Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Az öreg a legnagyobb troll a világon. Bemutatta a tuti, majd újra alkalmazza ezt a felállást, Özillel a szélen! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
4-1-4-1,Özil a bal szélen újra??!<#fejvakaras>

No one can stop Death!

minimize
Bayern Munich are weighing up a January move for Arsenal midfielder Mesut Ozil.The Germany international has failed to live up to his reputation since arriving at the Emirates and has looked increasingly unsettled after a series of games played out of position. Bayern boss Pep Guardiola however is convinced Ozil has much more to offer and is hoping Arsenal may be vulnerable to an audacious bid in January.

Arsenal manager Arsene Wenger is keen to sign Malaga left-back Vitorino Antunes when the transfer window re-opens in January.Antunes has a £2.5 million release clause in his contract and has been identified by Wenger as a player who could provide valuable back-up for Arsenal’s current first-choice left-back Kieran Gibbs.Nacho Monreal, who himself joined the Gunners from Malaga in 2013, is a left-back by trade but can also double up as a central defender.At £2.5 million, Wenger may believe that Antunes is value for money - but is he good enough to play for the Gunners?

No one can stop Death!

tudom, h rettentő sérülékeny
igazából az angol bajnokságban bárhol (bármelyik poszton) játszik, kockázatos neki :/

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
olyasmi. a lényeg,hogy semmiképpen sem egy védekező középpályás alkat,rettentő sérülékeny

No one can stop Death!

az izomzat erős, de a csontozat, szalagok stb gyenge?<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

fizikálisan erős - és sokat sérült, hogy lehetséges ez?😄
minimize
"Megpróbálom átalakítani őt, mert sokszor volt sérült. Megvan benne a potenciál, hiszen fizikálisan nagyon erős, meg tudná nyerni a párharcokat." - mondta Wenger. -arsenalfan.hu-
<#taps>

No one can stop Death!

minimize
szerintem ő nem tud már odalépni "keményebben".abszolúte nem v.középpályás.

No one can stop Death!

Kaplan
Egyszer odalép valakinek keményebben és ő sérül bele. A mindenki által ismert kórtörténete alapján, hogy fordulhat meg egyáltalán bárkinek is a fejében az, hogy az embert kemény fizikai terhelésre szánja? Ez eléggé abszurdan hangzik, pedig nagyon csipázom a csávót, egy világklasszis lehetne, csak nem ezzel a testtel. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Diaby to be converted into an Arsenal defensive midfielder.
"I'll try to develop him in a deeper role. I think he can do it, he can be very interesting, has all the attributes.He must love it as well because he's more of an offensive minded player." -A.W.-
Diaby,mint dm??!
<#nevetes2>

No one can stop Death!

contraste
Mondjuk a city 7-0 ra nyert is😄 mi meg epphogy behuztuk Boltont..

ain't got no history

minimize
a csapatod kezdőjét nem is néztem,bocs.

No one can stop Death!

contraste
City lehet, de pl nalunk 4 db alapember volt csak a kezdőben😊

ain't got no history

minimize
pedig van az ellenérvek közt,ami igaz. nekem pusztán a hazain-vereség fáj.
ahogy pl.a mai nagycsapatos kezdőket elnéztem,ráfeszültek a kupára rendesen...

No one can stop Death!

6unn3r
Ez olyan hülye hozzáállás. Sose értettem, hogy miért kell lenézni a Liga Kupát. És azt sem, hogy Wenger is miért szarik ennyire bele. Annyi kupa nélküli év után pont neki kéne megragadnia minden alkalmat, hogy kupákat szerezzen a klubnak és önmagának. Pláne, ha az adott kupa kevesebb erőfeszítéssel megszerezhető lenne. Én nagyon is igényeltem volna ezt a kupát és szerintem sok szurkoló is. Erre pont a leggyengébb sorozatból hullunk ki. És nyilván ilyenkor védekezve jönnek az olyan megnyilvánulások, hogy "úgy sincs értéke ennek a kupának", "kis csapatok kupája", "jobban tudunk legalább a PL-re meg BL-re koncentrálni", "kevesebb meccs=kisebb esély a sérülésekre".
Ugyanmár.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
Stan Kroenke has taken a cool £3 million out of Arsenal, it has been revealed. Kroenke has always suggested he would not take dividends when addressing the Arsenal fans. But the American received a payment to his company KSE LLC for 'strategic and advisory services'.The move has sparked outrage among Gunners fans, as the money is the same amount generated by a 3 per cent rise in the price of season tickets this season.
<#merges3>

No one can stop Death!

Sabcsee
Hát ez az, épphogy kitudunk állítani egy egészséges védelmet a PL-ben és a BL-ben, nem kell a plusz terhelés.

