31698

• hedonist
    amúgy te arsenal "drukker" lettél?
  • hedonist
    mint mark van bommel?:DDD
  • Oziris666
    Olyan mint robben ezek a hollandok üvegből vannak...
  • geo91
    sovány (?) vigasz:
    chelsea - man.u. 2-1
  • Kaplan
    Ha jelenleg nem értékelném a csapat morális képességeit a béka segge alá és nem tudnám, hogy vége a szezonunknak most őrjöngenék örömömben, hogy az MU megint 3 pontot ejtett el...
  • minimize
    pontosan. sajnos kezdődik.
  • geo91
    kezdődik...
  • arsnl
    legalább nyertünk volna meg, akkor lett volna értelme, de így..
    na majd Bendőő:D
  • Dean Winchester
    hát uhhh bazdmeg pedig azt kértem,hogy robin ne sérüljön le egy jó darabig erre tessék :S
    azértn nem gondoltam,hogy ennek a kibaszott gólnak ilyen nagy ára lesz :S
  • Sabcsee
    minket az ág is húz basszameg...Robin klasszisának(kellett hozzá Valdes balfaszsága, de a helyzet felismerés bravúros vt) vt köszönhető, h a Barca ellen felálltunk a hátrányból, szóval nem tudom, hogy mit fogunk kezdeni a Nou Campban Bendter-rel/Sámákkal...
    jahm és ugye Walcott se lesz

amúgy Vermaelen-ről nincs hír?
  • Dean Winchester
  • arsnl
    barom Ferguson..

RvP 3 hétre offos. jújdejó és milyen váratlan(Y)
  • barcames
  • Dean Winchester
    visszajöhetne és megkockáztatom,hogy tudna olyan jól játszani mint anno :) hiszen benne van a gunners vér XD
  • arsnl
    Legend
  • vmvr
    az a baj, hogy esélyes, hogy nálunk továbbra sem fog úgy teljesíteni, ahogy az elvárható lenne, és akkor úgyis le fog lépni egy kisebb csapatba, ahol valszeg jó lesz ismét. de persze ne legyen igazam
  • Dean Winchester
    b+ ,hogy ez a Vela milyen fontos gólókat lő újabban :D múltkor a győztes találat 90.percben most meg 1:1 az ő góljával a 88.percben
    múltkor 7 perc kellett neki ,hogy gólt lőjjön most meg 3perc :D

a csodacsere
    remélem edzőbár rájön,hogy ez a gyerek a kezdőbe való és akkor nem csak pontokat rabolna a wba :D
  • arsnl
    Bartley vs Sporting
  • Rash87
    Az durva,ezt nem is láttam hétvégén,örülhet hogy megúszta...
  • Dean Winchester
    na igen,oké h a meccsen nem vette észre de útólag min. 3 meccses eltiltást adnék..
    szigorítani kell baszki mert ennyi erővel mindenki legyalul mindenkit -.-
  • arsnl
    de amúgy ez akkora fasz, már nem azért. 8.percbe 0-0ás állásnál még nagyon idegbeteg se lehetett..
  • arsnl
  • hedonist
    Ez vmi törlesztés volt, mi történt?
  • arsnl
    SkySports
    most ezt nem csak azért mondtam mert MU-s(...), de ezek akkora gyökerek, h nem képesek elismerni ha hibáztak és mindig vannak kivételezett játékosok, akikkel szemben elnézőek. Gerrard, Rooney, Terry, Lampard, Scholes vhogy sokszor más elbánásban részesül, mint mások..

remélem ezért Chelsea elver titeket:D
  • Kaplan
    Én pl. indexen olvastam.
  • Cabell
    de egyébként ezt honnan tudod, hogy megúszta?
  • Cabell
    jogos, 1etértek.
  • minimize
    szerinted hagyták volna, hogy kihagyja a holnapi rangadót??! ugyan már...ez Anglia, meg az FA.
  • arsnl
    Rooney megúszta a hétvégi könyöklését. vicc ez az FA. nem elég h a meccsen Clattenburg lefújja és NEM ad semmit neki, még utólag se tiltják el. ez jobban felidegesít, mint tegnapi balfaszkodásunk.
  • minimize
    Cesc a twitteren, a meccs után:
    "Congratulations to Birmingham. This team has great potential and there r still great targets to play for this season.
    "Thanks for ur support."
    HA elmegy, nem lesz véletlen.
  • minimize
    "jól" zártuk a hetet, kezdjük is jól:
    v.Persie kihagyhatja a Barca elleni visszavágót
  • arsnl
    most már nem kell kapus egy jó darabig, Lehmann után kellett volna vki.
    2005 óta meg jött Abramovics, Manszur sejk is itt van már, meghát egy teljes csapatcsere ment végbe, az meg nem megy egyik reggelről a másikra. persze ha van egy milliárdos a háznál megkönnyíti dolgokat. sebaj, most már csak a triplázás jöhet össze:D
  • Effe88
    erről van szó!!!
    meg hát mindennek az alapja hogy végy egy jó kapust most nem fukarkodott volna wenger annyit jó pár pontal illetve lehet kupával több lenne nektek
    jó lehet zecsszni vagy ki beválik majd nektek ezt ti érzitek
  • Dean Winchester
    "a Birmingham története során másodszor megnyerte a Ligakupát, míg az Arsenal továbbra sem tudott trófeát nyerni."

az-arsenal-mar-megint-a-trofeaszerzes-kapujaban-bukott-el-2066493/

• IXEMGabeo
    azért az csak szembetűnő, hogy egy ilyen patinás klub miért nem tud nyerni szinte semmit 2004 óta...2005-ben még FA kupát nyertek ez volt az utsó nagy trófea? na meg a 2006-os BL döntő maradt emlékezetes, de vmi nem oké már elég régóta
  • arsnl
    hát nem is kéne mindig sztárokat venni, bőven elég lenne feltölteni a lyukas posztokat még ha nem is világsztárokkal..
  • geo91
    tényleg jó, úgy általában, de ma egyszerűen rá sem ismertem...
  • Effe88
    nem tudom ti ismeritek a játékosaitokat nekem kivűl állóként mindig az az érzésem wengerrel kapcsolatban hogy egy skót azt hiszi mindig kinevelhet sztárokat a semmiből és olcsón megúszhatja az igazolásokat és így is megnyerhet mindent
  • arsnl
    Szczesny igenis jó kapus. idén kb nem is hibázott, persze mikor máskor hanem most...
  • Pares
    Gratulálok az évezred potyagóljához...