31698
-
#20748 6 hét azt hiszem:S
Lehmann a WBA ellen már a padon lesz:DDD
wilshere gyereket meg már épp ideje volt, hogy megszeresd, a csapatban sajna sokszor egyedül benne látom a tűzt, az akarást:):S -
Dean Winchester #20747 aaron gyereket bírom én is, remélem a kezdő 11ben ott fogom látni :D
egyébként pozítivum,hogy wilshere-t eddig rühelltem, utáltam, gyülöltem viszont (valószínű az elmúlt pár mérkőzésen nyújtott teljesítményének is) köszönhetően kezdem megkedvelni :D
DJ és a kapus mikor épül fel? kb ?
lehmannal mivan ? :D sikerült leszerződtetni? XD -
#20746 na akk pár jó hír:
Vermaelen ebben a szezonban tuti nem lép pályára(mintha nem sejtettük volna)
Djourou meg akkor amikor Szczesny is
fúú, de kurva nehéz lesz így megnyerni a bajnokságot:S
am WBA ellen én eltudnám képzelni Ramsey-t a kezdőben Denilson helyett;) -
#20745 na -
#20744 JohanDjourou Johan Djourou
After my appointment with the doctors, you will have some news .
-
geo91 #20743 az öreg seamant kéne inkább visszahívni -
Dean Winchester #20742 és ő is olyan mint VELA :D
8perc kellett h gólt lőjjön mert csereként állt be -
#20741 Lansbury megint gólt lőtt a Norwich-ben, nem lesz ő rossz jövőre;)
bírnám ha összeállna egy brit kp(Lansbury,Ramsey,Wilshere) -
Dean Winchester #20740 szakadok a nevetéstől bazdmeg XDDDDDDDdddd
Lehmann hajszálra az Arsenaltól!
Nem akármilyen vészkapust igazolhat záros határidőn belül az Arsenal, azt a Jens Lehmannt, aki öt szezonon keresztül őrizte az Ágyúsok hálóját 2008-as távozását megelőzően, és aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól. Nem kizárt, hogy már a West Brom elleni keretben ott találjuk majd a nevét!
A 41 éves, korábbi világbajnoki ezüstérmes, BL-ezüstérmes kapus hétfőn az Arsenal főhadiszállásán járt Colney-ban, ugyanis egy edzőtanfolyamra volt hivatalos.
A Sky Sports úgy tudja, az Arsenal "lecsapott rá", és ajánlatot tett neki, legyen a klub vészkapusa, amelyet nem utasított el, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a felek!
"Az Arsenal vészhelyzetben van, ami a kapusposztot illeti, boldogan segítek" - nyilatkozta Lehmann.
Mozgósítására azért van szükség, mert Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski és Vito Mannone sérülése miatt a szezon közben már-már kegyvesztetté vált Manuel Almunia az egyetlen hadra fogható hálóőr Wenger számára.
Lehmann 199 alklommal ölthette magára az Arsenal mezét 2003 és 2008 között, a Stuttgartban fejezte be pályafutását 2010-ben.
-
#20739 egyre esélyesebb h reaktiváljuk Lehmannt:DD tavaly a csapat nélküli Campbell, idén a visszavonult 41 éves Jens:D bár nem hinném, h játszana max ha Almuniaval történik vmi -
#20738 Na, úgy tűnik ez nem jött össze, akkor itt a link. :D -
#20736 mi meg azt a realt vertük el 5-0-ra aki verte 2-0-ra a herculest :DD -
Dean Winchester #20735 am mi is mehetnénk odaszúrni a barcások orra alá,hogy a real elverte azt a hercules-t 2-0ra akitől ők szoptak hazai pályán... -
Dean Winchester #20734
ennyire unatkozol? húzzál vissza a topicodba azt szórakoztasd az ott levőket vagy ugyanazt tudom mondani neked is mint a fajtársadnak:
húzd be füled,farkad :) -
#20733 Istenem, annyira ostobák vagytok. S csak szánni tudlak titeket azért amiért ide jártok provokálni. -
#20732 nem tudom eldönteni, hogy a helyzetkihasználásunk volt szar, vagy pedig Van der Sar volt elképesztő...:S
mindegy, imádkozzon mindenki, hogy Squillaci és Almunia egy jó hajrát fogjon ki -
Odacsap77 #20731 Gondolom most is a bíró volt a hibás.. -
Dean Winchester #20730 "Johan Djourou egy kificamított vállal uralkodott kint az évszak többi részéért"
-
Dean Winchester #20729 lol pont egyszerre :S
barcames.: örülj és húzd be füled,farkad :) -
#20728 Johan Djourou ruled out for the rest of the season with a dislocated shoulder
:) -
#20727 most erre komolyan mit lehet mondani?
Johan Djourou ruled out for the rest of the season with a dislocated shoulder -
#20726 meddig pattogsz még itt kedves fórum társunk? -
barcames #20725 ágyúsokat megint legyalulták -
Dean Winchester #20724 arra se adnak 3 pontot de még1et sem :)
2.félidőben 2 kurva nagy vds védés volt!
viszont gigis amit elkurt az szép volt ,végén chicarito is xD
tökmind1 kiestünk ,mostmár maradt a bajnokság :D -
Balázs 17 #20723 végül is csak 15 lövésünk volt amiből 10kapura ment =) -
Dean Winchester #20722 végén csicsarito belőhette volna :D
legalább megkaptuk volna a kegyelemdöfést -.-
szép volt fiúk -
#20721 labdabirtoklásból, meg szép passzokból nincs se 3pont, se kupák.senkit sem érdekel.eredmény? ennyi.
szerintem kb. 1év,míg érettek lesznek mentálisan is kupára.addig... -
#20720 bajnokság. ollé még jó, hogy onnan már nem eshetünk ki-,- -
Balázs 17 #20719 persze bazdmeg megússza háháháá -
Balázs 17 #20718 miez??????? -
#20717 mégse -
#20716 Scholes mindig megússza ezeket a sárga lapokat -
#20715 de jó. legjobb védőnk offos. -
#20714 same old shit. kiesünk mindenhonnan, lesérül szezon végére minden kulcsjátékos, zéró kupa. Arsenal mi így szeretünk -
Balázs 17 #20713 football season is over -
#20712 még ha DJ lesérül tökéletes nap lesz -
#20711 .... -
Balázs 17 #20710 jól van miket művel már...... -
#20709 ha nem VdS védene. jövőre visszavonul hála az égnek -
Balázs 17 #20708 hát simán vezethetnénk :)