31698

• GNNRLVR
    Mai hírek:

- A Villa ellen nem játszhatnak: Debuchy, Arteta, Wilshere, Welbeck, Alexis, Ox, Bellerin, Diaby. (mindannyian sérültek)
    - A Villa-nál nem számíthatnak az alábbi játékosokra: Clark, Delph, Vlaar, Senderos, Kozák, Agbonlahor, Cole
  • GNNRLVR
    Mai hírek:
    - Alexis nem biztos, hogy játszhat az Aston Villa ellen a hétvégén. (térd környékén van vmilyen kisebb probléma)
    - Gabriel Paulista a padon kezd valószínűleg az Aston Villa ellen. (természetesen a BL keretbe is nevezésre kerül majd a Monaco ellen)
    - Welbeck sem áll Wenger rendelkezésére a hétvégi bajnokin, a jövő héten viszont már elérhető lesz.
    - Ox valószínűleg Tottenham elleni meccsre térhet vissza.
    - Wilshere valószínűleg 10 nap múlva tér vissza.
    - Campbell ugye a Paulista-ügylet részeként Villarreal-ba ment kölcsönbe fél évre, de előtte hosszútávú szerződést írt alá a klubnál. (nem mai hír)
  • GNNRLVR
    10 dolog, amit érdemes tudni Gabriel Paulista-ról:

