31698
-
#19946 "A Mail on Sunday mai értesülései szerint Alex Oxlade-Chamberlane szerdán írhatja alá új, profi szerződését az Arsenallal.
A lap úgy tudja, a 17 éves angol tehetség már járt az Arsenal edzőközpontjánál, ahol Arséne Wenger mellett a csapat ügyvezetőjével, Ivan Gazidisszel is találkozott.
A 10 millió font összeértékű szerződés aláírására a jelek szerint már nem kell sokat várni, s remélhetőleg a Manchester City sem fogja az utolsó pillanatokban meggátolni a transzfer létrejöttét.
Oxlade-Chamberlane így a harmadik fiatal lehet, akit az Arsenal idén januárban leigazol a brazil Wellington Silva és a japán Ryo Myiaichi után, s csakúgy a másik két játékos, az angol is kölcsönbe megy - illetve marad - a szezon végéig."
ez miért fontos? -
#19945 Újabb videók kölcsön játékosokról:
Vela vs Man City
Ramsey vs Swansea
-
#19944 "There's a foul the referee doesn't blow up for, Abou reacted badly - although I understand it because he's been injured so much due to tackles like that.
"I don't condone his reaction, but I understand it. If Barton had broken his leg everyone would have said it's a red card, luckily he didn't break it, it twisted a lot. You always have to be in control of your actions and maybe he wasn't and maybe it penalised us."
Koscielny a N'castle elleni meccsről-remélem elolvassák azok is, akik azt sem tudják, mi történt, csak vagdalkoznak. mondjuk amennyire "ismerem" őket, tök mind1, nem ezen, hanem a felfogáson múlik, azt meg alakítani kell(ene)... -
#19943 akkó' majd hazamegy levezetni,mire az új ászok lelépnek.
szerintem marad a nyár után is Londonban. -
geo91 #19942 próféta szóljon belőled -
#19941 nem fog visszajönni még nyáron,mert akkor felesleges volt Afellay leigazolása...no meg a kis Thiago is nagyon fejlődik,ha jönne Cesc,még kevesebb perc jutna neki. -
geo91 #19940 na meg, hogy az árából veszünk e valakit... -
Dean Winchester #19939 50millát kapnánk érte???? :O
am tuti nem megy oda :DDD
barcába akar ő visszamenni és ezt mindenki tudja :)
szóval vagy barca vagy marad, de 99% h menni fog a nyáron tuti, én ezt már elkönyveltem...
a kérdés mennyiért -
#19938 nem hiszem, hogy pont oda eladnánk.majd vesznek valaki mást, még drágábbal, max. Abra 10méterrel rövidebb jachtot építtet idén... -
geo91 #19937 ha visszamegy egyszer a barcába, azt még valamilyen szinten megértem, de ha egy rivális klubhoz leigazolna, az nagyon felidegelne... -
#19936 London kék felébe vinnék Cesc-et is -
#19935 Djourou ezt írta twitteren:
"Hello. Thanks for the support. I was hit on my knee on saturday as you saw it. I'm feeling better. For more infos check arsenal.com. Cheers" -
#19934 csak 9és felet. nyugi, legalább egyel kevesebb teher, meg nem valami "5éve azt sem tudtam, hogy mi az a BL"-csapattól kapunk ki-azért a Barca más kategória.
Djourou sokkal jobb, mint Sqilla, aki néha azt sem tudja, hol van, nagy érvágás, mint Nasri. ez benne van sajnos, a 7vége még mindig jobban fákk... -
Balázs 17 #19933 hát ez csodálatos
Barcától kapunk 10gólt aztán végképp megzuhan a csapat:) -
#19932 persze így nehéz lesz... basszameg, jöhet a francia védelem. Laci összekaphatná magát, nehogy Silvestre-i mélységekbe kerüljön -
#19931 4.góljuk egy kamu szabad után jött, 1. tizi is elég erősen vitatható, na de legfőbb, hogy-hogy Barton még lapot se kapott az meccsen? csupán kiállítatta Diaby-t meg 3gólban alaposan benne volt. azt meg se jegyzem h amiért Diaby pirosat kapott, Nolan még a sárgát is alig kaptameg.. persze mi is alaposan benne vagyunk, de ilyen ítéletek után azért nehéz talpra állni.. nademind1 lépjünk túl rajta -
Dean Winchester #19930 no most néztem meg az összefoglalót
hát lehet a bíróra kenni de azért ők lőtték a bomba 4.gólt
egy lesgólt is lőttek ami nem volt les
ok a bíró adott 1 kurvára jogtalan büntetőt ,de aztán ők lőttek két gólt amit védeni lehetett volna
szóval én azt mondom ok a bíró is hibás de mi is ,hogy képesek voltunk ennyire elbaszni az előnyt! -
Dean Winchester #19929 ez kurva jó, még az hiányzott volna h a jövőheti bl meccsre lesérüljenek :S
tökre örülök :D -
#19928 Cesc és RvP és annyira lebetegedett, h hét közbe nem utazik teljesen értelmetlen barátságos meccsre -
#19927 azzal h rosicky-t is gyanúsítják szinte tuti h kamu. igaz, h pocsékul játszott, de ez akkor is nonszensz, h több millió ember által nézett meccsen bundázna vki, főleg egy olyan ember aki milliókat keres hetente...
