Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
welbeck!!hát mi kell még hogy gólt rugjon... ejj

.:SOLIDUS:.

minimize
nem a komplett tegnapi cikket másoltam be,csak a számunkra lényeges részt.
egyébként "Joachim Löw kapitány sokszor arra utasította, hogy a bal oldalon is futballozzon."
nem balszélsőt végig,hanem lekavarni balra is,stb...

a másik részre pedig: "Hector Bellerin could be in line to make his Arsenal debut this week, with Arsene Wenger expressing his belief that the youngster is ready to play amid a defensive injury crisis that has engulfed the Gunners in recent days.
Wenger would appear to have a real problem at the back ahead of Tuesday evening's Champions League Group D opener against Borussia Dortmund in Germany, with Mathieu Debuchy reportedly facing three months on the sidelines with an ankle problem sustained during the entertaining 2-2 draw with champions Manchester City on Saturday.
Fellow full-back Nacho Monreal has not travelled to Signal Iduna Park and Calum Chambers - the versatile starlet who only joined Arsenal from Premier League rivals Southampton this summer - is struggling for fitness due to an unfortunate bout of illness."

No one can stop Death!

Solidus
gülüszem elég fos mostanában akárhol is játszik,nincs motiváció,csippentenék a fizetéséből kicsit,és százalékolnám ha ad assistot vagy netán megnyilik az ég és gólt lő... kezdek rá kibukni,mehet zsirú mellé,lassan egy szinten szeretem őket..

Solidus
chambers 50/50 hogy jöhet,monreal hátproblémás,sanogo is otthon marad.debuchy sem hagy ki sokat,de egy ideig nem bevethető... holnap derekas helytállással döntetlent várok,ezzel a kerettel a győzelem esélye elég minimális...
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2014.09.15. 21:57:39

contraste
Ezt nem értem, ki mondja kinek? Es amugy is Ozil vegig a balon játszott a City ellen, szarul. Realba ment neki utoljára jól a játék, és sose játszott a balon, középen, vagy kicsit jobbra kitolva, de befele játszott, tehát nem szélsőként, ahogy Wenger csinálja..

Én most SkySports-t nézem Hull-WHU meccs előtt beszélték, hogy holnapra csak 3 védőtök van (Kos,Merte,Gibbs) ez komoly???

ain't got no history

minimize
addigra Özil is újra belejön. ha hagyják.
"Özil emlékeztetett rá, a vb-n azért ment neki jól a futball, mert Joachim Löw kapitány sokszor arra utasította, hogy a bal oldalon is futballozzon.
- Felvetettem ugyanezt az esélyt Arsene Wengernek, az Arsenal edzőjének, de elég szárazon közölte velem, majd ő eldönti, melyik poszton vagyok igazán hasznos."
<#rolleyes>

No one can stop Death!

Sabcsee
Monreal is lesérült, nem utazik el Dortmundba. 4 egészséges felnőtt védőnk van! <#zavart1> Csak megérte volna Carvalho azt a rohadt 35 milliót. Lenne egy back-up CB-nk és a 4-1-4-1-nek is lenne értelme egy igazi VKP-val.

Pár hét és Hayden és Bellerin kezd a PL-ben...

kaka

webibebi
igen csak azota mar volt hir

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
"I have to pass a medical exam on Monday. No fracture. Hope to be back asap!"

No one can stop Death!

webibebi
debuchy 2honap off :/

Solidus
legalább lesz mentsége:"Bellerin még tapasztalatlan,és ezért kaptunk gólt és kaptunk ki mikor a sérült debuchy helyén játszott,mert chambers középre tolódott mertesacker sérülése miatt és ugye vermaelent meg eladtam,5-10 milliónál többet meg tapasztalt azonnal bevethető védőért meg ugye a klub tradiciói miatt meg nem vehettem,amúgy is,ha kell akár flamini is tud szélső védőt játszani ha kell..." nevetséges...

Sabcsee
Megint kezdenek bicskanyitogatóak lenni az öreg nyilatkozatai:
on his defensive back-up…
You can ask me who I will buy and I can just tell you the transfer market is closed at the moment. But we have Chambers - we bought him for that . At the start to play centre-back or right-back. Debuchy would have been suspended in Dortmund and Chambers was planned to play instead of him, and we have Bellerin as well who can play there.

