31698
-
Dean Winchester #20026 előbbit alapjáraton még mindig utálom,de valóban voltak szép megmozdulásai
KOS meg most jobb volt mint reméltem
kapusunk meg hát , Almunia szája sztem tátva maradt xD -
#20025 WIlshere és Koscielny voltak a meccs emberei. Kosci legjobb Arsenal meccse, Wilshere meg már lassan szokásos:DD GO GUNNERS!! -
Dean Winchester #20024 bazdmeg g**coooooooooo megvan :D de tudtam h megverjük a barcát xD de tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
na vv-n gyerekek nem szabad nekilódulnunk , hanem szépen játszani és tartani az előnyt!
azért mákunk is volt mert azért az arsha gól picikét szerencsés volt de mind1 meg a végén büntetőt kaphatott volna a barca!
cseznyi meg nagyokat védett ,szépen jött ki... -
#20023 grat a srácoknak:D rvp nagy gólt lőtt:O -
#20022 gratulálok srácok! :O -
#20021 nagyon szép volt, végig nyomtunk, és megérdemelten győztünk. a következő feladat: nagyon figyelni a camp nou-ban mert kegyetlenül nekünk fognak esni. mindenképpen kell egy gól ott is. -
#20020 ez akkora lökést adhat, amivel behúzzuk LIgakupát!! -
#20019 imádom arsene wengert meg az egész csapatot -
#20018 uramisten:D:DD::DDD: GO GUNNERS!! -
#20017 fú bazeg:D -
#20016 Le a kalappal előttetek! Öröm nézni! :DD -
pLau #20015 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#20014 Rooobiiiin -
pLau #20013 Robin van Persie egyenlít!!!!!!!!!! 1-1 hajrá srácok -
pLau #20012 Amúgy összességében elégedett vagyok a játékkal főleg a védekezéssel, helyzeteket ki kellene használni és jó lenne! -
pLau #20011 ha így folytatjuk sajnos magunkkal baszunk csak ki. Változtatni kellene valamit -
Dean Winchester #20010 tudom
és emlékszem a tavalyi meccsre + nem rég néztem meg az összefoglalóját de akkor se látok változást, max h a barca nem esett nekünk annyira
a lényeg 2 gólt verni kéne ezeknek aztán pá menni aludni majd 2 hét mulva megtartani az előnyt :S ez mind szép és jó meg nem is lehetetlen sztem csak hát nem szabad teret hagyni nekik és kész -
#20009 hát tavaly kb lefociztak a szarba, csoda h 2-2 lett a 0-4, 0-5 helyett.. és ne csak eredményt nézd mindig. szép meg jó a statisztika de az nem minden.. -
Dean Winchester #20008 mi a javulás? az,hogy most az első 15percben nem lövöldözött annyira a barca meg h messinek most nme jött ugy össze a lépés mint azelőtt?:S
faszkivan , fordítani kéne a g*cibe :D -
#20007 nos tavalyhoz képest látható a javulás. ezt a lesre állítást benézte Clichy, de legalább helyzeteink vannak és nem csak nézők vagyunk -
Dean Winchester #20006 náluk meg messinek volt egy kurva nagy helyzete :S
bassza meg 0-1 és ilyenkor ugy elmegy a kedvem, hogy ilyen gólt kapunk :S
villa-t amugyis utálom és pont ő lövi , ááááh
legalább ikszre hozzuk már hazai pályán de nem bánnám ha fordítanánk :S -
pLau #20005 vezet a barca... -
pLau #20004 eddig nemrossz volt már 1 nagy helyzetünk csak a kapus kivédte sajna -
Balázs 17 #20003 jól játszunk? -
#20002 Köszönöm!Meg neked is #19999! -
Balázs 17 #20001 Rvp 2x Cesc 1x és egy öngól így lesz 3-1 -
#20000 Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Clichy - Wilshere, Song - Walcott, Fabregas, Nasri - RvP.
Sagna és Vermaelen kivételével ez a legerősebb kezdő.
nekünk nicsn veszteni valónk, Go Gunners! -
#19999 streamek a mai Arsenal-Barca meccshez itt -
#19998 válassz -
#19997 Sziasztok!azt szeretném kérdezni a mai bl meccset lehet valahol online nézni?free streames dologra gondolok!Elöre is köszi! -
#19996 np.
a meccshez: a nagy rágörcsölésnek rossz vége lehet, remélem ezt is tudatosítja a Főnök a pléjerekben. -
Dean Winchester #19995 pfuuh ja ezt iggencsak benéztem, sorry -
#19994 el vagy csúszva.(egy nappal kb.)
az tegnapi post volt, nem mára vonatkozott. -
Dean Winchester #19993 hogyhgy nem az arsenal meccset nézed????? :|
ezt nem értem, ha én egy csapatnak drukkolok ráadásul bl meccs és nem is kis piszok meccs akkor is alapból azt nézném mint sem egy "idegen" mérkőzést -
#19992 annyira megy a fogadkozás mindenhol, bízom benne, hogy nem megint egy Playstation-meccset látok holnap.
ma B'ham-'Castle meccset nézek, holnap felvételről a másik kettőt.(BL) -
#19991 azt nem vágom mikor fogunk mi pontot szerezni a barca ellen a kieséses szakaszban. :DD -
geo91 #19990 mixen is megtettem a győzelmünket + a mai meccsek félidejében iksz lesz + hamburg - st pauli félidő h. 200-ból 7000-et hozna. másik szelómon meg úgy tettem meg, hogy nem kapunk ki + pool, zenit és cszka moszkva győzelem az el-ben. ez 200-ból 2700-at hozna. -
Dean Winchester #19989 hát ha tavaly 2-2re képesek voltunk és ugye ha nincs ibra nncs 0-2 :D bár első 15perc kegyetlen volt :D na remélem most mi fogjuk ezt véghez vinni mint amit ők akkor!
szóval én elfogultság nélkül kurvára látok potencialt a győzelemben és a pontszerzésben meg pláne!
1gólós siker nekem bőven jó csak wenger meg mondja meg a srácoknak h ha 2-1 az állás akkor ne akarjunk már mindenáron rohamozni mert szép nem szép kurvára örülnék ha huznánkaz időt ezerrel XD -
geo91 #19988 azaz: hiába lő rvp meg theo együtt 2-3 gólt, ha ennyit vagy többet be is kapunk, ha nincs minden rendben hátul... -
geo91 #19987 ebben a duóban bízom én is! csak legyen rendben a védelmünk és akkor baj nem lehet!