Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
CR meg Fabregas esete kicsit más azért...jól tesszük egyébként az összeggel, tavaly kapott új szerzõdést, kérjék meg az árát, anno 100ezer körül jött, mert nem láttak benne fantáziát a spanyolok...

No one can stop Death!

arsnl
Jó de Fabregas nem akar mindenáron menni. Ha mi nem akarjuk eladni akkor marad és kész. Persze vmikor úgyis visszamegy..

Tyler1
hát ha már más klubhoz vágyik akk jobb lenne elengedni, sokáig úgysem lehet ott tartani. 80 misit biztos nem fog a Barca kipengetni, de ez a Fabregas dolog már annyira érik h jobb lenne beletörõdnie a vezetõségnek is.
CR-t sem lehetett sokáig marasztalni a Madrid elõl.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Így kell ezt csinálni!Adják meg az árát,ha képesek voltak Ibráért annyi zsét plusz Eto'o -t adni!Amúgy is kevés a jó irányító, ugyh nagy érték!

Az Arsenal megmakacsolta magát, és angol lapértesülés szerint 80 millió fontért hajlandó csak megválni legféltettebb kincsétõl, Cesc Fabregastól. A játékoson nem múlna a klubváltás, de most a Barcelona van lépési kényszerben.

Korábban 30-40 millió fontról szóltak a hírek Cesc Fabregas klubcseréje kapcsán, de az Arsenal most változtatott álláspontján: 80 milliót kér csapatkapitányáért.

A Daily Mail azzal magyarázza a pálfordulást, hogy az Ágyúsok Cristiano Ronaldo kaliberû játékosként tekintenek a 23 éves középpályásra, akinek ára így a portugál aranylabdáséval kell hogy összhangban legyen.

Csak összehasonlításképpen: a Barcelona David Villát 34 millió fontért igazolta le a Valenciától szerdán.

Fabregason mindenesetre nem múlna a megállapodás, hiszen négyszemközt állítólag közölte Arsene Wengerrel, hogy mindenképpen visszatérne nevelõklubjához a nyáron.
"elvileg valamely játékossal már tárgyalunk:
Pape Diakhate (Dinamo Kiev), Arteta, Jagielka, Yaya Toure, Wright-Phillips, Buffon"

+

"David Silváért több nagy klub is verseng, többek közt a Juventus, valamint angol csapatok, mint a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal."
örülnék neki!
Magyar az arsenalban nem is tudom mikor volt (tán soha?)
no meg elég jó h idejöjjön,sztem bírná az iramot de sztem felejtõs 😞
minimize
Juhász. kb.12bõl meglehetne.

No one can stop Death!

"Jagielka"

Az Arsenal és a Manchester United is az Everton védjére hajt! A hírek szerint a 27 éves Phil Jagielka ára a jelen állás szerint 15 millió euró, akit nem minden áron adna el a liverpooli klub.
Gunnersboy
Gourcuffra azért is lehetne esély mert ugye francia, bár nemtudom, szerintem Cesc nem megy el idén. Lehet hogy túl optimista vagyok, de így látom 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lcapitant
én is szívesen látnám õt a csapatban. majd Wenger húz vmi nagyot szokásosan.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
ja. oké, hogy tapasztalt, de van fiatalabb, sõt, lehet jobb is nála.
50millió körül ajánlanak Laportáék Fabregasér, remélem ebbõl jut 30m Gourcuff-ra...

No one can stop Death!

Lcapitant
ne is, nem kell ide! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Forza Italia
Buffonnal biztos nem😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ja pénz azelõtt se volt probléma mégis láttuk mi történt...
no mind1 bízzzunk!
Gunnersboy
Seaman: "Arsenal need a young Tony Adams or Sol Campbell, an established central defender"

Wenger: "Money not a problem, deals already in place"
<#worship><#worship>

néhány név akik szóbakerültek a klubbal kapcsolatban, elvileg valamely játékossal már tárgyalunk:
Pape Diakhate (Dinamo Kiev), Arteta, Jagielka, Yaya Toure, Wright-Phillips, Buffon

izgalmas nyár elé nézünk, ha Wenger végre kinyitja a pénztárcát 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jah hát nem olyan rég is ezt nyilatkozta. de hát év közben azt kell nyilatkozniuk amit a szurkolok hallani akarnak...
minimize
ezt megtapasztaljuk évrõl-évre.
mindenkit hagy Wenger elmenni(sajnos).

