31698
-
Dean Winchester #20868 jaj :D kinézetre ellenszenves , nem csípem de ilyen volt jack is XD
de vannak akik így külsőre ellenszevensek nekem pl. torres,ramos,jack is ide tartozott de őt már kezdem megszeretni,
sztem neked is van olyan játékos akit alapból nem csípel :)
haverom pl. gyülöli messi-t , pedig sztem jó játékos,nem nagy az arca, nem szokott nagyon színészkedni se...stb
-
#20867 mi ellenszenves neked a kis lúrkón? :D szerintem a kis bojankanak van edzéseken a legksiebb hangja,full szerény a srác -
Dean Winchester #20866 nem csípem , alapból ellenszenvesnek tűnik :D -
Balázs 17 #20865 nekem elég bojan -
Dean Winchester #20864 jaj
hát adják mellé messit és az üzlet meg is van kötve :D -
#20863 [URL=http://tribalfootball.com/articles/barcelona-have-their-limits-fabregas-move-1533391]Kezdődik: "csak" 35millió van Fabregasra....[/URL] -
geo91 #20862 köszi -
#20861 Siemann
meg ugyanitt van, h erős érdeklődést mutatunk Jenkinson felé, a Charlton 19éves jobbhátvédjéért. Sagna-n és Eboue-n kívül úgy sincs jobbhátvéd a csapatba, még tartalékok, akadémisták között sincs "született" RB. -
geo91 #20860 forrás? -
Dean Winchester #20859 erről jut eszembe,hogy ha torres ért 50misit akkor fabregasnak is kell ,hiszen azért cesc sokkal jobb mint torres gyerek -
#20858 apropó csodabogár,most csapott le wenger egy 15 éves védőre,a hertha-ból,valami 200-300k font volt a nevelési költsége -
#20857 hát pedig mi diktálunk. 2015ig érvényes szerződése van. de ha menni akar mi elengedjük, ez nyilvánvaló, de meg is kell fizetni az árát. az meg vicc, h 25öt ér. mai piacon még 70et is ellehetne kérni érte, amien senkikért repkednek több 10milliok.. amúgy sztem mindenki jobban járna ha elmenne, mert bár kurvajó játékos és szeretni való is, de az egész csapat köré épül, mindenki tőle várja megváltást, miatta álltunk át 4-3-3ra stb. jobban kibontakozhatna Nasri meg a többiek is szvsz. az se gáz persze ha marad. -
Dean Winchester #20856 mondasz valamit ,de azért kapjunk már 50et :D 45misi menne a stadion tartozásba ill. 5 milláért meg vennénk vmi 17éves csodabogarat xD -
#20855 azért érdekes ez a szitu,mert itt nem az arsenal fog diktálni,ha ez valóban így van,hogy cesc már belefásult az eredménytelenségbe. -
#20854 25millió soványka érte. elvinnék 20ban gondolom, gyors 5éves szerződés, kivásárlási ára meg lenne 100millió. hagyjuk már, fizessék ki, menjen, ha akar, aztán kész. -
#20853 érdekes szitu lesz,ő menni akar,a barca várja,wenger se fog az útjába állni,csak ugye a pénz az ami nem mind1...50m€-ót kurvára nem ér,25-öt már igen,de ahogy idén teljesít,az nincs összhangban az arsenal követelésével...nem értem mire kérnek 50-et,ha még idén nyáron se tudnak megállapodni a barcaval,akkor 2012 nyarán még kevesebbet érne,és az wengernek se jó,ha játszatja fabregast,de ő meg nem nyújt 100%-ot az arsenalért. -
pLau #20852 50 millából lehet venni a helyére bőven olyan játékost aki meghatározó tagja lenne a csapatnak, nem is 1et, de Wengert ismerve... -
#20851 ...aztán kezdhetünk mindent elölről...
persze, ha menni akar, el kell engedni, de már gondoskodni kellett volna az utánpótlásáról korábban. mire az új irányító "beépül",(mert Wilshere nem az szerintem)megint szezon közepe(?)lesz, ki tudja, milyen sorrenddel a PL-ben. -
geo91 #20850 nem hittem volna, hogy valaha is ilyen véleményen leszek én is, de egyet kell értsek -
Balázs 17 #20849 menjen nekem nem fog hiányozni
nyár óta (hiába mondogatta) már nincs itt fejben, meg úgy semennyire -
Dean Winchester #20848 A sport.es sportnapilap értesülései szerint a katalán játékos nyáron a Barcelonához érkezhet, és ezúttal már ő maga is ezt az opciót akarja.
Cesc Fabregas úgy véli, az ő ideje lejárt az Arsenalnál, és annak ellenére, hogy szerződés köti őt az "Ágyúsokhoz", azt tervezi, hogy idén visszatér anyaegyesületéhez, a Barcelonához.
A sport.es úgy véli, a középpályás már nem bízik abban, ami miatt még egy évet maradt a londoni klubnál, nevezetesen, hogy trófeákat nyerhet; hiszen idén is gyakorlatilag csak a bajnokság maradt, de itt is le vannak maradva a Manchester mögött.
Mióta az Arsenalnál van Fabregas, mindössze két kisebb kupát tudott elhódítani a csapat, 2004-ben egy Community Shield-et, 2005-ben pedig egy FA kupát, azóta azonban semmi, csak ígéretek és ígéretek.
