31698
-
#30456 Merte,meg még pár arc a Főnökkel az élen nyugodtan "balra el...". nem utolsó meccses,kb.20találkozó alapozta meg bennem,a mai "produkcióra" meg nem is mondok semmit. Gazidis a héten mondta,nehéz,szinte lehetetlen lesz Wenger-t pótolni(a héten terelte le a Monaco-t a Főnök...). azt mondom,kezdjünk el gondolkodni az utódján...
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.10.18. 18:11:40 -
#30455 Ismételten legalja -
#30454 szomorú ez a 2 győzelem 5! döntetlen 1 vereséges statisztika... jó lenne helyre tenni fejben a csapatot,mert tudásban azért jobbak vagyunk.. -
pLau #30453 Egy Hull-t se bírunk megverni (Y) ez ám a teljesítmény... -
#30452 Manchester United legendája, Paul Scholes elismerően nyilatkozott az Ágyúsok futballistájáról,Jack Wilshere-ről.
"Jack Wilshere nagyon jól futballozott a nemzeti csapatban. Úgy gondolom, hogy egy lépéssel magasabb szintre került, és jelen pillanatban ő Anglia legjobb játékosa. Képes megoldani a bonyolult szituációkat a rövid passzos játékban, mellette a hosszú labdái is pontosak."
Az Arsenal középpályása remek labdákkal szolgálta ki Wayne Rooneyt, aki csak a gyenge helyzetkihasználása miatt nem szerzett több gólt Észtország ellen. A két játékos közötti remek kapcsolatot Paul Scholes is kiemelte.
"Minőségi passzokat adott Wayne Rooneynak. A két futballista között állandó a szemkontaktus, aminek a jelentőségét nem lehet alábecsülni. Ezt Jack is említette egy interjúban, és teljesen egyetértek vele. Sokszor egy pillantás is elég ahhoz, hogy tudjad, merre megy a társad. Úgy tűnik Rooney és Wilshere között működik a kémia."
kár,hogy őt nem lehet ideigazolni. Rooney az egyik legjobb angol játékos jelenleg. -
#30451 erről szólt az (is).
ma olvasom, a bayern-nek nem kell Özil, az inter meg vinné Podolskit is Campbell-el együtt(aki a menedzsere szerint tök jól érzi itt magát...gondolom,nagy fíling lehet a vip-ből,meg az otthoni tv előtt nézni a csapatot. na jó,néha a cserepad 4.sorából....) -
#30450 Itt Wenger egyértelműen a keresztmetszet. A vezetőség Özilt Wenger kérésére hozta ide, és nem ők nem játszatják Campbell-t. -
#30449 csövön leszünk a télen lóvéval,állítólag az Inter ajánlatára rá is bólintott a Főnök,már ami J.Campbell-t illeti-ő dettó lépne innen-mivel aranyom pálya közelében sincs...:/
Özil esete meg duplán kapufa, Fabregáz a legjobb asszisztos lesz a végén,mi meg elpasszolhatjuk(eszerint) a nagy Özilkét.
szintén gratula a vezetőségnek(is) -
#30448 Egybehangzó angol sajtóhírek szerint – amelyről elsőként a Daily Mail számolt be – Mesut Özilnek elege lett Angliából. A korábban a Real Madridban, a Schalkéban és a Werder Bremenben is megforduló középpályás a télen mindenképpen távozni szeretne, mivel továbbra sem tudott beilleszkedni az Arsenalnál, és vissza akar térni hazájába.
A német középpályás nincs könnyű helyzetben. Özil október elején szenvedett térsérülést, amely miatt idén már biztosan nem léphet pályára.
Az angolok szerint így könnyen megeshet, hogy az „ágyúsok" játékosa Arsenal-mezben már nem is játszik többet, ugyanis a téli átigazolási időszak kezdetén már egy 38 millió eurós ajánlattal kopogtathat a londoniak ajtaján a Bayern München, amelyet Özil reményei szerint el is fogad jelenlegi csapata.
