Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
csak hát ugye Vela kevesebb lehetõséget kapott valami oknál fogva...
kaka
én errõl beszélek egy sérülés esetén megint nem lsz kivel pótolni...
JET meg sajnálm mert ahogy láttam a felk. meccsek alatt nekem naon szimpatikus volt!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Dean Winchester: nemtom, h mér gond az h eduardo elment mivel az összes csatárunk jobb,hasznosabb mint õ(még bendtner is😊 ) és chamakh ezalatt a 2 forduló alatt sztem hasznosabb vt mint dudu az egész tavalyi évben...
kaka
Elment a selejt 90%-a (Denilson itt ragadt, de még mindig csak 22éves), megtartottuk a kulcsjátékosokat, és majdnem teljesen betömtük a lyukakat. És bõven erõsödtünk..
azért ilyen kerettel is ott vagyunk minden évben a bl-ben a legjobb 8 és 4 között.
komolyan te vagy a legnagyobb wenger fan itt 😄
de nem arról beszélek,hogy 150et vegyen, de ne az legyen egy csapatnál,hogy szezonkezdéskor tudjuk,hogy kell játékos és nem igazol 😊
ne az legyen,hogy elmegy 5 játékos és jön 3 mert az mire jó?vagyunk elõrébb? sztem egy szemerkényit sem.
kosci-gallas
eduardo-chamakh
szal eddig ott vagyunk ahol eddig,és tudjuk,hogy milyen sérülékeny a csapat akkor sztem nem kell védeni AW-t mert nem igazol mikor kéne...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
kellett egy védõ, rosszul tuti nem járunk vele
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Former Arsenal defender William Gallas has signed for rivals Tottenham on a one-year contract."
az a bökkenõ, hogy 1évet tõlünk is kapott volna! így meg vicces, nem más.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
de abban igaza van 😊
ha azt nézzük a chelsea-arsenal is nagy rivális és mégis ide jött gallas
szóval most innen ment el a sursbe istenem mivan akkor?:S semmi
engem vhogy nem izgat , a szezon végén majd szomorkodjon h nem tud jövöre semmi nemzetközi kupában indulni 😄û
iletve ha verjük õket akkor is 😄
az más, hogy nála ez kizárt. az Evertont is letojja, nemhogy a Szitit...
sok sikert Gallasnak,amúgy a védelem gyenge a T'hamnél, ez tény.
No one can stop Death!
Most képzeld el ha Rooney menne Citybe v Poolba, az nem lenne villamosszék? Persze ha Citybõl/Poolból menne vmi ember, biztos nem akarnád máglyára küldeni hiszen mégis csak a csapatod tagja..
Nagyon nehéz ezt felfogni nemde?
Idén úgy látszik a 6-0 lesz a sláger eredmény😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
fifa 11ben a demoban az angol klubbok közül az Arsenal lesz benne 😊
szóval ebben az évben már itt levertük az ellenfeleket , remélem a valóságban is jönni fog az eredmény 😛
"The demo of FIFA 11 arrived on September 3 with the following clubs:
1.Barcelona◘ Spain◘
...2.Arsenal ◘England◘
3.Inter of Milan ◘Italy◘
4.Bayern Lverkusen ◘Germany◘
5.Lyon ◘France◘
6.NY Red Bulls ◘United States◘"
no meg h vkinek csak az orvosin kéne átmennie és kész :S
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
arsenal meg grat, 6-0ra nyer és nem képes kapni egy rohadt gólt? szánalom 😄 <#levele>#levele><#levele>#levele>
grat fiuk szép volt azért 😊 csak így tovább!
No one can stop Death!
http://videa.hu/videok/sport/arsenal-blackpool-6-0-angol-foci-gunners-NhV1fQWMLXhEs09w
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
tiszta szerencse, h nem PL-csapat, nem??!<#heureka>#heureka>
No one can stop Death!
<#worship>#worship> WALCOTT! <#worship>#worship>
Chamakh-nak még bele kell jönnie, nem lehet egyszerû Angliában játszani, sztem nem lesz gond vele.