31698
-
#20146 Szczesny, Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy, Fabregas, Song, Wilshere, Walcott, Bendtner, Nasri. Subs: Almunia, Rosicky, Denilson, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh. -
#20145 ahogy az is tudott, hogy nem minden menedzser nyilatkozik ennyire tisztelettel az ellenfélről. -
Béccy #20144 Az Arsenal egyetlen ellenfelét sem kell szerintem figyelmeztetni hogy figyeljen az Arsenal játékosokra :) És előrelátható hogy mindig lesznek problémái az ellenfeleknek. -
Dean Winchester #20143 ezaz mikor nem becsülik le az ellenfelet :)
szép!
-
#20142 ja, Ramsey tegnap gólt lőtt a Leicester elleni meccsen(Cardiff-Leicester 2-0) -
#20141 A Stoke City menedzsere figyelmeztette játékosait, hogy ha nem figyelnek kellően oda, akkor problémáik lesznek az Arsenal ellen.
Pulis megerősítette, hogy az Arsenal egy másik szint, mint amin ők vannak, miután a helyszínen megnézte az Arsenal-Barcelona BL-mérkőzést. A Fazekasok szerdán az Emiratesbe látogatnak egy decemberből, a rossz időjárás miatt elhalasztott mérkőzés pótlására.
"Kilátogattam a Barcelona elleni mérkőzésükre. Egy fantasztikus meccs volt. Végig a Barcelona dominált, de az Arsenalnak is voltak lehetőségei. Robin van Persie mesterhármast lőhetett volna."
"Az Arsenal örülhet a 2-1-es győzelemnek, és így kedvezőbb helyzetből várhatja a visszavágót. Az a mérkőzés is nagyszerű lesz."
"A meccset nézve elmondhatjuk, hogy nem vagyunk az ő szintükön, ezt megerősítheti mindenki."
"Csak elutazunk Londonba és megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani."
szimpatikus nyilatkozat.
"Nagyon figyelnünk kell. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de a legjobbunkat kell nyújtani, mert ha nem ezt tesszük, akkor nagy pácban leszünk."
forrás: premierleague.com -
#20140 "A Stoke ellen fontos, hogy nálunk legyen a labda. Ha legtöbbször nálunk van, akkor nem lehetnek veszélyesek a levegőben."
"Megpróbáljuk dominálni a meccset, mert ha nálunk van a labda, akkor nem lehetnek veszélyesek."
A.W. -
#20139 „Diaby, Van Perise és Koscielny sem bevethető.”- mondta kedden Wenger az Arsenal TV-nek. „Mindenki más egészséges”
„Diaby eltiltott. Van Persie térdinje nincs rendben, valamint Koscielnynek is fáj a háta. Mindkét sérülés gyorsan helyre fog jönni, így esélyes, hogy játszanak vasárnap.”
Közben Johan Djourou visszatért a Stoke City ellen készülő kerethez.
-
#20138 honnan máshonnan. ott is értenek hozzá, szó se róla! -
geo91 #20137 Guardiola öccse lopja az Arsenalba a 16 éves Barca-tehetséget -
Dean Winchester #20136 aki szeretne nevetni az olvassa ezt el (mu topicból copyztam ki)
->
"a szezon nagy mákosa valójában az Arsenal.
- a Chelsea a nagy menetelése után szétpukkadt előlük
- a United eredményei kezdenek közelíteni a mutatott játékához,
tehát végső soron úgy nyerik meg a bajnokságot, hogy semmi extrát nem nyújtanak, csak ők az élmezőny legkevésbé gyenge tagjai jelenleg. olyan ez, mintha komoly csapatok nélkül rendeznének Premier League-t. nem véletlen, hogy az idén befutnak az Ágyúsok (mert sajnos befutnak)."
A saját csapatában nem bízik , szép ez ilyen! :D
Adja Isten,hogy igaza legyen! -
#20135 srácok, csitt. győzelmet nem magyarázunk:) -
Dean Winchester #20134
+1 -
geo91 #20133 gyönyörű! be is raktam háttérnek!
-
#20132 1.igazad van. köszönjük, hogy láthattunk egy Arsenal-győzelmet, megengedtétek, ez szép.a visszavágót feladjuk, túl szép lenne, tudod.