A német a 2013–2014-es szezonban 26 bajnokin öt gólig és tíz asszisztig jutott a Premier League-ben, piaci értéke 45 millió euró körül mozog a transfermarkt.de szerint. -
#30447 Bejött Ox is, most éppen 4Arsenal-os az Angol válogatott csapatban a pályán. -
#30446 Wilshere-Rooney kettős nem szar ma sem(20'min. Észt-Anglia) -
#30445 Az Arsenal a télen 34 millió euróért leigazolhatja a Schalke 04 német kiválóságát, Julian Draxlert, ám ehhez egy valami szükséges. A londoni klub átadólistára helyezte az ugyancsak német Mesut Özil-t akire jelenleg egy 3 hónapos kihagyás vár sérülése miatt, de idén amúgy sem alakulnak neki jól a dolgok az Ágyúsoknál, mint ahogy azt a klub és a játékos tervezte. A nemrég még klub-rekord átigazolási összegért vásárolt Özilt 42,5 millió euróért engednék el.Ha Draxler valóban az Arsenal csapatához igazol, Özil maximum nyárig maradhat, utána új kihívások elé kell néznie.
valóban nem fekszik neki a PL,vagy szimplán nem "szokott" még hozzá? passz,anno mou is a világ egyik legjobb irányítójának nevezte,mikor elhoztuk.
-
#30444 -
#30443 Koscielny is kidőlt... -
pLau #30442 Végre kap majd más is lehetőséget a szélen, szerintem "jól" jött ez a sérülés. -
#30441 Legalább összeszedi egy kicsit magát, lesz ideje gondolkozni. -
#30440 a mostani teljesítménye alapján nem mondom, hogy baj lesz a hiányából... -
Dean Winchester #30439 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-ozil-terdserulese-miatt-harom-honapra-kidolt-2368545
fasza.... -
-
#30437 Semmi gond! Oszinte leszek, simanak is gondoltam, bar megsem lett annyira az! De ezzel nem akartam senkinek odaszurni, csak a mostani allas szerint a ket csapat eddigi mutatott jateka alapjan, sztem nem meglepo az eredmeny.
Es ezt Wengernek koszonhetitek, hogy soha nem nyert meg Jose ellen! Arsenal rivalis csapat, de ahogy tobbszor elmondtam, semmi okom utalni, mert szimpatikus, kiveve Wengert, nekem...
Lenyeg a lenyeg, h ekkora kulonbsegnek nem kene lennie a ket csapat kozt, City kozt sem, de en ugy latom az edzo nem megfelelo egyszeruen, es ez vhol szomoru minde PL fannak. -
#30436 Jó azért a szemfedőt le kéne venni egyeseknek, mert megint magunknak köszönhetünk mindent.
Nem kell itt a buszos taktikát köpködni, mert nagyon is tisztában volt Wenger is azzal, hogy Mou leszarja a hazai pályát és inkább a védekezésre fog jobban koncentrálni. Ezt minden csapatával eljátszotta, a Real is beállt a kapu elé a Barca ellen, kivártak türelmesen, majd azt a kevés helyzetet kihasználták és megnyerték a meccset. Csak Wenger is istentelenül makacs. Az új felállás egy baromság, legalábbis a PL-ben nagyon nem működik, mert rengeteg a test-test elleni küzdelem, keményebb a játék. Hiába rakja tele művésszel a középpályát, ha képtelenek fizikálisan felvenni a küzdelmet az ellenféllel. Haraszti Ádám rá is mutatott az Arsenal legnagyobb gyengeségére. Tele van a középpálya olyan játékossal, akik fizikai és mentális beállítottságaik alapján sem képesek normálisan védekezni. Emellett lusták is és nem érnek vissza védekezni. Nézzétek meg Sanchezt. Nem játszott jól szerintem, pedig sok támadás ment az oldalán, sokat volt játékban, de nem tudott érvényesülni. Viszont sokat dolgozott, sokat futott, rendszerint visszasprintelt védekezni, Ivanoviccsal állandóan leütközték egymást, alacsony termete ellenére is nekimegy az erősebb ellenfélnek. Ezt nem igazán csinálja Cazorla, Özil meg gyakorlatilag elhagyja a labdát mikor már közelednek hozzá. Özil nemhogy nem védekezik, de a párharcokat sem vállalja fel. Ki kell mondani: a PL nem neki való. Jól írta valaki lentebb, hogy egy nagy punci. Be van szarva vagy csak szimplán lusta belemenni a párharcokba, nem tudom, de teljességgel haszontalan a csapat számára. Néha gólt lő, néha gólpasszt ad, de rém gyenge a teljesítménye. Én egy Khediráért már most odaadnám. Felőlem télen viheti a Bayern. Pedig a Realban imádtam és csodáltam. Ennyit Podolski is csinál a pályán, de legalább ő oda mer lépni meg megfordul a fejében, hogy kapura lőjön. De szerencsétlen már ő is olyan mélységekben van, hogy hiába áll be, kvázi észre sem veszi az ember.
Wilshere-t pedig nem szabad mélyen játszatni. Neki szervezni kell a játékot, mert azt nagyon tud.