Egyébként valaki nézte? Érdekelne, milyen volt Hayden, Diaby és Bellerin teljesítménye.

kaka

Kaplan
Érdekel egyáltalán bárkit is ez a kupa?!

grebber
Pff szánalom.

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Azért Bendtnert és Giroudot nem említeném azonos szintű labdarúgónak. Bendtner egy ötös skálán 5/2, Giroud inkább 5/3.5! 😄

6unn3r
Én azt vettem észre, hogy sokat mozog hátra labdáért is, illetve hátulról zavarja az ellenfél játékosait annak ellenére, hogy ő az ék. Giroud legtöbbször csak fent ácsorgott vagy épp mozgolódott kicsit várva a felívelt labdákat. Welbs sokkal többet mozog, visszafelé is. MU-s összeállításokban is látszik, hogy sokat szerez magának labdát visszafutva. Biztos ez annak köszönhető, hogy vagy szélsőként vagy visszavontabban játszott Fergie és Moyes alatt. Ráadásul egy-egy ütközés után nem hisztizik, ahogy azt Giroud minden alkalommal teszi. Sokkal jobb benne a küzdőszellem. Bár ez betudható annak is, hogy bizonyítani akar az új csapatának.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Solidus
osztom a véleményed,zsirúnál mindenképpen jobb.zsirút személy szerint bendő mellé soroltam mindig is,ugyanaz a szint.welbeck-ben látok potenciált.remélem megragad a kezdőben.
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2014.09.23. 13:40:49

.:SOLIDUS:.

Sabcsee
Nektek eddig, hogy tetszik Welbeck?

Én úgy látom, hogy meccsről meccsre jobb. A kihagyott helyzetei ellenére szerintem már a Dortmund ellen is jó volt, sok üresbe mozgás, és ha az a lefordulós lövése bemegy...
Abszolút megvannak benne azok, amiket Giroud-ból hiányoltunk: gyors, ki lehet ugratni, jól szerel, letámadásnál hasznos. És úgy tűnik, hogy Özil-lel is érzik egymást, nem volt véletlen a gól-gólpassz kombojuk. Az összjátékban még annyira nem jó, de majd idővel összeszoknak a többiekkel.

kaka

Solidus
azért Lampard benyomott egy fricskát... 😊

minimize
na, a 65'ben lépek Everton-meccset nézni,D.Costa is hozta magát. amúgy is egy rossz birkó volt a 40.perctől.<#levele>

No one can stop Death!

minimize
nem csoda,h a mu-topikban van élet most. lehet,rosszul választottam én is,de a MC-Che.-meccs eddig egy nagy csalódás. stabil,max. 1gólos meccs.

No one can stop Death!

minimize
anno mi is megizzadtunk ellenük,szerintem hazain tényleg apai-anyai megy bele tőlük-grat. nekik!

No one can stop Death!

Jó eza United, de már most látom ,hogy azért minket majd megvernek ahogy kell 😊
contraste
Nem láttam a meccset, de el tudom képzelni, h jobban ment neki. Biztosan megizzadunk, de remélem nem lesz gond😊 Bár nekünk most egy X is simán jó.

ain't got no history

minimize
azt sem bánom,ha Mou betolja a buszt a 16osra,de kikaphatnak,nem bántaná álmom...<#heureka>

No one can stop Death!

kapjanak ki és akkor mi leszünk csak veretlenek😄
minimize
más poszton volt,feltűnt? nem rosszindulat,de remélem holnap megizzadtok.<#nemtudom>

No one can stop Death!

grebber
Csoda. De a West Ham meccs állása is 😄

Next PC upgrade: 2022

contraste
Teny, h ez ma szep teljesitmeny, de ugyanezt a Dortmund ellen nem tudjak megcsinlni pl, Özil végre kicsit összekapta magát legalább.

ain't got no history

minimize
Cazorla lehetne ma élesebb,pontosabb.

No one can stop Death!

minimize
51'min: 370passz,88% pontosság. ennyi,ha összeszedik magukat....

No one can stop Death!

minimize
biztos olvasta Scholes cikkét a lapokban...

No one can stop Death!

Ozil egyszer van a heyen es ez van...erdekes
webibebi
ezt sztem megnyertuk 6perc alatt 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
még a #30355-höz: valamelyik magyar Ágyús oldalon 120m eurót olvastam,mint pénzt "télire". kamu,mint az elköltése is. a Főnök nem változik,a "nagy igazolása" megvolt,Sanchez. a hőbörgő szájak befogására meg okésak ezek az "összegek"...<#merges3>
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.09.20. 15:17:46

No one can stop Death!

minimize
Arsenal will make £30 million available to manager Arsene Wenger for the January market.Arsenal’s financial results for the 2013-14 season, published on Friday afternoon, reveal record levels of ‘free’ cash sitting in the club’s bank account, £173.3m at the end of May. Even the most conservative estimate of money available, allowing for a large reserve in case Arsenal fail to reach next season’s Champions League group stages, suggests Wenger had £60m more at his disposal this summer than he spent. Club sources say that Wenger's realistic January spending would be limited to two players in the £10m to £15m price range each, with wages on top. Further spending would be sanctioned in the summer.

ez mire lehet elég?!

