még magyarázhat, mert teljesen igaza van. nem tudom, Ancelottinak, vagy a szériájuknak szólt ez a nagy "tisztelet", de bõven nem egyformán mért. nem csodálom, hogy az utolsó 5percben Rosi is begurult..
ettõl még nem úszott el a bajnokság, de a télen erõsíteni kell.
a nélkül semmi. megint.

No one can stop Death!

0-3... <#wilting> ez durva... <#wilting>
arsnl
ja és bajnoki álmainknak lõttek is így

arsnl
mi a faszé erõltettük a beíveléseket ha legmagasabb emberünk Almunia volt? teljesen szar taktika volt.. Még ez a nyomorék bíró is rátesz egy lapáttal

Kaplan
magyaráz, nem magyaráz.

kapura se akarunk lõni, szánalmas egyszerûen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
nem csodálom, hogy Wenger folyamatosan magyaráz a másod-játékvezetõnek.
van mit.

No one can stop Death!

Kaplan
hagyjuk is..

ekkora sz@rt:S

drogba már megint drogba ez is csak ellenünk tud villogni KA-t😊
Rolka
Song lecserélését nem értem

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Sabcsee
remek...2.félidõben cselzi beáll védekezni 10 emberrel és mi max egy szépítõ gólt tudunk rúgni :/

kaka

Kaplan
hát bazdmeg..

Rolka
uram isten! mint májusban

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

minimize
nézegetheti(né)KieSling-et is akár, megint betalált, most a Stuttgart-nak.

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
nem mondtam, hogy nem az, Chamakh meg egyenlõre(állítólag)sztornózva-vNistelrooy-ról olvastam ezt, csak így jött(nálam is)szóba a pali.
egyébként sosem bírtam, úgyhogy megleszek nélküle(is).

No one can stop Death!

XTHB
az

Arsenal Örökké

Kaplan
Van Nistelrooy is ugyanilyen porcelánbaba sajnos..

minimize
állítólag szó volt RvNistelrooy-ról is, de õ inkább a Pool-ba jönne a télen. valakit venni, vagy kölcsönözni kell, ez tény.
remélem délután nem mossák fel velünk az Emirates-t...

No one can stop Death!

Sabcsee
kb lõttek a szezonjának...<#eljen><#falbav>
chamakh jöhetsz...v mind1 csak vmi csatár :/

kaka

á, faszom... <#szomoru1>
vmvr
a fenébe, így viszont lehet, hogy jól jönne télen egy csatár. akár kölcsönbe is.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kezdõdik ... <#szomoru1>
hedonist
RvP out for 5 months.

Sajnálom gyerekek, egyébként nekem is ez a sérülésem most bár nekem nem kellett mûteni és csak 3 hónap.

vmvr
ez jó, köszi

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Gibbs most már tényleg 3 hónapra kidõlt =/

minimize
kapufa volt itt is, plusz egy (ismételten csak)11es gyanús eset.
lassan szokom, hogy idén az Ágyúsok nem rúg(hat)nak 11est.

No one can stop Death!

meg 2 kapufa a vendég oldalon ami a szerencséhez fûzõdik
Na nem játszottunk a legjobban de, hoztuk ez a lényeg...
Rem Gibbs nek semmi baja nem lesz és már játszhat a Chelsea ellen.
GO GUNNERS GO!!!

arsnl
A végére már Gibbs is lesérült. annyira szar már ez, hogy minden meccs után izgulni kell éppen ki sérült le ... :S