31698
-
#20307 a holnapi meccshez:Steve Bruce-ék 4szer kikaptak zsinórban, és ellenünk eddig 1983óta nem nyertek(ősszel 1-1idegenben)soha.
nagyon nem lesz egyszerű, nehogy ellenünk villanjanak a támadóik,veszélyesek! de ha hozzuk, -1pont, és meccs egál. -
#20306 A lap alján lehet a hónap mesterére szavazni -
#20305 Nasri maradni akar
Clichy pedig távozhat, ha nem írja alá az új szerződését -
#20304 de azért jöjjenek csak ausztriába is:) -
#20303 "Egyre biztosabb, hogy az Arsenal a nyáron egy hétig Japánban fog edzőtáborozni, ahol két barátságos meccset is játszani fognak.
Az is körvonalazódik, hogy június-július körül a Boca Juniorsszal is összecsap az Arsenal, miután az Argentín csapat Angliában lesz a nyáron." -
#20302 odab..z! -
Dean Winchester #20301
-
Dean Winchester #20300 -
Dean Winchester #20299 diaby helyzete se volt piskóta :D
am a gólóknál eléggé kilett centizve a labda és a kapufa közti terület
bendtner 3.gólja tetszett ,egy ilyennek örülnék a barca ellen is! -
#20298 -
Dean Winchester #20297 a spurs ellen meg ma lehet kiestünk volna...
na de remélem jövőhéten is betalál a dán csodacsatár xD
valaki tud egy fasza összefoglalót akkor megköszönöm! -
#20296 osztom! -
#20295 csak h ne a spurs ellen játszunk. az a meccs ma lett volna, ha nyerünk 1.meccsen.
5-0, könnyed játék, néhol elég unalmas is volt- -
Balázs 17 #20294 5-0 első meccsen miért nem lehetett.. kellett a plusz meccs -
#20293 jó kis lélekerősítő győzelem lesz ez:) -
Balázs 17 #20292 BENDŐŐ -
Dean Winchester #20291 jó lenne ez a forma megmaradna a barca ellen is xD -
#20290 hát ez megint egy jó kis lötyögés, de legalább sima:D -
#20289 egy-két emberke lehetne ma is alázatosabb. -
Balázs 17 #20288 Bendő nagyon öl :) -
Balázs 17 #20287 nem kell ide RvP:D -
#20286 há má vezetünk 2-0ra:) -
#20285 Team to play Leyton Orient: Almunia, Eboue, Squillaci, Miquel, Gibbs, Diaby, Denilson, Rosicky, Henderson, Bendtner, Chamakh
-
#20284 20.45 Arsenal-Leyton Orient
streamek -
#20283 vicc az a bajnokság, menjen a bajnokcsapat interbe lol..:D még nevetségesebb lesz. -
#20282 aki túl keménynek érzi fizikálisan,az. -
#20281 de amúgy ki azaz elmebeteg aki angol bajnokságból akar elmenni Serie A-ba bohóckodni?:DD épeszű focista nem megy olaszba(legalábbis mostanában).
Miquel meg Q-val írja nevét nem G vel;) -
Dean Winchester #20280 Fergi a bírót hibáztatja :DDD
"Nem mindennapi rangadót nyert meg tegnap este a Chelsea hátrányból fordítva a Manchester United ellen.
A mérkőzés után Sir Alex Ferguson a Manchester United skót menedzsere tőle szokatlan módon a játékvezetőt okolta a vereségért.
"Az egyenlítő gól csapatom hibája volt, de a másodikról inkább nem mondok semmit. Jobbak voltunk, mint ellenfelünk, de mégis a Chelsea nyert. Sorozatban ez a harmadik szezonunk, ahol a Chelsea-t mindig a játékvezetők támogatják."
Ferguson szerint David Luiznak nem szabadot volna végig a pályán lennie, majd hozzátette, hogy nagyon sok meglepő döntése volt Martin Atkinson játékvezetőnek" -
Dean Winchester #20279 lollllllllllllllllllllll :DDDDD
ja
arshavin-rvp -> juve
fabregas -> barca
elég durva is lenne már de nem azért -.- -
#20278 semmi rendkívülit nem láttam, amit ne szoktam volna meg az utóbbi évek bírói ténykedésében a PL-ben. 11es-befújható volt,Luiz kiállhatott volna,Vidic meg épp eléggé hülye volt az utolsó 6percben a piros laphoz.
semmi extra, Fergie-nek nehéz lenyelni,de most már érezheti,miért van szidva a bíráskodás jó párszor.tegnap nem arra fújtak.
majd vezeti Webb a Pool-elleni meccset, aztán kész. -
#20277 remélem "páros táncot" most nem dobnak Gibbs-el, mint a múltkor.
-
Balázs 17 #20276 legalább Miguel játszhat (gondolom) :) -
geo91 #20275 háp-háp-háp -
#20274 "Alex Songnak, a jelentések alapján, kisebb térdsérülése van. Ő a Leyton Orient ellen nem játszhat, és arra is van esély, hogy a szombati Sunderland-elleni találkozón sem szerepelhet. Ugyanakkor a Barcelona ellen már visszatérhet.
Koscielnynek térdín sérülése van, emellett egy picit a fáradság miatt is pihennie kell, szóval egy meccsig ő sem fog játszani, ahogy Wojciech sem. A lengyel kapus jól van, ott lesz a padon, de Almuniának is kellenek a meccsek.
Diaby elővigyázatosság miatt hagyta ki a vasárnapi döntőt. A meccsek jelentős többségén nem léphetett pályára kisebb-nagyobb sérülések miatt, szóval nem akartam vele kockáztatni, már csak a döntő intenzitása miatt sem. Az azonban biztos, hogy szerda este játszani fog."
A.W.- arsenal.com -
#20273 ha ma nem lesz egy meggyőző teljesítménnyel elért győzelem,megnézhetjük,hogy zuhan össze a csapat, és felejtheti el a "3kupában még állunk" dolgot.egy nagyarányú győzelem kellene, az talán helyre tenné a csapatot-és a szurkolókat. este kiderül... -
Balázs 17 #20272 jussunk tovább FA-ben, hétvégén pedig vegyük át a vezetést a bajnokságban =) -
#20271 első félidőt láttam, a másodikat megnézem ma felvételről.olvasgattam, 11est, meg az új védő kiállítását kérdőjelezi meg Fergie, nem tudom... -
#20270 na azért, csak rég láttunk "odaát" :D -
Dean Winchester #20269 ideje váltani :D -
#20268 ???bebaszna
kék vagyok majd 15éve