31698

• arsnl
    JET végig játszotta a tegnap Cardiff - Watford meccset(4-2) és adott egy gólpasszt. Ramsey is idekerült 1 hónapra, de tegnap még nem játszott.
  • 5w0rdf15h
    OMG ennyi helyzetet kihagyni :D
  • arsnl
    ha nem lesz sérült a fél csapat sztem simán van esélyünk, legalábbis biztos több mint egy kis halványka.. tavaly is a visszavágón milyen csapat játszott már, és így is csak a törpe miatt nyertek. mondjuk ő alaposan lesz.patott.. na de majd idén:D
  • Sabcsee
    annyira örülök, hogy Robin és Cesc megint formában vannak:) a meccset nem láttam, de elnézve a gólokat, Persie-n kívül egyik csatárunk se tudta volna így értékesíteni ezeket, elképesztő technikai fölényben van hozzájuk képest. Reménykedjünk, hogy egészséges marad a szezon végéig.
    A tegnapi kezdővel(mind1 melyik lengyel áll a kapuban), lenne vmi halvány esély a katalánok ellen

GO GUNNERS!
  • geo91
    hazard kurvajó pléja, örülnék ha leigazolnánk
  • Balázs 17
    meccset sajna nem láttam, de ez alapján 10-0 :O Al Habsi miket fogott omg...
  • arsnl
    még mindig 4-3-3(vagy 4-5-1). de most h RvP játszik elől ez lehetne akár 4-6-0, hiszen sokszor Fabregas is előrébb van nála. ez igazából Walcottnak kedvez aki nagyon jól lépdel be középre, és már jóval kisebb százalékban bénázik. egyedül azt nem értem, ha Bendtner meg Chamakh is pályán van akkor miért nem állunk 4-4-2re, mert Bendtner semmit nem tesz hozzá szélsőként..
  • Balázs 17
    amúgy most 4-4-2-t nyomunk?
  • Balázs 17
    inkább igazoljuk vissza Jefferst

thx összefoglalót
  • arsnl
    pontosan. és aza rossz h még így is jó statjai vannak mi lenne ha odatenné magát. nyáron sztem megy ha nem javul fel év végére, és akkor jöhet Hazard.
  • arsnl
  • Balázs 17
    Arshavinnak nem rossz napjai vannak, hanem már a 2. szar szezonja és semmire nem képes Angliában
    mindenki a Liverpool elleni góljait hozza fel, de mást lehet említeni???? igen lehet...hogy önző és elbasz mindent, néha meg talál egy gólt+gp-t

és amíg pénzt lehet kapni érte addig kéne megválni tőle
  • Dean Winchester
    ja :S menjen el egy jó játékos? :O
    sztem meg maradjon!
    mivan ha besérülünk akkor meg sírunk h most milyen jól jönne egy Arshavin?
    lehet most rossz napjai vannak de tavaly pl. berbának is volt egy kuvra hosszú szar menetelése, most meg szárnyal a gyerek...

összefoglalót ja vki lőhetne :D
  • Balázs 17
    majd egy összefoglalót valaki
    kösz :)
  • minimize
    tőlem már a télen is. negyed óra játék, meg 6eladott labda kb. vicc, majdnem Denilson-szint.
    HA RvPersie belövi a 11est, ma 4et rúghatott volna, de grat. a 3hoz is, remélem nem sérül le mostanában.
    kár a helyzetekért, 6,7-0is lehetett volna, gólaránynál jól jönne...:))
  • Balázs 17
    hát igen meglátszik ki a minőségi csatárunk....
  • arsnl
    Arshavin nyáron mehet amerre lát
  • arsnl
    végre!! RvP hattrick
  • arsnl
    most meg kapufa.. lol
  • arsnl
    RvP-nek még 11esből se jön össze első Arsenalos mester3asa:D:D
  • minimize
    remélem sérülés nélkül hozzuk a meccset, mert amit a Wigan foci néven csinál, az rugdosódás,a bíró spori maximális támogatásával.
  • minimize
    kellene egy Alhabsi szintű kapus, mert amit ma csinál eddig...:/
  • minimize
    Wenger mondta
  • arsnl
    már 6-0is lehetne akár.. nehogy találjanak egy gólt ezek
  • Anthony001
    honnan tudod?
  • minimize
    gyomorrontása van.
  • minimize
    gólhelyzetek: 10-0
  • Anthony001
    Rosicky hol van?Nincs nevezve, és az Arsenal.com szerint nem is sérült..:S??
  • minimize
    RvP kezd formába lendülni.
  • banok
    16.00Arsenal-Wigan
    streamek: Klikk
  • minimize
    "A SkySports legfrissebb értesülései szerint az új védő kiszemelt nem más, mint a Tottenham játékosa, Jonathan Woodgate."
  • minimize
    pár érdekes hír,a mai meccs előtt, bemelegítésnek:
    elég pesszimista a helyzet Jay Emmanuel-Thomastól. A srác világos, hogy túllépte a tartalékbajnokság szintjét, azonban Sanderson(young guns blog szerkesztője) szerint a hozzáállása annyira laza (negatívan) és lusta, hogy soha az életben nem fogja elérni az áttörést a felnőtt csapatba.
    Mannone állítólag marad a Hull Citynél, akár véglegesen(!),Bendtner pedig a S'land-hez kerülhet, Bent helyére.
    ez pedig a jövő évi hazai mezünk lehet
  • Dean Winchester
    pamela diaz a legjobb :D
    am nincs focistafeleség aki ne vetkőzne? :O
  • geo91
    végignéztem már párszor :DD
  • Balázs 17
    cikk alján volt, ez szerintem érdekesebb
  • geo91
    na szépen vagyunk, még a csapatot is bomlasztja...
  • minimize
    a Zenit akár viheti is vissza-ha menni akar...
  • Balázs 17
    hmmm feltűnt nektek hogy kb 7-8x próbáltak meg távcolról lőni?:OO

arshavint el kéne adni amíg még pénz kapni érte...
  • Sabcsee
    azért be kell látnunk, Chamakh jó csapatajátékban,tartja a labdát meg minden, de akkor is Van Persie A CSATÁR
  • arsnl
    gyönyörű volt ez! micsoda beadás, ritka az ilyen nálunk:D