31698

• Murder3
    ezen nincs mit mérlegelni, eggyértelmű szabály.

• minimize
    még annyit:Crouch tegnap pont uezt tette, ki is emelte a kommentátor-lapot nem kapott. érted??!
  • minimize
    mérlegelés. ismerős a kifejezés?
    a hozzászólások alapján Te sem nagyon szoktál.nyolcaddöntő volt, ez pitiség normális játékvezetésnél,ekkora tét mellett.
    hangsúlyozom-sehol nem állítom(!!!),hogy jobb volt az Arsenal, de lehetett volna tisztességes a vereség,véleményem szerint ez nem az volt, ebben a formában.minden esetre sok sikert a Barcelonának a továbbiakban.
    ha kérhetném, ne szemeteljétek tovább a topikot, pörgessétek a sajátotokat.köszönöm.
  • tobias88
    Ha te nem tudod, hogy a tegnapi meccs Barca-Arsenal volt és nem Arsenal-Barca, akkor ki is a retardált?
  • Dean Winchester
    "Ha az Arsenal-Barcát vesszük alapnak, ahogy az Arsenal játszott, nehezebb ellenfél nem nagyon jöhet..."
    eredeti hsz.

:DDDD érted a tegnapi meccset vesszük alapul :DDDDDdd
    hogy léteznek ennyire retardált emberek ? XD

ennyi erővel érted vegyük alapul a barca-hercules meccset , ennyi erővel meg nem ellenfél a barca :O

de van köztük igazán beképzelt,öntelt drukkerek is :S
    "mind a két csapatot levernénk simán internek kell kiesnie meg a madridnak..."

ezek az igazi drukkerek akik tisztelik az ellenfelet :D
  • Murder3
    igen minden meccsen sárgát kellene adni ezekért az már az adott bírót minősíti.
    Független mien drukker vagy ezen nem lenne szabad fennakadnod...

másik egm a játékos felelősége tudja a szabályokat akkor mért rúgja el ennyi.
  • aricsi
    Úgy hogy baromi sok ilyen van minden meccsen, kb. mindig elrúgják és nincs lap. Ennyi. Most meg adott mer hadd kapjon.
  • Murder3
    őszintén labdaelrúgásért sípszó után mind1 hányat szabálytalankodik vki akkor is jogos.
  • minimize
    őszintén,70perce őrzi egy gólos előnyét, 11emberrel a Spurs, nem a "világ legjobbjai" ellen, otthon. el kell gondolkodni.
  • minimize
    Crouch 7szabálytalanságnál jár 60perc alatt. lap nélkül.kicsit máshogy kezelik itt az angol stílust, mint tegnap.40percig a Milan nyomott.
    de ez nem T'ham, meg nem Milan topik. nem offolok tovább.
  • Murder3
    a sárga lap mért ne lett volna jogos persienek?
  • minimize
    nem is nekik áll(papíron igen 1-0)a zászló. még egy félidőt nehezen vészelnek át.
  • Christian88
    De a Tottanhem nem is védeezik és várja a meccs végét. Én meg mondom, hogy Barcelona drukker vagyok és furcsa vagy sem az angol bajnokságból a két egymással rivális csapat a kedvencem( Arsenal és Tottenham ). Lehet, hogy durva volt a sárga az elrúgásért VPnek, de ha ők jutak tovább akkor a Barca drukkerek kérik számon a Londonban és Barcelonában meg nem adot 11-est és ez így is lesz, amíg nem amerikai focizunk és nem nézzük vissza. Amúgy én Hajdu B.-vel értek egyet és az Arsenal magát verte meg azzal, hogy két csoportmeccset elszórakoztak és 2. lettek
  • pLau
    Crouch nemkap sárgát ááá minek... elrúgás az nem sárga... még jó, hogy tegnap az volt
  • minimize
    T'ham-Milan is de jó meccs!
  • arsnl
    én nem fogtam a bíróra csupán azt mondtam ott szállt el minden esélyünk. 11 emberrel mégis csak könnyebb bekkelni, meg labdát is tartani lehet jobban. de mind1 ez már, meccs egészét nézve persze nem kérdés megérdemeltétek. grat, de mostantól offoljuk a barcat itt :)
  • Odacsap77
    de miért bazdmegmiért lett volna egyértelmű "RvP" 30 percenként találkozott labdával vagy max 2-3 szor ért bele akkor mi a fazsom egyértelmű áhh na jó kikaptok jogosan és nem kell a bíróra fogni egyszerűen szarok voltatok és kész nem tudom mit kell még bíró a hibás áhh nevetséges :D 1 helyzetetek volt és mi mégse pofázunk hogy ha david villa ha messi ha ha ha ha ha ha stb. szal lehetett volna akkor ennyi erővel 10-2 na ez jobb lett volna?

