31698

• IXEMGabeo
    megmondom őszintén örülök a Birmingham sikerének, mégha itt is vagyok, egy kis csapat életében mindig nagy siker a kupa és ezek az igazi szép és egyedi pillanatok nem pedig, amikor az úgymond nagycsapat papírforma szerűen nyer
  • Effe88
    hát ide vezet ha spórolnak pl. egy minőségi kapuson
  • IXEMGabeo
    gólok

ez a Martins már akasztott halott is volt:D nem volt nehéz belőnie. Ekkora hibát te jó ég...1:41 nél hogy leütik már a srácot:D
  • minimize
    koncentrálni. ezt gondold végig.
  • vmvr
    Áttyityűd
  • Dean Winchester
    OMG most nézem a birmingham 2004ben vert meg minket utoljára , 9mérkőzéssel ezelőtt :S ááááááhh és pont most kell megint egy döntőben , nem térek magamhoz
  • geo91
    nem vagyok ideges......
  • grebber
    Wengert meg nem értem mi tartja ott ennél a klubbnál.
    Az már 100% hogy ő nem sikerhajhász szarik bele,de akkor minek égeti még magát.Ennél lejjebb már nincsen.
  • Kaplan
    azt hiszem azt már megtudhattuk, hogy csapatunk esetében a demagóg dumák semmit sem érnek.
  • Dean Winchester
    yah azért végülis ez a csapat verte meg a barcat és ez a csapat van versenyben még a kupában és bajnokságban!
    viszont amondó vagyok,hogy a fa kupába játszanak a csírák azt a bajnokságra és bl-re kell koncetrálni!
    én bízom benne h kiejtjük a barcát,és ez a vereség is erőt ad a csapatnak,hogy ott mégjobban tudjanak bízonyítani
  • minimize
    ott a pont. ez a csapat, így, kevés.
  • arsnl
    sajna ezzel a vereséggel ez szinte borítékolható. bár ne lenne így!
  • Kaplan
    nem akarok károgó lenni, de most már nem tudok a realitások talajáról elvonatkoztatni. manchesterben kiesünk az fa kupából és katalóniában pedig a bl-ből. a pl győzelem pedig csak szokásosan nem lesz meg.
  • Balázs 17
    azért ez már sorozat és a következő 1,5 hét alatt mindent elbukhatunk

Február 12
    Február 16
    Február 20
    Február 23
    Február 27
    Március 2
    Március 5
    Március 8
  • DAFFANGER
  • minimize
    akkor nem 3ember akart, mint most.
    remélem a nyáron mindenki elgondolkodik, mit akar elérni, és megérdemeljük. mi kell egy kupához, ha egy döntő nem elég??!
    ez gusztustalan volt.
  • Kaplan
    gyerekek, én helyettetek is keservesen szégyellem magam rendben? ki ellen kellene játszanunk, hogy kupát nyerjünk? siófok?
  • Dean Winchester
    bl , bajnokság még meglehet :S

de a vicc,hogy ezeket 3-0ra vertük idegenben jan. 1-én :(
  • arsnl
    húzhatsz anyádba.
    egyébként vicc h ilyen taktikával még kupát lehet elérni. mi meg mekkora lúzerek vagyunk már:(
  • vmvr
    ilyen nincs bazmeg
  • grebber
    Remélem Fabregas belátja el kell innen menni a vérbe mert amíg ez a csapat így maradt soha büdös életbe nem nyernek más semmit se!
  • Balázs 17
    még háromra van esély :)

amúgy szerintem a kapus nem tehet róla, de azt nem értem, hogy miért nem szóltak egymásnak
  • Dean Winchester
    egyébként ha foster nincs ilyen kurva jó formában mint ma akkor már rég megnyertük volna a meccset! rohadt nagyokat védett
  • Kaplan
    EZ VAN? :DDDD

Az egész bagázst elküldeném a gecibe aszfaltot burkolni. HÁT MI A FASZOMAT KÉPZELNEK MAGUKRÓL? HÁLÁTLAN FASZSZOPÓ GECI BANDA! EZT A BIRMINGHAMET 3-4 GÓLLAL ÜTNI KELLETT VOLNA.. KIBASZOTTUL KI VAN A FASZOM! MEGINT EGY TRÓFEA NÉLKÜLI ÉV? ELMENTEK A FASZOMBA MOST MÁR.
  • minimize
    ezt sem tudták hozni?!
    SZÉGYEN.
  • Dean Winchester
    az nem lehet,hogy ha KOS nem kapadozik oda elé akkor simán fogja cseznyi a labdát ?????????
    nekem nagyon úgy tünik ,viszont ez már kész bazdmeg h egy ikszre nem bírjuk kihozni egy döntőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
    egy kibaszott döntőben X-re nem bírjuk hozni ??? :S ááá
    most kurva mérges vagyok, itt voltunk közel hozzá h legyen végre egy kibaszott kupánk erre semmi

ez a játék a barca ellen rohadt kevés lesz.
    rosicky szar volt
    bendtner mintha pályán se lett volna
    wilsh jó volt ,távolról is rálőtte amikor úgy érezte szal ő jó volt bár mint tudjuk én alapból nem bírom őt
    nasri is fasza volt!

• Balázs 17
    nem mentek be a helyzetek ez van
  • pLau
    ennyit arról hogy ez a kapus nem potyázik. rajta ment el...
  • arsnl
    hát igy sose nyerünk semmit
  • Lcapitant
    murvaélet :(
  • arsnl
    istenem....
  • Balázs 17
    hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah
  • Balázs 17
    FOSter!
  • Dean Winchester
    foster kurva nagyokat véd :S
  • grebber
    Hát ez eddig egy nagy
  • Balázs 17
    ha úgy játszunk, ahogy a félidő vge fele akkor meg lesz
  • Dean Winchester
    wilshire bazz lepasszolhatta volna azt kész

de ne bassza már meg a kurva ég,hogy 1 gól egy játékosba kerül főleg a bl vv előtt :(
  • arsnl
    jellemzőőőőő
  • Balázs 17
    és megsérül???:!?!
  • Balázs 17
    1-1