Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na igen ilyenkor drukkolok én is nekik,milyen szép lenne a "nagy" chelsea-t kiejteni...
Lcapitant
szimaptikus kis csapat, sztem elég jó játékosokkal. ott vannak a döntõben még így is. elismerésem és hajrá

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
Le a kalappal a Pompey elõtt, fizetés nélkül, kiesés tudatában nagyot küzdöttek. Remélem megveszi vmi normális ember és visszajutnak majd egybõl.

minimize
"de a Pool viszi...hehhe."-mármint a vélemény, Villa mere mozog majd kb.<#lama>

No one can stop Death!

minimize
szerintem is jön Chamakh, de a Pool viszi...hehhe.
elég lehet a gyerek, meglátjuk elõl mi lesz.(Vela, Edu,Bendõ(?),Chamakh,RvP,Arsha(?)...

No one can stop Death!

Lcapitant
ki is esett 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
haha spurs túlórázik😄

na ja. pedig sztem vela van olyan jó mint kintner ,hanem mégjobb 😄
Gunnersboy
azt gyanítom hogy támadó ha Chamakhot bemutatják utána már felejtõs, ha csak nem sérül meg valaki hosszu távra a nyáron....

Bendtner, Chamakh, RvP, Vela, Eduardo - jönne a tipikus erõsek vagyunk és éhesek a sikerre nyilatkozat, nemkell uj játékos elõre.

csak azt nem értem, hogy akkor Vela, Eduardo miért nem játszik?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#eljen>
minimize
HA elengedné 15ért Bendõt,(amit nem hiszek, ismerve a Fõnököt), kb. ehhez+ 10-15millióért jöhetne talán(ha akar jönni persze). Chamakh remélem fix 4évre, csatárgond kipipálva. szép lenne.

No one can stop Death!

villa jöhetne, bár én is wenger zsugoriságától félek... :C
hedonist
😄D

amúgy Villa-val kapcs. hát, ha vkiért érdemes a zsebébe nyúlni wengernek az Villa. Milyen lenne már Cesc-Villa együtt?:S aggódnék a jövõ év miatt..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
köszönöm szépen 😊

arsnl
Szerda 21.00 EuroSport 2

Lcapitant
kedden vagy szerdán lesz a meccs és mikor ha szabad kérdeznem?

arsnl
Így 2õserõvel mehetünk a csirkéknek. Meglóghatunk egy icipicit MUtól és egy gyõzelemmel eljön a St Totteringham's day😄

igen mert ha nyerünk akkor 2.helyen lehetünk!
szóval nyerni kell a spurs otthonában!
Gunnersboy
ha nasriért, v arshavinért beletudott nyúlni kicsit a zsebébe, akkor talán most is belefog jobban, reméljük a legjobbakat 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

webibebi
na botlott a mu illenek kihasználni😊

msn:[email protected] bárki felvehet

Lcapitant
ja csak sztem Wenger nem fog lerakni kb 30-40 millát

Gunnersboy
nekünk ez csak jó 😄

vmvr
ez is megbolondult?😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
"Szoktam figyelni a Premier League meccseit, és nagyon megragadott az Arsenal. Egyszerûen zseniális, ahogy járatják a labdát, és ahogy a gyors ellentámadásaikat vezetik. Határozottan úgy érzem, hogy az õ játékuk áll a legközelebb hozzám.”- fogalmazott David Villa.
„Azt hiszem, sikeres lehetnék Angliában. Persze teljesen más mikor csak mondja az ember, s mikor cselekszik is. Az elnök azt monda nekem, hogy 2008 nyaráig nem akar tõlem megválni. Most ha egy ajánlat érkezne onnan, lehet, hogy belemennék."

No one can stop Death!

arsnl
JET-gól WBA ellen!

