Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért a mu és chelsea sztem erõsebb nálunk és õk is ugyanott vannak ahol mi 😊
remélem a bl gyõztes ejtett ki minket! Szóval mostmár hajrá barca és Henry papa meg legalább legyen annak a csapatnak a tagja aki egyedüliként tudta (tudja majd) megvédeni a BL címet!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
valami gáz lehet, mert nem valószínû, hogy a sérülékenyek közül "válogat" igazoláskor a Fõnök, a "véletlen" meg nem áll szerintem.
nem tudom, mi lehet, de szezononként szerintem mi szívunk emiatt a legtöbbet sajna.:/
No one can stop Death!
egy valamivel nem teljesen értek egyet. a stáb szerintem nem lehet olyan rossz, mert bekerültek a válogatottba is, valamint átmentek vmi durva teszten is, de tényleg rengetek a sérült.
egyet még hozzáteszek.
az 1-0 ra rá kellett volna ülnünk nagyon nagyon keményen, és akkor talán.
No one can stop Death!
erre tessék, tegnap éjjel, és ma valami csoda folytán megszaporodtak a "szurkolók". ki érti ezt??!
páratlan sérüléshullám, és valami hihetetlen éretlenség volt, amit láttam rajtunk tegnap, mintha nem tudnánk, mit is tegyünk a labdával.
a pályán lévõk közül néhányan normális esetben(nálam) a kispadra sem ülhetnének le, persze nem szólok, 8hiányzónál ez máshogy nem mehetett.
annyi volt a különbség, hogy Messi(aki amúgy zseniális lehet...)hozta a játékát(mert hagytuk!), nálunk pedig nem volt egy épkézláb irányító sem, Nasri a rúgása után már nem tudott fele annyira sem aktív lenni,Walcottra meg rákészültek. 0-1után Diaby természetesen a rossz oldalra passzolt, miért ne-Bendõ mögé-akármi lehetett volna, erre jött az egyenlítés, onnantól meg EL SEM AKARTUK hinni, hogy még meglehet.
Silvestre Clichy helyén a 7végén jó volt, de egy alacsony súlypontú ember(mint az argentín)láthattuk, akkor csinált bohócot belõle(is), amikor csak akart sajnos.
rá kell menni a PL-elsõségre, hozni kell kötelezõen az összes meccset, természetesen most már nem a mi kezünkben van a döntés, de hátha...
a konzekvenciákat a Fõnök (remélem) levonja, és eszerint igazol a nyáron. HA megint a szokásos módon jár el, mostanában messze leszünk mind a BL-mind a PL-elsõségtõl.
amúgy egy dolgon gondolkozzon el minden idejáró "fikázódó": vagy a PL ennyire xar, hogy évrõl-évre a "gyerekekkel" a top3ban lehetünk, vagy valamit tényleg tudunk a futballról, de az edzésmódszer-orvosi stáb-erõnlétisek környékén gond van. nem tudom, de a rengeteg folyamatos sérült(húzóember) hiánya egy klubnál sem tapasztalható meg ilyen szinten!!
elnézést, ha hosszúra sikerült a hozzászólásom.
Gooner 4life!!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
de ez csak egy csalfa feltételezés
barca a bl legfõbb esélyese, sztem nem állíthatja meg õket senki. talán mourinhonak van rá egy kis sansza (10%)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Amugy is ilyen tartalekos csapattal az elso merkozesbeli helytallas igy is szep volt. Inkabb az a baj, hogy ez pszichesen visszavet egy csapatot igy a bajnoksag megnyerese sokkal nehezebb lesz.
Inkabb az lenne nektek jo ha csatarposzton erositenetek, en Wnger helyeben nyaron siman leigazolnam David Villa-t, mert kb ezerszer jobb jatekos mint a Dan es sokkal tobb golt lone, az olyan helyzeteket, mint a 2. felidoben is nem szokta igy elugyetlenkedni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2008.01.22-én 5-1es vereség volt.
majd köv. szezonban jött az ominózus 4-2rõl 4-4 re bohózkodás a 89. és 90.percben :S
visszavágón 0-0
idén az odavágón meg 3:0 ide.
hát bízom a gyõzelemben mást nem tehetek 😊
de gondolok azokra akikkel együtt jól fog szerepelni a csapat..
de ne legyen igazam.
jövõhét szerdan idegenben nagyon sok fog múlni a tottenham elleni eredményen! ha kikapunk asszem a bajnokságnak is lõni fognak.Ha nyerünk viszont nagyon jó esélyeink maradnak!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a BL-ben a sorsolásnál is akadtak problémáink, de most nem érdemeltünk továbbjutást, mivel a barca jobb csapat (az elsõ meccsen 0-2 után nagyon jól nyomtuk)
nyáron egybe kell tartani a csapatot, max a hulladékokat kiszórni és 2-3 igazolással simán jók lennénk.
Bendtner meg elesik a lábában, persze gólokat lõ, meg jókor van jó helyen. de egy RvP és egy Chamack kicsit jobb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez most már kezd szörnyû lenni. Évek óta megy ez, akadnak jobb pillanatok, felcsillanó reménysugarak és nagy koppanások (majdnem mint a magyar válogatott.) Értem én, hogy tehetségek, ügyesek, de bassza meg a szent, meccset kell nyerni. Ha arról van szó Messit finoman le kell rúgni, nem úgy, hogy nyílt törést szenvedjen csak fájjon kicsit neki. Nehogy azt higgyük, hogy más csapatok nem operálnak ilyennel. Nem várok minden posztra klasszis játékos vételét, de könyörgöm ilyen garnitúrával ne akarjunk mi semmit nyerni.
Hihetetlen, hogy mennyire el tud szomorítani ez az egész metódus évrõl-évre.
a gáz,hogy addigra a meghatározó játékosok meg ittfogják hagyni a csapatot 😄
bendtner meg azért lövöldözi a gólókat...
annyira nem utálom én õt 😄 de egy ízzíg vérig csatár kéne az meg igaz.
persze Bendtner takarodjon, mert csupán õ tartja életben bajnoki reményeinket egy jó ideje, meg gólt mert lõni a barcanak.
Fel a fejjel srácok! Egy ilyen csapattól nem szégyen kikapni, pláne ilyen sérülésekkel teli csapattal és fiatalokkal. Ez egy ilyen év.
GO GUNNERS!!!!
egy ilyen jó játékos mint Messi siman odapattanhat a labda 😊 de kötényt is tudni kell adni a kapusnak meg úgy eltalálni a labdát h az a hálóba zuduljon!
mind1. bajnokság még megvan! szóval nem szabad feladni mert ott még van keresnivalónk de ahhoz az elmúlt 3 meccstõl sokkalta jobban kell játszanunk!
Nagyot játszik Messi!!!!Én nagyon szeretem az Arsenalt, de köze nincs ma a meccshez.Tovább jut a jobbik csapat, ez ennyire egyszerû, és megérdemelten.Azért meg könyörgöm, hogy a Bayern vigye el Bendtnert 15 misiért.
REAL MADRID