Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Plusz Chelsea nevelés<#idiota>

ejjj ott van a fejemben a BL döntõbeli emberhátrányban szerzett gólja 😄DD
Cole jólenne+még angol
ha bejön ez az új szabály akkor kivel fogunk kiállni 17évesekkel?
Gunnersboy
állítólag 9 milliót adnánk Carlton Cole-ért...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

senderosnál mindenki jobb😛
arsnl
Rosicky visszatérhet az Everton ellen, hacsak nem marad el ez is...
Lehet, hogy Campbell is visszatér, de csak ha megy vki(Senderos sztem lelép). Jobb lenne mint a svájci az biztos.

ha tudni lehet mikorra halasztodik a Bolton elleni ütközet akkor szóljatok!
Evertontól meg félek ,de remélem a srácok megverik õket 😊
arsnl
okés akkor bocs 😄 ja akkor egy helyen olvastuk :S Alex ---bazzz azt hittem Sir Alexrõl vlt szó! elnézést kérek! és értem amit mondasz
minimize
érdekes, szóról-szóra ezt olvastam ma, de ezt Alex, a chelsea védõje nyilatkozta, bõven nem SAF...
"A Brazil védõ véleménye szerint már a ManU sincs versenyben idén a bajnoki címért.Alex úgy gondolja a Premier League trófeája Londonban marad.
A Chelsea alig öt hete 3-0 arányban elintézte az Ágyúsokat, Alex mégis úgy véli idén az Arsenal rendkívül sikeres lehet.
" Az Arsenal mindig arra kényszerít minket idén, hogy mi is a maximumot hozzuk ki magunkból. Meccsrõl meccsre jobbak, mindig irányításuk alatt tartják a meccset. Mindig magabiztosak. Idén vannak a legközelebb a legjobb tudásukhoz."
<#integet2>

No one can stop Death!

minimize
igen, jó addig, amíg ez a fajta játékospolitika-és a pénz körüli sírás megy, egyenlõre örülök, hogy a top3 megvan.
amikor megismertem-megszerettem az Ágyúsokat,Wright kb. 170rúgott gólnál járt, nem ma volt. annyit változott az egész azóta, hogy személy szerint örülök annak, hogy helyünk van a világ legerõsebb bajnokságában az elsõ három valamelyikében. sehol sem írtam, hogy nem szeretném, ha megint bajnokok-kupagyõztesek lennénk(jó lenne majd vmikor utólérni pl. az FA-ben a unitedet....),de az "aranyévek" nem hiszem, hogy visszajönnének. lehet benne bízni-ha nem így lenne,inkább valami mindent vivõ-menõ csapatnak szurkolnék-de az már egy más ember lenne...
csak egy kérdés: hány kupa-vagy bajnokság megnyerésének örülhettél, mióta Ágyús vagy, õszintén??!
a futball manapság máshogy mûködik, megváltozott sok minden.

No one can stop Death!

Tyler1
minden ellenefelet kicsit túl szokott fényezni meccs elött, nem kell minden szavát elhinni 😄 az igazság mindig mecs után tör ki belõle xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

vmvr
fergie mester, ez tövig volt😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

" Az Arsenal mindig arra kényszerít minket idén, hogy mi is a maximumot hozzuk ki magunkból. Meccsrõl meccsre jobbak, mindig irányításuk alatt tartják a meccset. Mindig magabiztosak. Idén vannak a legközelebb a legjobb tudásukhoz." - SAF
Forrás:TribalFootball.com

hát ha a tudás aranyat fog érni akkor remélem igaza van 😄
Lcapitant
jó ez csak az én véleményem volt, mindenkinek megvannak a nézetei. ennyi. nem akarok senkibe belekötni

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ha így tudnánk folytatni meglenne bajnoki cím 😊
tavalyi tavasz elég jó volt most is lehetne egy olyan
😞 váó 😄 ez nekem magas :S neked jó a top3? nekem is oké meg tetszik dehát azért a top3al nem nyerünk semmit :S és max a 4.hlyre beférünk ugyis ergo a 3.hely se vmi kutyfa*sza , kell vmit nyerni bazz én már egy fa kupának is tudnék örülni csak valamit nyerjen már a csapat! vhol a dobohóra álhassanak a srácok
minimize
"sztem..."
amíg NEKEM jó, addig nem foglalkozom más csapatokkal, pletykákkal e téren(sem).
asszem pontot tehetünk rá.

No one can stop Death!

arsnl
Ez a LAcina Traore-s törtnet lehet mégse akkora kamu, mert a Kolozsvár igazgatója szerint megkerestük õket, de nincs még konkrét ajánlat. 4m euro környékén el is hozhatnánk. Magas (2m 4 centi), erõsnek is tûnik videók alapján na meg gyorsnak. Talán lesz belõle vmi, csak hát 19éves, nem biztos, hogy elég lesz egybõl ebben az idényben

Lcapitant
csak az a baj, hogy a top3 nem jó semmire sztem...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
amíg benne vagyunk a top3ban,(igaz, egyenlõre újabb kupák nélkül...) addig számomra nem nagy gáz, hogy nem költünk félévente edzõre-játékosokra x-tízmilliókat.
ha Madridban van pénz, hát költsék.
sok dolgot magam sem tartok a "legjobbnak" a mai futballban...