Na elnézést ha valakit megbántottam
  • arsnl
    az a 10-15 jó lesz minden 2.nak is.

Internek sikerült kibekkelnie, nekünk is meglehetett volna, mivel 11v11be csupán meddő mezőny fölény volt, RvP pirosa után lett egyértelmű h itt továbbmentek (bezzeg ha Bendtner áttudta volna venni..).
  • minimize
    ha ezt az én postomra szántad, rossz számot csörgetsz.
    Wenger-t idéztem, a saját véleményem lentebb olvasható(#20601), és változatlan.
    a "szétrugdosást" pedig erősen, a magam módján megmosolygom.
  • Odacsap77
    De amúgy eleve 10-15 meccsenként van olyan hogy elrúgja a labdát sípszó után de akkor se így rúgja el izomból direkt hanem mittomén oda passzolja

De dean most ezen mi a faszt lehet még vitatni nem hiszem el jogosan kapott sárgát és kész most ezen lovagolni hogy jaj jaj jaj miért kapott meg hogy miatta kaptak ki ááhh :DDDD
  • Dean Winchester
    akkor tiltsuk el az összes bírót aki nem ad sárgát annak aki a sípszó után ellővi a labdát ...
    hallkan jegyzem meg rengeteg ilyen van !
    szóval ehhez mérten egy bl nyolcaddöntőn nem épp muszáj lett volna betartani ezt a kurva szabályt ha már annyi szabályra megszarnak
  • Odacsap77
    OMG bazdmeg "És aki szereti a szép futball" t XDDD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZAKADOK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM TUDOM hogy angliában lehet hogy az szép futball nak minősül ha 11 en beállnak védekezni XDDD

Amúgy meg aki nem tartja jogosnak a bíró döntését VP esetében akkor menyjetek fel az uefa.com ra és olvassátok el azt a kurva szabályt MISZERINT :

SÍPSZÓ UTÁN NEM NEM NEM NEM NEM LEHET ELRÚGNI a labdát és nincs ilyen jaj bl meccsen hogy lehet ilyet mi a faszom az hogy hogy lehet ilyet ez is meccs bazz nevetséges amiket kitaláltok a meccsre és egyben szánalmas aki látta a meccset hogy köze nem volt az arsenalnak és nem is tudom mit képzeltek hogy majd kivédekeztek 90 percet ráadásul hogy szétrugdossátok a játékosokat
  • minimize
    bocsánat, ez lemaradt:
    "Mindkettejüknek helytelen volt a magatartása, és ezért az UEFA Fegyelmi Bizottsága március 17-én kihallgatja őket."
    -UEFA-
  • minimize
    "Beszéltem már UEFA-tisztségviselőkkel, és senki sem értette Busaccát – védekezett Wenger. – A döntései kétféle embert keserítettek el: aki szereti az Arsenalt, és aki szereti a szép futballt."
  • minimize
    ez tény. nem labdabirtoklásra, meg kapura rúgásra.
    mindemellett az amúgy is jobban mozgó hazaiak helyzete lett könnyítve ezzel a buta ítélettel, nem az addig(1-1) továbbjutó csapaté, ez is belátható lenne-szemellenző nélkül. amúgy a nyakmarkolás is minimum sárga lehetett volna-az elmaradt érdekes módon.
    lehet jönni a nem megadott 11essel, de azt vagy tényleg nem látta, vagy nem tudom,miért nem fújta be-HA hazai esett el, automatikusan fújt, a lesek beintése is problémás volt olykor.
    a játék alapján simának nevezhető, de...volt könnyítés is, így fájóbb.
  • tviktor91
    Lehet ez egy kicsit túlzás ,de az is lehet hogy a 0(0) miatt van hogy elmagyarázzák wenger bácsinak hogy a focit gólra szokták általában játszani.
  • minimize
    köszönöm a MOD-nak a takarítást.
  • Dean Winchester
    FEGYELMI ELJÁRÁS WENGER ÉS NASRI ELLEN
    Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere és az „ágyúsok" játékosa, Samir Nasri ellen, amiért a szakember és a játékos reklamált Massimo Busacca játékvezetőnél a Barcelona elleni meccs után. Az UEFA megvárta Busacca jelentésének megérkezését, és ezután úgy döntött, eljárást indít Wenger is Nasri ellen.

