Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
4kor

bakkerman
hánytól lesz a meccs am? megnézem már magamnak ezt a Chamakh gyereket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arsnl
VBsek még pihennek. 4hetet adott nekik Wenger, így Cesc meg RvP tér legkésõbb vissza.

hedonist
Cesc?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
amúgy itt a keret a mai meccsre:
Goalkeepers: Almunia, Fabianski
Defenders: Djourou, Vermaelen, Koscielny, Nordtveit, Miquel, Gibbs, Traore
Midfielders: Barazite, Eastmond, Frimpong, Emmanuel-Thomas, Henderson, Lansbury, Rosicky, Wilshere, Nasri
Forwards: Chamakh, Eduardo, Walcott, Arshavin

Denilson már most megsérült...

arsnl
Még nem biztos, h lesz...

na bazz most nézem,hogy ma játszunk a Barnet ellen!
arsenal online-os mediaplayeres link lesz mint tavaly vagy nem?
city helyett Clichit olvastam XD
vmvr
Azért a cityvel idén már vigyázni kell, figyelembe véve, hogy bõvültek yaya touréval és david silvával. a tavalyi összevásárolt keret vélhetõen már összeszokott, így lassan akár csapatként funkcionálhatnak majd, és akkor azért piszkosul kell vigyázni velük majd. ismerek egy pár éve hasonló cipõben járt csapatot, és azóta bajnokságot is nyertek, asszem neked nem kell õket bemutatni😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hedonist
egy, kettõ amúgy is az Arsenal erõsebb, most, mint a pool,de a City meg tuti nem 4.ik, max 5, de inkább 6, a Spurs sokkal inkább csapat.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hogyne...
hányszor volt h Cesc nélkül is jól játszott a csapat? nyert és több góllal is,szépen játszva.
érted nélküle!!! ha helyére jönne vmi hasonló gyerek akkor meg a hab a tortán lenne 😄
arsnl
gondolom arra célzott, h tavaly 3.ok lettünk

bakkerman
ha csak a kereteket nézzük akkor lehet 3.,szerintem MU,Che,Ars,City,Pool,Tott

arsnl
olyan kaliberû játékost biztos nem tudunk venni, mint Cesc.. Õ nem csak egy játékos hanem a csapat lelke, esze. Sztem nem is tudnánk pótolni, ezért vissza állhatnánk 442re ahol középen Diaby-Song kettõs lenne. Úgy mint a "Vieira-korszakban". De idén úgyse megy, mikor meg visszatér az isteni csapatba(...), itt lesz Wilshere meg Ramsey, aki remélhetõleg kitudja heverni a sérülését, úgymint Diaby(Eduardo nem éppen tudott jól visszatérni😞)

Fabregas árából sztem lehetne 2 embert venni aki ugyanolyan szinten van kb és máris erõsebek lennénk mondju k1 középsõ középpályást meg 1 kapust és kész.

ARSENAL&POKER

WuFraZselic
40nél nem érne többet, ha normális árak lennének a piacon. de mivel nem ezt a világot éljük jelenleg, 50-60 alatt meg se fontolják szerintem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
inkább 3.ik azért.

bakkerman
nem gép,vagy robot,akit be lehet programozni...nem egyszer nyiltakozta,hogy ha valamikor eligazol londonból,akko csakis Barcelona jöhet szóba! Idén nyáron ezt laporta meg is akarta lovagolni,most rosell is bepróbálkozott,nem jött be,ennyi! egyébként 40 millió eurónál szerintem nem ér többet,mindamellett nagyon nagy jövõ elõtt áll,és már tett is le az asztalra,hisz anglia 4. legjobb csapatának a csapatkapitánya!

Air Chamakh xD
de azért durva hova felugrik.
Barnet ellen remélem kezdõben ott lesz,és van egy olyan érzésem h gólt is fog lõni (fejeni)
viccnek teljesen jó, ameddig csak az marad. 😄
<#eljen><#eljen><#eljen>
Sabcsee
Chamakh és Koszinyi edzésen😊

nemhiába az a sok fejes gól
<#eljen>

kaka

arsnl
2vel lejjebb vótmá😊
Cuntalunia meg zseniális😄DD

Fiorentina leszerzõdtette Borucot, így szinte biztos, h Frey megy, kérdés h hova. Egyes bloggerek szerint hozzánk, mert h Schwarzert megkérdezték és nem is volt orvosin, mint ahogy azt korábban mondták, lehet csak elterelés volt. Frey azért mérföldekkel jobb lenne Schwarzernél, meg Almuniánál(akit vinne Atletico)..