No one can stop Death!

<#eljen><#eljen><#eljen>
Lcapitant
még mi állandóan igazolunk, néha értelmetlenül, ti soha nem igazoltok, ezt sem tartom a legjobbnak

minimize
ebben mi is bízunk...nem mellesleg:
"It would be nice to end my career here. Madrid and the city is my second home. It would be great..."
tribalfootball.com
magyarán neki is jobb ott, nekünk is bõven jobb így.
viszont a Fõnök tényleg léphetne már, mielõtt minden potenciális jelöltet "elvisz" valaki...

No one can stop Death!

Lcapitant
Higu marad Madridban és kész! 😊

Higu nem megy sehova 😊 Remélem 😄

REAL MADRID

báttyó02
<#vigyor3>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
ezt aláírom h vannak jobbak,de padra simán befért volna,fõleg igy h állandóan sérült a fél csapat
viszont ahogy olvastam 140k heti fizut kap citybe,hát annyiért viszont tényleg nem érte volna meg

arsnl
Elvileg 140ezer fontot fog hetente keresni. Azért ez nem semmi egy kiöregedõ, levezetni készülõ játékosnak... Nálunk senki se keres ennyit, 100e is talán Gallas éri el, de nembiztos ez se. Nem csodálom, hogy Wenger nem akarta visszahozni.

csocso14
én örülök, hogy nem jött vissza, ahogy láttam ti örültetek volna neki én nem, ha már elment ne is jöjjön vissza, vannak olyan jó középpályásaink mint õ sõt jobbak.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

5w0rdf15h
lóvé lóvé....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02
"A madridi Marca napilap beszámolója szerint"
amúgy remélem kacsa...vieira meg citybe ment 😞

nemzetisport<#eljen><#eljen><#eljen>
csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

báttyó02
ingyen,ráadásul ilyenkor mikor mindenkire szükség lehet,simán beférne,mégha csak padozna is

vmvr
Paddy, come home! háddemostnem?😄 szerintem még beférne simán

Mourinho elbúcsúzott Patrick Vieirától

Minden jel arra mutat, hogy Patrick Vieira új klubban folytatja sikerekben gazdag pályafutását, valószínûleg ismét Angliában szerepel majd. Jose Mourinho, az Internazionale vezetõedzõje szerdán a Chievo elleni 1-0-s gyõzelem után köszönt el a francia középpályásától.
„Minden poszton fantasztikus teljesítményt nyújtottunk, az egész csapat keményen dolgozott. Különösen Vieira, aki nagyszerûen futballozott utolsó interes mérkõzésén. Olyan játékosok közé tartozik, akinek a hiányát biztosan megérezzük. Minden jót kívánok további pályafutásához. Nem tudom, melyik csapatnál folytatja, mert senkinek sem beszélt errõl. De valószínû, hogy Angliába igazol” – mondta a portugál edzõ.
vmvr
Nem. A WHU ellen a topcsapatok és a középcsapatok közötti különbség mutatkozott meg. A meccsen konkrétan láthattuk, hogy a WHU és az Arsenal között mi a különbésg. hát ez. tény, hogy nem játszottunk jól, sõt, de mégis a mi javunkra tudtuk fordítani a meccset, mivel fejben jobban ott voltunk stb. ettõl több egy nagycsapat a középcsapatnál
A MU-Arsenal azért nem jó példa, mert ott két topcsapatról van szó, ahol mindig ugyanonnan indul a két csapat és csak az adott nap idõjárása, a játékosok kedélyállapota, vagy a pályán lévõ baktériumok száma dönt az erdményrõl. mivel a játékosállomány erõssége nagyjából azonos. najó a manchester papíron erõsebb, de nem annyira, hogy ez nagy jelentõséggel bírjon.

arsnl
Elmarad a meccs a havazás miatt....
Amúgy inkább a nézõk miatt, mert a fûtött pályával ne hinném, hogy probléma lenne annál több a közlekedéssel. Remélem nem hónapokkal tolják el a meccset.

minimize
a ma esti(várható)kezdõ:
Almunia-Sagna,Gallas,Vermaelen,Traoré-Ramsey,Denilson,Diaby-Nasri, Eduardo,Arshavin
természetesen hazai pályán nyerni kell(ene), ha abszolváljuk, 1pont már csak a jelenlegi éllovas elõnye.
Go Gunners!!

No one can stop Death!

Cabell
Akkor ezekszerint a MU teljesen megérdemelten nyert õsszel az Old Traffordon, mert okosan kihasználták a pontatalanságaitokat, okos kontrákat vezettek ellenetek, és megbosszultuk a kihagyott helyzeteiteket.