legvalószínűbb, h csak berágott ránk a bíró miután Cesc beszólt még a keddi játékvezetőnek. -
Dean Winchester #19926 hát ha rosycki képes volt a saját csapatát a háttérbe folytani a pénz miatt akkor szánalmas és tiltsák el örökre a focitól! ha persze mindez igaz, és remélem h csak kamu :( -
G_ArchAngel #19925 Ezt a magyar cikket talaltam rola... -
#19924 #19874 -
Dean Winchester #19923 összefoglalót valaki majd linkelne? -
#19922 hmm az kering a neten, h az Interpol elkezdett nyomozni a meccsel kapcsolatban miután érdekes pénz mozgás volt fogadóirodákban. Dowd-t és Rosickyt vizsgálják, bár ez nem biztos, mivel nem tok franciául.
elég nagy az esélye mondjuk, h egy óriási kamu az egész.. és igazából remélem is nem kéne átmenni digóba.. -
Dean Winchester #19921 ja meg az emirates kupa is már megvan ^^
szal mondom eddig
1/1
+ döntőben vagyunk
+ PL-ra van esély
+ bl-re is még van :D
+ fa kupa is ott van -
#19920 A BL-t szerintem be kellene "áldozni" mindannyian tudjuk, hogy alapvetőleg nagy lutri a BL és még sajnos a jelenlegi TOP4-ben sem vagyunk benne nemzetközileg. A Ligakupa, FA kupa és a PL viszont nagyon fontos lenne. Az is egy triplázás, becsülendő volna. -
Balázs 17 #19919 nyerni kéne, mert jövőhéten manchesteri derbi -
#19918 majd kiderül. bízom benne én is, szerintem a bl kieshetne, Carling, meg PL.erre kellene figyelni, és kellett volna egy középső védő is. -
Dean Winchester #19917 jaja hazai pályán verni kéne a wolver-t de nem lesz sétagalopp!
bár azokat a csapatokat mi verni szoktuk akiktől a nagyok kikapnak xD -
#19916 Milyen a hangulat az öltözőben? Megbomlott a csapategység?
"Mindenki szomorú. Talán csak a Wolves győzelme vidíthat fel minket egy kicsit. Nem bomlott meg a csapategység. Nem engedhetjük meg magunknak. Ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot, nem szabad sírnunk, meg kell vizsgálni a hibákat és levonni a megfelelő következtetéseket. Ezen már túl vagyunk. Most a következő bajnokira kell koncetrálnunk, ami a Manchester Unitedet legyőző Wolves ellen lesz."
forrás: arshavin.eu
-
#19915 nem ügyetlen! -
#19914 Miyaichi 1.meccse Feeyenoordban:
-
#19913 Na a Chelsea a forduló vesztese. -
#19912 nem lett itt egy pontocska sem, nem három.remélem a következő fordulóra jobban felszívjátok magatok! a guriga már megy nektek is, de a befejezés ma hiányzott. -
#19911 némileg javult a meccs képe a 70.perctől.addig majdnem elaludtam.dobálják be a neveket, de jó foci... -
#19910 köszi a véleményed, de majd Én eldöntöm, jó? -
#19909 ha becserélik.
akkor is nevetgélek, nem hiszem, hogy 2ellenlábas is buktázik a 7végén, de a dobott 2ponttért kárpótolt a Wolves. -
Dean Winchester #19908 suarez nincs a kezdőben :( -
#19907 na akk most Go Pool!
remélem Suarez betalál a Chelsea-nek is