A május 4-én 24 éves játékos tehát eltökélte, ideje továbbállni, mivel továbbra sem biztosított a siker az "Ágyúsoknál", ellenben a Barcelonával, amely nem csak a szívéhez áll közel, de ahhoz is, hogy 3 kupával gazdagodjon az idény végén újra.
Az egyetlen bökkenő, amely beárnyékolja ezt a frigyet, az, hogy az Arsenal 50 millió euróban határozta meg azt az árat, ami esetén leülne tárgyalni, bár ennek az összegnek a megalapozottság erősen kérdéses a jelenlegi viszonyokat tekintve, nem beszélve arról, hogy a Barcelona kétszer is meggondolja, hogy a feszített pénzügyi ütemtervébe belefér-e ilyen kiadás. Erre csak egy esetben lenne mód, ha a klub értékesíteni tudna néhány játékost, és az értük kapott összeggel pótolnák ki a játékosvásárlásra jelenleg rendelkezésre álló 45 millió eurót. -
#20847 állítólag nem olyan súlyos.
- Ramsey Wales cskja lesz angolok ellen
- Fabregas, Song, Walcott Bburn ellen visszatérhetnek -
#20846 Bendő megsérült a válogatott edzésén-futás közben...jó, nem?! -
#20845 sajnos. sokszor szerencsétlenkednek, és soha nem a legjobbkor, ha van ilyen egy tétmeccsen(PL,BL,stb.) -
Balázs 17 #20844 szerintem sagna is hasonló mutatókkal rendelkezik -
#20843 "A 7amkickoff.com mostani bejegyzésében egyértelműen kiderül miért nem: Clichy ebben a szezonban összesen 70-szer próbálkozott beívelésekkel, és ebből 11 alkalommal ért ténylegesen célba a labda. Ez nem kevesebb, mint 16%-os hatékonyság, ami nem kicsit sok, ha belegondolunk, hogy a van Persie-Chamakh-Bendtner csatártrióból mindannyian remekül játszanak fejjel. Belegondolni is rossz, hogy ez az opció még mindig kihasználatlan az Arsenalnál, amelynek a talajon futó támadásait (s ezzel egyélű fegyverét) egyre több kiscsapat elemzi ki és lép fel hatékonyan ellene."
ez a kis érdekesség amiatt lett linkelve, mert nem siet a szerződéshosszabbítással Clichy, az egyetlen a veretlen csapatból(Lehmann-t hagyjuk). belefásult az eredménytelenségbe ő is??! -
#20842 LLorisra tippelek,kb az ő korosztálya Benzema meg Nasri -
Balázs 17 #20841 ki a kapus? -
Dean Winchester #20840 yea
bal oldalt meg benzema (real topicba vki dobott egy linket , én meg a linkből loptam a képet :DDD) -
#20839 középen az ben arfa nem? azért jól emgöregedtek a skacok xd -
Dean Winchester #20838 :DDD
tök fura ilyen fiatalon látni...
-
#20837 ezt a stílust privátban erőltesd,ne itt, ha lehet. ez nem a dühöngő,a "bunkó", meg "ostoba" jelzőt kerüld, mert dettó "súlyos szegénységi bizonyítványt" takar, mint hozzászólás. ha jól emlékszem, Én sem degradáltalak mindenfélének.
nem mellesleg tiszteletlenség is egy nicknév mögé ugorva.
-
#20836 belinkeltem, mint infót, mert erről kellene, hogy szóljon(többek közt) a topik. a többi nem rám tartozik. gondolom, ha komolyan érdekli Wengert, majd bevonja valami csereüzletbe Cesc-el, vagy passz. -
#20835 én teljesen normálisan mondtam el valamit, te állítasz ki magadról súlyos szegénységi bizonyítványt a bunkó, ostoba reakcióddal. -
#20834 "A 19 éves Thiagot tekintik az egyik legjobb fiatal tehetségnek Spanyolországban, és számos klub érdeklődik iránta Európa-szerte.
Arsene Wenger szeretné megerősíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerződtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.
ezt ő se gondolja komolyan :) -
#20833 tedd már túl magad rajtam.
-
pilboy #20832 -
#20831 Kacsa, vagy már készül Wenger elengedni Fabregast?
"A 19 éves Thiagot tekintik az egyik legjobb fiatal tehetségnek Spanyolországban, és számos klub érdeklődik iránta Európa-szerte.
Arsene Wenger szeretné megerősíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerződtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.
Thiago képviselte Spanyolország válogatottját minden junior szinten, és már rendszeres tagja az U21-es csapatnak.
A Barcelona menedzsere Pep Guardiola elszánt, hogy megtartsa a fiatal középpályást, de tudja, hogy a klub hajlandó elengedni, ha megfelelő ajánlatot kapnak az észak-londoni klubtól."
csere-bere fogadom kezdődhet a nyáron?
-
#20830 Igaza van Szczesny-nek -
#20829 amúgy meg a "hazaszeretet" nem azon jön le, hogy valaki kedveli-nézi a válogatott meccseit, anno, amikor fociztak, én is szívesen néztem-szurkoltam nekik.talán most megint összeáll valami,sok sikert nekik, de ha valakit ez nem doppingol, attól nem kell "levelézni", mint véleménnyel.
nem Őt, magatokat járatjátok le, ebben a topikban nem először...