Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs miért szégyenkezni srácok ! fõleg igy h egy angol sincs a legjobb 4 között pláne!
azért a mu és chelsea sztem erõsebb nálunk és õk is ugyanott vannak ahol mi 😊
remélem a bl gyõztes ejtett ki minket! Szóval mostmár hajrá barca és Henry papa meg legalább legyen annak a csapatnak a tagja aki egyedüliként tudta (tudja majd) megvédeni a BL címet!
arsnl
Chamakh gól

Lcapitant
3-1rõl necces, majd kátjuk mi lesz. a Mu elég jól tolja

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
Chamakh-ék sem úgy kezdenek, ahogy vártam. a Lyon többet "labdázik", szerintem nem megy tovább ma a Bordeaux sem...

No one can stop Death!

Lcapitant
jaja, de elvileg szakemberek jók, a Real is elvitte a pályaedzõt vagy kicsodát 😄. kiváncsi leszek mi lesz a bl-ben, de így is továbbmentünk mint a Chelsea! :-)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
köszi!
valami gáz lehet, mert nem valószínû, hogy a sérülékenyek közül "válogat" igazoláskor a Fõnök, a "véletlen" meg nem áll szerintem.
nem tudom, mi lehet, de szezononként szerintem mi szívunk emiatt a legtöbbet sajna.:/

No one can stop Death!

Lcapitant
na szép összefoglaló!
egy valamivel nem teljesen értek egyet. a stáb szerintem nem lehet olyan rossz, mert bekerültek a válogatottba is, valamint átmentek vmi durva teszten is, de tényleg rengetek a sérült.

arsnl
Sztem tegnapi csapattal esélytelen lett volna, max kihúztuk volna az elsõ félidõt talán, de ez a Barca sokkal jobb jelenleg. Mondjuk azért volt jó õket kapni, mert ha továbbmentünk volna akkor az óriásit dobott volna a hangulaton, de így hogy kiestünk se kell különösen szégyenkezni max a hozzáállás miatt.. Összes meccset nyerjük szvsz bajnokok vagyunk! hiszek benne, de irtózatosan nehéz lesz. ha átragadna Clichy és Vermaelen hozzáállása a többiekre meglehet

mark364
teljesen egyetértek!
egyet még hozzáteszek.
az 1-0 ra rá kellett volna ülnünk nagyon nagyon keményen, és akkor talán.

minimize
...még valami: azt hiszem, tegnap RvPersie, és Fabregas mellett Song volt a leginkább "érzett" hiányzónk, az Emirates-ben szépen "lefogta" azért Messit...

No one can stop Death!

minimize
tanulságos volt (a törölt kommentek ellenére is)visszaolvasgatni a hozzászólásokat. nem értem, honnan "jött elõ" hirtelen ennyi Barca-drukker, a múltkor sem meccs elõtt, sem pedig utána nem kotyogott egy sem szinte semmit, inkább az az 1szem emberke is idejött véleményezni, mert a topikjuk kongott az ürességtõl.
erre tessék, tegnap éjjel, és ma valami csoda folytán megszaporodtak a "szurkolók". ki érti ezt??!
páratlan sérüléshullám, és valami hihetetlen éretlenség volt, amit láttam rajtunk tegnap, mintha nem tudnánk, mit is tegyünk a labdával.
a pályán lévõk közül néhányan normális esetben(nálam) a kispadra sem ülhetnének le, persze nem szólok, 8hiányzónál ez máshogy nem mehetett.
annyi volt a különbség, hogy Messi(aki amúgy zseniális lehet...)hozta a játékát(mert hagytuk!), nálunk pedig nem volt egy épkézláb irányító sem, Nasri a rúgása után már nem tudott fele annyira sem aktív lenni,Walcottra meg rákészültek. 0-1után Diaby természetesen a rossz oldalra passzolt, miért ne-Bendõ mögé-akármi lehetett volna, erre jött az egyenlítés, onnantól meg EL SEM AKARTUK hinni, hogy még meglehet.
Silvestre Clichy helyén a 7végén jó volt, de egy alacsony súlypontú ember(mint az argentín)láthattuk, akkor csinált bohócot belõle(is), amikor csak akart sajnos.
rá kell menni a PL-elsõségre, hozni kell kötelezõen az összes meccset, természetesen most már nem a mi kezünkben van a döntés, de hátha...
a konzekvenciákat a Fõnök (remélem) levonja, és eszerint igazol a nyáron. HA megint a szokásos módon jár el, mostanában messze leszünk mind a BL-mind a PL-elsõségtõl.
amúgy egy dolgon gondolkozzon el minden idejáró "fikázódó": vagy a PL ennyire xar, hogy évrõl-évre a "gyerekekkel" a top3ban lehetünk, vagy valamit tényleg tudunk a futballról, de az edzésmódszer-orvosi stáb-erõnlétisek környékén gond van. nem tudom, de a rengeteg folyamatos sérült(húzóember) hiánya egy klubnál sem tapasztalható meg ilyen szinten!!
elnézést, ha hosszúra sikerült a hozzászólásom.
Gooner 4life!!<#eljen>

