31698

• arsnl
    női kézilabdát. hurrá!
  • Balázs 17
    ???????
    és mit fognak helyette adni??
  • arsnl
    de azért lenézni se kéne az ellenfelet. jókor arcoskodik miután ez a nyerésre képtelen csapat elverte őket... még azt se tudja h ott vagyunk a CC döntőben, ahol is teljesen un reális h megnyerjük. barom
  • Balázs 17
    "ennél a klubnál van reális esélye arra, hogy címeket nyerjen"

miért ezt minek lehetne nevezni?
  • Dean Winchester
    most miért lenne már ez nagyképű?azért mert kimondja amit gondol és ez az igazság?
    de ja akkor tök véletlen nyerték meg a 6 kupát amire még senkise volt képes :S
    nem kell egyből negatívan nekiállni az "ellenfélnek", ha igaza van elkell ismerni! én csak abban bízom h idén rácáfolunk erre a hírre :D
  • banok
    A (magyar) Sportklub holnap nem adja élőben a Leyton-Arsenal (17.30) FA-Kupa meccset.
  • Balázs 17
    elég nagyképű kicsit
  • minimize
    "A Fabregas-sagában megszólalt Lionel Messi, a gránátvörös-kékek legnagyobb csillaga is, a kétszeres aranylabdás biztos benne, hogy hamarosan csapattársak lesznek Cesc-el.
    Biztos vagyok benne, hogy ide akar jönni, mert tisztában van vele, hogy ennél a klubnál van reális esélye arra, hogy címeket nyerjen."
    elég trágya duma,nem??!
  • arsnl
    ha szerencséd van Wellington-t is láthatod. Chelsea meg összeszedethetné magát MU elleni meccsekre:D
  • minimize
    vetélytársak, lehetne káröröm, de ők szimpatikusabbak, mint a többi ellenlábas, kisebb az arc arrafelé játékos-és szurkolói körben is. a mai meccset nem láttam, de az "odavágón" jó volt az Everton, most meg szép gólt lőttek.
    este megnézem a Real meccsét, kíváncsi vagyok Adebayor-ra, mire képes spanyolban!
  • Balázs 17
    úgy érzem idén a Chelsea siker nélkül marad
  • gunners
    Szevasztok!Valaki tud HDs linket adni mert leszeretném szendi a meccset!De ne .ts kiterjesztésű legyen mert vlc azt nem játssza le!
  • Dean Winchester
    a két "legjobb"

• Dean Winchester

• Balázs 17
  • bakkerman
    grat a tegnapi meccshez,sok sikert a visszavágóhoz,remélem mi nyerünk,de legyen egy jó meccs!
  • geo91
  • arsnl
    lehet bejelentkeznek, de rábasznak mert Jacknek Arsenal DNS-e van(Xavi szavaival élve)
  • arsnl
  • minimize
    amúgy Pique egyszer hibázott nagyot, a gólnál, én a visszavágón kezdetném Arshavint,RvPersie-vel, ill. Walcott, mögöttük meg Cesc.
    Clichy párszor mentett középen, de rohangáltak az oldalán jó párszor,Eboue meg a lelkesedés 5ös-mellett lehetne határozottabb.remélem Sagna kezd majd.
    Wilshere meg ha így tolja idegenben is, a nyáron bejelentkeznek érte(is) a katalánok...
  • minimize
    erre mondják, hogy nem fújta be.amúgy szabályos volt a gól.
    nem emlékszem pontosan, hány milliószor esett meg uez velünk, mégis csak mosolygott mindenki-most mi mosolygunk miatta.

• pLau
    hát vitatható volt a szitu de végre velünk voltak a bírók...megérdemeltük már.
  • Dean Winchester
    első félidőben streamet kerestem meg néha leállt ezért válltani kellett, szóval a lényeg lemaradtam róla h a barca egy szabályos gólt nem kapott meg 0:1 nél?
    forrás
  • Dean Winchester
    hát beszarok ha kikapunk hétvégén :D
    nagyon telhetetlen vagyok :DDDDD jó lenne fa döntőt is tolni xD
  • minimize
    a Főnök:
    Arról, hogy az Arsenal-e a favorit...
    “Nem így van. Hisszük, hogy van esélyünk. A Barcelona továbra is a favorit, de a ma este után tudjuk, hogy képesek vagyunk legyőzni őket - ezt tavaly nem tapasztalhattuk meg. Mostantól fontos, hogy kiverjük a meccset a fejünkből, hiszen a hétvégén fontos FA Kupameccs jön. Koncentráltnak kell lennünk.”
  • Cabaye
    Jah hát és kihagytam a legfontosabb láncszemet a csapatban. A KAPUS Wojciech Szczêsny. Amikor kellett hatalmasakat védett és nem félt egyszer sem semmitől.
  • Cabaye
    Hatalmas győzelem volt.Én is gratulálok a csapatnak.Mindenki jól játszott különösen Wilshere,Kosci,RVP és Arsha. Nasri remélem minél hamarabb visszaszerzi a formáját. És ha még Cesc is a legjobb formáját nyújtja akár még a továbbjutás sem elképzelhetetlen. És aki még meg kell dicsérni az nem más mint Arsene Wenger. Ekkora kockázatot bevállalni,hogy Songot lehozta. Le a kalappal. Csak így tovább!!!! Go gunners!
  • minimize
    gratulálok a csapatnak, a visszavágón nagyon ott kell lenni megint.
    az első 20perc után megijedtem,de a végére nem volt gond az alvással...:)
  • Balázs 17
    Wilshere csúnyán levette a pályáról Xavit és Iniestát azért ez nagy szó!Nagy kedvenc lesz a srác csak maradjon is itt:)