Alig várom, hogy Walcott visszatérjen, mert ő dettó robotolós ember, aki végigszántja a pályát és be meri vállalni a test-test elleni küzdelmet. Borzasztóan hiányzik.
A bíróról meg annyit, hogy nem volt következetes. Rosszul vezette a meccset. Nem csak Arsenal oldalról. Banális dolgokért osztott itt is-ott is lapot, és komolyabb incidensekért pedig elmaradt a büntetés. Hazard eseténél lehetett volna pirosat adni, de van egy olyan érzésem, hogy a 6-0-ás meccs után nem akarta, hogy ismét bíró legyen a meccs főszereplője. Viszont két nyújtott lábas becsúszásnál is elmaradt a piros. Se Cahillnek, se Welbsnek nem lett volna szabad befejeznie a mérkőzést. És ismét támogatom Haraszti Ádám gondolatát, hogy pont az ilyen szabálytalanságokért kellene azonnali pirosat adni, példát statuálva, hogy ne engedhessék meg maguknak a játékosok az ilyen durvaságot. Anglia ide vagy oda. Ha én edző lennék és egyik játékosom így csúszik rá a másikra, akkor függetlenül a bírói ítélettől, én magam tiltom el a játéktól a saját emberemet. Elfogadhatatlan.
Cesc kezezését is be lehetett fújni, viszont nevetséges az, amikor egyesek ezt érezték a meccs döntő pillanatának. Ne egy tiziből akarjunk már pontot menteni egy ilyen rangadón. Meg amúgy se. Azért az Arsenal valamilyen oknál fogva még mindig a világ elitjébe tartozik, állítólag tele van nagyszerű játékossal a keret is, van egy jó edzőnk is, szakképzett szakmai stáb, akkor meg kérek szépen mindenkit, hogy focizzunk is, ne folyton a saját gatyánkat szarjuk össze.
-
#30435 a tegnapi kirohanásom(ami nem volt igazán az...)okán elnézést kérek,de egy hete már "lesimáztad" előre a meccset,a legutóbbi PL-meccsetek után.erre céloztam,semmi másra.
ígérem,cserében pénteken elviszem a melósaim(a cselsziseket is....)vacsorázni,jó lesz egy kis csapatösszetartásra.
mindenkihez úgy állok hozzá,ahogy adott személy viszonyul a személyemhez,családomhoz,csapatomhoz,stb. semmi több.
még annyit: tegnap lereagáltam volna,de az I*****ek nem engedett fel az sg.-re a netem.
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.10.06. 07:33:12 -
#30434 Tényleg hagyjuk, ha így állsz hozzá... Semmit nem írtam sehol, ami miatt meg kéne sértődnöd sztem... -
#30433 Most reálisan nézve ki reménykedett is győzelemben ? Lent már említették és tényleg igaz, hogy Európa egyik legjobb formában lévő csapata most a Chelsea, mi meg rég látott szar formában vagyunk. Azért ma annyira nem játszottunk alárendelt szerepet, mint tavasszal, pedig most még talán több is a sérültünk. Cahill elmaradt pirosáról meg inkább nem is beszélek...
Az igaz, h már nem egy nagy taktikus az öreg, de idén igenis újítani próbál. Nem hülyeség ez a 4-1-4-1, a keret összetétel alapján okés, épp azért találta ki az öreg, hogy a sok művészünk megférjen egymás mellett a pályán. Az már más kérdés, hogy ez eddig egyáltalán nem működik...
Október eleje van és játszottunk már a City-vel, Spurs-szel, Chelsea-vel, Everton-nal, utóbbi 2-vel ráadásul idegenben. A MU-nak pl egy komoly meccse nem volt még( max ma az Everton ellen, de az is otthon volt). Kövi meccsek: Hull, Sunderland, Burnley, Swansea. Itt lesz idő kikísérletezni egy normális egyensúlyt a kezdővel. -
Pares #30432 Ez az "antifocizás" meg "buszozás" egy faszság. Létezik eredményes futball, meg létezik eredménytelen futball. A Chelsea az előbbibe, az Arsenal meg az utóbbi csoportba tartozik. Ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni. Inkább azon kéne elgondolkodni Arsenáléknál, hogy miért tartoznak évek óta az utóbbi csoportba. -
#30431 nem "okolom" őket,de vicces,hogy ennyit tettek le ellenünk,a szomorúbb az,hogy elég is volt ennyi. Mou "buszos témája" miatt húztam fel magam, Ő ne jöjjön ilyenekkel...