hát b+,hogy ezeknek nincs jobb dolguk???????????????????
    ennyi erővel bazdmeg mindneki ellen indíthatnának eljárást :D vicc,vicc hátán
  • Lcapitant
    sajnálom az Arsenalt, meg mostmár mind1 mit ítélt a spori, de más esély nem volt. meg kellett próbálni. ha valaki ellen, akkor a barca ellen nem szégyen kiesni...de azért Gratulálok
  • Lcapitant
    ha már így kifejezted magad az a baj a focival, hogy ilyen kurvajó szurkolók vannak mint Te :D
  • ddany7
    Tegnapig tiszteltem Wengert,nem is kicsit!

De miért pattog ennyire? Ezt magyarázza már el valaki,egyszerűen nem értem.A csapatának köze nem volt a meccshez,RVP már az ütése után is mehetett volna zuhanyozni(láttunk már olyanért egyből pirosat--»szándék),és még ekkora is a bírót veszi elő. RVP meg lehet nem hallotta... a többiek hallották,ez van. Nem azért kapott pirosat,mert elrúgta a labdát,azért sárgát kapott,ami teljesen jogos.
  • pLau
    most lehet hülye vagyok de ha mi vagyunk otthon akkor ezért nem kap sárgát RvP szóval sztem ez is bennevolt, de utólag már teljesen mind1.
  • Dean Winchester
    végülis mind1...
    veszélyesek nem voltunk a kapura ellenben barca lőtte nekünk a gólt is ,szóval kurva szarok voltunk elkell ismerni

a gáz,hogy alapból rosszul álltunk neki a meccsnek , mikor megláttam h beszorítanak a kapunk elé és nemtudunk kimenni hát azt hittem ott rögtön meghalok! érted???? kibaszottul nem tudtunk előre menni és engem ez is bosszantott!
    de ezt elkell felejteni és majd örülni / mérgelődni a MU elleni idegenbeli derbin...
  • Cabell
    Az a baj ezzel a labdaelrúgással, hogy az összes beképzelt, flegma, arcoskodó kretén csatár - itt most csapattól függetlenül kb az összes klasszis csatárra gondolok - mikor megállítják lesen, elbassza a labdát a picsába, mert, hogy úgysem kap lapot.

Holott az a tetves szabály meg az, hogy nem lehet sípszó után ellőni a labdát.
    aztán, mikor valamelyik tökösebb játékvezető - Busacca ezekszerint közéjük tartozik - esetleg nem azt veszi figyelembe, hogy ez mekkora kibaszás az adott csapattal, hanem azt, hogy mi a szabály, és felmutatja a lapot, akkor meg néznek.

Azt meg had ne vegyem már komolyan, hogy nem hallotta a sípszót...ezekszerint ziccerben ő így lőné el a labdát? ccc
  • minimize
    "Szczesny ínszalagja meghúzódott a mai meccsen, és így az egész szezont kihagyni kényszerül."
  • vmvr
    a mozdulatából lehetett látni, hogy ő ott már nem a gólra ment. persze lehet hogy csak beleképzelem, de a meccs közben is így éreztem.

#20562: neked nagyon szar életed van?
  • IXEMGabeo
    ez, korrekt
  • Balázs 17
    az hogy mi halljuk a tv-ben a sok micnek köszönhetően az megint más szerintem
  • vmvr
    de ha valóban nem hallotta, akkor ezentúl ajánlom RvP-nek a hallókészüléket, de komolyan.
  • Dean Winchester
    tökmind1 ha nem hallotta akkor előtte és kész de már nem egyszer előfordult h ilyenért sőt még ilyenebbért sem adott a bíró sárgalapot a játékosnak -.-