31698

• Dean Winchester
    előbbit alapjáraton még mindig utálom,de valóban voltak szép megmozdulásai
    KOS meg most jobb volt mint reméltem
    kapusunk meg hát , Almunia szája sztem tátva maradt xD
  • arsnl
    WIlshere és Koscielny voltak a meccs emberei. Kosci legjobb Arsenal meccse, Wilshere meg már lassan szokásos:DD GO GUNNERS!!
  • Dean Winchester
    bazdmeg g**coooooooooo megvan :D de tudtam h megverjük a barcát xD de tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

na vv-n gyerekek nem szabad nekilódulnunk , hanem szépen játszani és tartani az előnyt!
    azért mákunk is volt mert azért az arsha gól picikét szerencsés volt de mind1 meg a végén büntetőt kaphatott volna a barca!

cseznyi meg nagyokat védett ,szépen jött ki...
  • webibebi
    grat a srácoknak:D rvp nagy gólt lőtt:O
  • buldozer99
    gratulálok srácok! :O
  • Kaplan
    nagyon szép volt, végig nyomtunk, és megérdemelten győztünk. a következő feladat: nagyon figyelni a camp nou-ban mert kegyetlenül nekünk fognak esni. mindenképpen kell egy gól ott is.
  • arsnl
    ez akkora lökést adhat, amivel behúzzuk LIgakupát!!
  • vmvr
    imádom arsene wengert meg az egész csapatot
  • arsnl
    uramisten:D:DD::DDD: GO GUNNERS!!
  • vmvr
    fú bazeg:D
  • SLICK
    Le a kalappal előttetek! Öröm nézni! :DD
  • pLau
    2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arsnl
    Rooobiiiin
  • pLau
    Robin van Persie egyenlít!!!!!!!!!! 1-1 hajrá srácok
  • pLau
    Amúgy összességében elégedett vagyok a játékkal főleg a védekezéssel, helyzeteket ki kellene használni és jó lenne!
  • pLau
    ha így folytatjuk sajnos magunkkal baszunk csak ki. Változtatni kellene valamit
  • Dean Winchester
    tudom
    és emlékszem a tavalyi meccsre + nem rég néztem meg az összefoglalóját de akkor se látok változást, max h a barca nem esett nekünk annyira

a lényeg 2 gólt verni kéne ezeknek aztán pá menni aludni majd 2 hét mulva megtartani az előnyt :S ez mind szép és jó meg nem is lehetetlen sztem csak hát nem szabad teret hagyni nekik és kész
  • arsnl
    hát tavaly kb lefociztak a szarba, csoda h 2-2 lett a 0-4, 0-5 helyett.. és ne csak eredményt nézd mindig. szép meg jó a statisztika de az nem minden..
  • Dean Winchester
    mi a javulás? az,hogy most az első 15percben nem lövöldözött annyira a barca meg h messinek most nme jött ugy össze a lépés mint azelőtt?:S
    faszkivan , fordítani kéne a g*cibe :D
  • arsnl
    nos tavalyhoz képest látható a javulás. ezt a lesre állítást benézte Clichy, de legalább helyzeteink vannak és nem csak nézők vagyunk
  • Dean Winchester
    náluk meg messinek volt egy kurva nagy helyzete :S
    bassza meg 0-1 és ilyenkor ugy elmegy a kedvem, hogy ilyen gólt kapunk :S
    villa-t amugyis utálom és pont ő lövi , ááááh
    legalább ikszre hozzuk már hazai pályán de nem bánnám ha fordítanánk :S
  • pLau
    vezet a barca...
  • pLau
    eddig nemrossz volt már 1 nagy helyzetünk csak a kapus kivédte sajna
  • Balázs 17
    jól játszunk?
  • DAFFANGER
    Köszönöm!Meg neked is #19999!
  • Balázs 17
    Rvp 2x Cesc 1x és egy öngól így lesz 3-1
  • arsnl
    Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Clichy - Wilshere, Song - Walcott, Fabregas, Nasri - RvP.
    Sagna és Vermaelen kivételével ez a legerősebb kezdő.
    nekünk nicsn veszteni valónk, Go Gunners!
  • banok
    streamek a mai Arsenal-Barca meccshez itt
  • arsnl
    válassz
  • DAFFANGER
    Sziasztok!azt szeretném kérdezni a mai bl meccset lehet valahol online nézni?free streames dologra gondolok!Elöre is köszi!
  • minimize
    np.
    a meccshez: a nagy rágörcsölésnek rossz vége lehet, remélem ezt is tudatosítja a Főnök a pléjerekben.
  • Dean Winchester
    pfuuh ja ezt iggencsak benéztem, sorry
  • minimize
    el vagy csúszva.(egy nappal kb.)
    az tegnapi post volt, nem mára vonatkozott.
  • Dean Winchester
    hogyhgy nem az arsenal meccset nézed????? :|
    ezt nem értem, ha én egy csapatnak drukkolok ráadásul bl meccs és nem is kis piszok meccs akkor is alapból azt nézném mint sem egy "idegen" mérkőzést
  • minimize
    annyira megy a fogadkozás mindenhol, bízom benne, hogy nem megint egy Playstation-meccset látok holnap.
    ma B'ham-'Castle meccset nézek, holnap felvételről a másik kettőt.(BL)
  • Kaplan
    azt nem vágom mikor fogunk mi pontot szerezni a barca ellen a kieséses szakaszban. :DD
  • geo91
    mixen is megtettem a győzelmünket + a mai meccsek félidejében iksz lesz + hamburg - st pauli félidő h. 200-ból 7000-et hozna. másik szelómon meg úgy tettem meg, hogy nem kapunk ki + pool, zenit és cszka moszkva győzelem az el-ben. ez 200-ból 2700-at hozna.
  • Dean Winchester
    hát ha tavaly 2-2re képesek voltunk és ugye ha nincs ibra nncs 0-2 :D bár első 15perc kegyetlen volt :D na remélem most mi fogjuk ezt véghez vinni mint amit ők akkor!
    szóval én elfogultság nélkül kurvára látok potencialt a győzelemben és a pontszerzésben meg pláne!
    1gólós siker nekem bőven jó csak wenger meg mondja meg a srácoknak h ha 2-1 az állás akkor ne akarjunk már mindenáron rohamozni mert szép nem szép kurvára örülnék ha huznánkaz időt ezerrel XD
  • geo91
    azaz: hiába lő rvp meg theo együtt 2-3 gólt, ha ennyit vagy többet be is kapunk, ha nincs minden rendben hátul...
  • geo91
    ebben a duóban bízom én is! csak legyen rendben a védelmünk és akkor baj nem lehet!