a Főnök ideje sajnos lejárt, roppant kevés,amit hozzá tud tenni a keret produkciójához, az általa erőltetett felállásokat,"taktikát" nem is említem. Özil nem cserélhető le,mert drága volt,a posztján sem játszhat,mert akkor eredményesebb a team,nem értem...
megy tili-toli,rengeteg(állandóan)a sérült, Fabre,meg Song pedig igen is elfért volna a keretben,lett volna, ki-kik helyére,de ez a makacskodás azt eredményezheti,hogy nem leszünk örökké top4-csapat-ez idén már bekövetkezhet,ha nem vigyázunk.
az utánpótlásban,vagy igazolásoknál okés lehet a Főnök,de menedzserként (nálam) most vesztette el a helyét. persze,elküldeni nem fogják,nem is várok ilyesmit...
szomorú vagyok,mert értem,hogy a futball változik,de 20éve nem arra számított az ember,hogy egy cselszi ellen eleve bukóban várja meccs végét egy Ágyús...anno ezek a béka segge alatt sem voltak,most meg mou-Wenger 12-0.... -
#30430 Tényleg nem a Chelseat kéne okolnunk. Bucira vagyunk verve, állandóan. A saját házunk táján kellene Wengernek végre takarítania, például Özil padra ültetésével kezdhetné. Lepkefing a társulat, Egy csapatnyi középpályásunk van, totál feleslegesen, mert értelmes taktikát nem ötletel ki Arséne. -
#30429 hagyjuk is a témát.
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.10.05. 17:35:38 -
#30428 hagyjuk már ezt a nyalit-olvasom a hozzászólásaid másutt is...Mou-tól,és a Főnöktől is többet vártam,a hazai pálya meg adta az elmaradt pirosat(nálunk is megúszta Welbeck,tény),meg a 11est,ennyi. Európa pill. legjobb formájában lévő együttesétől több JÁTÉKOT,kevesebb buszos témát vártam,ennyi. további kellemes napot! -
#30427 Megertelek h bant, de el kell fogadni, h ez a taktika nyero. Ha hozzuk a kiscsapatok elleni tamadoformat mint a city veletek akkor lehet 2-2 lett volna vagy nyertek vagy egy Everton fele 3-6. Azok utan rendett tet jose es latszik, h visszafogta a tamadojatekot.
Rem unalmas meccs volt osszesegeben. Ezert megertem, h minket okoltok igy is van, de erre wengernek kenne ellenszert kitalalnia, ami ugy latszik ennyi ev utan sem fordul meg a fejeben. -
gondolom a Főnöknek 8meccses eltiltás... -
#30425 Mou tisztában volt azzal,hogy "körbeudvaroljuk" a 16-ost, aztán ennyi, ki is védekezték. volt egy jogos 11es, két(itt-ott)elmaradt piros,meg egy kezezés,amit nem látott a bíró,sem a hazai drukkerek,de valós helyzet nélkül sem lehet x-et,győzelmet várni...
a beszariság maradt,Mou tuskósága dettó, de a keret ennél bőven többre képes,kár,hogy nagyon lemaradtunk az antifocis kékektől-is...
HA összekapja magát a csapat,a legjobb 4meglehet a végére,de ehhez kell a Főnök normális taktikai hozzáállása is.
amúgy bánt,hogy EZ a foci eredményes,mert többet vártam a hazaiaktól.
a tuti 11est azért hiányoltam,időben(??)jött volna... -
#30424 ez így simának tűnik,kár,hogy kevéske foci volt-mind2 oldalon....:/ -
#30423 de ezt nem hiszem el... a biro nem kovetkezetes egesz meccsen. kezdjuk aleyis paros labas becsuszasanal meg utana fabregas kezezesenel semmit nem fuj le. ezt leszamitva nem jatszik rosszul a csapat csak ozil fogalmatlan szegeny nem tom mi lehet vele fejben ossze kene rakni. meg szolni kene h lehet kapura is loni -
#30422 Hazardot képtelenség ma tartani. Jól van, itt a második, eldőlt. -
#30421 félti a kis lábát. a busz meg beállt(hazain...)a 16-osra. -
#30420 Özil egy kibaszott punci. Elkeserítően szar, semmi, de semmi tűz nincs benne. Ráadásul rohadt lassú és körülményes. -
#30419 (halkan írom,közben a T'ham meccsen Kaboul utolsó emberes lökése dettó sárgát ért only...) -
#30418 a mutatott játék nem rossz,Atkinson "csak" a szokásos. a Főnök lökdösődése megvolt a kérdéses szitunál??! -
#30417 hajra! kell a harom pont!