minimize
Tyler1
sztem már a csapattársai is gyõzködték, a vb gyõzelem meg pont kapóra jött, ha elakarják csábítani. de nem akarom az ördögöt a falra festeni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
Hát azért annyira nem örült neki. Buzi Barcanak ha nincs pénze meg venni akkor hagyják már békén végre. Egész Vb alatt biztos örült cesc a sok "biztatásnak" a barcasoktól.. Reina meg miafaszt ugrál

Tyler1
Fabregas barca mezben ünnepelt

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
Bendtner nemsokára apuka lesz😊 Most már a kapuba is betalálhatna😄D

Sabcsee
énis ugyanígy vagyok a barcával. Alapjáraton bítam õket, de amióta így ostromolják Cesc-et meg h mindenki a keretbõl lenyilatkozta h "cesc szíve a barcáé,beszéltem vele h jöjjön ide". miért nem lehet megérteni h nem eladó...

kaka

Perez a 70-et se adná meg

REAL MADRID

Lcapitant
hát azért 140 millát nem adna érte még Perez sem, nemhogy a Barcások 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

5w0rdf15h
Hát az várható volt hogy megduplázódik az ára ha VB-t nyer, nem tudom mire számítottak 😄D majd felvesznek pár újabb hitelt, az úgyis nagyon jól megy nekik.... xD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vége a vb-nek lassan már egy napja, Wengerpapa most már igazolhatna😄
arsnl
Azért ennek Rosellnek is van bõr a képén... 30m euró a csapatkapitányért, a világ egyik legjobbjáért. Aztán inkább meg kölcsönbe vennék hahaha..
Nagyon ellenszenves lett a Barca ezzel az egész Cesc sagaval...

A Barcelona nem fog 70 millió eurót fizetni Cesc Fabregasért az Arsenalnak. Errõl Sandro Rosell, a katalánok elnöke nyilatkozott.
- Mi is a földön élünk, ezért nem fogunk 70 millió eurót fizetni az Ágyusoknak Cescért! - mondta Rosell. Terveink szerint mi 30 millió eurót szánunk, szántunk az üzletre, de ennél semmivel sem többet. Állítólag már nem is 70 millióért-, hanem 140 millió euróért akarják Fabregast eladni. Azonban mi elsõ körben csak is kölcsönbe vennénk õt.

lollll bazz azért ez már durva,hogy felmerülhet a 140 milliós összeg xDDDDD
bár ha a cityrõl (vagy realról) lenne szó akkor egybõl kiperkálnák ezt a pénzt 😄
webibebi
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100712-puyol-es-fabregas-a-kispadon-soroztek.html

õk megtehetik 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

arsnl
Cesc:
"All I can say is that this (World Cup victory) is for all the Arsenal players and fans, they are a world-class club," said Fabregas after Spain's 1-0 victory.

"I am an Arsenal player and proud to be."

Lelehet zárni lassan az átigazolását a Barcaba. AW is elutasította a találkozót Rosellel(Barca új elnöke)+ Fabergas állítólag 2m fontért vett egy birtokot Hertfordshire-ben.

Joe Cole meg valszeg nem jön, mert Wenger nem tervezi támadójátékos vásárlását.

inkább RVP lett volna világbajnok.
tkp már vb döntõ elõtt tudtuk h lesz világbajnok játékosunk 😄
stekelenburg nekünk kell!!! 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

innentõl az a kérdés, meddig...
hollandoknak drukkoltam, de azért nem vagyok nagyon elkeseredve, mert így is van egy világbajnok ágyús. 😊
stekelenburg jöhetne. <#eljen>
5w0rdf15h
lesz mivel cukkolja van persiet 😄

webibebi
és fabregas gólpasszt adott😊

msn:[email protected] bárki felvehet

Sabcsee
jaja stekelenburg sztem is naon jó kis kapus...

am legalább fabregas világbajnok lett😊

kaka

5w0rdf15h
Inkább Stekelenburgot kéne megvenni a hollandoktól, meg lenne oldva a kapusprobléma évekre...

hát RvP remélem gyorsan túllép ezen a formán, mert ez vmi hihetetlen 0 volt az egész VB-n, a színész válogatott pedig örülhet!:

Elia elférne ebben a csapatban😊
arsnl
Kb lehugyoznám Wengert meg Gazidist, ha ez létrejönne.. FelipePéló nem elég h brazil, még buta is, na meg pont Clichyre cserélnénk.. Hápog is rendesen ez a "hír" 😄

miért pont õt? 😄DD vicc...
5w0rdf15h
Jajj csak Melot ne....