31698

• hedonist
    majd meglátjuk ki nevetgél!
  • dragon11
    hót fölöslegesen teszed
  • arsnl
    Ramsey gólpassz. JET is bejött 15percre
  • pilboy
    ezzel kivételesen nem leszel egyedül :)
  • minimize
    "HA nyertek ma".
    ez is ott állt, ellenségeskedés nélkül. azért ma a Pool-nak szurkolok, tudom, egészségemre...
  • minimize

ezeket kár kommentálni. de így ebéd után jól esik ez a nevetés.:)
  • Dean Winchester
    "e légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni."

de ne légy olyan magabíztos, mert ott maradtok mögöttünk :DDDD
  • dragon11
    valszeg ez így lesz..

lol
  • Balázs 17
    de nem nyertek, most a pool mindenkit megfog verni a ligában... ;)
  • hedonist
    ez puszta matek, én nem mondtam mást, mint, ha mi nyerünk és a riválisaink pontokat vesztettek, az azt jelenti,h mi jöttünk ki jól a fordulóból és innentől kezdve ebbe elég nehezen lehet belekötni:) de látom neked sikerült, amúgy meg ne légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni.
  • Dean Winchester
    -is
  • Dean Winchester
    de ha nyernek akkor is ők jönnek ki a legjobban mert csökken a hátrány, ne ellenségeskedj már egyfolytában pls :)
  • minimize
    mert? maradtok a 4.helyen, HA nyertek ma.kettőre a Citytől, 3ra tőlünk, a MU meg még így is messze lenne.
  • hedonist
    sztem inkább mi fogunk a legjobban kijönni ebből a fordulóból:)
  • Sabcsee
    és mintha azt olvastam volna, hogy a gólnál sérült meg...de ÁÁÁÁÁÁ, ő nem sérülhet le, amint lement a pályáról ma is, Koscielny egy rakat fos lett, nagyon durván nem értik meg egymást Sebastiannal...:S
    megint ugyanaz a helyzet, mint tavaly, csak csatár helyett védő(Samba úgysem tudott vna ellenállni, egy top csapatnak)...Wenger megint megcsinálta

de azért remélem, hogy rám cáfol!
  • arsnl
    Dj-nek a térde sérült, ami miatt ugye tavaly kihagyta a teljes szezont =/
    pocsék egy meccs lett ebből, minden szempontból. de lehet h még jól is elsülhet így, hogy a MU kikapott. főleg másokra is ráragad Sagna mentalitása (sagna twitteről: I'm even more hungry now..)
  • geo91
    remélem machesteri részről most jönnek majd futószalagon a vereségek akár a chelsea-nek nem is oly rég
  • arsnl
    mi meg elvertük őket idegenben már.
    ha behúzzuk Ligakupát bajnokok leszünk.
  • arsnl
    Go Gunners!
  • Dean Winchester
    de érted a wolver kiverte a
    liverpool-t
    chelsea-t
    MU-t
    és ez szép a legszebb az lett volna ha nyerünk és akkor csak 1 pontra lett volna a manchester united :( na de mind1 még van vv-is ahol elkenhetjük őket

de én most bízom benne,hogy ezzel a vereséggel megszakad a sikerszériájuk és jönni fognak a sorozatos bukások
  • Sabcsee
    am arsenal topik már benne van a top10ben :D
  • Sabcsee
    annyira,de annyira örülök ennek!!
    óriási szívfájdalom lett volna, ha veretlenül lettek vna bajnokok
  • Balázs 17
    végreeeeeeeeeeeeee nem veretlenek

20. helyezettől
  • minimize
    ja. felvettem a második félidőt, majd holnap megnézem.
    így a ManCity után mi jöhetünk viszonylag jól ki a fordulóból.
    ennek örülök. kiváncsi leszek, lesz-e magyarázkodás, lesz-e miért.ez még lehet 4csapatos hajrá.
  • arsnl
    hurrá. nem mi égtünk a legnagyobbat:D:D végre kikaptak így még véletlenül se említik őket egy lapon az Invincibles-szel.
  • Kaplan
    Kikapott a Manchester! Azért ha már másnak, ennek örülhetünk. :)
  • minimize
    építőt valamit, vagy hanyagolj, köszi.
    az első félidő utolsó 5perce jó volt.
  • vili 27
    meg mi az hogy Ti meg ? nem vagyok én newcastle szurkoló. nyisd ki a szemed !
  • vili 27
    te miről beszélsz ember ? békésen írom amit írok, te meg lázadozol itt. ki itt a flegma ?
  • Kaplan
    Úgy is fordítani fognak, hányok már tőlük..
    Mi meg tuti benne vagyunk abban, hogy 4-0ról 4-4 lett, de ha az a két tizenegyes tényleg nem volt jogos, akkor az nem túl korrekt.. (a meccset nem láttam)
  • minimize
    az.
    most áldozok érte fekete kecskét a szobában.
    remélem bejön.
  • Dean Winchester
    egy kérésem lenne

ma ne sikerüljön már MU-nak az egyenlítés sem!!!!!!!!!!!
    wolver megverte a liverpoolt-chelsea-t akkor verje már le a MU-t Is
    nagy kérés ?
  • banok
    Newcastle-Arsenal 4-4 ::: összefoglaló
  • minimize
    hoppá.vezet a Wolves. lehet, hogy néznem kellene?!
  • minimize
    ""Nagy meccs volt egy csomó érdekes mozzanattal és fordulóponttal, de a kiállítás és néhány további ítélet rendkívül hátrányosan érintett minket. A második félidőben komoly nyomás alatt voltunk, és nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Néha ennyire kiszámíthatlan egy meccs, egyszer csak nagyon megnehezedett minden, 1-4-nél be is pánikoltunk. Le kell nyelni a kellemetlenségeket, a pozitív oldalát kell nézni a dolgoknak ilyenkor. Más kérdés, hogy szerencsénk sem volt. Nem igazán láttam pontosan Diaby kiállítását. De ha már kiküldték, Bartonnak is mennie kellett volna. Egy biztos, két pont elveszett" - nyilatkozta Arsene Wenger a meccs után.
  • minimize
    ezen a meccsen két akciógól volt, Ti meg nem rúgtatok semmit. akkor miről beszélsz? Dawson-t nem bántották, Diaby lába hajlott, ember...
  • vili 27
    nem kell itt veszekedni :) értem a viccet.
  • minimize
    próbáltam finoman válaszolni, nem kellene a flegma a végére, vagy ha nagyon dühös vagy, irj privátot.
    ne rombold a topikot, pörgesd a Tiéteket inkább, amúgy is nagyrészt felesleges, amit írsz itt...
  • arsnl
    amúgy gól gazdag forduló ez, kár h a GK-nk maradt ua mint volt..
  • arsnl