Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem igaz a hír!
ubazzzz ha ez igaz 😮
azért örülnék neki, sõt ha mi is olyan jól járnánk vele mint anno a MU VDS-al akkor az csak hab a tortán lenne!
Na csípjetek meg és mondjátok h igaz és nem kacsa a hír 😄DD

Holland válogatott kapust igazolna az Arsenal!
A vb-ezüstérmes 27 éves Maarten Stekelenburg az Ajaxtól kerülhet az Ágyusokhoz. A labdarúgóval állítólag már megegyezett Arséne Wenger, s most a klubjával való megegyezésen a sor. Ugyanis 2012. nyaráig szóló szerzõdés köti Amszterdamba.
lolll bazzz
direkt kilöjjük szögletre XD
szép 3/3
remélem Emirates cup-on címvédõk leszünk és esetleg kapott gól nélkül nyerjük meg!
arsnl
Elõtte Vela azért lõtt egy gólt.

kosci bazz :S
na mannone védte a büntetõt! örülök neki 😄
arsnl
2.félidõben amúgy:
Mannone
Sagna, Kos, Verma, Clichy
Frimpong, Nasri, Nordtveit
Eboue, Chamakh, Vela

arsnl
Chamakh elsõ gólja Arsenal mezben, 3-0.

na Chamakh elsõ gólja is megvan 😄
arsnl
egy fél amatõr csapat ellen😄

jóvan Jep-nak olvastam XD yeap 😄DDD
na azért fasza hozzuk az eredményket szépen ..
azért látjátok ugye h fabregas nem isten,hisz nélküle is siman nyerünk 😄
arsnl
Jay-Emmanuel Thomas (rövidebben JET😄).
Jah sokat labdát szerez, de néha könnyedén el is adja.

ki lõtte a 2.gólt? most értem elõ...
frimpong most is jól nyomja?😄
arsnl
JET 2-0.

arsnl
DJ meg megsérült.... Vermaelen a helyén.
+1 jel W-nek h védõ még kell, fõleg ha Sol megy a szarkákhoz.

arsnl
Walcott végre, 1-0

arsnl
Almunia
Nordtveit-Djourou-Koscielny-Gibbs
Wilshere-Frimpong-Nasri
Walcott-Thomas-Arsha

stream

Lcapitant
forint 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Euro

REAL MADRID

arsnl
Ez kész.. Sehova se akar menni, mert semmilyen ajánlat nem jó neki..

arsnl
Euro vagy font?
Elmundo már 1 hónapja megírja mindennap h leigazolják majd egyszer csak bejön..

hedonist
Menjen Dubaiba ott biztos kifizetik az igényeit...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
A méltán hírhedt, nem túl hiteles Barcelonai El Mundo😄 ennyi lófaszbullshit.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

jóvan de ilyet még viccbõl se írjanak már 😄
április van...

---------
Gallas...

A Panathinaikosznál már nem foglalkoznak William Gallasszal! A francia válogatott védõnek három éves szerzõdés mellett, évi 2 millió eurós fizetést ajánlott a görög sztárklub, ám a 32 éves játékos többet akart, s a felek nem tudtak megegyezni egymással. Gallas továbbra is keresi leendõ klubját, mivel szabadon igazolható.
A nem túl hiteles Elmundo szerint 45 millaert a Barcae Fabregas. Ennyi.

REAL MADRID

ha jól sejtem, állítólag leigazoltátok Fabregas-t, amit majd akkor el is hiszek ha az arsenal.com megírja, nem egy spanyol kacsaportál.
nem tudok spanyolul...
bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nemtom de 6 millat irtak raul árnak is majd 1 hónapja és lám igazuk lett..
Lcapitant
még jó hogy csak 25 játékost lehet nevezni.
130milla....foci24....sztem kamu 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Az arabok se hülyék ennyire 😄

