Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
megkaptuk a Stoke-ot, nem flémként, de pl. a Kékek sorsolása kicsit mákosabb.habár....esett ki "nagyobb név" is ma pl...
Tottenham v Leeds United
Tranmere/Wolves v Crystal Palace
Aston Villa v Brighton
Preston v Chelsea
Portsmouth/Coventry v Sunderland
Bolton v Sheffield United/QPR
Accrington/Gillingham v Fulham
Everton v Nottingham Forest/Birmingham
West Brom v Plymouth/Newcastle
Scunthorpe United v Manchester City
Notts County/Forest Green v Wigan Athletic
Stoke City v Arsenal
Bristol City/Cardiff City v Leicester City
Millwall/Derby v Brentford/Doncaster
Reading/Liverpool v Burnley
Southampton v Ipswich
itt meg írva vagyon.:>
No one can stop Death!
viszont paráztam, hogy nehogy mi is most essünk ki, és egy-nullnál kicsit el is kenõdtem, de látom nincs gáz, továbbmentünk pöpec. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
am én azt vettem észre,hogy a wh egy kalap szar volt ma
oké h támadásokat inditottak és befejezték akkor rendre veszélyesek voltak.
viszont a második félidõben (ekkor is voltak veszélyes szituációik) de egyszerüen a 16osunknál megrökönyödtek,elaludtak,nem volt ötletük.
és az arsenal meg nem adta fel,hanem gyors kontrák szép akciókkal támadt vissza,melynek meglett az eredménye!
Ramsey majd Edu gólja megbosszulta a WHU elbaltázott helyzeteit.
összességében jobbak voltunk és megérdemelten jutott tovább a csapat!
Grat srácok 😊
megint kiderült, a csíkó csapat jobb a felnõtteknél 😊
Bajnokságban 2-2 lett,most meg 1-2 és ez akár 1-3 is lehetett volna
a legszebb gól a héten Eduardo fejese volt ma.
No one can stop Death!
Merida nem játszott jól. sõt...
Wilshere sem volt az igazi.
A második félidõben jobbak voltunk, és össze is jött majdnem minden. Greennek elismerésem, nagyon jól védett. Diaby beállása sokat lendített a csapaton.
Száz szónak is egy a vége: 1-2 ide.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Am Wenger egyre jobban hajlik egy csatár leigazolására, de nem valószínû hogy Huntelaar vagy Chamakh lesz az.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
délután elutazom, ezért most kívánnék minden Ágyús társamnak Boldog, legalább egy kupát elhozó Új Évet!!
Gooner 4life.
No one can stop Death!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Bekapott gólokon kéne javítani. Mindenesetre megsüvegelendõ az 51.gól egy félszezon alatt.<#worship>#worship>
jó ránézni a tabellára ! 1 elmaradott mérkõzés és igy is csak 2 pont elõnye van a mu-nak
illetve 51 lõtt gól a 19 mérkõzésen 😊 a 2.legjobb az a mu és chelsea 45-45 találattal!
hétvégén west ham! Nyerünk-e?😄
aston villa,liverpool,chelsea,mu + bl ...
ha õket tuléljük kb 1 vereséggel akkor kemények vagyunk
külön örömmel néztem Song fejesgólját!!
No one can stop Death!
csak ez tartson ki az évvégére is!