Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváló csapat ,remek szezon zárás..<#levele>#levele> Wenger gyere vissza
Next PC upgrade: 2022
Leszarom ki is veszem ezt a fost kedvencekből soha többet ilyen fospermet csapatot...Remélem Valencia oda vissza agyonveri ezt a szart. Sőt meg is rakom ezeket a szarzsákokat tippmixen mert úgy látom akkor képtelenek nyerni
remélem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nagyon örültem Özilnek, bár megint elég enerváltan játszott és kedvtelenül játszott, azért így is megmutatkozott, hogy így is nagyobb klasszis valamennyi Arsenal játékostól. Mondjuk elég nehéz lehet ilyen herce hurca után pozitív attitűddel kilépni a pályára.
Megmondom őszintén, hogy eleinte nagyon bizakodó voltam Emeryvel kapcsolatban és kora ősszel a csapat is egy nagyon pozitív, hajtós, motivált csapat benyomását keltette, még ha nem is mindig volt szép a játékuk. De mostanra a lelkesedésem továszállt. Emery makacs, földbe dugja a fejét és azt látom rajta, hogy igazából maga se tudja mihez kezdjen a játékosaival.
Jelenleg semmi több nem vagyunk, mint egy erősebb középcsapat. Csodálnám, ha a döntő közelébe kerülnénk.
De a vezetőségnek ezek szerint ez is elég, mert hosszú távon terveznek Emeryvel, az átigazolási büdzsét folyamatosan változtatják, hol van pénz, hol nincs. A legértékesebb játékosokat eltékozolják. Lacazette-en is úgy érzem, hogy nem élvezi a játékot, frusztrált, ideges. Nem lepődnék meg, ha elvágyódna.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A legrosszabb csapat ellen se sikerül lehozni kapott gól nélkül vicc
kiszamithatatlan csapat evek ota
Utoljára szerkesztette: cypher, 2018.12.29. 18:56:02
MU is "hirtelen" elkezdett játszani, Pool meg ha nem balfaszkodja el, simán bajnok, nem is szeretném látni a Pool-Arsenalt ezek után
Az idei arsenalban én nem érzem a stablitást, hiába volt egy jónak mondható sorozat, aki látta a meccseket az tudja, hogy fele rohadt nagy szerencse
Amíg nem lesz egy stabil védelmünk nem is érdemes várni semmit, szerintem a 6. hely reális lesz ebben a szezonban, aztán ha tudunk igazolni akkor talán jövőre, de akkor is jön majd a szokásos sérülés hullám, aztán ennyi... nem tudom, miért ilyen szerencsétlen ez a csapat, hogy ennyi sérülés van évek óta
Ismét leírom,talán most már fel is fogod,amit írok/írtam anno.
"Attól,hogy valaki,aki szurkol a csapatnak,gyengének tartja vagy az összeállítást,vagy a mutatott játékot,az a valaki még szurkoló,nem feltétlenül "hulladék",ahogy említetted."
Tudom,számodra(elnézést,hogy tegezlek,43 múltam januárban,talán nem gond) Én is egy "nem is szurkoló, legfeljebb egyszer, rémálmában annak képzelte magát..."-féle alak vagyok,de 20éves korom,ergo 23éve Arsenal-szurkolónak érzem magam,nyolcszor jártam (Hála az Égnek)élőben tétmeccsen(BL2x),és rangadókon,de ha adott játékot /tesze-fosza játékot-taktika-playák mind1/vagy összeállítást meglátok,tapasztalok,igenis leírom,hogy hulladékok.mert olyan teljesítményt nyújtanak.DE ettől még jó játékosok a legtöbben,csak ott,akkor hulladékok,esetleg 1-2tartósan...talán érted már,mennyire nem visszás ,amit reagáltam utoljára.
Ha ez alapján sem...,akkor sajnálom,és tényleg ignore on innentől.Nem pökhendiség,egyszerűen sokadszorra lenne értelmetlen.
Az utolsó rémálmom? MU-elleni 8-2 meccs utáni alvás.Na az xar volt,ja.
Én meg azokat a "szurkolókat" rühellem, akik hulladéknak nevezik a csapatot. Nem a kritikával van bajom, hanem a szóhasználattal. Ha én valakit/valamit szeretek, azt nem ócsárlom alpárian.
Na, akor a kritizáló "megmondójanikat" is rühelled, ugye? Van neeeem? Na már megint az a kettős mérce? Ejjj-ejjj...
Attól,hogy valaki,aki szurkol a csapatnak,gyengének tartja vagy az összeállítást,vagy a mutatott játékot,az a valaki még szurkoló,nem feltétlenül "hulladék",ahogy említetted.
Nem vitázom,mert anno többször is inkább elsiklottam a kommentjeid felett,eztán is ezt teszem,mindkettőnk örömére.
Szerintem aki a csapatot hulladéknak nevezi, az maga is hulladék szurkoló, illetve nem is szurkoló, legfeljebb egyszer, rémálmában annak képzelte magát...
Egyébként a csapat hulladéknak nevezése meg idevaló, mi? Fura egy ízlésed van, hallod...
EZ nem éppen a csapatról szól,ám vélemény,ez tény.
A degradálásod viszont nem való ide...
Némi küzdőszellemet is vélek felfedezni és ez az, amit elsősorban ettől a csapattól várok. Alázatosabb játékot, jobb munkamorált, nagyobb teherbírást, férfimunkát.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Hiszen "ez egy fórum a csapatról,lehetnek vélemények,vagy nem erről szól??!"
Idő,az van.Kérdés,ha letelik,meddig jutunk a mutatott dolgainkkal...