Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Ez a Lukaku annyira eszes, fifikás játékos, hogy pont beleillene a játékunkba. Csak kétlem, hogy ki tudnánk fizetni érte a csillagászati összeget amit az Anderlecht kérne, meg nem hinném, hogy õ valójában 17 éves. 😄DD Bár ha Antwerpben született akkor csak nem anyakönyveztették félre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
thx
azthittem drágább volt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tyler1
6.5 misi(font)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

báttyó02
squillaciról lehet tudni hogy mennyiért vettük?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lcapitant
Ha Bendtner 5, akkor Vela max 6 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
Idén remélhetõleg megkapja majd az esélyt, fõleg ha Arsha továbbra is lusta marad...

Vela akkor csak szerintem jó csatár?:S sztem ha 10es skálán kellene osztályozni és bendtner 5 pont akkor Vele 9 😊
csak hát ugye Vela kevesebb lehetõséget kapott valami oknál fogva...
én már látni akarom játszani Silvat
Sabcsee
hát igen az nagy szopás lenne...elvileg jön az az atomkemény tehetség wellington srác február környékén, õ nem tûnik rossznak+vela is kap már lehetõségeket szal én azért bízom abban, h talán csatár poszton nem lesznek promlémák😉

kaka

igen de én a számokról beszélek :S mivan ha chami meg VP megsérül?
én errõl beszélek egy sérülés esetén megint nem lsz kivel pótolni...
JET meg sajnálm mert ahogy láttam a felk. meccsek alatt nekem naon szimpatikus volt!
Lcapitant
nekem Vela a rejtély, sztem nem nagy szám...bendtner 2 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Sabcsee
ígyvan kb télleg csak a selejt ment el, talán gallas a kivétel dehát ha rombolta a csapat morált meg utálták akk jobb is h elment...
Dean Winchester: nemtom, h mér gond az h eduardo elment mivel az összes csatárunk jobb,hasznosabb mint õ(még bendtner is😊 ) és chamakh ezalatt a 2 forduló alatt sztem hasznosabb vt mint dudu az egész tavalyi évben...

kaka

arsnl
Utóbbi évek legjobb átigazolási idõszaka ez, fõleg ha jön még kapus.
Elment a selejt 90%-a (Denilson itt ragadt, de még mindig csak 22éves), megtartottuk a kulcsjátékosokat, és majdnem teljesen betömtük a lyukakat. És bõven erõsödtünk..

Lcapitant
a véleményemet már ismered/ismeritek az átigazolási keretet véve. természetesen attól még jó lenne ha igazolnánk, az eddigi igazolásaink sztem teljesen bejöttek
azért ilyen kerettel is ott vagyunk minden évben a bl-ben a legjobb 8 és 4 között.

védjed apád 😛
komolyan te vagy a legnagyobb wenger fan itt 😄
de nem arról beszélek,hogy 150et vegyen, de ne az legyen egy csapatnál,hogy szezonkezdéskor tudjuk,hogy kell játékos és nem igazol 😊
ne az legyen,hogy elmegy 5 játékos és jön 3 mert az mire jó?vagyunk elõrébb? sztem egy szemerkényit sem.
kosci-gallas
eduardo-chamakh
szal eddig ott vagyunk ahol eddig,és tudjuk,hogy milyen sérülékeny a csapat akkor sztem nem kell védeni AW-t mert nem igazol mikor kéne...
vmvr
nem, ez is csak egy illúzió, akárcsak chamakh és koscielny, és még lesz majd az új kapus is esetlegesen. wenger nem igazol soha, ezért fos. és mint tudjuk jól egy csapat attól jó, hogy egy átigazolási idõszakban 150 játékost vesz.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

áááá bíztos valami vicc,mi az ,hogy igazoltunk valakit?! <#vigyor>
Lcapitant
pint most olvastam 😄
kellett egy védõ, rosszul tuti nem járunk vele

vmvr
a Sevilla a hivatalos honlapján közölte a transzfert, szóval akkor a csapat egy újabb játékossal bõvült😊

arsnl
<#worship>

"Nagy potya utáni fejessel szerezte elsõ ukrajnai gólját az Arsenal korábbi gólvágója! A brazil származású, de már horvát állampolgárságú Eduardo Da Silva a Volyn Lutsk elleni meccsen szerzett döntõ találatot! "
arsnl
Squillaci orvosira repül ma Londonba. 3éves szerzõdést kap elvileg

minimize
egyébként a "villamosszék kategóriába" így lehet nálunk bekerülni:
"Former Arsenal defender William Gallas has signed for rivals Tottenham on a one-year contract."
az a bökkenõ, hogy 1évet tõlünk is kapott volna! így meg vicces, nem más.