1. Gabriel Paulista még nem mutatkozott be a Brazil válogatottban, ezért nem kaphatott automatikusan munkavállalási engedélyt, de mégis kaphatott egyet mert különleges tehetségnek számít.
    2. A 2013-as Campeonato Baiano legjobb középső védőjének választották (később csapata a Vitoria nyerte a kiírást).
    3. Az 5-ös mezszámot kapja az Arsenal-nál (Bould, Keown, Touré, Vermaelen viselték ezt a mezszámot).
    4. Thierry Henry az Arsenal Legendája így jellemezte a focistát: "fiatal, de mégis csiszolt", "speciális tehetség".
    5. Európában eddig csak a Villarreal-ban játszott (2 szezon alatt 37 mérkőzés).
    6. 114 pályára lépése alkalmával csak 1x talált be az ellenfél kapujába.
    7. Hatalmas szerepet játszott abban, hogy ebben a szezonban a Villarreal-é a spanyol bajnokság 3. legjobb védelme.
    8. Gabriel Paulista passzolt a legjobban a csapatában (84,4%-os mutató).
    9. Meccsenkénti 3,5-es labdaszerzési mutatójával csapata első helyén állt.
    10. Középső védőhöz megfelelően jó a levegőben, de agilitása és gyorsasága is kiemelkedő.
    Utoljára szerkesztette: GNNRLVR, 2015.01.29. 12:13:45
  • Dean Winchester
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150128/arsenal-complete-the-signing-of-gabriel
  • Solidus
    Phil Neville meg egy igazi szarházi pöcs:
    "A Manchester United és az Everton korábbi hátvédje érdekes megjegyzést fűzött a cseh középpályás teljesítményéhez, nem kis felháborodást keltve az Arsenal szurkolóinak körében.
    Phil Neville szerint Rosicky nem tisztelte az ellenfelet. Az „ágyús” középpályás a Brighton elleni mérkőzésen három alkalommal – köztük saját góljának előkészítése során – vetett be egy „no look passt”, azaz egy olyan cseles átadást, amikor a tekintete pont a labda irányával ellenkező irányba mutat.
    Neville nem hagyta volna annyiban a virgonckodást. „Ha ezt edzésen csinálja és én is a pályán vagyok, valószínűleg elsőként vettem volna ki a játékból, méghozzá páros lábbal” – mondta az egykori bekk a BBC One műsorában, a találkozó elemzése során.
    Szavai nagy port kavartak a közösségi oldalakon, sokan arra szólították fel a BBC-t, hogy rúgja ki a műsorból Neville-t, aki később a Twitteren próbálta tisztázni álláspontját. „Rosicky nincs azon a szinten, hogy az ellenfelet ilyen trükkökkel heccelje” – írta.
    Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere – érthető módon – másképp értékelte játékosa vasárnapi teljesítményét. „Aki szereti a futballt, szereti Rosickyt” – mondta a francia."
    Ezzel csak az a baj hogy nemcsak saját magát égeti be,a paraszt stílusával(nem elég hogy még agya sincs) hanem a Unitedet is egy kalap alá veszik vele.Nem hiszem hogy ott így mentek volna az edzések... Csodálom hogy onnan még nem szóltak neki hogy vegyen vissza.
    egy igazi fasz.sosem volt olyan jó játékos fele annyira sem mint akár az öreg Rosicky most...
  • Solidus
    ehh,a middlesborough lesz a következő ellenfél,nehéz lesz nagyon.hiába második ligás,piszkosul leépítették a city-t... de legalább hazai pályán.
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.01.26. 21:48:46
  • Balázs 17
    tökéletes meglátás, kiegészíteném Akpom beállásával
    nekem nagyon tetszett a játéka, abban a kis időben többet csinált mint a papa kedvenc kis csatára, nem mellesleg kiharcolt 2 sárgalapot
    1-2 megoldásnál látszott hogy rutintalan eléggé, de lehet belőle vki :)
  • Sabcsee
    Nyertünk ma is többnyire magabiztosan, bár a végén kicsit lehetett izgulni.
    A tanulságok:
    - Hiába teljesít az elvárásokon felül Monreal CB-ként egyszerűen égető szükség van egy új középhátvédre. Gabriel Paulista-nak épp most intézik a munkavállalási engedélyét szerencsére...
    - Chambers még nem kezdő szint a gólpassza ellenére sem, 2. számúnak is kevés, Bellerin simán előrébb jár nála.
    - Flamini iszonyatosan leépült, kb a francia másodosztályba való. Kár, hogy még 1,5 évig tart a szerződése.
    - Coquelin személyében úgy látszik meg van a DM, aki oly régóta hiányzott. Ma is nagyon jól állt be.
    - Walcott gólja szemmel láthatóan jött tett az angolnak, remélem ismét formában lesz
    - Özilre kicsit részletesebben térnék ki : Örülök Özil góljának is, de...egyre jobban azt érzem, hogy nekünk nem ilyen típusú irányítóra van szükségünk. Hiába tökéletes technikailag, túl lassú, nem elég robbanékony és harcias, védekezni meg nem tud. Ahhoz, hogy rendesen kitudjon bontakozni 2 DM-el kéne játszani és akkor eltudnánk viselni a védekezésbeli gyengeségeit, de ez több okból kifolyólag is kivitelezhetetlen.
    A 34 éves ezerszer eltemetett Rosicky évről-évre bebizonyítja, hogy milyen a tökéletes PL irányító. Ma is úgy játszott mintha a BL döntőben lenne, ráadásul killer passzokat adott és még gólt is szerzett.
    Az a legdurvább az egészben, hogy ott van még a másodvirágzását élő Cazorla is, aki olyan szinten diktálja a játékot ahogy Fabregas tette a legszebb éveiben nálunk. Tehát lényegében előtte van hatékonyságban Cazorla, Rosicky és a slusszpoén, hogy még Alexis(!!!) is. Emlékezzünk vissza, hogy a chilei a legjobb meccseit a csatár mögött játszotta nálunk, teljes szabadsággal a pályán.

• Balázs 17
    szokásos pesszimista hozzáállásod
  • grebber
    Felesleges az öröm ,mert hiába esik ki minden top csapat az Arsenal is képes a 28. ligástól is kikapni.
  • Balázs 17
    jó lenne nyerni holnap, szépen beégtek a pl top csapatok

Murinnyó ezzel a b csapattal nagyon mellényúlt most, de b csapat ide vagy oda egy liga1es csapattól 2-0ról elbukni.. nem csak Wenger képes balfaszságokra úgy lászik:D
  • Solidus
    erről győzd meg wengert is,mi tudjuk :D úgy sem igazol most max még egy óvodást,és a sérülések miatt kénytelen lesz tovább játszatni.de ha a helyére más a berögzödése akkor azon még egy 20-0ás vereség sem változtat,vén makacs idióta...
  • pinnacle
    Coquelinről van indexen egy összeállítás. Botrányosan jól tolta a City ellen. Nem kell nektek DM
  • Solidus
    bárcsak így működne a csapat egység a meccsek 95%-án
  • Solidus
    az még nincs lefutva,ne kiabáljuk el,a soton nem gyenge idényt produkál.még bármi lehet.
  • grebber
    LOL csodák márpedig vannak! Megnyertük a cselzinek a bajnokságot!
  • 6unn3r
    Ezt a Bellerin gyereket nagyon bírom. Cazorla meg azt csinált, amit akart. Kb hülyére vette a komplett ManCity-t.
  • Solidus
    na végre!!
  • Sabcsee
    Debuchy sérülése azért elég pech, nem sok ilyen esés végződik vállficammal.

