31698

• vmvr
    van persie egyszerűen hülye, ilyet nem lehet csinálni sárgával a birtokában, láthatóan hallotta a sípszót is. egyszerűen csak egy agyatlan barom. és azt hiszem az egyik kulcs az ő hülyesége volt a meccsben. egyébként meglepően jól védekezett a csapat, viszont a támadások terén nem tudtak átmenni a barcán, míg ők rendre jobbnál jobb támadásokat vezettek. valamint megint csak bebizonyosodott hogy bendtner egy szar. wilshere passzából tökéletesen lehetett volna menni, erre így elkúrni. mindenesetre megérdemelet barca siker, mert láthatta mindenki, hogy jobb csapat. mí meg megint arsenalosan vesztettünk. csupa felesleges hülyeséggel. gratula
  • [HUN]FaTaL
    Ha tényleg nem hallotta volna a sípszót akkor minimum felnéz és megpróbálja legalább eltalálni a kaput nem mellélövi 10 méterrel izomból...
  • IXEMGabeo
    gyenge kifogás már bocs:)
  • Dean Winchester
    hát igaza van...
  • pLau
    lenne pénz igazolni, de egyszerűbb és olcsóbb fiatalokat venni akikkel nem sokra megyünk, persze vegye őket,de kellene pár tapasztalt alapember is
  • arsnl
    Robin van Persie: "How can I hear a whistle with 90,000 people jumping up. How to God can I hear? The referee has been a joke all evening."
  • arsnl
    Wojciech Szczêsny has ruptured the tendons in his hand and is out for the rest of the season, according to BBC & ESPN.

ez meg annyira, de annyira tipikus
  • arsnl
    bíró oda se szólt h: hé visszavehetnél!
    legalább nem volt ez akkora alázás mint tavaly, 1góllal kiesne Barca ellen belefér..
  • Arzén1886
  • Balázs 17
    pénz az lenne itt nem az a gond
  • arsnl
    de ha nincs nagyon, akk miből? főleg az utóbbi években nem igazán volt, csak ha eladtunk. felhúztunk egy stadiont, amit kb mostanra stabilizált pénzügyi háttérrel tudunk rendesen törleszteni. de mind1 most nincs edzőkérdés szvsz
  • Amadeus
    Soha nem is fogják elküldeni, és nem is szabad elküldeni mert ettől függetlenul sokat tett az Arsenalért, és én jo edzonek is tartom.
  • pLau
    de így nemfogunk nyerni semmitsem...kellene pár jó játékost igazolni és akkor lenne rá esély
  • arsnl
    most rúgjuk ki Wengert mire kezd beérni a csapata és reális esélyünk van bajnokságra végre valahára. valóban vannak hibái, mint mindenkinek, de még mindig ő a legjobb ide. ha ő elmenne menne fél csapat is..
  • IXEMGabeo
    Benítezt se rúgták pedig volt h évekig semmit nem nyert a Liverpoolal...Wengernek is mennyi kedvezmény jár már? mi az oka annak, hogy a sikertelenség után Olaszországban, Spo-ban kapásból 3 meccs után elküldenek egy edzőt, Angliában a hosszú sikertelenségek után se küldenek el senkit se...
  • pLau
    felesleges vitatkozni jobb volt a barca gratulálok nekik. Wengert kellene kirúgni mert a felfogásával nagy gondok vannak
  • Balázs 17
    amióta RvP felépült egy kalap szar, de az "árát" megérte:D
  • ewuk
    azért a sarkazás után a labdát el kellett juttatni a hálóba. a barca levette ezt a terhet az arsenál játékosainak a válláról.
  • IXEMGabeo
    ja nem, én arra voltam kíváncsi mi van vele?
  • Kaplan
    Én úgy gondolom, hogy már akkor is minden támadásukban ott volt az életveszély és az már rég rossz. Úgy megfojtották a játékunkat, hogy azt rossz volt nézni. Személy szerint én már kibaszott pipa vagyok a csapatra mert ez a hozzáállás és ez a játék kín keserves kibaszott szenvedés. Hétvégén a Manchester lazán elüt minket az FA kupától mondjuk egy 2-0-val.
  • IXEMGabeo
    az lol az Arsenalnak 0 (0) kapuralövése volt
  • Balázs 17
    jó most a pályára lépőket mondtam, de kb fél csapat ilyen =)

