Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szóval dönts!
az én szavaimban ott van az elfogultság.Mert egyébként sajna kb ezt vártam ,de írtam is :S
"am külsõs szemmel alap volt ez a vereség."
""nyugi fordítani fogunk 😄"
nehari de 1-0 után soha a büdös életben nem fogok olyat mondani,hogy oda a meccs és tuti kikapunk mert ha így áll hozzá az ember az már régen rossz!ha én feladom akkor mit várjak el a srácoktól?
sõt 2-0 után is ,fõleg a bolton elleni 2-0ról 2-3ra fordítás is milyen nagy bravúr volt mikor emberhátrányba kerültünk? gondolom akor is jópáran már leszarták a csapatot 2-0nál 😛
hozunk minden meccset,a többi nem rajtunk áll.
a bõven nem várt sérültek miatt, és az éves teljesítmény után is emelt fõvel hajtok fejet, ha elbukjuk magunk miatt. ehhez ma is gyõzni kell(ene)!
T'ham - Arsenal 1-2. nagyon szoros lesz ma a meccs!<:"
"nyugi fordítani fogunk 😄
mndjárt jön a spurs verõ RVP 😄 elmúlt két meccsen 3 at vert nekik 😄"
És az utolsó hozzászólásod..
Ne haragudj, de csak én számomra hiteltelenek már a szavaid?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
most igaz h csak a porto elleni meccset mondom de ott se volt mégis parádéztak 😊
am külsõs szemmel alap volt ez a vereség.
kezdõdött a birmingham elleni 1-1 el.
jött a wolves ellen emberelõnyös gyõzelem a 94.ben lõtt góllal sõt hazai pályán.
most meg egy erõs spurs volt az ellenfél.
a rossz forma meg a sérülések is ez az eredményt várták.
bár én bíztam bennük mert mondom ugyis nyerhetnek de hát sajna nem jött össze 😞
hétvégén a mu sztem cityben izzadni fog és nem fog eredményt hozni tehát kikapnak.
szóval a 2.hely az még meglehet!
msn:[email protected] bárki felvehet
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
de 2-2re felkéne hozni!
mndjárt jön a spurs verõ RVP 😄 elmúlt két meccsen 3 at vert nekik 😄
de azért sztem is meglehet még a meccs(Y)
kaka
No one can stop Death!
Almunia - Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy - Denilson, Diaby, Nasri - Eboue, Bendtner, Rosicky.
Padon, Fabianski, RvP, Eduardo, Merida, Walcott, Eastmond, Silvestre.
hozunk minden meccset,a többi nem rajtunk áll.
a bõven nem várt sérültek miatt, és az éves teljesítmény után is emelt fõvel hajtok fejet, ha elbukjuk magunk miatt. ehhez ma is gyõzni kell(ene)!
T'ham - Arsenal 1-2. nagyon szoros lesz ma a meccs!<:
No one can stop Death!
60.percben beáll és ver 1 gyõztes gólt , örült szép visszatérés lenne és valjuk be nem lehetetlen 😊 állt. sokszor bejött már ,hogy aki visszatér állt. góllal debutál !
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!