Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Na igen.. 😊 azért van némi különbség. apáról fiúra száll a csapat szeretete

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
senki sem születik sem Arsenal, sem MU-vagy Chelsea-fanként, max. azzá lesz, ki-milyen okokból. attól még, hogy nem lehetünk ott minden mérkõzésen, ugyan úgy sírva fakadhatunk egy gyõzelem, vagy vereség miatt, mint õk.
légkör, intenzitás már megvolt életemben párszor(meg még lesz is), IGAZI szurkolóként majdnem uaz, mint egyes kevésbé vérmes lelkületûeknek a lelátón...
persze aki a divat után megy, annak meg amúgy is mind1, lényeg, hogy "ne valami égõ csapatnak szurkoljon".

No one can stop Death!

minimize
...mentünk egy szép kört, ja...

No one can stop Death!

Tyler1
annyi a különbség, h õk Arsenal-fanként születtek, velük kelnek, velük fekszenek, velük élnek. és bármit megtesznek a csapatért. közelebbrõl nézve nagyon is sok különbség van egy hazai fan és egy más országbeli szurkoló között, legyen az Arsenal, Chelsea, vagy Man Utd 😊
azt a légkört, azt az intenzítást, és az érzést, mi innen soha nem fogjuk átérezni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Gallas-Cole csere ja ,énse örültem neki :S
" igazi londoni Arsenal drukkerek"
mi meg igazi magyar Arsenal drukkerek vagyunk.
mi különbség van köztük és köztunk? annyi h õk ott élnek kitudnak menni élõbe megnézni a meccset mi meg nem! ugyanolyan szív dobog bennük is meg bennünk is.
szóval rohadtul egyenlõek vagyunk velük 😊
hedonist
te dolgod..😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
Londoni barátaid véleménye nem érdekel, az az Õ VÉLEMÉNYÜK, ez meg az enyém.
vannak tradíciók, én nem értek vele egyet, ennyi.
RvPersie ragaszkodott hozzá, megkapta.

No one can stop Death!

hedonist
"de Bendõ pl. a 10es mezben is "csak" Bendtner lenne..."

errõl van szó, vki megérdemli, vki nem. amúgy az 52-es sztem jó egy olyan csatárhoz aki tényleg nehézbombázó😄

amúgy angol barátaim akik igazi londoni Arsenal drukkerek, ki voltak bukva amikor megtörtént a Cole-Gallas csere, plusz az verte be a szöget a végén náluk amikor Gallas kapta a 10-est.. szóval, ha szted ez hülyeség, akkor õk is hülyék 😉

minimize
"nem illik a 10-es egy védõhöz"
nem tudom, mi illik-vagy mi nem, ami a mezszámokat illeti, de szerintem tök mind1, hányas mezben játszik vki.
pl. az 52es mez is hülyén hangzik(egy csatárnál, ha már itt tartunk), de Bendõ pl. a 10es mezben is "csak" Bendtner lenne...

No one can stop Death!

hedonist
Akkor bocs, azthittem friss hír!

Jó védõ, de védõ és nem illik a 10-es egy védõhöz ennyi, nem a személye miatt mondtam.

minimize
Gallas mint ember lehet, hogy egy prosztó, de védõként megállta a helyét.
az új mezszámok(RvPersie&Vela) meg voltak már a topikban, de köszönjük.

No one can stop Death!

hedonist
Az új idényben, a 10-es mez viselõje Robin van Persie lesz, és az õ 11-esét Carlos Vela kapja.

hát jobban is fog állni neki, mint Gallasnak...

amúgy a hiv. oldalatokon van a hír.

a meccs végén nasrin láttátok a piros polót?bazz még meznek is simán eltudnám képzelni! sokkal szebb 😄
na ez is megvolt! 2 meccs 2 gy 7-0gk
0 kapott gól!
Almuniával mivan? :S elképzelem h emirates cupán meg õ fog védeni és becopik egy két fasza kis gólt 😄
arsnl
Lansbury 3-0

Lcapitant
milyen a meccs srácok? h megy a játék?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

persze tudjuk,de
Az Arsenal védõje még a héten aláírhat a görög élklubhoz! A hírek szerint a lejáró szerzõdésû, William Gallas már mindenben megegyezett a Panathinaikosszal, így egészen biztosan aláírja a két éves szerzõdést az athéni klubhoz. Dimitrisz Gondikasz elnök már nagyon várja a találkozást a játékossal.
foci24
--------------------

Arsenal: játékosedzõ lenne Schwarzerbõl

A kétmillió fontos ajánlatot visszautasította ugyan a Fulham, de az Arsenal nem adja fel a Mark Schwarzerért folytatott küzdelmet. Arsene Wenger menedzser mindenképpen szeretné megszerezni a vébét is megjárt 37 esztendõs ausztrál kapust, akit pluszban edzõi feladatokkal is ellátna.