No one can stop Death!

arsnl
De ha elmegy csalódok benne😞 Egész évbe nyilatkozgatta nem megy oda, erre mégis. Azt hittem õ más focista nem olyan, mint a többi..

arsnl
Adják Yaya-t meg úgy kb 40mfontot azt szevasz. Jöhet Gourcouff is Bordeauxból utána

nem lenne nagy meglepetés ha távozna, de akkor legalább ne picsa összegért adják el!
komolyan bazz arról vannak hírek h ki megy el de arról h ki jön meg semmi 😄DDD
minimize
Szerinte is...:/
ezek szerint menni akar, el is kell engedni-jó pénzért, aztán Gourcuff jöhetne a helyére 25millió körül.

No one can stop Death!

Forza Italia
sztem cesc idén távozik.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Lcapitant
Chamakh tuti ide jön???
sztetek Fabregas marad?

minimize
lehet (u18) 😄
bazzz olyan sz*r érzés fog el mikor látom a különféle csapatokat mikor ünneplik a kupagyõzelmet/bajnokság gyõzelmet :S
milyen jó is lenne ha az arsenalt lehetne látni bakker 😞
Lcapitant
na azért ne higgyünk el mindent, Clichy tuti marad. a fél csapat fel volt sorolva, kamu... szokásos átigazolási pletykák sztem

bakkerman
lolbzmeg Clichy,Arshavint elküldik xd Wenger augusztban mit fog nyilatkozni,összeértek a fiatalok végre? 😄 a 2004-es bajnoki cím óta minden évben "össze van érve" a csapat 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
Gallas maradhatna, vagy kellene még 1 Vermahoz hasonló védõ

minimize
Gallas,Merida,Silvestre tutira megy, többi kiderül..venni kellene már, mindenki most lép...

No one can stop Death!

egyetértek.Arshavin-t nagyon nemkéne de basszus ha megy hát menjen de ne jöjjön ide senki tényleg mert a végén még jó csapat lehetne az arsenal 😄
Clichyt nem kéne eladni, többi mehet 😊
arsnl
Ezek közül Clichy és Arshavin csak akit baromság lenne eladni, meg Gallas, de arról már õ dönt hova megy.. Többi felõlem mehet, nincs nagy jövõjük itt..

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

arsnl
U18as csapat is bajnok lett, miután 5-3-ra verte Nottinghamet a döntõben.
Afobe mester3as + Freeman 2gól.

Lcapitant
szép volt Fiúk!!! szépen csillog a bronz is!
Go Gunners!

minimize
minden jó, ha vége van. gratulálok a Kékeknek, ígérem, jövõre megfelelõ kihívók leszünk a végéig!
szép, helyenként gyerekes hibával tarkított meccs volt,lehetett volna nyugodtan 8-1is. hosszabb kispaddal jobbak leszünk.

No one can stop Death!

Sabcsee
na félidõ 3-0 innen már csak nemlehet elbaszni...😊

kaka

5w0rdf15h
már 2 RvP

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Fabi-Sagna,Campb,Silvestre,Clichy-Nasri,Diaby,Eboue-Walcott,RvP,Arsha
pad késõbb, Schwarzer hibája után pedig 1-0ide(Arsha)

No one can stop Death!

bakkerman
nono,abból a pénzbõl,Wenger 32 14 éves gyereket vesz <#nemtudom>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cabell
Szerintem picit túl van pisálva. Nyilvánvalóan tehetséges játékos, hogyha az Interben játszik a magatartása ellenére is, de nem akkora zseni szerintem, mint amekkorának páran próbálják itt beállítani. Kétségtelen, hogy az ilyen bunkó nagyképû játékosok sokszor a legnagyobb zsenik, de szerintem õ nem a legjobb példa erre...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
pfuff...stílus odabasz

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
"Arsenal Ready to Make £18m Move for Italian Starlet: Wenger Sets Sights on Inter Milan’s Balotelli."

😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kaplan
Nem értem miért ódzkodtok ennyire tõle, nagyon jó játékos, meg tudja csinálni és meg is csinálja az 1az1 elleniket, a rúgótechnikája kiváló. Lusta, nagyképû amit egy jó edzõ keze alatt ki lehet pofozni. Én még mindig azt mondom, hogy nagy kincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lcapitant
nekem mindegy hova megy, csak ne ide 😄