REAL MADRID

http://foci24.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=67056&nyelv=0
bocs pici off de ez már szánalmas komolyan!
a city 130 millát adna Torresért???? :S komolyan alig hiszem el,hogy ez megtörténik a mai fociban...
liverpool kikapott, remélem hozzák majd ellenünk is a formájukat ,és elgyepáljuk õket!
ha el is megy egyszer, az biztos, hogy nem a real-ba... 😄
idén nyerni kell valamit, mert különben megy a barcába... :C
Real topicból 😄DDDDDddddddd
"
A katalán Mundo Deportivo szerint Perez nem vetette el Cesc szerzõdtetésének a lehetõségét, s bármikor kész lenne 50 millió eurót ajánlani érte. Az elnök a napokban többször is kereshette a játékost és az apját, de nem sikerült elérnie. Cesc pár napja Madridban járt, de egy baráti társasággal volt végig."

jah tavaly az utolsó pár meccset azon néztem ha adták.
legjobb az angol kommentár 😄
veetle.com 😉
mindig van jóminõségû stream angol kommentárral
naja... de a streamekbõl meg már nagyon elegem van... :C
rohadjanak meg... most hogy lett eurosport 2-m...
arsnl
Welcome back Sanghaj Sports!!<#hawaii>

Lcapitant
<#worship><#worship><#worship>

Lcapitant
elég valószínû... 😄

Henry betalált az új klubjában mellyel vezetést szereztek,de így is kikapott a New York 2-1re.
Szerintem a nemzetközi szinten elért eredmények alapján, de haggyad mert hülyeség az egész. Nem tükrözi a valóságot.

REAL MADRID

minimize
#17329.
legalább valaki megértette, mire gondolok.
95'óta mi is kijárunk rendszeresen, hol egy Sasha-fellépéssel,Glastonbury-vel, hol szimplán egy torna miatt, nem egy barátom tizenx éve hordja magán az Ágyút, hátán-karján. ez csak duma.
amikor a Highbury "felrobbant" egy Bergkamp-gól után, ugyan úgy átéltük-megtapasztaltuk, mint az, aki 2sarokra lakik a pályától.soha nem voltam Haladás-szurkoló, pedig a pálya mellett nõttem fel, sõt, ott éltem 25évig...

No one can stop Death!

ezt mi alapján számolják ki?
IFFHS
vmvr
ez így van. nincs különbség szurkoló és szurkoló között, csak némelyik szerencsésebb drukker, mivel az anyaországba született. ez a foci amúgyis annyira nemzetközi, mit keres ennyi erõvel egy angol csapatban például kameruni, orosz, vagy éppen francia játékos? így tehát, egy angol drukker ugyanannyira drukker, mint egy magyar vagy éppen amerikai. õk is ugyanazért a csapatért vannak oda, ugyanazokat a játékosokat tisztelik félistenként, és ugyannakor sírnak vagy éppen nevetnek. ez a belenevelõs dolog is hülyeség, ha lesz egy fiam, az arsenal drukker lesz, ez ilyen egyszerû😊pedig magyar kölök lesz... tehát szerintem klubszinten nincs különbség drukker és drukkerk között, a nemzeti csapatoknál már más a helyzet. gondolok itt a magyar spnayol drukkerekre, vagy a magyar olasz drukkerre. persze, megvan ennek is az oka, mivel a kis országunkban sajnos az utóbbi idõben semmi kultúrája nincs a meccsrejárásnak például... de igazából mindenkinek szíve joga annak a csapatnak drukkolni, akinek akar. és ha nem csak egy kis guszti az illetõ, akkor teljes jogú drukker PONT

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tyler1
de igen arra születnek, mivel ott egy apa már az 1 napos fiát arra neveli, h kinek szurkoljon, mint ahogy hedonist is mondja.
az, hogy mi innen is szurkolunk különbözõ csapatnak az oké, meg szívvel lélekkel szeretjük õket, de óriási határ van köztünk, meg egy ottani szurkoló között.
mint ahogy óriási a különbség a brazilfoci drukker és a brazil focidrukker között is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem hinném, hogy egyenlõek vagyunk velük
mi látunk meccset a tv-ben és tudunk izgulni a csapatért, vége a meccsnek és elkapcsolnak aztán ennyi
õk kimehetnek az edzésekre, szurkolói napok stb... mi ezt sose fogjuk átélni innen nekem ez a véleményem