31698

• Matyko92
    Monaco ?!
    Utoljára szerkesztette: Matyko92, 2014.12.15. 12:24:04
  • szomferi
    igen, támadásban jobban szerepelt a srác, mint védőként, de azt is megoldotta (bár az utolsó ~30 percet nem láttam már, csak az első félidőt, de azt végig)
  • Sabcsee
    Tényleg van potenciál Bellerin-ben, de azért védekezésben van hova fejlődnie.

A mai meccsen végképp eldőlt, hogy ki a jelenlegi Arsenal kezdőcsatára, Giroud második gólja egyszerűen zseniális volt. Én nagy reményekkel vártam Welbeck-et, szinte biztos voltam, hogy Sturridge-szerűen fog magára találni, de sajnos volt egy jó meccse a Galata ellen és kész. Gyors, és jobban ki lehet ugratni, mint a franciát, de nagyon gyenge a helyzetkihasználása és technikailag sem elég képzett. Giroud testi ereje és jó összjátéka jelenleg sokkal hasznosabb a csapatnak.

Egyébként tényleg jól játszottunk. A MU ellen is ilyen volt a játék képe, csak hát ott jött a balfaszkodás és a balszerencse. Cazorla a 2 évvel ezelőtti formáját idézi, viszont Chamberlain-t borzasztó volt középen, remélem Wenger kurva gyorsan elfelejti, hogy ő valaha is CM lesz.
  • szomferi
    kihagyom pár meccset, aztán előkerül ez a Bellerin gyerek a semmiből, aki mocsok jól játszott, azt kell mondjam :D
  • Solidus
    ezt hajtogatom már hónapok óta
  • Kaplan
    Hétfő délben.
  • Dean Winchester
    mikor sorsolják a nyolcaddöntő párosításokat ? nézegettem pénteken az összes sportcsatorna műsorait de nem találtam. van aki tud segíteni ?
  • Effe88
    Ramsey gólja Puskás díj!
    Így meglőni, nem is láttam még ilyet!

Podolski több meccset érdemelne szerintem.........
  • Balázs 17
    Ramsey meglőtte az év egyik gólját, így kapáából ellőni akkora távról aztaqqq
  • Dean Winchester
    baszki, most ennyire jók vagyunk vagy az ellenfél ennyire szar ? :D kurva jó most meccset nézni : )
  • grebber
    Na azért a világtalanok ellen csak tudunk nyerni ez is valami.
  • Kaplan
    Hihetetlenül jó munkájuk van, fizetik őket, néha játszanak egy-két meccset, aztán ha úgy gondolják megsérülnek és hónapokig csak még jobban lesik minden kívánságukat. :)

(Természetesen sajnálom a sérüléseket és nyilván nem sétagalopp felépülni egy ilyenből, de ez már annyira tragikomikus, hogy nehéz rá szavakat találni.)
  • minimize
    Jack Wilshere has suffered a setback in his recovery from an ankle injury and will now be out until MARCH.
  • Balázs 17
    Jenki jobb csapatba igazolt, kemény
  • Dean Winchester
    az utolsó sor rád teljes mértékben illik :)
  • grebber
    Európa ligás hely azért csak meg lesz az is valami.... ezek a gólok lol. A hátvédsort konkrétan elküldeném a büdös pi**ába az anyjukba vissza. Megye 3-ban nincs ilyen.
    Legalja sokadszorra.Lassan a Showder Klubba kell mutogatni a poénok helyett 1-1 szarsenal gólt.

Okádék-hányadék- köpedelem
  • minimize
    viszont szépen nyújtott karokkal mutatta "be" az előnyszabályt. az,hogy a Stoke-osok taj vidékiek,meg ismert volt eddig is.
  • Balázs 17
    egyik legundorítóbb bíró által elbaszott meccs volt amit valaha láttam
    tiszta szabálytalanságok után, az ellenfél jöhet, sima szabálytalanságokért sárga lap és hasonló faszságok
    hihetetlen már amit leművelnek a bírók, amikor a partjelző beinti a szabálytalanságot úgy, hogy 2 méterre áll, de a 50 méterre lévő bíró felülbírálja, hogy nem volt szabálytalanság wtf??
  • minimize
    eddig jó a meccs,szó se róla. kár,hogy 2emberke van a pályán részünkről...(Ox,Sanchez)
    nem baj,majd a Főnök változtat-a 74.-és a 80.percben...:/
  • Balázs 17
    visszatért Zsiru ívelgetés ismét összevissza (L)
  • Balázs 17
    aztaaaaaaaaa 15sec 1-0 :DDDDDDD
    hát istenem
  • Balázs 17
    Murinnyónak nem megy Castle ellen idegenben, szerencsére ma se :P én döntetlent vártam, de ez az eredmény gyönyörű

