31698

• arsnl
    ma ugye nem lesz Cesc, de Ramsey akár játszhatna is.
    legjobb kezdő ez lenne szvsz: Almunia - Sagna, Dj, Kos, Clichy - Diaby, Wilshere, Nasri - Bendtner, RvP, Arsha. de kérdés mennyire fáradtak páran a keddi meccs miatt. így Eboue, Gibbs, SQ is játszhatna
  • arsnl
    most te megint teljesen másról beszélsz. te drukker társad jött át, h a szabály szerint ki kellett állítani RvP-t, és én erre írtam akkor nekik is kellett volna a "fojtogatásért" lapot kapniuk. és ennyi semmi belemagyarázás nem volt. de most már tényleg ne gyertek át, koncentráljatok kövi meccsre és kész.
  • Rockynhooo
    persze megfojtva fekszik az ember a pályán élettelen testtel ASD?_AD?ASD
  • bakkerman
    az az elvakultság,hogy több napja volt a meccs,és még mindig ilyen picike részletekbe kapaszkodnak egyesek,hogy ki kit fojtott meg,meg nagy volt a hanzavar,ezért nem lehetett hallani a sípot,meg ilyen részlet kérdések...és ha megfojtották őket,mivan? nem amiatt nem rúgtak kapura,mert "meg lettek fojtva"
  • Dean Winchester
    nem tudja értelmezni,hogy miért raktad idézőjelbe :(
    ennyi eszük van :DDDD

ma félek kikapunk a mu-tól de bízom a bravurban...
  • Kaplan
    Akkor az mi volt, nyaksimogatás? Kipróbáljuk? :) Istenem, olyanokat tudtok mondani, hogy a hajam égnek áll komolyan. :DD Azt hittem, hogy ennyire elvakultak és vakok nem lehettek. Nézd már kicsit objektívebben a dolgokat.
  • bakkerman
    örülök hogy idézőjelbe raktad a fojtogatás szót,ezzel jelezted is,hogy az minden volt csak fojtogatás nem :)
  • 5w0rdf15h
    elég lesz már a sok okoskodásból, meg rengeteg szakértőből
    köszi
  • Arzén1886
  • arsnl
    akkor Abidal, Valdes, Alves h úszhatta meg lap nélkül a "fojtogatást"? ha már a szabályoknál tartunk. de ideje lenne már abba hagyni, tovább jutottatok, örüljetek . pont
  • Kaplan
    Tudom, hogy mi a szabály hidd el... :) Ettől függetlenül az általános gyakorlatot nézünk akkor a szabályt a bírók sem tartják be minden esetben. Igazából bírója válogatja, hogy milyen szabályt mikor és milyen értelemben eszközöl, ergo nem tényszerűen büntetnek a világ összes táján.

Ez ugye ebben a formában kristály tiszta, érthető és igaz, nemde? :)
  • Odacsap77
    Mi a szabály??

"Ha elrúgja sípszó után a labdát, akkor sárga lapot KÖTELEZŐ adnia a bírónak"

Ha, eddig még nem tudtátok akkor most leírtam hogy legközelebb nehogy erre fogjátok :)

TEHÁT SZABÁLY SZERINT JÁRT EL A BÍRÓ : IGAZSÁGOS.

És punk tum :D
  • minimize
    leírom, hogy innentől hogy állunk mindenhez hozzá,úgyis bénák vagyunk:
    -szombaton megalázó vereséggel esünk ki az FA-ből
    -kulcsjátékosok lesérülése miatt a PL-versengés is veszélybe kerül, sőt
    -ismét, hat év után sem nyerünk semmit. ezért szeretjük mi az Arsenal-t.
    akkor nincs arcoskodás, meg hehhehhe az ürességről. ámen.
  • arsnl
    +1
  • lee86
    az utolsó mondatomból próbáltam utalni arra, hogy ironizálni próbáltam. :) a futballt irányító szervek megintcsak kitettek magukért.
  • Kaplan
    Szeretném ha kibaszottul leállna már mindenki. A Barcelona gyilkos focit játszik: tény, mi pariban voltunk ellenük sokáig: tény. Nem kell jönni ezzel a kihagytuk a helyzeteket, meg nem akartunk gólt lőni mert megkönyörültünk rajtatok dumával.

