31698
-
Dean Winchester #20186 na legalább a birmingham is örülhet a döntőben :D csak hát a végső örülés az a miénk lesz :D
fordítunk!
-
#20185 faszba -
Dean Winchester #20184 hajrá srácok! megkell nyerni ezt a meccset!
3:1re nyerünk
LIGAKUPA DÖNTŐ
Arsenal - Birmingham
-
#20183 hiába riválisok vagytok, drukkolok az Arsenalnak, mert már megérdemel a csapatotok, no meg wenger végre vmi silverware-t ;) -
#20182 LIGAKUPA DÖNTŐ
17.00 Arsenal-Birmingham
tv : Sport1 hu/ro
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream -
#20181 nagy nap ez a mai:) -
#20180 nem lesz egyszerű, az tuti... -
geo91 #20179 hát te mekkora ökör vagy... -
Balázs 17 #20178 kikapunk:DDD -
geo91 #20177 -
#20176 Várható összeállítás: Szczesny,-Sagna,Djourou,Koscielny,Clichy,-Song, Wilshere,Diaby,-Arshavin,R.v.Persie,Nasri
remélem nem rúgnak le senkit a "megvalósulhat egy álom" hevében a B'hami mészárosok.esély van rá, nem kevés... -
#20175 amúgy hnap a döntőben, Cesc sérülése miatt Whilshere lesz az irányító! sztem ez a lehető legjobb megoldás, csak remélni tudom, h Song párja meg Diaby lesz:) -
#20174 áhh nagyon jó hír:) -
geo91 #20173 szuper! remélem sokáig tart még ez a jó formája. -
#20172 Nasri hosszabbított!
-
Gyureszka #20171 Sziasztok!
Lehet off-nak veszitek ezt a post-t de szeretnénk ha végig olvasnátok. : )
Belevaló fiatalokat illetve kitartó embereket keresnénk Arsenal témában. Nem bocsátkoznánk a magyarázásba, mert mégse akarjuk szétoffolni a fórumot illetve a meglepetés erejével élnénk. Maradjunk annyiban hogy egy nagy durranás.
De ha valakinek is megmozgattuk a fantáziáját levélben jelentkezzen. Ott kifejtjük a dolgokat.
Köszönjük, dizajn (nemtetsző hozzászolásokat nemkérek,köszi) -
geo91 #20170 na takarodj máshova trollkodni te internet szégyene! -
Dean Winchester #20169
thx -
Balázs 17 #20168 tavaly volt:) -
Dean Winchester #20167 mivan??? bl döntő az a santiago bernabuban lesz nem????? :S baszki nemond már h nem a bernabeuban lesz a bl döntő :D (vagy az jövőre??? -
#20166 Ja bocs nem tudtam,csak nehogy elpicsazzon valami nb4-es szintü csapat. -
#20165 Wembleyben, ahol a BL döntő is amúgy:D -
Dean Winchester #20164 lol vazze, nem a bl döntőre gondoltam hanem a ligakupa döntőre mert vágod mi már most hétvégén egy kupa döntőt játszunk ;) -
#20163 Az teged ne izgasson xDDDD ..de ha nagyon erdekel akkor majd kövesd a barcasok repcsijet. -
Dean Winchester #20162 a döntő melyik stadionban is lesz? :$ -
#20161 Fabregas kiválása után szorosabb lett, ez tény.
a Stoke meg évente ledarál vkit,(tavaly Ramsey ugye...) bár sem Fabre, sem Walcott esete nem volt szándékos(Cesc húzódott, Walcottra "ráestek")szerintem, de Sagna esete pl. durvaság volt.hiába Pulis nyilatkozata, a játékosai nem érettek egy PL-re, csak favágók, mint a B'ham-sajnos.
MU még lóg egy meccsel, de a Chelsea pl. 7napot pihenhet a találkozó előtt-remélem behúzzák majd... -
Dean Winchester #20160 félidőben tudtam csak nézni a meccset,szóval valaki egy összefoglalót betolhatna :) THX!
de ugyanugy játszottunk? mert ha igen akkor sztem elég szarok voltunk :D
hétvégén ennél jobb teljesítmény kéne -
Balázs 17 #20159 Wenger elmondta, Walcott bokája kificamodott, a szélső biztosan kihagyja a Birmingham City elleni vasárnapi Ligakupa-finálét. A francia szakember szerint Fabregas combizomsérülést szenvedett, csütörtökön kivizsgálják, így akkor tudnak többet mondani arról, mennyi kihagyásra számíthat. -
Dean Winchester #20158 csak 1 meccsel kevesebbet játszott a MU :(
de megvan ez is, bár féltem ettől a meccstől :S
szóval volt egy kapufánk is? :D akkor sima a győzelem :D -
#20157 megvan ez is! 1pont hátrány -
Balázs 17 #20156 találjunk már 1gólt áááááá -
#20155 le is sérült Walcott. faszaa 2sérült eddig. kurva anyádat Stoke City -
#20154 baromarcú bíró mit néz? mert h nem a meccset az tuti -
Balázs 17 #20153 xDDD -
#20152 mondjuk lehet csak elővigyázatosságból hozzuk le, pont legjobbkor bmeg. hihetetlen ez -
#20151 fuck yeah, Cesc lesérült! persze h a favágók ellen... -
#20150 SQ most éppen lőtt 1et:D -
#20149 fuckk 1.p theo kapufa -
Balázs 17 #20148 Squ & Denilson a pályán 1gólt biztos kapunk :) -
#20147 a legtöbb, mi adható.