31698

• Dean Winchester
    amikor meg rooney nem volt formában akkor meg volt nem egy bírójuk .DDD

am hernandez kurva jó, ha kezdő gólt lő, ha csere gólt lő xD
    bírom a gyereket ...
  • minimize
    van egy Rooney-uk, ennyi.
    nem vártam csodát a W'Ham-tól, ha a Villának sem ment anno 2gól előnnyel.
    este tartani kell a lépést, van még pár forduló...
  • arsnl
    Vidicet kiszórhatták volna azért
  • Sabcsee
    hiába kézilabdázott a meccsen párszor Smalling, sajnos ezt most teljesen megérdemelte a Mánkeszter:( --->Mentally Strong...
  • Matthew Prosac
    2-4
  • Kaplan
    Vezet az MU.
  • Matthew Prosac
    az hagyján, de még ki is kapnak úgy tűnik x)
  • Sabcsee
    faszomat már a west ham-be, h otthon nem tudják kibekkelni a 2 gólos előnyüket...
  • minimize
    ma Phil Dowd lesz a bíró.(18:30, Arsenal-B'burn, Digi) remélem nem kell rá kenni semmit a meccs után.
  • minimize
    Lehmann miket csinált a tartalékok meccsén...remélem nem kerül a kapu közelébe PL-meccsen.(Wigan-Arsenal 2-1)
    nso-n van egy összefoglaló a meccsről.
  • minimize
    hozni is kell, hogy tartsuk a lépést. W'Ham is "csodát vihetne véghez", mint anno a B'pool!
  • arsnl
    Cesc, Song, Theo bevethetőek lesznek BBurn ellen
  • arsnl
    még nem "hűdejó" kapusok, de végre nem lehet panasz a kapusainkra(már,ha nem sérült a 2 lengyel), igen is minőségiek és hosszú távon biztosított a kapusposzt. Szczesny biztos nem örülne egy kapusnak pl, Fabianski se repdesne örömében.. Steekelenburg amúgy se egy olyan aki miatt le kéne ültetni a padra őket.
  • Dean Winchester
    ja mert most nincs rá panasz szted attól még hudekurva jó kapusok ????
    ne álmodozz , azért egy minőségi kapussal jól járnánk és ők meg mehetnének tartaléknak siman , örülnének még annak is hidd el
  • hedonist
    nem 50, de 25 simán kinéz.
  • Sabcsee
    Robin got kneed in his thigh. But he can play with Arsenal again this weekend.
  • arsnl
    ez meg nocomment.
  • arsnl
    majdnem egy szint:D
    Steekelenburg nem kell, meg semmilyen kapus sem fog jönni ez 100%. végül is minek mikor Fabianskira és Szczenyre sem lehetett semmi panasz, max az h lesérültek de az meg pech..
  • bakkerman
    persze,50 milla kápé,plusz afellay...sandro rosell az elnökünk,nem győzike
  • hedonist
    Szerintem óriási üzlet lenne nektek, ha odaadnátok borsos áron Fabregast, továbbá igényt tartanátok Afellayra! 6 játékos távozhat a Barcából
  • bakkerman
    így igaz
  • minimize
    nem követed eléggé a fórum életét, a pályára, a bírókra szoktuk fogni a vereségeket, nem a kapusra...
  • minimize
    beindult a szárnyas-szezon, nem tudom, mennyire gondolja valóban ezt, és mennyire kitaláció az egész. amúgy jöhetne hozzánk!
  • hedonist
    Hát ez már felhívás keringőre kedves francia vénasszony!

ezt még Wenger sem hagyhatja ki:DDD

ezt eltöketlenkedi beszarok, legyen már végre jó kapusotok, h ne tudjátok rá fogni a vereségeket ;)
  • geo91
    igazán leigazolhatnánk!
  • minimize
    Marteen Steekelenburg a Tuttosportnak: "Ha az Arsenaltól érkezik ajánlat, biztosan elhagyom Hollandiát." - A válogatott kapust a hírek szerint a Juventus szeretné leigazolni elsősorban.
  • hedonist
    :D thats all folks
  • geo91
    ilyet akkor sem lehet mondani. nem fogtad fel a szavaid súlyát?
  • Dean Winchester
    én is szívesen megköveznélek !
    azért egy lábtörés árán nekem nem kéne semmilyen győzelem ,legyen az válogatott vagy klubszinten...
    ha egy pici sérülés jönne elő vétlen cselekedet folytán az más de amit te írsz az már durva
  • hedonist
    kövezzetek meg, de ilyenkor le kell szarni ki van ott az ellenfél csapatában, ha Chelsea-s, ha Arsenal-os nem érdekel!
  • geo91
    azért ilyet nem illik mondani...
  • Balázs 17
  • hedonist
    Ha nyertünk volna az sem érdekel, ha eltöri a lábát...
  • arsnl
    na a jó öreg vanczák kezdő, persze h lerúgta RvP-t-,-
  • minimize
    Rosy gólpasszt adott a mai Cseh-Liechtenstein (2-0)meccsen.
    Én Almuniát,Denilsont,Ebouet is elengedném, Bendő passz,Clichy meg szerintem a PL-első hely hiányában megy majd el a nyáron.(Real-ba?)
  • Balázs 17
    ez jól hangzik, remélem tényleg lesz vmi!
  • arsnl
    Clichy sztem nem megy, meg remélem is. Gibbs még messze van attól, h kezdő legyen, főleg, h 2-3meccsenként lesérül.
    Almunia, Denilson nyugodtan mehet, Bendtnert csak jó pénzért engedném el, Eboue-t nem adnám.

Mai tartalék meccsen Lehmann is védett, meg a nálunk edző Aliadiere is játszott , 2-1es vereség lett a vége (Miquel 20.p-be pirosat kapott).
  • Dean Winchester
    jeeee
    menjenek csak :D nem kell ő nekünk...
  • minimize
    nem hinném, hogy igazad van. 2015ig szerződése van, gondolom adott egy kivásárlási ár is, mint szokott lenni. ha 50, akkor annyi. más adna érte ennyit, nem gond, más kérdés, HA menni akar, megy-e Madridba, vagy máshová,vagy marad itt muszájból,azt nem hiszem, hogy egy 23éves profi játékos még 3-4évig a száját húzza. 27lesz, mire innen elmehet,kiégetten, kedvetlenül hová fér be majd? ezt Ő is végiggondolhatja, meg a Barca is.
    NEM kényszer számunkra, hogy eladjuk, ennyire egyszerű. az ár meg...Carroll is megért valakinek egy zsák pénzt, Suarez szintén, Dzeko...a pénz diktál, meg a szerződésben foglaltak.
    amúgy erős keret rostálás lesz a nyáron, úgy hallottam.(Almunia,Denilson(!),Eboue,Bendtner...)Rosy-ról nincs ilyen hír.
  • minimize
    Clichy a Bundesligában köthet ki?!
    azért azt a 7milliót kicsit kevesellném érte.