Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
RvPt le is gyalulták, jön Chamakh

minimize
rengeteg az eladott labda(pl. Song),és lesz még hasonló felépítésû csatár is, Kosci fizikuma hozzájuk...kevéske.

No one can stop Death!

kosci <#eljen>
ha fogja akkor nincs a gól :S
mind1. fasza ez 😄
1-3 legyen akkor vagy 2-3 xD
báttyó02
walcott<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Walcottnak jót tett a múltkori mesterhármas 😄

minimize
v.Persie labdája...ez kell!

No one can stop Death!

arsnl
THEOOO

minimize
negyed óra után ez eddig nulla. az erõfocit toló B'burn bedarál bennünket, ha ezt folytatjuk...

No one can stop Death!

arsnl
kezdõként igen, de múlthéten már játszott egy keveset csereként

hedonist
hova vár a kapusvásárlással Wenger?😄 ez érthetetlen... Cesc ma játszik elõször?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lcapitant
tényleg erõs a kezdõ, bár remélem a 2. félidõben RvP és Chamakh együtt lesz a pályán

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
Almunia - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Fabregas, Song, Diaby - Walcott, van Persie, Arsavin.

Kispad: Fabianski, Eboue, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Vela, Chamakh.

Erõs ez a csapat, csak egy kapus kéne

minimize
Idõpontváltozás a Spurs elleni meccsre:
Az Arsenal november 21.-én játszana a városi rivális Tottenham ellen, de 23.-án már a Sporting Braga ellen kell fellépniük Wenger fiainak.
Éppen ezért az ágyúsok Spurs elleni mérkõzését november 20.-án fogják megrendezni.
Arsenal vs. Tottenham
2010 november 20 (Szombat)
13:45 perckor az Emirates stadionban.

No one can stop Death!

minimize
Dudu felszólalt a BL-sorsolást követõen:"Ez egy remek sorsolás. Nagyon sokkal tartozok az Arsenal rajongóinak. Különleges lesz visszatérni Londonba, és meglátogatni az Arsenal rajongókat."
"Ha netán gólt szereznék, nem hiszem, hogy nagy örömöt csapnék. A rajongók nagyon kedvesek voltak velem, amikor eltört a lábam, de sajnos emiatt nem láthatták a legjobbamat."

No one can stop Death!

Lcapitant
😄 remélem nem úgy játszik majd mint Silvestre 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
megkapta Silvestre(+Cygan) mezszámát

jó ez a csoport, csak a sahtyor meg ne vicceljen minket. 😄
Lcapitant
lehetett volna sokkal rosszabb is, de sztem is meglesz az elsõ hely 😊

a sima nálam minimum 2-3 pont elõnyt takar! na már most sztem az elsõ hely mint írtam nagyon nehezen lehet meg,ergo sztem maximum 1 ponttal fogunk az élen végezni :S
majd kiderül 😊
egyébként mikor fog kiderülni,hogy mikor kivel toljuK?(tehát az idõpontok)
A csoport is elég nehéz, de a barca-nak viszont sztem eléggé könnyû dolga lesz...
Bayern-Roma ütközet fog dönteni az elsõ helyrõl sztem ebben a csoportban.
Chelsea-nak se lesz gondja az elsõ hely megszerezésével
azért most nem elsz olyan sok rangadóféleség :S
Milan-Real Madrid
Inter-Tottenham
Bayern-Roma
arsnl
Sztem hazai meccseket hozzuk, idegenbe meg kb ugyanaz, mint amit te mondtál. De mivel õk 3an nagyjából egyenlõ erõt képviselnek egymást körbe fogják verni, így mi simán 1.k leszünk.

kemény vagy

én meg azt látom így elsõre h az elsõ kurvára veszélyben van :S
braga jó lesz,meglátod, portugáloktól félek:S
2.helyre jók leszünk,de vmiért nem lepõdnék meg a 3.helyen sem! most idén nem mondhatják h könnyû csoportba kerültünk!
shaktartól-bragatól idegenben akár ki is kaphatunk!partizant verni kéen siman.
szóval én kurvára félek
arsnl
Shaktar, Braga, Partizan.
nem túl kellemes idegenbeli meccseink lesznek, de sztem 1.hely nem is lehet kérdéses

arsnl
Edu-t újra láthatjuk majd

5w0rdf15h
Kiegyeznék egy Benfica (vagy Pana), Basel, Bursaspor csoporttal <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
na (squil)Laci leigazolását már Wenger is megerõsítette, már csak a .com-nak kell
link

