Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyit,hozzáfûznék h annak viszont örülök (reményeim szerint-kop-kop-kop) én megélhetem az elsõ BL gyõzelmet 😊
minimize
"majd 100 év múlva mikor nem leszek a földön tõlem 20évig se kell nyerni semmit 😄DD"
<#eljen>

No one can stop Death!

nem fér bele ,mert ne az én idõszakomban ne nyerjünk már semmit 😄 majd 100 év múlva mikor nem leszek a földön tõlem 20évig se kell nyerni semmit 😄DD
jó vicc volt.
Lcapitant
nekem sincs bajom AW-rel. sokat elért a csapattal.
a pénzügybe meg nem látunk bele

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
jó de a 18év alattiak igazolása teljesen külön áll az esetek 90%ban az elsõ csapattól, tehát most ez az igazolás nem hátráltatja semennyire az elsõ csapatét..

hát örüljünk is😄 el nem tudnék mást képzelni a helyére, miatta vagyunk ott ahol. Most azért mert a klub több mint 100éves történelmében 5évig nem nyertünk semmit, hát belefér..

ezt nem mondtam! csak érted baszki röhejes,hogy gyerekeket tudnak igazolni de akire égetõen szükség lenne meg nem!
vicc az egész és örüljünk h AW tõlünk fog visszavonulni... <#taps>
arsnl
De most azért ne igazoljuk le aprópénzért, mert a felnõttcsapatba is kéne 1-2ember?

csak a bibi az,hogy ide hozzánk kéne vmi tényleges erõsítés,oké vegyenek gyerekeket is de a felnõttcsapatba kéne igazolni

érted??? ha nem lenne gond a felnõtt csapatban akkor sztem senki egy rohadt szót sem szólna meg nem is nevetne rajta h leigazoltak egy 4 éves gyerköcöt...
arsnl
Most nem tudom miért vagytok kiakadva.. Semmi köze az elsõ csapathoz az akadémiának, aminek saját költségvetése van és Wenger kb sose szól bele. 100e ért meg nem is drága, fõleg a csoda brazilokhoz képest akik milliókba kerülnek már ennyi idõsen is.. 2-3évig úgyse nagyon fogunk még róla hallani szal tök lényegtelen.
Ennyi erõvel most a Poolon is lehetne röhögni akik 14éves csatárt vettek, de kb azt mindenki leszarja...

Lcapitant
áhh...biztos jó játékos lesz belõle 😄
de per pill sokra megyünk vele 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Kaplan
"miután betölti 16. életévét."

LEGNAGYOBB 😄DDDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Nasri nem gáz...a lényeg, hogy ismét vásároltunk,:
"Az Arsenal megállapodott a Stuttgart csapatával Serge Gnabry átigazolásával kapcsolatban.
A fiatal középpályás 2011 júliusában csatlakozik végleg a londoni vörösökhöz, miután betölti 16. életévét."

már nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek ezen az egészen...

No one can stop Death!

<#worship>
Kaplan
Kezdõdik <#taps>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
már 3-2...😞(
elõtte 2 ziccert is elhibáztak a svájciak..

hajrá helvétek! 😄
Kaplan
Jó az még.

Lcapitant
már 3-1 😄

Kaplan
3-0, na most se lesz a Szpörsz BL résztvevõ. 😊

Kaplan
A tizennyolcadik percben Young Boys - Totténhám 2-0!! <#idiota>

a londoni csavargó<#hehe>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nem fellebez a Pool, 3 meccs vár Cole-ra

Az Angol Labdarúgó-szövetség bejelentette: a Liverpool FC a hétfõ kora délutáni határidõig nem fellebbezett Joe Cole vasárnapi piros lapja miatt, elfogadta a játékvezetõ döntését. Így a 28 éves válogatott játékos automatikusan három találkozóra szóló eltiltást kapott.

A Chelsea-tõl igazolt Cole-t az Arsenal elleni rangadónállították ki, amikor keményen belépett Laurent Koscielnynek. A szélsõ emiatt nem szerepelhet a Manchester City, a West Brom és a Birmingham City ellen.

-----
sztem azért sok a 3 meccs 😊 azért Wilshir is milyen becsúszásokat hajtott végre és csak sárgát kapott,pedig sztem a piros mehetett volna nek is! Mind1, Cole pihenhet ^^
legnagyobb William xD
meg is érdemli 😄D
Lcapitant
....remélem majd padozik...

vmvr
Gallas állítólag közel a spurshöz, ekkora tetûláda nem lehet...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
Givennek jobban örülnék, kurva jó kapus

verõlegények 😄DD
minimize
A verõfiúk
vagy Given, vagy Schwarzer jön a kapuba. nagyjából most dõl el...