Mindenki tudja, hogy a Barcelona milyen eredményes focit játszik de mi nem tudtuk volna felvenni velük a versenyt ha belemegyünk egy adok-kapokba. Ez szerintem mindenki számára könnyen és tisztán érthető.
    Arra is szeretnék minden Tisztelt Barcelona drukkert megkérni, hogy a Mi saját topikunkban való csevejre ne reagáljanak bicskanyitogató módon. Lehet kicsit dörmögni magatokban, a saját topikotokban kiutálhattok minket a világból de mindenki maradjon a saját 'helyén'.
    Ezzel megelőzünk felesleges vitákat és mindenki boldog.

A meccshez még annyit tennék hozzá, hogy akár direkt rúgta el RvP a labdát, akár tényleg nem hallotta a sípszót a második sárga igazságtalan volt. Most nem jövök azzal, hogy a Barca játékosai mit csináltak mert lehet ezer pro meg kontra dolgot felhozni. A lényeg az, hogy egy ilyen tétnél, ilyen feszültségben a bírónak egyértelműen fajsúlyozni kellett volna a helyzetet. Nem érzem, hogy mindenképpen ki kellett volna szórni a játékosunkat.
  • arsnl
    vmi értelmesebb téma:
    Cesc nem lesz MU ellen, Szczesny sérülése még nem tudni mennyire komoly, így lehet jön kölcsönbe tartalék kapus.
  • arsnl
    mér lennék szánalmas? mert betettem egy poén képet?:D nem tom mit kell itt ugrálni, érdekes módon mikor kikaptatok nem volt itt egy barcas se (max ien degenerált). lehet tiplizni, legkevésbé se érdekel senkit a véleményed, itt ebben a topikban
  • Odacsap77
    Na, akkor most postoljak olyan képet amin csak az arsenalos rugdosást ütögetést mutatnak? Áhh, nem férne ki a fórumra
    Szánalmas vagy :)

Amúgy, gratulálok az új rekordotokhoz : szép volt fiúk

Nem akartam írni csak olyan bosszantó és dühítő kommenteket látok hogy nevetséges jóhogy nem már bazdmeg vicc
  • Dean Winchester
    miért vetettek rossz fényt? :S
    nem értem...
  • minimize
    "következő szezontól tilos a nyakmelegítő." SAF se szereti a fiain látni.
    akkor minek?
  • lee86
    Pedig szerintem ezek a nyakmelegítők rossz fényt vetettek kedvenc sportunkra. Örülök az UEFA (FIFA?) döntésének. Ennek a rendeletnek hála mostantól a bírók végre következetes ítéleteket és helyes döntéseket fognak majd hozni minden kérdéses esetben.
  • Dean Winchester
  • arsnl
    pár napja volt UEFA gyűlés ahol videobíró kérdést ismét hanyagolták, helyette igen fontos döntést hoztak: következő szezontól tilos a nyakmelegítő. vicc az egész, annyira égető probléma volt ez nyakmelegítő használat, bezzeg a videóbírót semmi áron ne engedjük be a fociba, végül is akkor még kevesebb esélye lenne a kisebb csapatoknak, meg hát az nyerne inkább aki megérdemli.

• minimize
    "önellentmondásba keveredtél" ez visszavonva,a vélemény áll, mint olvastad.Dean is benne van,olvas el. hanyagoljuk az OFF-ot.
  • minimize
    azt old meg privátban, ne itt levelezgess, mert megint bezár a topik.
    hihetetlen, mennyi ostobaság lett itt feleslegesen összehordva 2nap alatt, soha nem volt ez itt szokás eddig.ez szól Dean-nak is, őt meg viszi a hévület. felesleges. továbbmentetek, le lehetne akadni a témáról lassan. ami privát, az meg legyen az, bárki véleményezi a másikat-miért nyilvánosan kell intézni.?
  • tobias88
    "én személy szerint egy Barcelona-szurkolót(!!)sem degradáltam, elvárom, hogy ezt más se tegye velem."

