Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
onnantól jöhet akár 4játékos is évente...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
mind1 engem kurvára nem érdekel semmi hír, ha eljön az ideje és valós lesz akkor ok de addig..
A spanyol középpályás véleménye szerint nem tudja, miért ne játszhatna egy csapatban Xavival vagy Iniestával a Barcában.
"A Barcelona mindent megtett, hogy leszerzõdtessen engem, de az Arsenalnál azt mondták, hogy muszáj maradnom. Semmi esély nem mutatkozott arra, hogy elengedjenek."
"Maradnom kellett - de az Arsene Wengerrel folytatott beszélgetésem errõl a témáról privát jellegû."
remélem csak vmi kamuhír. vagy ha igaz,adjuk el a télen 40millióért.
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bár Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere júliusban kijelentette, nem súlyos játékosa állapota, nemrég elõrejelzett október helyett a friss hírek szerint novemberig várni kell visszatérésével.
A The Sun konkrétumokkal nem szolgált a dán csatár állapotát illetõen, így rejtély, pontosan miért kényszerül további egy hónap kihagyásra.
Az Ágyúsokat természetesen érzékenyen érintette a hír, hiszen Robin van Persie nagyjából egy hónapra nem állhat az együttes rendelkezésére a Blackburn ellen összeszedett sérülése miatt.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ezért nem igazolt az Arsenalhoz Schwarzer...
lehet,h nem csak ezt az 1 opciót kellett volna fenntartani.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A klubbnak szurkolok nem az edzõjének,de mivel a kettõ össze tartozik,el kell fogadnom a helyzetet.Szóval had engedjem már meg magamnak,hogy leírjam,ha valami nem tetszik (ha már el kell fogadnom ezt a tényt).El kéne küldeni az öreget,ez a véleményem.Õ csak egy fejezet az Arsenal történelmében,ami nem igazán tartalmaz évek óta semmilyen sikert sem.Maximum építészetit,köszönhetõen az új stadionnak...
Dudura meg egyáltalán nem basztunk ki 20millát, még 15-t se..
Játékost meg nem a neve alapján kell igazolni...
Ha meg nem tetszik az átigazolási politika lehet más csapatnak szurkolni, mert ez még évekig így lesz.
akkor idén kit is igazoltunk? Chamakh ingyen + kosci-squilacci mennyi is volt?
Na de hajrá fiúk, szezonra fel! 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
kaka
kár, így nem lesz nagy ellenfél idén sem az Arsenal😊
tényleg drukkoltam, h vegyetek értelmes hálóõrt.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
No one can stop Death!
Chamakh meg Bendtner2? Olyan mezõnymunkát végez csatár létére, h azt bárki megirigyelné. Sztem kurvajó igazolás volt, aztán mi lesz ha még be is illeszkedik tökéletesen..
Walcott elég keményen bekezdett😄 nem gondoltam volna, talán köszönhetõ annak h DonFabio nem vitte VBre.
RvP meg nc. Világ legjobbja lehetne ha nem lenne 3/4ed évet sérült..
Nasri, Rosi pótolhatja, Wilshere sem rossz...
No one can stop Death!
nálam ma Song adott el sok labdát, Diaby megint 3emberre vitte rá állandóan,Kosci 2x hibázott, erre Verma is egy nagyot. fizikális foci ellen nem továbbra sem nagyon megy...
No one can stop Death!
a meccset nemláttam énse de örülök a gyõzelemnek és h walcott megint betalált😊
amúgy almunia jól védett, nem vt gáz?
kaka
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
mind1 örülök h megvan a gyõzelem, féltem h a 92.percben jön egy büntetõ vagy egy egyenlítést érõ gól 😞
azért Rosicky szépen elkurta a végén 😄
Chamakh még mindig bendnter2 eddig, de persze idõ kell neki is 😄 (azért Veermalen az elsõ - második meccsén már rohdt jó volt anno 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!