Remélem ma megtörjük a Stoke ellenni rossz teljesítményt, utolsó négy meccsen 2 pontot szereztünk a Britanniaban.... jó lenne ebben a fordulóban is faragni kicsit a hátrányból :)
  • Dean Winchester
    a chelsea se fog idén veretlen szezont futni :DDD
  • Balázs 17
    nekem az tűnt fel, hogy zsiru sokkal jobb ha van mellette még 1 csatár, ő inkább ilyen target man, elég jó labdákat tud adni
    szóval egy 4-4-2 elég jó lenne
  • Solidus
    az egyetlen jó igazolás... sajnos welbecktől mindenki többet várt,csak nehogy bendő 2 legyen belőle
  • Sabcsee
    Alexis meglőtte tegnap 14. gólját. Ha így termel tovább, akkor simán túlhaladja élete legjobb szezonját ( tavaly 21 gól a Barca-ban) . Eddig ő az egyetlen jó dolog a szezonban, talán még Ox az, aki nincs rossz formában.

Meglepő, de Giroud egész jó formában tért vissza. Welbeck-et le kéne ültetni a padra, sajnos ő sem az a csatár, akit kerestünk...
  • grebber
    Valamiben rekordernek kell lenni, még ha az epic fail kategóriában akkor is
  • Solidus
    wilshere is kiesett,sanogo is,a fél csapat maródi... úgy zavarnám el az orvosi stábot,ahogy van.ez nagyon nem normális,főleg hogy minden évben ez megy.fél szezont sem tud végigjátszani egy stabil keret.a pláne hogy elnézett papírmunka miatt még giroud sem lehetett ott.nem tudom mi történik házon belül,de valami nagy baj lehet.
  • Kaplan
    Hát örülök, hogy az utolsó érzésed pozitív volt Sanogo felé, mert most őt sem látjuk vagy három hónapig.
  • Solidus
    alexis nélkül sehol sem lennénk.csodálom a srácot,és sanogo-t is alábecsültem.csak így tovább!
  • Kaplan
    Nem tudunk meccset lejátszani sérülés nélkül, azért ez ezen a szinten tényleg nevetséges. Nem szégyelli senki magát ezért a klubnál?
  • Kaplan
    Gyorsan lőttünk is egy lesgólt. :D
  • Solidus
    na, a mai meccset meg sem merem nézni,csak fél szemmel.lehet a bajnokságban nem megy a dortmundnak,de hát láttuk mit művelt velünk egy harmat fos gyenge united.ma is szarrá verjük magunkat a szurkolók előtt.... sanogo a kezdőben.. sérülés hegyek.az öreg öngyilkos taktikái...
  • minimize
    Jurgen Klopp must choose Arsenal above all others for his next detail.
  • Dean Winchester
    utóbbi 2 hsz-ra +1 +1
  • Kaplan
    Az arcoskodás már valóban egy ideje az eszköztárukban volt, de ami az Anderlecht meccs után történ a Facebookon az már gyomorforgató volt. Írtam is egy hosszabb kulturált hangvételű kommentet, hogy nem biztos, hogy nyíltan anyázzák azokat a követőket akik szerint Wenger keze bőven benne van az évek óta tartó mélyrepülésben. Engem ne anyázzon egy 30-35 éves senkiházi név nélkül ha kulturáltan véleményt formálok. Legyen az Arsenalos, vagy bárki más. A tiszteletet mindenkinek megadom és cserébe el is várom.
  • Balázs 17
    már egy ideje
    régen bírtam őket, de az elmúlt 1 évben mintha 12 évesekből állt volna az egész Útwenger
    sokszor olyan primitív módon posztoltak, meg sértegettek minden ellenfelet, hogy már nem is követtem őket
  • Kaplan
    Akkor jól sejtettem. Az Anderlecht meccs után valamelyik admin eléggé paraszt volt, úgy sejtem, hogy kicsit megbomolhatott a belső egyensúly. Nem baj, nem árt nekik egy kis újratervezés, ahogy a csapatnak sem ártana. Örülnék ha Wenger észrevenné magát, akár távol a csapat háza tájáról. Borzasztó ami hétről-hétre történik...
  • webibebi
    Fbre posztoltak vmeik meccs utan h nem irnak tobbet egy ideig
  • Kaplan
    Tudja valaki, hogy mi lett az Útwengerrel?