és pont ez a lényege ami miatt idéztem Dean Winchester nevű forumozót, hogy ha én nem szólok le valakit, ilyen durván ne sértegessen senkit
  • tobias88
    "idézetnek a jele"
  • tobias88
    "de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!"

ezt nem én írtam, hanem ő, ez hihetetlen
  • minimize
    "Sértegetni mást meg akkor sértegess durván, ha személyesen ismered"
    "de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!"
    kissé önellentmondásba keveredtél, cseppet se zavarjon, de Engem pl. egy magadfajta-ezek után főleg-ne minősítsen.
    én személy szerint egy Barcelona-szurkolót(!!)sem degradáltam, elvárom, hogy ezt más se tegye velem.
  • tobias88
    "egyébként igazad van , akkor annyiban javítom ki,hogy a 2 héttel ezelőtti meccset... de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!
    alapból (lehet csak én vagyok ennyire hülye) nem illik az ellenfelet könnyen venni és előre olyat kijelenteni,hogy könnyű utatok lesz..
    mind1 erre már ne is válaszolj ha kérhetem"

Könnyű utja lesz a Barcának? Ez a párharc könnyű volt szerinted?
    Ha az Arsenal azt játsza amit tud, és Wenger nem próbál Mourinho-skodni sajnos (amit eddig soha nem láttam tőle), akkor sokkal neccesebb és élvezetesebb lett volna, szóval nem mondtam hogy könnyű utja lesz a Barcának. Kérni meg csak a boltban kérhetsz

Sértegetni mást meg akkor sértegess durván, ha személyesen ismered
  • minimize
    ez a Te véleményed, a sajátom meg megtartom magamnak.(#20628)

• minimize
    nem véletlenül lőtte, vagy igen? de utána egalizált a védőtök, onnan meg megint erre állt a továbbjutás.
    látom már lebüntettek, kezdem érteni...
  • bakkerman
    csak ti véleményeztétek a meccset,én meg hozzászóltam,ennyi! na de mind1,msotmár kvöetkező feladatokon a cél,nektek nyerni kell a MU ellen,nekünk meg a Sevilla ellen,ennyi
  • Dean Winchester
    "Veletlenul nem lott golt a Barcelona mar a kiallitas elott is golt ? Jah de, akkor mi is mukodott ?"

bakker.: mint mondta minimaze nem kívánunk erről vitázni :D
    örüljetek a győzelemnek és kész , szia :)
  • bakkerman
    nem működött,mert nem a védökön múlt,hogy mikor lövünk,a kiállításig a támadóinknak köszönhettétek azt,hogy partiban vagytok(villa,messi nem használta ki a helyzeteket),a kiállítás után meg csak Almunian múlt,hogy nem kaptok egy 6-ost,amúgy meg támadót állítottak ki,és szerintem RvP védekezésben nem sok mindent tudna(tudott) csinálni egy Messi,vagy egy Xavi ellen
  • Jakuza001
    "Barcelona ellen hazai pályán az eredmény tartása volt a fő cél, ami működött is a kiállításig"

Veletlenul nem lott golt a Barcelona mar a kiallitas elott is golt ? Jah de, akkor mi is mukodott ?
  • minimize
    elfogult vagy, a bíró pedig következetlen volt, ami hozzájárult az x utáni fordulatnak. csak idő kérdése volt, 10emberrel meddig tartható a továbbjutás.
    úgy érzem, felesleges egymást győzködnünk, nem oszt-nem szoroz most már az eredmény tekintetében. a "HA"-kkal meg semmire sem megyünk.
    ez ellen a Barcelona ellen hazai pályán az eredmény tartása volt a fő cél, ami működött is a kiállításig. ha rémlik még, után kezdődtek az Almunia-bravúrok a "szemtől-szembe" helyzeteknél. területtartásnál nem mindegy, hány ember védekezik, mint tegnap a Milan ellen(is)láthattad.
    több hozzászólásom ezzel a meccsel kapcsolatban nem lesz, vitatkozni sem akarok feleslegesen, és a "csoda" is elmúlik lassan...
  • Dean Winchester
    OMG

röviden: azért érezzük "jogtalannak" mert az esetek 80%ban kb nem ad a bíró érte lapot és jön szóba,hogy az arsenallal elég sürün kibasznak a sporik ,szóval most legalább ennyit tehettek volna h a rettentően sok rossz bíráskodást egy ilyennel ha nem is teljes egészében de helyrerakják...
  • Dean Winchester
    őszintén miért van szükség ezt a postot elküldeni itt is meg a barca fórumban is???? :D szted kíváncsi vagyok rád? megsúgom h nem!

egyébként igazad van , akkor annyiban javítom ki,hogy a 2 héttel ezelőtti meccset... de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!
    alapból (lehet csak én vagyok ennyire hülye) nem illik az ellenfelet könnyen venni és előre olyat kijelenteni,hogy könnyű utatok lesz..
    mind1 erre már ne is válaszolj ha kérhetem