Kaplan
A Pool elleni BL meccsen volt életem legérzelmesebb két perce már ami a focit illeti, még most is kiráz a hideg a videó láttán, és még most is vigasztalhatatlanul szomorú vagyok amiatt a tizenegyes miatt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a gólnál meg úgy megörültem,hogy rávágtam az asztalra is egyet 😄 mondom iggen elverjük ezeket a *********-t , de aztán jött a pool gól büntetõbõl ,szal akkor meg kurva ideges lettem :S felejthetetlen élmény, rohadt nagy öröm ami 2 percig tartott 😞

ha ilyen videós hsz lett, akkor jöjjön Walcott elsõ gólja
Lcapitant
azért ez nem ilyen egyszerû 😄

mert gólt se tudnak nekünk lõni 😄DDD
hiszen pár éve mikor összekerültünk velük és idegenben kezdtünk akkor félve néztem az eredményre (mert a meccset nem láttam) azt látom 0-1 , elhiheted majdnem dobtam egy hátast hiszen az akkori real vmi kurva jó formában volt... és én akkor 2-1es vereséggel simán kiegyeztem volna erre nyertünk egy remek Henry szóló góllal xD
csak most ezt mondjuk Arsha csinálná meg 😛 + lõnénk még 1-2 gólt ...
Lcapitant
mért pont a Real? 😄
mondjuk énis megnézném 😄

Arsenal -

Brémen - Real Madrid
Basel-Koppenhága
bursaspor-Auxerre
kalaponként ezen csapatokból szeretném az ellenfeleket!
bakkerman
külön dolgok hogy kinek mi a kedvenc csapata,meg hogy hova akar menni...😄😄 amúgy faternak is feltûnt ez a Lukaku "gyerek",skypeon webcamon beszéltünk,amikor ment az Anderlecht-Partizan meccs,azt mondja ki ez a kitenyéztett állat? mondom neki,hogy 17 éves,azt erre azt mondja,jó én meg német transzfesztita vagyok 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
meg is érdemelte!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

1996-ban? jézus

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vmvr
egyébként teljesült az, amirõl azt hittem, hogy az én életemben nem fog bekövetkezni: a spurs bl fõtáblás lesz idén

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen>
<#mf1>

fákju
szar ahogy van 😄
legalább lett volna benne vmi régebbi fotó is róla 😞
jó azért szarozom le mert egyrészt nem csináltad meg a képet amit igértél h elkészítesz ha unatkozol ,másrészt tényleg fasza lenne ha a kezdetektõl lenne róla kép ...
unatkoztam 😄

Lcapitant
sztem Kaká-nál a Real-ra gondolsz 😄
egy kis cáfolás 😄- nem volt annyira rossz szozonja sztem. sokat volt sérült, most a mûtét remélem sokat segített neki. azért csak összeszedett 9 gólt 😄

Lukaku: elõtte a jövõ, vadállat 😄

lol 😄
de egyébként az is lehet,h Lukaku olyan lenne mint Seva vagy Kaka :S érted a klubbjaikban jól mnt nekik de átkerltek egy másik helyre és nem ment a játék... persze tisztelet a kivételnek,mert van aki átment máshova és sikeres lett...
hedonist
igen ez brutális,h 17 évesen vki így nézzen ki....mekkora feka baszki😄

amúgy Juhász mondta,h nagyon ügyes jó srác csak már 17 évesen kivannak a térdei...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
hát én már egy barátommal kiötlöttük Lukaku karrierjét: Drogba 36-38 évesen visszavonul a Chelseabõl 25 gólt lõve utolsó idényében a PL-ben gólkirályként, Lukaku folyamodik az elefántcsontparti állampolgárságért, névváltoztatást igényel, a Drogba nevet felveszi ekkor õ 22-24 éves és van még 10-12 évig Drogbánk, a fizimiskája megvan hozzá😄D

chelsea drukker és drogba-imádó a kölyök, esélytelen hogy le tudjuk igazolni... pedig szívesen látnám a csapatban. 😄
Lcapitant
😄
annyit Wenger nem adna érte 😉

Kaplan
A testfelépítését tekintve mint egy ló háromszáz kiló izommal. Nem félteném.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lcapitant
esélytelen sztem....
más kérdés hogy mi lenne belõle Angliában

idén Máj. 13-án töltötte a 17. életévét 😮
kemény a gyerek, és valóban hozzán beillene hiszen amit mondtál az igaz másrészt meg ugye fiatalokra építünk elvileg 😄 szóval ha õt megvenné Wenger akkor végre jönne egy taknyos aki jó 😄DD