Schwarzer mindenképpen szeretne a Bajnokok Ligájában védeni, tehát nem rajta múlik, hogy egyelõre a Fulham játékosa. A csapatnak még nincs edzõje - Roy Hodgson Liverpoolba költözött -, ez is nehezíti a helyzetet.

Wenger ugyanakkor szeretné a sokat látott kapust, sõt, amolyan játékosedzõnek is el tudná õt képzelni. A menedzser futballistaként csupán rövidtávon számítana Schwarzerre.

Az Arsenal szerda este a Szabics Imrével felálló Sturmmal játszik felkészülési meccset Ausztriában.
SH
arsnl
Nasri, 2-0. Szabadból

jó annyira nem gáz,de nekem nem jön be annyira :S tán a sárga még szebb is vmivel mint a piros :S

no egyébként meg 2.félidõben sztem látni fogunk 2 gólt is,a cseresor majd gondoskodik róla!Bár Simpson itt lehetett volna

Almunia mikor csatlakozik a csapathoz?
Lcapitant
sztem a játékos mez annyira nem rossz

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

komolyan vmi hasonlót akartam írni 😄
mind1 írom is!
szóval miez a palermosbuzernyákos kapusmez?:SSS
komolyan a szezonnak faszán nekimegyünk 😄
igazolás nélkül
csunya játékos mez
csunya kapusmez
minden ami csak lehet 😄
mind1. szar mez,remélem szerencsét hoz és lesz egy jó szezon!
arsnl
ezzel a rózsaszín kapusmezzel mit akartak elérni? Hogy még véletlen se vegyen senki?

ja és akkor tudhatja h milyen érzés lehet esetleg egy hasonló sérülést okoznia!

Ja nasrie elé pattant a labda 1-0 😄
mind1 én annyit kérek h ne kapjunk ma se gólt 😛
de egy 0-3 jólesne
nasri!
arsnl
volt honnan tanulnia...
Nasri góljával 1-0

wilshire kaphatott volna pirosat is! faszé kell úgy odacsúszni :S
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#worship><#worship><#worship>
arsnl
arsnl
Fabianski
Nordtveit – Djourou – Vermaelen – Traore
Wilshere – Frimpong – Nasri
Walcott – Chamakh – Arshavin

Subs: Szczesny (GK), Koscielny, Gibbs, Eastmond, Lansbury, Rosicky, Emmanuel-Thomas

arsnl

7,5 millió fontért
mennyiért is jött ide?
arsnl
Jobb neki ott.. Sajna nem volt már sose a régi a hentes mûve után. ennél többet nem is nagyon ért..

még1 távozó <#eljen>
elmegy, hát elmegy, de bagóért? <#confused>
Forza Italia
meglepett nagyon

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Eduardo
Arsenal ----> Sahtar Donyeck
6m font

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

:ASDASDASD
lol bazz 😄 jóhát de én se tettem volna meg :S
hedonist

nem akarok untatni senki de elkell mesélnem mit álmodtam😄 most sem értem :S
vmi bl elödöntõt vagy döntõt toltunk ,az ellenfél a barca volt.
12.percben már 0-2volt,én meg mentem és kiabáltam mert annyira örültem,visszaérek már félidõ azt 4-0 nekünk 😄 én meg örülök mint majom a farkának,hogy sikeresen visszavágtunk a barcának a döntõért , simán copatjuk õket 😄
na hülyeség de ezt álmodtam xD
minimize
ez most vagy szövegértelmezési probléma nálad(már elnézést...), vagy szelektíven olvasol egy mondatot, de ez is ott állt,("aki meg marad, az meg amúgy is túl drága nekünk(is). ha nem lenne az, akkor is AZ"), ha gond van az értelmezésével, szívesen segítek.
90'óta vagyok Ágyús, láttam-látom, merre "fejlõdik" a csapat, fõleg az utolsó 4-5évben.

No one can stop Death!

arsnl
ez tény, de tuti kamuhír
ez nagyonnagy fogás lenne sztem!!!

ARSENAL&POKER

<#eljen>
AW.:

"Állandóan azt hallom, hogy a Barcelona hamarosan le fogja igazolna Fabregast! - kezdte Wenger. De végre itt az ideje a hírgyártások leállításának! Ennek semmi alapja nincs! Egyértelmûen többször elmondtam már: Cesc nem eladó, semmilyen pénzért sem! A döntésemet már régen meghoztam, s minden ajánlatot elutasítottam már eddig is. Fabregas a mi kapitányunk és a mi csapatunk tagja, s az is marad!"
pedig milyen jól járnánk velük ,de hát ja ez csõrõs hiír😄DD
megeszem a zoknim ha ez nem kacsa
arsnl