Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
na, ez remek hír. Campbell jól fog jönni hátra. Ezek szerint akkor Senderos távozni fog.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Egy félidõt le is nyomott a WHU tarcsi ellen.

báttyó02
habár már erõsen koros,de még vagy 1évig jó lehet..én örülnék neki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hedonist
nekünk is ugyan olyan sûrû😊
egyébként ez érdekes:Sol Campbell to return to Arsenal

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Tartalék bajnokin biztos pályára lép, valszeg utána dõl el végleges-e a szerzõdése.

arsnl
Fõleg így, hogy már szinte most a "B" csapat játszik mi lesz még késõbb..
Mindenesetre Daily Mail meg más oldalak szerint leigazoltuk Campbell-t. Elvileg a hivatalos oldalon is fenn volt, de levették egybõl, lehet csak hackerkedtek.

heti 2 meccs azaz nemegészen 2 hét alatt 5 mérkõzés 😄
és ugye nem kis csapatok ellen lesznek ezek a meccsek 😞
deQrva jó
hát ha ezt a sorozatot megússzuk min 3 sérülés nélkül akkor az már jó 😊
január 17+20+24+27+31 nagyon tetszetõs sorozat<#boxer>
arsnl
Betették jan 20-ára a Bolton elleni hazai meccset. Faszán besûrûsödött megint a program... Van egy olyan érzésem, hogy itt fog elmenni bajnokság január végén 😞

aricsi
Sztem nem kellett volna megrendezni ezt a tegnapi meccset azt se látták hol van a csapattárs csak érzésbõl passzoltak,a szél belefújta a havat a szemükbe,tehát kb 5x annyit pislogtak,játszottam már haverokkal ilyen idõben ja és nem volt Fabregas akinek olyan szeme van mint Superman-nek átlát a falon...izé havon. Dióhéjban: megint igaza volt Wengernek.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

minimize
"Imádkozzunk Testvéreim..."
köszi a gólokat, az elsõ külön tanulmány volt...

No one can stop Death!

banok
Arsenal - Everton 2-2 ::: gólok
http://videos.sapo.pt/R53TbdcFGCabOa96My4J

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

1-0 jelenleg<#vigyor3>
minimize
elhagytunk megint 2pontot, szerintem a MU meg "legálázza, de legalábbis megveri ma a B'ham-et, úgyhogy sírhatunk az elveszett lehetõség miatt.
remélem Denilson sérülése nem túl súlyos, a következõ meccsen meg elgondolkodnék Fabianskin,illetve Gibbs-vagy Clichy felgyógyulhatna végre, mert a bal oldalon (most éppen)Donovan(is)nagyon élt, Pienaar meg fõleg.Diaby ma bõven alul teljesített, és kezdem unni Nasri gyors passzai helyett meglévõ kötelezõ 2-3körét is. ma nagyon gyengék voltunk, örülhetünk az x-nek is. bosszant, és szomorú is vagyok kissé...://

No one can stop Death!

arsnl
Szurkoljunk a Birminghamnek, hátha legyõzik a MU-t.
Jelenleg Diaby-n is ramsey-n kívül nincs valódi középpályás, viszont ha eltörlik az Afrika Kupát akkor Song visszajöhet. De reméljük Wenger szeme felnyílt és igazol, mint mondta nem hosszútávra, Rövidtávra akár kölcsön játékosokkal is elõrébb léphetnénk, mert nem valószínû, hogy valaha is teljes lesz a csapat.

67 hazai mérkõsébõl csak 5 szor kaptunk ki! ezt se tudtam :S

hopppá most nézem az odavágón 6-1re nyertünk idegenben :|

arsnl
Ez a meccs semmire se volt jó, halasztották volna el.. Ilyen gyér játékot rég láttam már. Ha Denilson sérülése komoly,akkor kp is kell, hátvéd se ártana, meg csatár se, vagy Eduardo legyen középen ne Arshavin aki láthatólag semmit se tud tenni, mióta õ a center...

arsnl
Mennyivel biztosabb a hátsó alakzat ha Fabianski véd...

ALMUNIA AKKORA EGY NYOMORÉK MÁR KURVÁRA ELEGEM VAN BELÕLE!!!!!!!!!!!!!
báttyó02
GOGOGOGOGGOOGOG

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rosicky 😊))
arsnl
Rosiiickyyyyy%%% gyerünk még 3 perc!!