Majd akkor is így védje a saját faszságát amikor túlterhelt még egy 19 éves játékost, aki eddig egy fél szezont sem játszott a PL-ben. Ha Chambers ne adj Isten megsérül, akkor nem csak back-up RB-nk, de back-up CB-nk sem lesz !!!! Bellerin ügyes az előre játékban, de védekezésben még a Benfica szétszedett támadósora is gondot okozott neki.

kaka

Solidus
ámen

Özil egy kalap szar... remélem, ha visszatér Walcott, Özil megy a padra, de most is lehetne mást játszatni helyette.

ARSENAL&POKER

szomferi
az a baj, hogy én bírom ám a City-t is... meg a Poolt, van bajom 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

contraste
Özilnek nincs keresnivalója itt a PL ben sztem.. csak szart csinált, vagy azt se. Kb 10 en voltatok ma.

ain't got no history

Solidus
ez van,de én azért a győzelemnek jobban örültem volna.de legalább még veretlen a csapat....

Solidus
ha nem lenne ekkora mákunk,tönkre vernének.én azért adnék esélyt ospinának... mert a kapusunk egy pancser...

contraste
Hihetetlen, mit muvelnek a vegen.. Idegrohamot kapok, ha megnyeri a city😄

ain't got no history

Solidus
picsába

webibebi
megforditottuk!!! gyerunk tovabb!!

minimize
Welbeck a kezdő támadó.

No one can stop Death!

contraste
Ha már fricska, remélem ma nyertek😄

ain't got no history

minimize
“Arsene Wenger tells BeIN Sports he 'might not' have stayed on at Arsenal if they'd lost the Cup Final. What an important win that was then!”

No one can stop Death!

minimize
olvasgatva a holnapi meccs előtti nyilatkozatait a Főnöknek, az a problémám vele,hogy évről-évre ez megy: "jót tenne egy győzelem-csapategység-Nagy lesz a nyomás... ráadásul élvezzük is ezt- megmutassuk, képesek vagyunk megbirkózni a körülményekkel-és hogy megvan bennünk a minőség"
fél órával a meccs után meg "nem volt meg az attitüd", meg "megvoltak a lehetőségeink",de lényegében buktuk a "derbit".
idén ez is változhatna.

No one can stop Death!

szomferi
én is így vagyok vele

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

contraste
Igen, pont az ilyen gyerekes hozzaallas miatt reagaltam ugy, mert rohadt idegesito, hogy nemely ember itt ennyire korlatolt. Ez nem erkolcsrol szol, de tenyleg hagyjuk, kar ezen vitazni.

ain't got no history

6unn3r
Jó, láttuk milyen jelleggel rohantál ki magadból a múltkor is a Dinamo Londonra, szóval ne beszéljünk itt gyerekes viselkedésről vagy szinten aluli megnyilvánulásról. Szerintem meg felfogás kérdése. Te nem mondanál olyat, hogy Szarsenal, én meg fel se venném, ha mégis így tennél. Vagy bárki más. Ettől függetlenül is lehet tisztelni a másik csapatot, de a rivális az akkor is rivális marad. Ez a szurkolás része. Ne legyünk már ennyire erkölcs csőszök.

Részemről lezártam a témát.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

contraste
fricskaval nincs baj, ha humoros sztem. De ez gyerekes, h szarzenal pl, soha nem irnek ilyet speciel...

ain't got no history

6unn3r
Milyen szint alá? A csapatsportokban tudtommal elfogadott és természetes, hogy vannak gúnyneveik a csapatoknak. Kulturált szövegkörnyezetben használtam egy gúnynevet....úúúú....tényleg nagy szintcsökkenés. Szerintem baromi természetes, ha az ellendrukkerek fricskázzák az ellenfél csapatát vagy a szurkolókat. Nyilván ennek is van egy határa, ami még a jó ízlésen belül marad. Nem azt írtam, hogy a fosszargecifasszopómencsesztersziti. A Shity közismert gúnynevük, ahogy a Spursnek a csirkék, a MU-nak a tehenesek, a Poolnak a pudli, a Chelseanek a Cselszkíj. És ahogy az Arsenalnak a Szarsenal. Csak itt mindenki olyan kis jámbor lelkű, hogy nem érti az egészséges fricskát és rögtön döfi a rozsdás bökőt.

minimize
egyetértek. bár unalmas már a "csúzlisok-szarzenál-hányévenemnyertetek"-szöveg,de nem kell lefelé szintet lépni...

No one can stop Death!

contraste
<#eljen>

ain't got no history

szomferi
shitty... azért ne süllyedjünk már egy szint alá

6unn3r
Ramsey nem biztos, hogy játszani fog szombaton. A bokájával van probléma. Ma vizsgálják meg, hogy pályára léphet-e.
Szintén boka gondokkal küzd Özil is, de ő valószínűleg rendelkezésre fog állni, ahogy immáron Gibbs és Arteta is visszatér a keretbe.
Walcott pedig majd csak 2-3 hét múlva fogja tudni elkezdeni a teljes értékű edzéseket....<#shakehead> Lassan annyit kihagy, hogy újból meg kellesz tanulnia focizni.

