31698
-
#19906 majd meglátjuk ki nevetgél! -
#19905 hót fölöslegesen teszed -
#19904 Ramsey gólpassz. JET is bejött 15percre -
pilboy #19903 ezzel kivételesen nem leszel egyedül :) -
#19902 "HA nyertek ma".
ez is ott állt, ellenségeskedés nélkül. azért ma a Pool-nak szurkolok, tudom, egészségemre... -
ezeket kár kommentálni. de így ebéd után jól esik ez a nevetés.:) -
Dean Winchester #19900 "e légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni."
de ne légy olyan magabíztos, mert ott maradtok mögöttünk :DDDD -
#19899 valszeg ez így lesz..
lol -
Balázs 17 #19898 de nem nyertek, most a pool mindenkit megfog verni a ligában... ;) -
#19897 ez puszta matek, én nem mondtam mást, mint, ha mi nyerünk és a riválisaink pontokat vesztettek, az azt jelenti,h mi jöttünk ki jól a fordulóból és innentől kezdve ebbe elég nehezen lehet belekötni:) de látom neked sikerült, amúgy meg ne légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni. -
Dean Winchester #19896 -is -
Dean Winchester #19895 de ha nyernek akkor is ők jönnek ki a legjobban mert csökken a hátrány, ne ellenségeskedj már egyfolytában pls :) -
#19894 mert? maradtok a 4.helyen, HA nyertek ma.kettőre a Citytől, 3ra tőlünk, a MU meg még így is messze lenne. -
#19893 sztem inkább mi fogunk a legjobban kijönni ebből a fordulóból:) -
#19892 és mintha azt olvastam volna, hogy a gólnál sérült meg...de ÁÁÁÁÁÁ, ő nem sérülhet le, amint lement a pályáról ma is, Koscielny egy rakat fos lett, nagyon durván nem értik meg egymást Sebastiannal...:S
megint ugyanaz a helyzet, mint tavaly, csak csatár helyett védő(Samba úgysem tudott vna ellenállni, egy top csapatnak)...Wenger megint megcsinálta
de azért remélem, hogy rám cáfol! -
#19891 Dj-nek a térde sérült, ami miatt ugye tavaly kihagyta a teljes szezont =/
pocsék egy meccs lett ebből, minden szempontból. de lehet h még jól is elsülhet így, hogy a MU kikapott. főleg másokra is ráragad Sagna mentalitása (sagna twitteről: I'm even more hungry now..) -
geo91 #19890 remélem machesteri részről most jönnek majd futószalagon a vereségek akár a chelsea-nek nem is oly rég -
#19889 mi meg elvertük őket idegenben már.
ha behúzzuk Ligakupát bajnokok leszünk. -
#19888 Go Gunners! -
Dean Winchester #19887 de érted a wolver kiverte a
liverpool-t
chelsea-t
MU-t
és ez szép a legszebb az lett volna ha nyerünk és akkor csak 1 pontra lett volna a manchester united :( na de mind1 még van vv-is ahol elkenhetjük őket
de én most bízom benne,hogy ezzel a vereséggel megszakad a sikerszériájuk és jönni fognak a sorozatos bukások -
#19886 am arsenal topik már benne van a top10ben :D -
#19885 annyira,de annyira örülök ennek!!
óriási szívfájdalom lett volna, ha veretlenül lettek vna bajnokok -
Balázs 17 #19884 végreeeeeeeeeeeeee nem veretlenek
20. helyezettől -
#19883 ja. felvettem a második félidőt, majd holnap megnézem.
így a ManCity után mi jöhetünk viszonylag jól ki a fordulóból.
ennek örülök. kiváncsi leszek, lesz-e magyarázkodás, lesz-e miért.ez még lehet 4csapatos hajrá. -
#19882 hurrá. nem mi égtünk a legnagyobbat:D:D végre kikaptak így még véletlenül se említik őket egy lapon az Invincibles-szel. -
#19881 Kikapott a Manchester! Azért ha már másnak, ennek örülhetünk. :) -
#19880 építőt valamit, vagy hanyagolj, köszi.
az első félidő utolsó 5perce jó volt. -
vili 27 #19879 meg mi az hogy Ti meg ? nem vagyok én newcastle szurkoló. nyisd ki a szemed ! -
vili 27 #19878 te miről beszélsz ember ? békésen írom amit írok, te meg lázadozol itt. ki itt a flegma ? -
#19877 Úgy is fordítani fognak, hányok már tőlük..
Mi meg tuti benne vagyunk abban, hogy 4-0ról 4-4 lett, de ha az a két tizenegyes tényleg nem volt jogos, akkor az nem túl korrekt.. (a meccset nem láttam) -
#19876 az.
most áldozok érte fekete kecskét a szobában.
remélem bejön. -
Dean Winchester #19875 egy kérésem lenne
ma ne sikerüljön már MU-nak az egyenlítés sem!!!!!!!!!!!
wolver megverte a liverpoolt-chelsea-t akkor verje már le a MU-t Is
nagy kérés ? -
#19874 Newcastle-Arsenal 4-4 ::: összefoglaló
-
#19873 hoppá.vezet a Wolves. lehet, hogy néznem kellene?! -
#19872 ""Nagy meccs volt egy csomó érdekes mozzanattal és fordulóponttal, de a kiállítás és néhány további ítélet rendkívül hátrányosan érintett minket. A második félidőben komoly nyomás alatt voltunk, és nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Néha ennyire kiszámíthatlan egy meccs, egyszer csak nagyon megnehezedett minden, 1-4-nél be is pánikoltunk. Le kell nyelni a kellemetlenségeket, a pozitív oldalát kell nézni a dolgoknak ilyenkor. Más kérdés, hogy szerencsénk sem volt. Nem igazán láttam pontosan Diaby kiállítását. De ha már kiküldték, Bartonnak is mennie kellett volna. Egy biztos, két pont elveszett" - nyilatkozta Arsene Wenger a meccs után. -
#19871 ezen a meccsen két akciógól volt, Ti meg nem rúgtatok semmit. akkor miről beszélsz? Dawson-t nem bántották, Diaby lába hajlott, ember... -
vili 27 #19870 nem kell itt veszekedni :) értem a viccet. -
#19869 próbáltam finoman válaszolni, nem kellene a flegma a végére, vagy ha nagyon dühös vagy, irj privátot.
ne rombold a topikot, pörgesd a Tiéteket inkább, amúgy is nagyrészt felesleges, amit írsz itt...
-
#19868 amúgy gól gazdag forduló ez, kár h a GK-nk maradt ua mint volt.. -