újabb sérülés 😞((
ki ez a fasu bíró, összesik játékos senki nemér hozzá és nemfújja le? ennyi esze van!!!!
arsnl
Arshavin-t meg továbbra se értem miért erõlteti középen Wenger

arsnl
hát ez kész.
2.félidõbe van vmi játék erre az eddig védekezõ Everton lõ gólt..

szokásos amikor nyeni kéne nem megy
és megint hazain van szenvedés, nemtom wenger hogy küldte ki õket ma de ez ez nagy szar!!
minimize
egy szóval a mai (eddigi)játék:
idegesítõ.

No one can stop Death!

arsnl
2 kapura lövés sokat elmond...

minimize
az elsõ félidõt gyorsan törölni kell a memóriából...statikus "játék", rengeteg eladott-kapkodós átadás, kevés helyzet-jöhet a szokásos félidei "felrázás" a Fõnöktõl, mert ez eddig egyketted!

No one can stop Death!

de szarul játszanak:S
arsnl
Denilsoooon. Megpattanó lövés😄

bombagóóóóóóóóóóóóóóóóól 1-1😄D
arsnl
Vagy ez
Regisztrálsz és tudod nézni a Digisporton

minimize
ja. Gallas mellett bólintotta, de hogy Almunia mit csinált....??
"green6k"-SopCast 69850-en szokásosan jó a minõség.

No one can stop Death!

green6k
Valaki stream-et pls ha van.Köszönöm!😊

arsnl
Osman góljával 1-0ra vezetnek. Szöglet után kaptuk...

arsnl
Arsenal: Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Traore, Denilson, Diaby, Ramsey, Nasri, Eduardo, Arshavin. Subs: Fabianski, Rosicky, Vela, Silvestre, Merida, Eastmond, Emmanuel-Thomas.
Digisport adja, szal az oldalukon nézhetõ.

Wigan Athletic–Aston Villa elhalasztva (havazás miatt)
Hull City–Chelsea elhalasztva
Burnley–Stoke elhalasztva
Fulham–Portsmouth elhalasztva
Sunderland–Bolton elhalasztva
:SS
arsnl
minimize
ja, sanszos, hogy a Fõnök ennyit ad valakiért...
eddig nincs szó a mai meccs halasztásáról, ha jól tudom??!

No one can stop Death!

Gunnersboy
hála isten közben Wenger cáfolta hogy ajánlatot tettünk volna Cole-ért... 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
minek ide Higu, ugyis jön Zarate 40milcsiér<#vigyor1><#vigyor1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
ebben az egészben az a legérdekesebb,h a Madrid észrevehette,h hiába vesz összevissza sztárokat(akik nem véletlenül lettek máshol azok!) nem biztosíték a sikerre, ennek ellenére elcserélni, nem sztárként érkezett, magas teljesítményt nyújtó csatárát + 35 millát adna, egy újabb bizonytalan, máshol TOP játékosért, aki középpályás,amibõl nekik most van elég.

szart se értek ebbõl.

Ti oldalatokról, meg ez semmis, mert valszeg se Wenger se Cesc nem akarja az üzletet, persze Higuain-nal nem kicsit járnátok jól, persze nem Fabregas-ért cserébe...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
én meg annak, hogy jó játékkal válogatott lehet. ezt szeretné, a pénz se rossz...emléxem, amikor a kezében volt a kupa...

No one can stop Death!

annak örülök hogy jól jár anyagilag😊
fasza... <#wilting><#boxer>
arsnl
Fabregas nem akar elmenni, Higuain se = semmi se lesz
Nem is hinném ha elmegy pont a Realba

Higuaín + 35 milla = Fabregas?!

A spanyol Real Madrid együttese mindenáron szeretné megszerezni az angol Arsenal spanyol válogatott középpályását, Cesc Fabregast. A játékosért azonban az Ágyusok nem kevesebbet, mint a királyi gárda argentín válogatott csatárát, Gonzalo Higuaín és 35 millió eurót szeretnének kapni.

forrás.: foci24

háát remélem,hogy kacsa :S vagyis ha igaz akkor nem fogják nyélbeütni az üzletet mert ha pont most menne el Fabregas akkor azt mondom itt vége az évnek! Ha 60 millat adnának akkor sem adnám el.