No one can stop Death!

minimize
egy ekkora ászt muszáj idekötni hosszú távra.<#kuss>
a télre Wanyama az új vkp-s tipp,meg egy 50milliós(ha bejön,eladom az Asszony kocsiját...)ajánlat Cavaniért-újra.(!)
<#wow1>

No one can stop Death!

ez a vezetőség nem normális, még fel is emelik a fizuját, a nagy szar teljestíményéhez
gratulálni tudok... itt fog elrohadni ez is meg Wenger is sajnos
minimize
Arsenal striker Olivier Giroud is close to agreeing a new four-year deal with the Gunners, which will see his wages increase from £60,000-a-week to £90,000-a-week.The France international only has two years left on his current contract, and manager Arsene Wenger is keen to ensure his first-choice centre-forward is tied to the club until 2018.

No one can stop Death!

minimize
Schalke midfielder Julian Draxler has reportedly revealed that he wanted to join Arsenal at the start of the year. The 20-year-old, who produced an outstanding display against Chelsea on Wednesday night, revealed all to ArsenalFanTV's Moh Haider as he was leaving his hotel for Stamford Bridge.
The Metro have embedded Haider's tweet, which features three questions that he managed to ask the youngster before Draxler realised that he may have revealed a little too much information.
Draxler was asked whether there was any truth in the rumours of him coming to Arsenal, to which he replied: "Yes".
He then gave the same answer when asked whether he wanted the transfer to Arsenal to happen.
But when quizzed as to why the transfer failed to materialise, the talented playmaker responded: "This isn't an interview!".
<#nezze>

No one can stop Death!

webibebi
sztem egszen szanalmasan jatszottunk... iszonyat sok labdat adtunk el. a dortmund elso goljanal sztem mar le kellett volna szerelni cirot mert olyan nincs h 50meteren keresztul vezeti a labdat, a masodik golnal meg hat vazze nem tudok mit mondani ra :/ ozil sajnos nagyon maga alatt jatszik, welbeckben meg benne van a racio sztem. alexis meg a chilei banyasz az harcol addig amig meg nem hal, neki nagyon tetszik a jateka. de azt nem tudom h a hetvegi meccsrol hova tu t a jatekunk??? gyakorlatilag ugyanaz a csapat jatsuott akkor is. nagyon rendbe kene tenni a fejeket mert ez igy nem lesz jo szerintem

msn:[email protected] bárki felvehet

Solidus
én azért kiemelném koscielny-t,nem rajta múlt.alexis is jól játszott,akart hajtott küzdött.rambo eltünt,merte olyan fásult volt.welbecknek 2 ajtó ablak ziccere volt,sajnos ugyanolyan botlábú mint zsirú... poldi beállt és kicsit jobb lett a támadó szekció,de nagyon nem ment ma.2 elkerülhető gól meg becsorgott.nem is említem hogy immobile szerencsés "bal lábamról cselben botlik vissza a labda trükkjét" amiben csoda hogy nem törte el a sípcsontját,ha elesik.na meg aubemiafaszom aki leharapta a labdát maga elé a fübe,amúgy meg 40 kiló és a visszapattanó labda hozta vissza a hasraesésből... ráadásul műesésért ma vagy 30 oscart leosztottam volna a dortmundi öltözőben.nade nem érdemes kibúvót keresni.ramaty volt a csapat.nincs még mindig vezér,így cazorla nélkül főleg látszik.nincs vkp,úgy jöttek át mint kés a vajban... ha lenne jó csatáruk nagyobb veréssel mentünk volna haza.nincs védelem,mert 6 emberből 3 kiesett.amúgy le a kalappal bellerín elött,2 felnőtt meccsén a kezdeti zavarból hamar átvette a helyét,és egész jól játszott... kéne már egy rohatt BEFEJEZŐ csatár.itthon viszont ezért minimum hogy revansot veszünk,és 3mal küldjük haza őket...

Hát ez pocsék futball...konkrétan esélytelenek vagyunk, özil, welbeck, wilshere nulla, alexis, ramsey egyes. Ötlettelen foci, egymással veszekednek, rossz nézni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Solidus
Akkor özil le-poldi be, arteta le-cazorla be.talán lehetne úgy döntetlen...