BTW...én nem bánnám, ha Özil a padon kezdene, illetve hogy Áron játékra alkalmas lenne. És akkor mehetne a Welbeck-Cazorla+Jack+Alexis támadósor. Viszont Flamot se szívesen látnám a kezdőben. Megnézném a Chambers gyerek mit tud vkp poszton. Óvatosabbnak kell lennünk ezúttal a CIty-vel, jobban meg kell szűrni a középpályát. Ezért kéne, hogy Ramsey is kicsit hátrébbról segítse a támadásokat, hogy ne egy vkp söprögessen. Hátul meg a szokásos Mátyiő+BGF+Boss+Nacho. Padon meg Gülüke, Poldi, Gibbs, Arteta, Flamo, Ox, Sanogo.
Sőt, lehet Santit se tolnám kezdőbe, hanem helyette Lukas-t futtatnám, mert erősebb testfelépítésű, jobban küzd testtel. Bitang nagy védői meg vkp-jai vannak a Shittynek. Le kell őket ütközni, mint az amerikai fociban.

minimize
igazából a PSG marasztalta volna,meg "jóárasította" volna(Kékek is vinnék...)később,meglesz,ez ok.

No one can stop Death!

Solidus
helyes!bár nem értem mit filléreskednek,és nem hozták még most el... nem szeretem az átigazolási politikánkat,sosem fogom. 😄

minimize
Rabiot itt köt ki már a télen valószínűleg. más vkp. posztra nem várható.(France Football says PSG's latest offer of €3 million-a-year has been rejected by the midfielder's camp this week. The player's mother and agent, Veronique, was in London in the final week of the summer transfer window for talks with Arsenal.)<#eljen>
szenzációs a gyerek.

No one can stop Death!

Solidus
nagyon remélem hogy játszatja az öreg,pont egy ilyen csatár kell aki bevágja a jó ziccert,mert ez a zsirú gyerek ezeket is elbaszta volna... egyre jobban érdekel mire képes welbeck ha wenger papa folyamatosan játszatja és bizalmat szavaz neki.

ennyit számít nála a bizalom és a játék

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
Welbeck kettőt lőtt ma angol válogatottban. forintos labdák,de bevágta mindkétszer.<#eljen>

No one can stop Death!

6unn3r

minimize
T.Henry megint mekkora gólt lőtt az éjjel....(NYRB-KC)<#eljen>

No one can stop Death!

Solidus
arra értettem hogy sérülés miatt kábé egy hónapot volt harcképes

minimize
érdekes pletykák,Klopp miattunk utasította el a mu-t, ide tervez később(csillagos ötös gondolat!!!),szerintem DeVrij jön a védelembe, vkp. posztra kérdéses W.Carvalho,hosszabbítani akarnak vele.

No one can stop Death!

minimize
télen mindenképpen érkezni fog még 1védő,és vkp is. addig ki kell vhogy húzni,hülyén hangzik,de ez van.
Kallstrom nekem anno tetszett,semmi fika, de most HA free,inkább Diarra.

No one can stop Death!

Sabcsee
Szerintem a semminél jobb. A VB-n elég jól játszott és úgyis csak a liga meg FA kupa meccsekre kéne, hogy Kos és Merte tehermentesítve legyen. A Källstrom fikázást sem értem, teljesen vállalhatóan játszott ő is azon a pár meccsen.

11 szabadügynök, akik nálunk is szóba jöhetnének

Yepes-en kívül talán még Alou Diarra megérne egy próbát. 190 cm, alapjáraton DM, de tud játszani CB-t is. Itt most főként a keretbővítésen lenne a hangsúly, arra meg teljesen jók lennének...

kaka

Solidus
38 éves,olyan jól járunk majd vele mint kallstörmel... még egy éhes száj amit tömnénk.bár a liga kupa meccseken hogy fújjon az első keret arra jó lesz.

minimize
az mennyire komoly,h M.Yepes-szel tárgyalunk,mivel szabad ügynök?

No one can stop Death!

Solidus
amúgy én is ezt várom tőle! 😊 látok a srácban valamit,amit henry óta nem láttam,de gyanús hogy csak ígéret marad...

azt mondja amit ilyenkor elvár a közönség....reméljük beválik a srác 😄