No one can stop Death!

azt hiszem, ha kicserélhettétek volna tegnap messit bendtnerre, akkor fordított eredmény született volna
de ez csak egy csalfa feltételezés
barca a bl legfõbb esélyese, sztem nem állíthatja meg õket senki. talán mourinhonak van rá egy kis sansza (10%)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kíváncsi leszek az Antifoci vs. Támadófoci mérkõzésre majd
Jakuza001
Ne szomorkodjatok, Messi egy zseni, ha jo napot fog ki es kedvet leli a jatekban nem csak kocog a palyan, akkor tarthatatlan es 2-3 ember is keves vedekezesben ellene.
Amugy is ilyen tartalekos csapattal az elso merkozesbeli helytallas igy is szep volt. Inkabb az a baj, hogy ez pszichesen visszavet egy csapatot igy a bajnoksag megnyerese sokkal nehezebb lesz.
Inkabb az lenne nektek jo ha csatarposzton erositenetek, en Wnger helyeben nyaron siman leigazolnam David Villa-t, mert kb ezerszer jobb jatekos mint a Dan es sokkal tobb golt lone, az olyan helyzeteket, mint a 2. felidoben is nem szokta igy elugyetlenkedni.

vmvr
a barca a világ legjobb csapata, messi meg az isten. ez túl jó kombó...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mark364
messi hülyére vett minket mint a szart....

Lcapitant
én is csak reménykedem a bajnokságban, de legalább már a harmadik hely meglesz. szépen lassan haladunk elõre

tényleg :|még 1999ben kaptunk ki tõlük bajnokin utoljára :S áááááááááááh ez fájó mert így még gyászosabb lenne ha most ez a jó széria is megszakadna...
sajnálatos a kiesés majd jövõre srácok😞 azért Bendtner góljánál érezhettek az Arsenal drukkerek egy hirtelennyi reményt ami 3 percig tartott elhiszem h ez szar érzés:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

arsnl
Jó a spurst bármilyen összetételbe verni kell, mi ezer éve nem kaptunk ki tõlük bajnoki meccsen, sztem most se fogunk.

ja mondjuk a wolver ellen emberelõnyben is csak a végén tudtunk nyerni, így nem tudom mit várjunk el a spurs ellen 😄
2008.01.22-én 5-1es vereség volt.
majd köv. szezonban jött az ominózus 4-2rõl 4-4 re bohózkodás a 89. és 90.percben :S
visszavágón 0-0

idén az odavágón meg 3:0 ide.
hát bízom a gyõzelemben mást nem tehetek 😊
mondjuk fabregas pl...
de gondolok azokra akikkel együtt jól fog szerepelni a csapat..
de ne legyen igazam.
jövõhét szerdan idegenben nagyon sok fog múlni a tottenham elleni eredményen! ha kikapunk asszem a bajnokságnak is lõni fognak.Ha nyerünk viszont nagyon jó esélyeink maradnak!
Kaplan
Nem kell itt feleslegesen izgulni, a bajnokság sem lesz meg. Oda-vissza csõdöt mondtunk a rangadókon. Mostmár a kicsikkel is megszenvedünk, felejtõs a téma. Nem is érdemelnénk meg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lcapitant
évrõl évre tovább húzzuk, tavaly a PL-ben félévkor kipukkadtunk, most meg...
a BL-ben a sorsolásnál is akadtak problémáink, de most nem érdemeltünk továbbjutást, mivel a barca jobb csapat (az elsõ meccsen 0-2 után nagyon jól nyomtuk)

arsnl
Hát igen mi sose fogjuk megtanulni ezt a lerúgós dolgot, pedig nem ártana..
nyáron egybe kell tartani a csapatot, max a hulladékokat kiszórni és 2-3 igazolással simán jók lennénk.

Lcapitant
"a gáz,hogy addigra a meghatározó játékosok meg ittfogják hagyni a csapatot"-itt kikre gondoltál???
Bendtner meg elesik a lábában, persze gólokat lõ, meg jókor van jó helyen. de egy RvP és egy Chamack kicsit jobb

Kaplan
Bendtnerrel egy probléma van, hogy nincs agya a focihoz. Esküszöm ilyen elbaszott lépteket embertõl még nem láttam, gondolkodásban olyan lassú, hogy az már-már kívûlrõl fizikai fájdalommal jár. Becsülöm, hogy gólokat rúgdos a PL-ben és a BL-ben de szerintem mindenki látja, hogy õ valami egészen más szintet képvisel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Elõre jelzem, hogy mérhetetlen csalódottság és düh beszél belõlem.

