Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
elég lehet a gyerek, meglátjuk elõl mi lesz.(Vela, Edu,Bendõ(?),Chamakh,RvP,Arsha(?)...
No one can stop Death!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Bendtner, Chamakh, RvP, Vela, Eduardo - jönne a tipikus erõsek vagyunk és éhesek a sikerre nyilatkozat, nemkell uj játékos elõre.
csak azt nem értem, hogy akkor Vela, Eduardo miért nem játszik?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
No one can stop Death!
amúgy Villa-val kapcs. hát, ha vkiért érdemes a zsebébe nyúlni wengernek az Villa. Milyen lenne már Cesc-Villa együtt?:S aggódnék a jövõ év miatt..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
szóval nyerni kell a spurs otthonában!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
msn:[email protected] bárki felvehet
„Azt hiszem, sikeres lehetnék Angliában. Persze teljesen más mikor csak mondja az ember, s mikor cselekszik is. Az elnök azt monda nekem, hogy 2008 nyaráig nem akar tõlem megválni. Most ha egy ajánlat érkezne onnan, lehet, hogy belemennék."
No one can stop Death!
Aszta de rég hallottam ezt a nevet..
Komoly játékos és sztem már 5 ponttal is több lehetne nektek ha Bendtner helyett õ játszott volna..
Azok a pillanatok nagyon bennem vannak Chelsea-Arsenal meccseken amikor szabadrúgáskor neki készülõdik azzal a puha bal lábával..😄
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
annak örülök, hogy (egyenlõre) a T'ham is tele van sérültekkel.
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Sztem
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
ARSENAL&POKER
Késõ van nekem..😊
Lassan már 25 körüli átlagéletkor lesz a csapatban, egy 23-24 éves focista már nem számít tejfölösszájúnak.
A nevemben szereplõ aláírásért meg lehet engem pl. szólni, de lényegében itt ezt fejti ki a cikkíró, és ezt fejtette ki Hajdu B. is a meccs után.
Túl sok volt már a "majd jövõre" szezonokból...
Hogyha jövõre bajnokságot nyer az Arsenal, akkor az Wengert fogja majd igazolni? Elgondolkodtató...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Bár ne olvastam volna el mert ge.ire felbaszott!
Wenger a kedvenc edzõm de elfogultág nélkül mondhatom hogy ez a cikkíró egy futball tudatlan majom!
És vicc belegondolni hogy ezért még pénzt is kap..
viccnek is rossz ez a cikk
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"