Annyi pozitívum, hogy Artetára "csak" 6 hét kihagyás vár.

Wenger reagált a Gündogan-os pletykákra is:
    on Ilkay Gundogan…
    He’s not a defender. At the moment we are more looking for the defensive department.
  • Solidus
    és Debuchy is kidőlt 3 hónapra,sebaj majd a 17 éves megoldja.nehogymá igazoljunk valakit aki erősítést is jelentene.az orvosi stábot meg azonnali hatállyal leváltanám.botrány
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.01.16. 12:20:07
  • Sabcsee
    Megvan az első igazolásunk: Krystian Bielik 17 (!!!) éves védekező középpályás. Azt írják, hogy az U21-ben fog szerepelni, de mivel Arteta 3 hónapra kidőlt ezért szerintem még a PL-ben is szerepet fog kapni.

City ellen remélem Ramsey kezdeni fog, kíváncsi vagyok, hogy működnének Coquelin-nel a kp-n.
  • Sabcsee
    Sissoko ügybe belekavarhat a PSG, pénzt+Cabaye-t adnák érte. Nem tudom mennyire lenne megoldás nekünk ő egyébként.

Védőügyben pedig az egyetlen pletyka Loic Perrin. A Saint-Etienne védője, 29 éves, baromi sérülékeny, de elég jók a statisztikái. Jó védőnek tartják, volt már válogatott kerettag, viszont nem játszott. Még ami érdekesség, hogy a Whoscored.com szerint tud játszani VKP-t is, ami nem lenne hátrány.

Ha idén is olyan penge lenne a Merte-Kos kettős azt mondanám jöjjön, de a német nagyon homály idén, ezt még ő is lenyilatkozta. Tehát én már a kezdőbe igazolnék egy drágább, fiatal védőt.
  • grebber
    Senki nem kíváncsi hogy vernek agyon minket a vakok.
  • pilboy
    a sport tv-é a közvetítési jog
    egyébként 2 meccset adnak:
    14:00: dover-crystal palace (biztos mindenkit érdekel...habár én szeretem az fa-kupa bármely meccsét)
    16:30: yeovil-mu
    a ti 18:30-as meccsetek nfl és spanyol bajnoki miatt nem lesz közvetítve
    Utoljára szerkesztette: pilboy, 2015.01.04. 13:47:48
  • Balázs 17
    az most komoly, hogy annyi sport csatornából 1db FA kupa meccset adnak le???
    mi a f...
  • Solidus
    6.5 milláért megvehetik szezon végén,már milánóban van.gratulálok a vezetőségnek.rohattúl fog hiányozni,bár nem is játszott a mostani szezonban... amikor meg játszott gólt lőtt,de persze el kell tüntetni innen az ilyen jó játékosokat.vérlázító!
  • 6unn3r
    Tudtommal nem kirúgták, hanem a Palace kivásárolta.

Csak azt nem értem, hogy Pardew-t mégis mi vonzotta egy Palace-ban? Oké, hogy ott volt játékos, de könnyebb egy ilyen szintű csapatot bent tartani a PL-ben, minthogy a Newcastle-el nemzetközi kupát érő helyeket érjen el?
  • Sabcsee
    Pardew-t kirúgták a Newcastle-ből és esélyes, hogy szétkapják a csapatot. Wenger Moussa Sissoko-t nézte ki, én inkább Tiote-ra repülnék rá, pont egy ilyen DM kéne nekünk.

Bár látva Coquelin jó teljesítményét...Eddig élt a lehetőségével a srác, kíváncsi lennék Ramsey-vel milyen párost alkotnának. Sajnos Chambers nagyon csúnyán leszerepelt azon a poszton, mintha elfelejtett volna focizni.
  • Sabcsee
    Podolski kölcsönbe megy az Inter-hez, viszont elvileg nincs opciójuk a megvételére szezon végén.