2.erre nem lennék ilyen büszke, de ez(is) magánvélemény. -
#20131 ezen hezitáltam kb.4-5éve MU-ügyben, de amióta belépett a körbe ez a (de)generáció, akinek fele abszolúte elszállt valami szertől,vagy nem tudom, eldőlt.50-50%. -
#20130 Szerintem a szurkoló dolga, hogy szurkoljon, reménykedjen, álmodozzon (még akkor is ha nincs reális esélye) Én voltam az az ember aki "rászólt" a többiekre, hogy ne elégedjenek meg azzal, hogy otthon nyertünk és ennyi. Igenis az a cél, hogy továbbjussunk, szarok az esélyekre. Mi szurkolók vagyunk, nem bukmékerek. Szóval nem szeretném és most csak a magam nevében nyilatkozok, ha megszabnád nekem, hogy mennyit ábrándozok a továbbjutásról. :) -
#20129 1.Tegnap felidegesitettek a kupa meccsen.
2.Jobb inkabb a földön maradni,es 2-1es hazai siker utan nem rögtön a tovabbjutasrol abrandozni miközben meg mindig az ellenfel az eselyesebb.
3.Nyugi,ha kiesik a barca megyek a topikjukba hergelni a nepet:DD -
Dean Winchester #20128 -
#20127 Alapvetőlen nem értem neked miért jó itt az Arsenal topikban a megmondó ember szerepét játszani. Mindenki tisztában van a saját csapatának reális tudásával és a futball az futball, amit te itt leírsz feketén-fehéren az nem szentírás. Nem szeretem ha valaki ilyen stílusban fogalmazza meg a dolgokat, el lehet ismerni, hogy jelenleg a Barcelona nagyobb játékerőt képvisel mint mi. Ettől függetlenül én azért megtartanám a jó modorom egy olyan topikban ahol én vendég vagyok. -
geo91 #20126 már nem is tudom kit utáljak jobban... a barcát, mint csapatot vagy az átlag barca drukkereket? egyre jobban az utóbbi felé hajlok... -
#20125 De ti nem vagytok az inter :D ők meg tudják csinálni,vagyis meg tudták murinnyóval,nektek ez kétlem hogy menni fog...na de mindegy,várjuk a márciust nagyon. -
#20124 8gól? ja persze ha nem lenne kapus mi is lőttünk volna 10et.:DD még több kapura lövésünk is volt, egyáltalán nem volt ien Barca lehengerlő fölény. max labdabirtoklásban. barca passzolgatása meg semmire se volt jó. -
Dean Winchester #20123 persze ha fele is bemegy akkor nekünk annyi ez így igaz!
viszont ha mi meg máshogy játszunk és nem hagyjuk játszani a barcát akkor még a vezetés sem elképzelhetetlen :D
sztem a tv2 mindenképp ezt a meccset adta volna ,de várom már nagyon!
arsenal tj-ra 2.95 a szorzó -> köszi ,hogy szóltál! tuti pakolom :) -
#20122 Ja bocs,aszittem arshavin,rosicky,bendtner PL-be való játékosok,és nem 3. osztályú szar ellen 1 helyzetig jutnak...ja bocs kettő mert az egyikből gól lett a másikból pedig arshavin kapufa. -
#20121 12-őt? Bocs de én kb 3 helyzetet láttam arsenal részéről,abból 2 gól lett...a többi idő meg azzal telt el hogy néztétek ahogy passzolgat a barcelona.
Ezért is mondom hogy 2-1 és 2-1 között is van különbség,mert lehet arsenal fölény 80 helyzettel,de mindössze két góllal és egy mákos barcelona góllal..VAGY a mostani esetben 8 barcelona ajtó-ablak és 2 arsenal gól,és ha ezeknek a fele is bemegy a visszavágón akkor is kampec. -
#20120 Nem írtam le senkit,egyik csapatnak sem vagyok a szurkolója,és örülök hogy kikapott a barcelona idegenben,mert így legalább szinte biztos hogy a tv 2 fogja adni a visszavágót ami nem kicsit lesz izgalmas.:)
De attól még 2-1 után is bőven a Barcelona az esélyesebb,ezt mindenki tudja (konkrétan a fogadóirodáknál 1.20ról 1.40-re emelkedett a szorzó,arsenalnak meg még mindig 3 feletti odds).Nem mintha ez bármit is számítana mert nyilván előnnyel mentek a camp nou-ba,csak hogy 90 percet nem lehet kibekkelni,főleg nem nektek. -
Balázs 17 #20119 barcának hol van tartalék kerete? akkor miért vannak elfáradva februárra a játékosok...? -
Dean Winchester #20118 "özötök nem volt a meccshez a 75. percig kb..ezek után azt mered mondani hogy a top 3-ban benne se lenne?"
bocs most egy szóval se hoztam fel az arsenal-barcelona mérkőzést :D
és nem ezek után hanem ezek előtt is tartottam magam hozzá ,hogy a barca a top 3ba se kerülne be :D
de kaphattunk volna 8gólt ,de ha úgy alakult volna akkor ti is 12őt :DDDD
kitudja mi lesz jövőhéten? :D lehet 4-0ra nyertek most ,de nemtudhatod!