Ez most már kezd szörnyû lenni. Évek óta megy ez, akadnak jobb pillanatok, felcsillanó reménysugarak és nagy koppanások (majdnem mint a magyar válogatott.) Értem én, hogy tehetségek, ügyesek, de bassza meg a szent, meccset kell nyerni. Ha arról van szó Messit finoman le kell rúgni, nem úgy, hogy nyílt törést szenvedjen csak fájjon kicsit neki. Nehogy azt higgyük, hogy más csapatok nem operálnak ilyennel. Nem várok minden posztra klasszis játékos vételét, de könyörgöm ilyen garnitúrával ne akarjunk mi semmit nyerni.

Hihetetlen, hogy mennyire el tud szomorítani ez az egész metódus évrõl-évre.

" 2-3 év és összeérik"
a gáz,hogy addigra a meghatározó játékosok meg ittfogják hagyni a csapatot 😄
bendtner meg azért lövöldözi a gólókat...
annyira nem utálom én õt 😄 de egy ízzíg vérig csatár kéne az meg igaz.
Lcapitant
én nem adnám el, nálam menne a cserepadra. de én nem ájulok el a tudása felett

arsnl
hát ennyi volta BL, sajna van egy földönkívüli a mezõnyben így meg nem lehet semmit se csinálni. Legalább nem hajtottuk ki magunkat és jövõhéten jöhet a Spurs verés😊 Clichy elõtt le a kalappal, rajta látszott leginkább h sose adja fel.
persze Bendtner takarodjon, mert csupán õ tartja életben bajnoki reményeinket egy jó ideje, meg gólt mert lõni a barcanak.

Lcapitant
A jobb csapat ment tovább, el kell ismerni. azért a legjobb 8közé bejutott a fiatal, tehetséges csapat. ha jövõre elkerül minket a sérülés, meg jön Chamack, más lesz. még 2-3 év és összeérik a csapat. Real szurkolóként is elismerem a Barca a legjobb idén, de hátha a bajnokságban megfogjuk õket, de ez nem ebbe a topicba tartozik.

Fel a fejjel srácok! Egy ilyen csapattól nem szégyen kikapni, pláne ilyen sérülésekkel teli csapattal és fiatalokkal. Ez egy ilyen év.

GO GUNNERS!!!!

ez így igaz sajnos!
egy ilyen jó játékos mint Messi siman odapattanhat a labda 😊 de kötényt is tudni kell adni a kapusnak meg úgy eltalálni a labdát h az a hálóba zuduljon!
mind1. bajnokság még megvan! szóval nem szabad feladni mert ott még van keresnivalónk de ahhoz az elmúlt 3 meccstõl sokkalta jobban kell játszanunk!
green6k
Visszapattan...
Nagyot játszik Messi!!!!Én nagyon szeretem az Arsenalt, de köze nincs ma a meccshez.Tovább jut a jobbik csapat, ez ennyire egyszerû, és megérdemelten.Azért meg könyörgöm, hogy a Bayern vigye el Bendtnert 15 misiért.

Lcapitant
jaja,csak kb így is gyorsabb mint Szilvi

messi henryre emlékeztet, õ is kocogva rugdosta a gólokat.....😊
arsnl
Persze mindig visszapattan hozzá, tudnám h miért

arsnl
faszom, kellett még ez a végére

Lcapitant
4-1 messzi

akkor nyerjük meg a bajnokságot😊

Lcapitant
gondolom nem Dudura gondoltál :-)

na 75.percig kérek egy arsenalt gólt és remélhetõleg izgalmas lesz a maradék pár perc...
hiányzik a technikás csatárunk...😞
gondolom nem õ, hanem mono törölte
ohh jeee😊))
Lcapitant
hát remélem jövõre Bendõ csak cserepados lesz Chamakh és Persie mögött.

de ha törlöd a hsz-ét akkor minek válaszolsz neki?😄
Na lehet csendesedni.

REAL MADRID

Lcapitant
áááá, mintha biztos lenne a továbbjutás
vicc, de Go Gunners!

5w0rdf15h
mit anyázol hülyegyerek, elgurult a bébipapi? tökjó h neked 2 csapatod is van, ha az egyik nem nyer, legalább átdivatolsz a másikhoz <#idiota><#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"