Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
ha fogja akkor nincs a gól :S
mind1. fasza ez 😄
1-3 legyen akkor vagy 2-3 xD
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Kispad: Fabianski, Eboue, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Vela, Chamakh.
Erõs ez a csapat, csak egy kapus kéne
Az Arsenal november 21.-én játszana a városi rivális Tottenham ellen, de 23.-án már a Sporting Braga ellen kell fellépniük Wenger fiainak.
Éppen ezért az ágyúsok Spurs elleni mérkõzését november 20.-án fogják megrendezni.
Arsenal vs. Tottenham
2010 november 20 (Szombat)
13:45 perckor az Emirates stadionban.
No one can stop Death!
"Ha netán gólt szereznék, nem hiszem, hogy nagy örömöt csapnék. A rajongók nagyon kedvesek voltak velem, amikor eltört a lábam, de sajnos emiatt nem láthatták a legjobbamat."
No one can stop Death!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
majd kiderül 😊
egyébként mikor fog kiderülni,hogy mikor kivel toljuK?(tehát az idõpontok)
Bayern-Roma ütközet fog dönteni az elsõ helyrõl sztem ebben a csoportban.
Chelsea-nak se lesz gondja az elsõ hely megszerezésével
azért most nem elsz olyan sok rangadóféleség :S
Milan-Real Madrid
Inter-Tottenham
Bayern-Roma
én meg azt látom így elsõre h az elsõ kurvára veszélyben van :S
braga jó lesz,meglátod, portugáloktól félek:S
2.helyre jók leszünk,de vmiért nem lepõdnék meg a 3.helyen sem! most idén nem mondhatják h könnyû csoportba kerültünk!
shaktartól-bragatól idegenben akár ki is kaphatunk!partizant verni kéen siman.
szóval én kurvára félek
nem túl kellemes idegenbeli meccseink lesznek, de sztem 1.hely nem is lehet kérdéses
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
link
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a gólnál meg úgy megörültem,hogy rávágtam az asztalra is egyet 😄 mondom iggen elverjük ezeket a *********-t , de aztán jött a pool gól büntetõbõl ,szal akkor meg kurva ideges lettem :S felejthetetlen élmény, rohadt nagy öröm ami 2 percig tartott 😞
ha ilyen videós hsz lett, akkor jöjjön Walcott elsõ gólja
hiszen pár éve mikor összekerültünk velük és idegenben kezdtünk akkor félve néztem az eredményre (mert a meccset nem láttam) azt látom 0-1 , elhiheted majdnem dobtam egy hátast hiszen az akkori real vmi kurva jó formában volt... és én akkor 2-1es vereséggel simán kiegyeztem volna erre nyertünk egy remek Henry szóló góllal xD
csak most ezt mondjuk Arsha csinálná meg 😛 + lõnénk még 1-2 gólt ...
mondjuk énis megnézném 😄
Brémen - Real Madrid
Basel-Koppenhága
bursaspor-Auxerre
kalaponként ezen csapatokból szeretném az ellenfeleket!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

szar ahogy van 😄
legalább lett volna benne vmi régebbi fotó is róla 😞
jó azért szarozom le mert egyrészt nem csináltad meg a képet amit igértél h elkészítesz ha unatkozol ,másrészt tényleg fasza lenne ha a kezdetektõl lenne róla kép ...
egy kis cáfolás 😄- nem volt annyira rossz szozonja sztem. sokat volt sérült, most a mûtét remélem sokat segített neki. azért csak összeszedett 9 gólt 😄
Lukaku: elõtte a jövõ, vadállat 😄
amúgy Juhász mondta,h nagyon ügyes jó srác csak már 17 évesen kivannak a térdei...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
annyit Wenger nem adna érte 😉
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
más kérdés hogy mi lenne belõle Angliában
kemény a gyerek, és valóban hozzán beillene hiszen amit mondtál az igaz másrészt meg ugye fiatalokra építünk elvileg 😄 szóval ha õt megvenné Wenger akkor végre jönne egy taknyos aki jó 😄DD