most is az odavágóra barca sikert mondott mindenki és mi lett? vereség...
szóval nem kell itt előre nagyképűsködni és az ilyen emberkék miatt is mondom ,hogy bárcsak kiesne a barca!
a bl nyolcaddöntőn tuljutó csapatokra azt szokták mondani,hogy akkor ér valamit a továbbjutás ha a döntőig jut a csapat! Nos idén én ugy érzem,hogy a nyolcaddöntőn túljutni fel ér egy bl döntővel hiszen az emberek 99%-a azt mondja, a barca fog továbbmenni tök siman :D
szóval hajrá,~ 1 hét múlva kiderül ;)
-
pLau #20117 erre csak azt tudom mondani, hogy ilyet nem kell mondani hogy kapunk 4et. Lehet ti kaptok annyit lehet mi kapunk 8at, előre senki nem tudja megmondani még te sem:) majd alakul valami és kész utána lehet róla már beszélni. De ez csak az én véleményem, de nemszabad leírni senkitsem előre. -
#20116 Ne röhögtesd ki magad öregem-.-
Közötök nem volt a meccshez a 75. percig kb..ezek után azt mered mondani hogy a top 3-ban benne se lenne?Kb 8 gólt kaphattatok volna,és a visszavágón a felét meg is fogjátok kapni ezen nincs mit szépíteni...mint ahogy a tavalyi 4-1 után sem volt.
Abban igazad van hogy csak két nagy csapat küzd a bajnoki címért,és valóban a többi csapat nincs olyan erős mint a premierL-ben..
A legnagyobb különbség viszont az hogy a barcelona tartalékos kerettel is veri a 3. osztályú csapatokat 5-0ra,az arsenal meg ugye leXel az utolsó utáni pillanatokban,meg 4-0ról ad le meccseket. -
Dean Winchester #20115 a spanyol bajnokság kb egyenlő a skóttal :D
spanyolba van a real és barca , skótoknál a celtic és rangers :)
angoloknál meg szinte mindenki kurva erős , elég ha a keretre ránézel...
ne legyél elfogult de ezt minden épeszű ember megmondja,hogy az angol bajnokság a legerősebb :)
barcanak hol kell helytállnia most? kupa,bajnokság,bl
arsenalnak hol kell helytállnia most?
fa kupa,liga kupa,bajnokság,bl
igen nekünk +1 kupa van xD
ya és szerintem ha a barca bekerülne az angol bajnokságban ,bizony bizony lehet nem lenne benne az első 3ban sem erre mérget vehetsz! -
#20114 "Miért, semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, mint az angol. Sőőt! Inkább erősebb!"
-
Csaba #20113 Az a helyzet, hogy amikor megnyert mindent 2 éve, akkor korántsem olyan sokat. Nagyságrendekkel kevesebbet, mint pl. a Reál, akik több száz milliót költöttek az elmúlt években játékosokra, és szart sem nyertek...
Pont a Barcát kell felhoznod a méregdrága igazolásokra... Aki drága volt, és ér is valamit, az Villa. A többiek csak pénzkidobások voltak, élükön az idegbeteg svéddel...
-
Balázs 17 #20112 Barcelona mennyit ölt bele az elmúlt években? -
Csaba #20111 Miért, semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, mint az angol. Sőőt! Inkább erősebb! Elmúlt évben pl. ki nyerte az Euro Ligát? Az Atletico Madrid, aki az általad lesajnált spanyol ligában csak középcsapat. És kit vert meg a döntőben? Bizony, angol csapatot. Akkor az általad szintén lesajnált Barca az elmúlt 2-3 évben végigment az angol "kirakatcsapatokon". Chelsea (bár szenvedve, de továbbment), utána iskolajátékkal a Manchestert verték, és tavaly meg pont titeket. Ennyi bizonyíték talán elég arra, hogy a Barca megállná a helyét nálatok is. Amúgy az angol bajnokság sem több 2 csapatosnál. Manchester, és minden évben valaki más, hol a Chelsea, hol az Arsenal. Ennyi. A többiek messze lemaradva. Most ugyan a City felzárkózóban, de meg lehet nézni, mennyi pénzt öltek bele a játékosokba, így azért nem annyira nehéz. -
#20110 a fantasztikusan nehéz és kiegyensúlyozott spanyol ligában. bravó! -
#20109 Tavalyelötti meccset esetleg nem tudnal felhozni? xDDD
A lenyeg h a barca 1x-2x hibazik egy idenyben,az arsenal meg minimum 10x,es a kupa meccseket nem szamoltam bele. -
Balázs 17 #20108 -
#20107 bocsánat, ha már volt, de ez krvajó :)