No one can stop Death!

minimize
...nem hozta.(Fulham-M.United 2-2)

No one can stop Death!

minimize
ha a Fulham hozza a múlt heti teljesítményét, akkor lehet még 1hatos a hétvégére.

No one can stop Death!

nem arról van szó,hogy csapata vagy sem.
de abban igaza van 😊
ha azt nézzük a chelsea-arsenal is nagy rivális és mégis ide jött gallas
szóval most innen ment el a sursbe istenem mivan akkor?:S semmi
engem vhogy nem izgat , a szezon végén majd szomorkodjon h nem tud jövöre semmi nemzetközi kupában indulni 😄û
iletve ha verjük õket akkor is 😄
Lcapitant
aki nem rúg egy hatost az kiesik 😄

minimize
ott kapott normális szerzõdést, itt nem. azt csinál, amit akar, felnõtt ember.gondolom Rooney sem lenne sztár odaát, ha a M'Cityben kötne ki.
az más, hogy nála ez kizárt. az Evertont is letojja, nemhogy a Szitit...
sok sikert Gallasnak,amúgy a védelem gyenge a T'hamnél, ez tény.

No one can stop Death!

arsnl
pontosan.
Most képzeld el ha Rooney menne Citybe v Poolba, az nem lenne villamosszék? Persze ha Citybõl/Poolból menne vmi ember, biztos nem akarnád máglyára küldeni hiszen mégis csak a csapatod tagja..
Nagyon nehéz ezt felfogni nemde?

Idén úgy látszik a 6-0 lesz a sláger eredmény😄

Cabell
Bezzeg mikor Sol Campbell az Arsenalba ment még anno, Gallas az Arsenalba, vagy Silvestre az Arsenalba, az tök oké. Elhagyni a nagy gunnereket viszont már...igazán villamosszék kategória😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Sabcsee
<#levele>

kaka

vmvr
na inkább nem mondok semmit...

gratula neki! <#taps><#mf1>
arsnl
Gallas hivatalosan is a spursben. ezzel õ lett London 1.számú futballkurvája (még senki se játszott pályafutása alatt Arsenalban, Chelseaben és spursben is)

16-án lesz demó!

pici off!
fifa 11ben a demoban az angol klubbok közül az Arsenal lesz benne 😊
szóval ebben az évben már itt levertük az ellenfeleket , remélem a valóságban is jönni fog az eredmény 😛
"The demo of FIFA 11 arrived on September 3 with the following clubs:

1.Barcelona◘ Spain◘
...2.Arsenal ◘England◘
3.Inter of Milan ◘Italy◘
4.Bayern Lverkusen ◘Germany◘
5.Lyon ◘France◘
6.NY Red Bulls ◘United States◘"
amúgy mivan ,most lesz kapusigazolás vagy sem?:S múltkor milyen cikk volt már,hogy egyik kapus itt van londoban és vajon miért is jöhetett XD erre még mindig semmi.
no meg h vkinek csak az orvosin kéne átmennie és kész :S
hedonist
hát még az elején nekünk elég könnyûek az ellenfelek aztán egyre erõsödnek szóval ez elég jól jön ki, de majd meglátjuk a rangadókon!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Na, örülök, hogy sikerült egy tekintélyt parancsoló mérkõzést lejátszanunk így a szezon elején, sokat jelenthet a srácoknak de most ne várjunk el minden meccsen parádét. A Chelsea is elég komolyan bekezdett két meccs 12 rúgott, 0 kapott gól..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

köszi srácok kurva rendesek vagytok <#levele>
arsenal meg grat, 6-0ra nyer és nem képes kapni egy rohadt gólt? szánalom 😄 <#levele><#levele>

grat fiuk szép volt azért 😊 csak így tovább!
minimize
bírok köztük szemezgetni, komolyan. próbálom elképzelni a sötétet ott a fejben, de sikerrel überelik, napi szinten. komoly...

No one can stop Death!

<#worship><#worship><#worship>
Lcapitant
lool, sok a hülye ember

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
most olvastam egy másik oldal kommentjei közt, hogy ennél a B'poolnál még a Gyirmót is erõsebb.
tiszta szerencse, h nem PL-csapat, nem??!<#heureka>

No one can stop Death!

végre újra netközelben...

<#worship> WALCOTT! <#worship>
Lcapitant
összességében szép akciókat vezettünk. a védelmet nem tudjuk, nem volt rá szükség túlzottan. az emberelõny sokat számított ebben a sulifociban.
Chamakh-nak még bele kell jönnie, nem lehet egyszerû Angliában játszani, sztem nem lesz gond vele.

minimize
HA a helyzetkihasználásunk is javul, huhú!

No one can stop Death!

arsnl
Chamakhnak tényleg csak fejjel megy😄

Sabcsee
végre chamakh😊

kaka