Igen, szerencsés gólokkal, de hát ettõl top csapat a United, hogy ki tudja használni a szerencséjét...

hát nemhiszem...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

nem magyarázom ki,de nem kell középcsapatra fogni azt,hogy elaludtak a 16osunknál 😊
láttam már több mérkõzést és azért rátudtak lõni legalább és nem tétováztak 😊
sõt ez a wh ellen 2-2 t toltunk a bajnokságban és hát én láttam a mérkõzés és láttam h miket müveltünk és nem álltunk le 1 másodpercre sem! még 2-1 is vezetésnél sem átunk be hátul passzolgatni hanem mentünk elõre 😊 sokan azért ekkor már inkább az idõhuzással foglalkoztak volna,nemhogy kockáztasssanak egy egy kontrát amibõl 2-2 lehetett volna!
szóval sztem a siman megérdemeltünk tudod mire mondom?
arra,hogy lõttünk 2 nagyszerü gólt (ami mázlinak lehet hívni ha gondolod)
illetve nagyon szép lövéseink voltak amiket néha éépppencsak nagy technikai bravurral védte green kapus --ezt ne hivjuk mázlinak ugye????
ill.ne hívjuk mázlinak akkor a whu gólját sem?
éppen,hogy kiugrott a védõk között és a kapus beleért a labdába és a lécrõl befele gurult a játékszer 😄 na ez a mázli ha befele megy és nem kifele 😊

szóval részemrõl ennyi a mázlis-középcsapat téma 😄
Gunnersboy

"megbosszultuk a WHU kihagyott helyzeteit", igen, ez kétségtelen, ezt hívják mázlinak egyik oldalról, pechnek a másikról.

ezért vagyunk mi "topcsapat", mert kitudjuk használni azokat a lehetõségeket, amiket az ellenfél, amely jelen pillanatban egy középcsapat, nemtud.

nem mázlinak hivnám, pusztán mentálisan föléjük kerültünk a 2. félidõben, mi jobban akartunk nyerni mint õk, ennyi az egész 😊

de persze, ettõl függetlenül nagyon szarul teljesített a csapat addig amíg Wenger nem cserélt. ez jogos 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Cabell
Ez a szebbik leírása annak, hogy ramatyul játszottatok...😄

Nem értem, mit nem lehet ezen bevallani, nekem 2 Arsenal drukker osztálytársam van, és mind a kettõ azt mondta, hogy rettenet gyengén játszottatok. Az egyik még odáig is ment, hogy megérdemeltétek volna, hogy kiessetek...

"megbosszultuk a WHU kihagyott helyzeteit", igen, ez kétségtelen, ezt hívják mázlinak egyik oldalról, pechnek a másikról.

"elaludtak a tizenhatosunknál", azért egy középcsapattól talán annyira nem nagy csoda...

Egyébként mielõtt valaki megjegyezné, kétségtelen, hogy a Unitednél jelenleg így is jóval jobbak vagytok, de nem értem, hogy a lehetetlent miért kell megpróbálni kimagyarázni...😊

összességében persze kétségtelen: 1:2 oda.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
"Az UEFA szabályzatának értelmében a spanyol csapatnak egészen három millió fontig kell ellenszolgáltatást fizetnie az Arsenalnak, a játékos fejlesztése és oktatása miatt.
A cikket sem az Arsenal, sem az Atletico Madrid, sem a játékos részérõl nem kommentálták."
arsenalfan.

No one can stop Death!

Wilshere meg megy kölcsönbe...
5w0rdf15h
Az Atlético Madrid megegyezett az Arsenalban futballozó Fran Méridával, aki a következõ idénytõl a spanyol csapatban folytatja pályafutását.

A 19 éves spanyol középpályás szerzõdés június végén jár le a londoniaknál, akik új megállapodást kínáltak neki, de õ az Atlético öt évre szóló ajánlatát fogadta el, ahová ingyen igazol.

Mérida iránt a Sevilla is érdeklõdött, de a menedzsere elmondta, a játékos rajong az Atléticóért, ezért esett a választása Madridra.

Tökjó....közben a két Ligakupa elõdöntõt elhalasztották már a havazás miatt így lehet a bolton elleni meccs is elúszik ha marad ilyen az idõjárás :S

így van, azt a meccset mindenképpen nyerni kell!
5w0rdf15h
kulcsfontosságú a szerdai meccs, hozni kell.... 2. helyet jelentene és 1 pontra lennénk csak a chelsea mögött

nincs itt mák 😄 bárki bármikor kikaphat mint a szar.
a stoke kemény lesz de hozni kell!
egyébként ha a Boltont nem verjük el szerdán akkor nagyon szomorú leszek mert egy ilyen nap után mint a mai (vagy ami volt eddig) kötelezõ lenne nyerni!