31698
-
vili 27 #19866 szó sincs ellentábort képviselő egyénről :) megértem a dühödet a bíró ellen. nap mint nap szembesülünk ezzel a problémával. fulham-spurs meccs, ugyanez volt a helyzet. -
#19865 csak a csapatomat:)
és ha ennyire nem vagy képben:
csirke=spurs logó
katalánt pedig hadd ne magyarázzam... -
vili 27 #19864 így van. szégyen volt. de az arsenal ágyúja ma csak egy szeles puska volt. -
#19863 kedves ellentábort képviselő Barátom!(ha megengeded...)
HA mi tettük volna azokat a szabálytalanságokat, miegymást, félő, hogy a bíró úr jókedvében még kiszórt volna 1-2embert, hogy tutira egy x meglegyen. ha nem tűnt volna fel, és erről van szó, nem igazán mérlegelt megfelelően a játékvezető, ez a problémánk. nem először idén, és félő, hogy nem utoljára. ennyi.
köszi, ha megértetted. -
#19862 ebbe még az a legjobb, hogy laikus futball szurkolók akik nem látták a meccset még azt hiszik, h a Catsle vmi hőstettet hajtott végre..... -
Balázs 17 #19861 City meccs összefoglalót majd vki linkeljen ha tud, mert kíváncsi vagyok ott milyen tiziket adtak... -
#19860 a vasárnapi meccsetek, az volt szégyen.(Fulham 4-0 T'ham)
-
vili 27 #19859 lakatos vendel barátom!
milyen duma a csirke katalán? bántottalak én valamivel ?
-
vili 27 #19858 itt nem erről van szó. 25perc után 0:4ről, 4gólt összeszedni. és szó mi szó az utolsó 25percben nyomott a newcastle. ez nem kellett volna hagyni! -
vili 27 #19857 nem kell gyerekeskedni öreg! elhiszem hogy nagy arsenal fan vagy, én egyik se. ezt az arsenal szúrta el!!! -
#19856 ennél jobb párosítás nem is létezik:D:D -
#19855 nézd már meg a 2 megadott "11est",Mr. barton pirost érő becsúszásait, te yid armys, csirkés katalán -
#19854 RvPersie is egyvonalban volt a 93'.ban, a múltkor 1méter sem számított lesnek-akkor?! -
#19853 -
#19852 butaság volt, tény, de lap lett volna az előzmény is. meg az a 2vicc-11es...komolytalan, nem más.
mind1, lehet rá rej**olni az Elleneknek.! -
vili 27 #19851 azárt mindenki álljon le a bíró szidással, mert egy jogos gólt nem adott meg a bíró a newcastlenak. csakis az arsenal okolható hogy 0:4ről elba..ta a meccset. nevetséges!!! szégyen. -
#19850 Diaby ha nem csinálja ezt a buta szabálytalanságot, akár a legjobbunk is lehetett volna, nagyon jól tolta az első félidőben:( -
#19849 tényleg Everton meccs közvetlen ez előtt volt. azért zsínorban 2 ennyire elfújt meccset... -
Balázs 17 #19848 amikor csellel elküldte a rárontó csatárt:D -
#19847 Diaby inkább ezt a baromarcút ütötte volna le, már jobban megérte volna.. -
#19846 miért nézné. én sem nézem a mu meccseit(mostanában...), de nem tudok mit osztani, mert fordított helyzet nem jön elő, ott ül a padon a Sir, nem lehet, ugyan már.
nem mondom, hogy őket támogatják, de minket sem, az tuti.
Squillaci, Rosy szar csere volt(Squil helyett nincs más, tudom), de ma fejben igenis jók voltunk,sima meccs volt, a kiállításig, kiváncsi leszek, mennyire vágja tönkre a morált egy ilyen meccs(2, egy héten belül...), remélem semennyire. -
#19845 amúgy a 4 gól ellenére is, nálam Szczesny a meccs embere, elképesztő ez a magabiztosság, egy 20 éves sráctól(+amikor nem adta oda a labdát Bartonnak és Nolannek;)), szerintem Fabianskit simán kifogja szorítani:) -
#19844 na ja Squillacitől mentsenek meg minket(nem akarok mindent rákenni, de az ő rossz passza után lett emeber hátrány..) -
#19843 ha Djourou lesérül nekünk végünk..:( -
#19842 persze gondolom meccset nem látta.. igaz egy bajnokesélyes csapat nem szór el 4gólós előnyt, de ebbe kb 90%ig a bíró volta hibás. bezzeg ő könnyen beszél mikor 2-0ás szopónál nem adják meg az ellennek a 11est.. -
Balázs 17 #19841 ez igaz... miután beállt azt se tudta hol van:) -
#19840 szokásos társtopikban,a szokásosan emelt szintű komment a meccsről.
ezért rühellem nagy részüket... -
#19839 azért annyiban igaz, hogy Squillaci beállítása után borzasztó lett a védelmünk. Emberhátrány ide vagy oda, egy félidő alatt, egy bajnok jelölt csapat, NEM KAPHAT 4 gólt! -
#19838 hát de ember ezt nem mi adtuk le hanem a biró kb belőtt nekik 3gólt... -
salakmotor versenyt nézték közben a csehkettőn??
ezen mit adtunk el???!atyaég, Dean.... -
#19836 most BArton kajak még sárga lapot se kapott?? Nolan is megúszta 1el. a jókurvaanyjukat meg Dowdnak is. -
#19835 nyugi majd lesz. -
Dean Winchester #19834 1-4ig néztem :D örültem h megvan a győzelem aztán mix miatt mert kurvára kelett a city-re kapcsoltam :S
egyébként
ez van basza meg ,ha ellen vezet tudunk fordítani de ha mi vezetünk leadjuk... komolyan ezért örülök én ha az ellenfél vezet 1-0ra mert akkor legalább érzem h tudunk fordítani :D -
Balázs 17 #19833 láttad a meccset??????:O -
#19832 hát a bíró ezt megnyerte a MU-nak -
Dean Winchester #19831 adtuk már le 0-3ról is a meccset 11 vs 11be
most 11vs10 volt a felállás :S
de a durva az h pont a meggyengült newcastle ellen 4-0ás előnyt nem bírunk megtartani?
mi 26perc alatt lőttük 4 gólt ők meg 20perc alatt
fasza
de szánalmas
most őszintén ezt nem kell kötelezően a bíróra fogni ez már csapat probléma h 4gólós előnyt így eltud baszni -.-
-
#19830 -1ember(abszurdum), 2ajándék 11es, aztán ennyi.
nem szeretnék egyesek, hogy bajnok legyen az Arsenal.
a baj annyi, hogy nagyon feltűnően csinálják. -
pilboy #19829 1-1 ítéletre még azt mondaná az ember, h elfogult a szurkoló, de most már nagyon érdekelnének a szituk. látatlanban azt mondom, h nem elfogultságról szól a dolog, egy arsenal nem az a fajta csapat, amelyik fél óra alatt 4-0-ás vezetésről nem tud nyerni :O
egyébként hihetetlen... -
Balázs 17 #19828 látványos bunda, de gondolom nem lesz visszhangja -
#19827 felhozni egy abszolúte elképzelés nélküli csapatot az utolsó 20percre, 4gólos hátrányból?? ez micsoda játékvezetés??!persze ha Wenger megemlíti, "csak panaszkodni tud".
így lehet pontokat lopni az Arsenal-tól.