Hiányozni fognak a bombái meg a jó helyzetkihasználása, de sajnos ennyi volt benne. Szélre nem volt elég gyors és robbanékony, középcsatárként pedig borzasztó volt a helyezkedése és a mezőnymunkája, pedig én még anno reménykedtem, h ő veszi át RvP szerepét.
  • grebber
    Welcome 2015 lol.
  • Solidus
    ha ez nem puccs az edző ellen,akkor nem tudom mi más lehetne.fos,értékelhetetlen a mai mutatvány.wenger mehet a búsba,és viheti az erőltetett kétballábasait is.
  • Balázs 17
    borzalom ez az ötlettelenség
    hahahaha az oké, hogy szedett vedett csapat van kiküldve a pályára, de ez, hogy semmi küzdés, kocogás a labdás után stb
    agyfasz!
  • Solidus
    várható volt,hogy a southampton jobb lesz,nagyon egységesek,jól játszanak.még a döntetlen is nagy bravúr lenne,ezzel az edzővel meg pláne...
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.01.01. 16:56:15
  • 6unn3r
    Kis pletyka...

Winston Reid van nagyon terítéken, akinek ha jól tudom lejár a szerződése a West Hamnél a szezon végén, viszont Big Sam 20 milla alatt nem akarja eladni.

Aztán Shaqiri neve is felmerült, hogy szélsőkből legyen egy tucat a klubnál.

És hát újfent hallani Cavani nevét, akiért viszont hajlandó lenne a vezetőség mélyen a zsebébe nyúlni. 60 misi körüli összeget olvastam.

Na meg hát a szokásos nevek: Carvalho, Schneiderlin , Khedira.
  • grebber
    A kiesőjelölt is egálban van lol szánalmas.
  • szomferi
    wow, Rosicky kezdő! végre egy jó hír :D
  • Sabcsee
    A Giroud-s rész kivételével egyet értek. A francia nagyon jó formában van a visszatérése óta, és remélem Welbeck is látja, hogy egy igazi csatárnak, hogy kell játszania. Teljesen használhatatlan a szélen, nem elég robbanékony és technikás oda. A következő meccseken szerintem már Walcott fog kezdeni.
    A másik, hogy szerintem Coquelin simán kezdhetne. Én csípem a játékát, amíg kapott lehetőséget mindig élt vele. Ebből is látszik, hogy Wenger szimpátia alapján rakja össze a kezdőt...
  • Balázs 17
    már ott látszott, amikor 1-2 után beálltunk 16osra 8emberrel, de 3 pool játékos lazán leszopatta a VÉDELEMNEK nem nevezhető hulladékfelhozatalt :D
    Sors vissza adta, hogy nem jött le ez a keményfejű... biztos voltam h gólt szerez, de bíztam, hogy 1-3után fog:)
    Wenger megint elbaszta az a helyzet
    Kiállítás után meg még jobban beállni, érti valaki ezt??
    Alexis már félidőben is hulla volt, egy jó megmozdulása nem volt, de nem cseréli le csak a 90.perc körül... értelmetlen faszaág ez is
    Ox középpályán erőltetése borzalmas, de nem látja be ez az idióta
    Szar játék volt ma, de rajtunk kívül bármelyik csapat betudta volna húzni ezt a meccset 1-2 után.... Zsiru lehet, hogy talált egy gólt, de azok az eladott labdái amikor folyamatosan hátrafelé akarja pörgetni, sarkazni vagy nem tudom mi az anyját akar csinálni, de rohadt idegesítő! Sokszor kontrák akadnak meg rajta, mert olyan tetű lassú, hogy az már fáj. Felépült, Welbcek kikerült szélre ahol csak szenved, néha bemozog középre, de látszik, hogy elveszett... Zsiruval visszatért megint az ívelgetés ezerrel, egyszerűen nem bírom :S
    Szánalmas ami itt megy, ha nem igazolunk senkit télen, akkor remélem nem lesz meg 5. hely se és akkor majd talán elgondolkozik a vezetőség, hogy megéri-e elesni annyi pénztől amit egy BL v EL szereplés jelent
    Most kicsit ideges lettem azért, mert megint itt volt lehetőség, hogy zárkózzunk... :@
    Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2014.12.21. 19:16:01
  • Dean Winchester
    a végén láttam hogy ebből 2-2 lesz, 96.percben mikor mi jövünk bedobással nem tudjuk a labdát 3 percig megtartani ??? három, bocs fél percig se ment, hihetetlen hogy három pontot így el tudunk szórakozni
  • grebber
    Elég papírforma meccsek vannak.