31698

• Balázs 17
    hát eddig..khm
  • Balázs 17
    Diaby
  • arsnl
    Almunia, Eboue, Squillaci, Koscielny, Gibbs, Denilson, Diaby, Nasri, Arshavin, Bendtner, Chamakh. Subs: Fabregas, Rosicky, Van Persie, Walcott, Song, Wilshere, Szczesny

Almunia
    Diaby
  • Dean Winchester

Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere szeretné leigazolni a Paris Saint-Germain védőjét, Mamadou Sakhót (képünkön) - értesült a Metro.
    Thomas Vermaelen hosszútávú sérülése miatt az Ágyúsok mindenképp szeretnének egy védőt igazolni. Korábban már hallani lehetett Gary Cahill (Bolton Wanderers), illetve Christopher Samba (Blackburn Rovers) érkezéséről is, de nagy valószínűséggel mindkét védő jelenlegi klubjánál fog maradni.
    Wenger figyelme így a hírek szerint Sakhóra irányult, aki 20 éves kora ellenére stabil tagja a PSG-nek, illetve a francia válogatottnak is. A bajnokságban 18 mérkőzésen három gólnál tartó sokoldalú védőért pedig a hírek szerint a francia tréner hajlandó lenne egy 12 millió fontos ajánlatot letenni a párizsiaknak.
    Az Ágyúsokkal kapcsolatos hír még, hogy Sébastien Squillaci elkezdhette az edzéseket, és angol források szerint a vasárnapi, Huddersfield Town elleni FA Kupa-mérkőzésen akár már pályára is léphet
  • Dean Winchester
    liverpool-chelsea ....

"A Liverpool hivatalos honlapján is megerősítette azt a korábbi bejelentést, hogy Fernando Torrest nem engedi el a Chelsea-hez.
    A liverpooliak tájékoztatása szerint a londoni klub 35 millió fontot kínált a csatárért.

Torres azt követően kérte elengedését a londoniakhoz, hogy a Liverpool pénteken - 26.5 millió euróért - megszerezte a holland Ajax uruguayi válogatott csatárát, Luis Suárezt.
    A 24 éves dél-amerikai légiós 2007-ben igazolt az amszterdami csapathoz, melynek színeiben 154 meccsen 110 gólt szerzett, az előző bajnoki szezonban pedig 35 találattal gólkirály lett.
    A 26 esztendős Torrest 2013-ig köti kontraktusa a "vörösökhöz"."
  • arsnl
    Pires gól a Villaban
  • Dean Winchester
    esetleg aki nem volt a real topicban :D
    adebayor bemutatkozott :D
  • arsnl
    sztem most max egy védő jöhet/ne, de az is csak félévre kéne.. ilyet meg jelen esetben nehéz találni, aki megfelelő minőséget is képviselne és bírná a padozást. egyszerűbb lenne Bartley-t visszahívni. Squillaci már hétvégén lesz Diabyval együtt. most pihenhet Djourou Koscielny kettősből vki, vagy akár mind2, ha beteszi Miquelt, amit azért kétlek.
  • Kaplan
    S ő is ment és nem jött... :DDD
    Gyalázatos, nem tudom hogyan választottam ki kiskoromban ezt a két csapatot (Arsenal, Juventus) de nekem minden egyes átigazolási szezon az utóbbi években kínos és szenvedéssel teli. :/
  • geo91
  • Sabcsee
    áhhh nagyon jó választás:) egyetlen pozitívum ebben az átigazolási időszakban...
  • arsnl
    Vela WBAnál szezon végéig.
    jó helyre ment, itt kezdő is lehet és a WBA a játszó csapatok közé tartozik inkább
  • Dean Winchester
    a gáz,hgy mégjobb szöveg lesz,hogy egy ilyen kerettel legalább ligakupát nyertünk ,jövőre ezért mégnagyobb esély lesz,hogy többet nyerünk :DDD
  • minimize
    pontosan. de legalább jó lehet "szövegnek", ha idén sem lesz kupa.
  • Sabcsee
    nem hiszem el basszameg. A többi klub sorra erősíti a keretét hetek óta(legnagyobb szívfájdalmam, hogy Suarez vszeg a POOLBA megy :OOOO), mi meg egy hiány posztra nem vagyunk képesek igazolni. Kurvára sok idő lesz mire Verma formába lendül, abba meg bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha Djourou lesérül...:/
  • minimize
    megint a duma, így jobb.elbaxtam.
  • minimize
    http://tribalfootball.com/articles/wenger-no-big-deal-if-arsenal-fail-sign-defender-1415281
    most megint tökölünk.
  • minimize
    igen. Smalling ott is kötött ki.
  • arsnl
    Cedric Evina -> Oldham Athletic.. nagy tehetségnek indult ő is, de nem váltotta be hozzá a fűzött reményeket. pedig 9éves kora óta itt volt
  • Dean Winchester
    jól értelmezem,hogy walcott és ramsey-t is a MU is anno megakarta venni de ők mégis idejöttek?
  • minimize
    Csatában a skóttal
    remélem jól dönt a srác.
  • geo91
    nem védem a blackpool-t, de ez kész vicc
  • vmvr
    Okos fiúcskák vezetik ezt a Premier League-et
  • Sabcsee
    lekell gyűrni a favágókat!