Kocka08
Van Persie?
Aszta de rég hallottam ezt a nevet..
Komoly játékos és sztem már 5 ponttal is több lehetne nektek ha Bendtner helyett õ játszott volna..
Azok a pillanatok nagyon bennem vannak Chelsea-Arsenal meccseken amikor szabadrúgáskor neki készülõdik azzal a puha bal lábával..😄

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

minimize
még "csak" labdás edzéseket végez, remélem nem sietik el, mint Gallas esetében.
annak örülök, hogy (egyenlõre) a T'ham is tele van sérültekkel.

No one can stop Death!

<#eljen>
hedonist
van Persie, szerdán már akár játszhat a Spurs ellen!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Bendtner lett a hónap játékosa nálunk😄 Megszakítva Fabregas 5 hónapja tartó gyõzelmeit.

Kocka08
Igaz hogy van, de csak 15%!
Sztem

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Oziris666
A Chelsea meg a Pool aláírásod már nem aktuális😄

báttyó02
:_:ASDasddas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szerintem van igazság a cikkben, sajna!

ARSENAL&POKER

loooool 😄DD
green6k
Kocka08
Erre 3 oldalt tudnék válaszolni de majd holnap Cabell..
Késõ van nekem..😊

Cabell
A sportgézán mindig túlzásba viszik a szókimondóságot, de jelenesetben a lényeget tekintve igaza van.

Lassan már 25 körüli átlagéletkor lesz a csapatban, egy 23-24 éves focista már nem számít tejfölösszájúnak.

A nevemben szereplõ aláírásért meg lehet engem pl. szólni, de lényegében itt ezt fejti ki a cikkíró, és ezt fejtette ki Hajdu B. is a meccs után.

Túl sok volt már a "majd jövõre" szezonokból...

Hogyha jövõre bajnokságot nyer az Arsenal, akkor az Wengert fogja majd igazolni? Elgondolkodtató...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kocka08
Úristen ez a cikk!!!!!!
Bár ne olvastam volna el mert ge.ire felbaszott!
Wenger a kedvenc edzõm de elfogultág nélkül mondhatom hogy ez a cikkíró egy futball tudatlan majom!
És vicc belegondolni hogy ezért még pénzt is kap..

arsnl
tele van baromságokkal kezdésnek pl a régi csapata amiben nem volt saját nevelés. Ki is volta balhátvéd? ja csak nem Cole? ráadásul elég stabil tagja volt az akkori csapatnak. Meg Adebayor és Toure hiányát mondogatja.. Hát Adebayor egy lusta pénzéhes csatár aki nálunk minden 5.helyzetét váltotta gólra, Toure meg az utóbbi másfél évben nem mutatott semmi extrát, Vermaelen lazán hozza a szintjét. Fabregas a barca felfedezettje<#nevetes1><#nevetes1> Szót se érdemelt volna, de ekkor baromságokat írni, anélkül hogy látta volna az idei és tavalyi meccseink nagy részét..

mark364
be kell húzni a bajnokságot nincs mese

Gunnersboy
Clichy egyszerûen nem elég jo? 😄
viccnek is rossz ez a cikk

csocso14
ez a cikk egy vicc, valamilyen szinten igaza, de amiket egyes játékosokról ír az egy az egyben egy focihoz egyáltalán nem értõ és max 1-2 arsenal meccset látott ember szavai

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Lcapitant
http://www.sg.hu/kep/faces/eplus2.gif

vmvr
kit érdele a real meg a barca? hétvégén spurs<#eplus2>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Lcapitant
nemhiszem, hogy ez számít hol nyerik meg. legalábbis nem nagy. megérdemelten nyernék meg és ezt a szurkolók és a játékosok s elismerik

5w0rdf15h
hát ha az interen túljutnak, akkor szinte biztos h megnyerik, a mostani bayern vagy lyon nem képes megállítani õket

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Henry miatt igen! mondjuk ez nagy fricska a real drukkereknek is ,hogy az õsi rivális stadionjában fogják megnyerni a bl trófeát 😄
Lcapitant
hát ne a Barca nyerjen! 😄
visszatérve, nincs angol a négy között, azért ez durva.