No one can stop Death!

minimize
ezekkel nem kell foglalkozni. amikor a saját csapataik tömegével "makkolnak", akkor jön a "nem láttam a meccset", meg a "néha lehet szerencsénk nekünk is" szöveg. 95percnyi játék alapján mi akartunk gyõzni, a Pool sodródott, a vezetés után sem szakadt meg-hazai pályán.
nem a legjobb kezdés, de az Anfield-en senkinek sem lesz könnyû!
Gooner 4life!

No one can stop Death!

vmvr
Almunia nem fosszar hulladék, kétségtelenül az utóbbi idõben gyengén teljesít, sok hibával, de az elmúlt években igenis magabiztosan védett és jól. sokszor húzta ki a szarból a csapatot. szerintem is új kapus kell, és remélem schwarzer alá fog írni minél elõbb.

hedonist
Ja, tele hiányzókkal, és egy motiválatlan chelseat, meg amúgy is rossz napok mindig vannak, tavaly oda-vissza kaptak ki õk is😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

na szóva vki irta ,hogy vigyázni kell a chelseaval mert megerõltetés nélkül nyert 6-0ra.
akkor a mu val mégjobban vigyázni kell mert õk meg 3-1re verték a chelseat 😄DD
szerintem a világ legjobbjairól is összelehet vágni ilyet, de az téyn h Almunia egy fosszar hulladék
azért Lehmann meg Seamen a hibái mellett kib nagyokat tudtak védeni és sok meccset hoztak a csapatnak

Handanovic v Akinfeev jó lett volna😊
Sabcsee

<#idiota>

kaka

hedonist
Hát ez a videó...

Én tényleg sajnálom,h Wenger képtelen volt valaha is jó kapust szerválni.
Érdemelnétek már egy igazi kapusvezéregyéniséget, lehet az egész csapat biztosabb lábakon állna.

kár,h Hart Citys... nagy kapper lesz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Sabcsee
amúgy kicsit frusztráló h majdnem minden pl-es topikba minket ócsárolnak h "szar arzenál már megint bemakkolt egy meccset"...:@

kaka

Sabcsee
hát ja a cb most fontosabb...

kaka

5w0rdf15h
Jó lenne ha ez a dolog lezárulna és a fontosabb középsõ védõ kérdés kerülne a képbe végre!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Sabcsee
nm😄
az ember elõször röhög aztán elgondolkodik...

kaka

Kaplan
Elképesztõ ez mekkora videót! <#idiota> Kösz, hogy megosztottad! 😄D

Sabcsee
könyörgöm jöjjön...
bárki csak ne eza két szerencsétlen védjen:S

kaka

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szóval mivel nem küldte el igy röviden irom le mégegyszer.
szóval anno mikor veretlenek voltunk akkor is a nyitóford-ban fulham volt az ellenfél hazai pályán.
a fulham vezetett és mi a végefel fordítottuk meg az állást ! szóval elvileg szarul kezdtünk mégis veretlenül lettünk bajnokok! Remélem ez a mai meccs is vmi jel 😄
minimize
na, közben olvastam, hogy "emberhátrányban õriztünk egy gólt".
ez mikor volt, melyik évben?

No one can stop Death!

jó de én az öszes eddigi meccseit figyelembe véve is véleményeztem.
reméljük nem ugy járunk mi chamakkal mint a mu anno berbatovval 😄
mind1... nekem az is fasza ha 3-4 ford után termeli a mesterhármasokat 😄
Sabcsee
chamakh elsõ pl meccse vt még bele kell szoknia..

kaka

ja nem lenne vészes ha nem lettünk volna emberelõnye + normális gólt lõttünk volna + a pool nem egy uj edzõvel állt volna neki a szezonnak.
mondom én vártam egy sima gyõzelmet!
tavaly megvertük õket mind a 3 alkalommal.
elõtte volt 1:1 és 4:4 es Xünk 😄
mind1
X a kezdéskor egy elvileg top csapat ellen.csak mondom soha többet ne legyen ilyen rossz napunk.
Arsha egyálltalán nem volt formában.Chamakh meg mintha pályán se lett volna, ha bendtner lett volna ott akkor se lett volna semmi különbség sztem.
Sabcsee
azért az anfielden nem szoktak olyan sokan nyerni szal ez az x annyira nem vészes sztem

kaka