de ott van Wilshere, Pires után meg van a következő kedvencem :)
  • Dean Winchester
    no hétvégén akkor kikell esni a fa kupából és marad pár forduló erejéig a bajnokság :S
  • Dean Winchester
    aha
    tudod ha nincs 1-1 akkor lehet lövünk egy másik gólt :)
    nemtudni mi lett volna ha...
    nem köszönök meg semmitsem
    max a bírónak h ad egy második sárgát egy olyan játékosnak akinek van már1 , olyan sziutért amiért nem kellett volna főleg nem egy bl visszavágón -.-
    te meg köszönd meg fabregasnak h sarkazott egyet , mert ha az nincs akkor 0-0ról indulunk :)
  • Arzén1886
    Meg hogy elcsalta a meccset. Meg fogjuk.
  • Kaplan
    Az tök mindegy, hogy mikor mit játszottunk. A lényeg az, hogy mit játszunk úgy öt éve, és azt, hogy semmi kiutat nem látok belőle ezzel az edzői felfogással.
  • IXEMGabeo
    mi van a Chamakh gyerekkel?
  • arsnl
    sztem jók voltunk, azt csináltuk amit kellett. Barca játéka kb szart se ért 11 ember ellen, szokásos tili-tolo, sok passz meg labdabirtoklási fölény de megint eredmény nélkül.. persze erre jött cesc a régi puszipajtás azt kb adott egy gólt nekik. busacca meg +1embert. azért ienért kiállítani vkit, ráadásul vP se lehet ekkora gyökér h sárgával elrúgja labdát. nem a bíróra fogom, mert támadásban valóban édeskevés volt, dehát ez van. 1góllal kiesni még jó is lehet nem kell BL-el szenvedni
  • Balázs 17
    a Barcelona játssza azt amit mi játszottunk a
    Pires-Henry- Ljunberg korszakban...
  • [HUN]FaTaL
    Inkább köszönd meg Busquetsnek hogy egyáltalán esélyetek volt. Meg a bírónak az elvett tizenegyest (1. félidő).
  • Balázs 17
    Rosicky, Bendtner ezek ilyen semmirevaló játékosok.. tisztára Jeffers szint:D
  • Dean Winchester
    almunia és wilshire a két ember akit kitudnék ma emelni
  • Dean Winchester
    inkább örülj,hogy a bíró adott nektek +1embert :)
  • Kaplan
    Ezen a meccsen a taktikája is megbukott, a csapat semmit nem csinált a három kapott gólon kívül. Ez a Barcelona úgy teszi veszi a labdát, hogy lehetetlenség normálisan ellenük játszani. Még akkor is kibaszott pontosak ha letámadják őket, ezzel szemben mi az első passzt elrontjuk 'stresszhelyzetben'. Tapasztalt, valós értéket képviselő játékos kell minden egyes sorba. Kapus, Védő, Középpályás, CSATÁR!
  • webibebi
    nagyon sajnálom h kiestünk:( pedig nagyon mentek a srácok kibírták ezt a nagy nyomást elég sokáig. azt végén még bendtner előtt is volt egy lehetőség de nem tudta levenni a labdát
  • arsnl
    fabregason meg rvpn(bíró..) ment ez el...
  • Balázs 17
    Wenger lehet, hogy nagy edző, de hogy motiválni nem tud az biztos és ez miatt sok meccs megy el
  • IXEMGabeo
    bocs:) egy rossz szót nem szóltam
  • Kaplan
    Én ilyen helyzetekben is racionálisan gondolkozom de nem kell a felesleges provokálás mert nem lesz jó vége. Tartsd tiszteletben a topikunkat, köszönöm.
  • Kaplan
    Jogosan jutottak tovább, a támadójátékuk életveszély volt (Még védekezni sem tudunk!), a támadásainkat (Hehe, jó vicc) csírájában fojtották el. Alkalmatlan ez a csapat mindenre, két hét alatt elbukunk mindent csak azért mert egy szaros Birminghamet nem tudunk megverni a Ligakupa döntőjében.