am szóba hozták velünk Sakho-t, a francia válogatott nagy védőreménységét, egy igazi agresszív, kőkemény védő, kár h nem lesz belőle semmi...:/
  • minimize
    Lazio-ajánlat Djourou-ért
    gondolom van esélyük, főleg most.
  • minimize
    a B'ham lesz a Ligakupa-döntőben az ellenfelünk, tegnap hosszabbítás után verték a W'Ham-et 3-1re.
    nso-n már megy az osztás, pedig "aki a kicsi kupát nem becsüli, az a nagyot sem érdemli..."
  • minimize
    de nem agyatlanul, pontatlan passzokkal rohangálni, mert akkor vége lesz hamar...
  • Dean Winchester
    most megnéztem a tavalyi összefoglalót megint és arra a következtetésre jutottam,hogy most ugye nem lesz nekik egy Ibrahimovicuk ,nekünk meg egy fasza silvestrenk :D
    illetve akkor messinek nagyon ment, most remélhetőleg nem fog minden szart belőni!
    akkor nem volt RVP most lesz!
    nasri ugye most jobb formában ,és lehet ha úgy rálövi a labdát mint tavaly akkor most abból gól fog születni és a védelem sem fog akkor hibákat elkövetni mint anno...
    szóval én látok esélyt a tj-ra !
    hazai pályán mindenesetre nem akkor kell elkezdenünk játszani mikor az eredményjelzőn 0-1 esetleg 0-2őt látunk hanem már a 1.perctől a 90.ig mindent belekell adni és lőni a gólókat!
  • minimize
    OFF vége, amúgy is vicces volt:
    Sagna a 7végét kihagyja sajnos
  • minimize
    amúgy ez privátban nem ment volna, gondolom...ez a valódi, kőkemény moderátor hozzáállás.
    az Arsenal "nevetséges szurkolók topik" kifejezés nem tűnt fel, vagy velük odaát csak szimplán jóban vagy??!
  • minimize
    meglepő, mert ezt pl. most használtam először...
    Nekem is bántó a "gábor áronozás" odaát, mégsem sírok, mint egy tinédzser korban rekedt "megmondompista".
  • gabber_saviola
    Jott panasz, hogy rendszeresen ilyen csapatneveket használsz, mint a "red debil". Bármilyen meglepo, de ez valakinek/másnak fáj. Kérlek mellozd, hogy ne kelljen mégegyszer szolnom. Koszonom.
  • minimize
    részemről a ********** való foglalkozás erősen off-os lenne.
    Bendtner labdaátvétele+befejezése meglepő volt, Kosci fejese robbant, Arsha meg addig "tartogatta" a labdát-ügyeses-amíg Cesc le nem kötényezhette Fülöpöt. a döntőt hozni kell, aztán egy kupa máris megvan!
  • Balázs 17
    miért nem adták el Berbatovot??? azóta lőtt kb 13gólt...:S
  • geo91
    máker banda...
  • Dean Winchester

viszont roppant bosszantó,hogy 2-0ról megfordította a MU a mérkőzés kimentelét
  • geo91
    mindenképpen be kell húzni, de nagyon remélem nem ez lesz az egyetlen amit idén nyerünk!
  • Dean Winchester
    bazz
    lehet arshavint szidni de ma is 2 gólpaszt adott!
    no megvan , gyerek ezt a kupát mostmár bekell húzni!
    csalódott leszek ha a döntőt nem nyerjünk meg :S
  • geo91
    nso szerint nem... fail.

• arsnl
    most nehogy azt mond, h 70percig jók voltatok.. mindenesetre ez már nem "szerencse", hiszen nem lehet mindig így nyerni. ahogy Wenger mondaná mnetally strong. na de elég ennyit a MU-ról.
    DÖNTŐBEN A CSAPAT!!