visszavágóig még sok idő van és Piqué nem lesz az már biztos...
  • csocso14
    2-1 :D
  • hedonist
    Szívből gratulálok! :)
  • Kaplan
    Azért én óvatosan dobálóznék ezekkel a szavakkal, hogy "nem érdekel, hogy mi lesz a Nou Camp-ban".. Gyerekek, egyik Arsenal szurkoló se szeretné ha továbbjutna a csapat? Nekem egy pillanatig nem fordult meg a fejemben ezután a győzelem után az, hogy oké fasza nyertünk ennyi nem is érdekel, hogy kikapunk katalóniában. Azt AKAROM, hogy továbbjusson a csapat mert semmit nem ér ez a győzelem ha nincs továbbjutás.

Amúgy meg a szőröstalpú román digenyó sport igazán bekaphatja a heréimet amiért ócska streamezésre szorítottak a hatalomvágyuk miatt. :)
  • Sabcsee
    áhh srácok elképesztő boldog bagyok!:D
    egyáltalán nem vtunk alárendelve a meccsen, sokat tartotta a labdát a barca, de a kontráink naon jók vtak. Van Persie gólja naon genyó és okos volt, Arshavin meg elképesztő higgadt. A védelem a bekapott gólt leszámítva remekelt, Eboué kellemes meglepetés volt, Koscielny lemészárolta a BOLHÁT(na jó kicsit túlzás:D), középpályán Cesc szenvedett, Nasrin látszik, hogy most tért vissza, Song ideges volt, Walcott elszürkült, de Wilshere egy isten, így megszorongatni 19 évesen Xaviékat, elképesztő.
    Nem érdekel, hogy mi lesz a hatalmas Nou Camp-ban, nekem ez mindennél többet jelent, hogy legyőztük végre a Barca-t:)
  • Dean Winchester
    igazad van , am sokan szidták arsha h menjen még pénzt kapunk érte, no azért megéri ez a gyerek h itt legyen mert akkor lő gólt amikor égetően fontos!

am bentdner meg befele húzta a labdát aztán rálőtte amiből szöglet lett (végülis jó megoldás volt mert ha visszapasszolt volna akkor lehet kontra és gólt kaptunk volna ,de én tuti az utobbit csináltam és rvp meg esetleg kapásból beverhette volna :D
    na szép volt mostmár koncentrálni kell a hétvégére!

aztán 2 hét múlva meg tök fasza lesz,hogy nem kell stream-t keresni aztán lehet nézni a tv-ben mert tuti ezt a meccset fogja adni a tv2!
  • Kaplan
    RVP gólja Valdesé, de Arsha találata védhetetlen volt. Tökös, Arshavin visszalőtte a hosszúba, nem volt már Valdesnek ideje rámozdulni mert ő még lendületben volt a rövid felé.
  • Sabcsee
    hát ez az. arsha gólja elképesztő okos volt, meg az egész kontra is
  • Dean Winchester
    kapusnak fognia kellett volna :D ,de rvp nél is a röviden ott kellett volna lennie, mind1 nem érdekel csak az h megvan a győzelem!
    vv-n bőven jó lesz a 2-2 persze 0-2ről :D
  • Dean Winchester
    sztem mindenkinél van olyan,hogy ránéz egy játékosra és valami oknál fogva ellenszenvet vállt ki , nos ő nekem ilyen :D (de ide tartozik még Torres,Villa duo is :D

• vmvr
    arsha gólja hol volt szerencsés?
  • arsnl
    am Wilsheret miért utálod?:D
    lassan hozzászokhatsz, h még kb 15évig kezdő lesz:DDD