31698
-
#20828 a hangulatjelzéseid tartogasd a haverjaidnak.
unalmas, hogy állandóan szétoffoljátok a topikot a baromságaitokkal, de tényleg. inkább babázz... -
pilboy #20827 "nagymagyar"???
egy szmájliból te megállapítottad, h "nagymagyar" vok? elismerésem
(mellesleg utálom a "nagymagyarokat" {is}) -
#20826 helyes! tedd azt! -
#20825 szerintem meg igaza volt, és túlreagálod, de leszarom igazából. -
#20824 ""Kiestünk a Bajnokok Ligájából, ez nem kérdés. Néhány napig csalódottak voltak a játékosok, de az utóbbi napokban láthatták, hogy a játékosok jól összpontosítottak.
"Ez a csapat jól akar teljesíteni és én ebben próbálok nekik segíteni. A szezon első napjától a hozzáálásuk megfelelő volt. Megérdemelnének egy kupát és én bízok bennük."
A.W.-arsenal.com
ezen is jót röhögtem.
meg az alant lévőn is. nem kell megmagyarázni, semmi "átesés" nem volt. nem kell , aztán normálisan lesz válaszolva arra is... -
#20823 ez nagy baromság most neharagudj, én aztán tényleg ellene vagyok a "nagymagyarkodóknak", de ebben semmi ilyen nem volt, nem kell átesni a ló túlsó oldalára, a sportban lehessünk már büszkék a hazánkra, érezhessük már közös célnak, és ezt nem szabad hagyni, h a seggfej ostoba politikusok elvegyék tőlünk az uszító viselkedésükkel. -
#20822 #20816-"nagymagyarkodni" meg márc.15-én kellett volna.
OFF vége. -
#20821 arsnl és Dean, hát ez a ti dolgotok én nem így érzek, ebben az országban már sok minden nem hoz lázba a címer vagy a lobogó láttán, de a sport még igen valószínűleg mindig is fog, ha már más nem maradt. -
#20820 miről beszélsz? Huntelaar sem játszik pl... -
#20819 ja... én is pont ma néztem meg egy videót, ahol Henry, Bergkamp, Pires, Ljugni és a többiek rohangáltak. hát igen, az egy jó csapat volt. Ma meg Denilson, Bendtner, és a többi szarjankó. remélem lesz ez még jobb is... -
Dean Winchester #20818 Tudom, volt már és elnézést is kérek de muszáj!
Az ilyen emberek hiányoznak most! Fontos meccseket eltudnak dönteni xD
Még most is kiráz a hideg! -
#20817 nekem meg pont
válogatott kb semennyire se hoz lázba, főleg mivel van évi 10meccs. elértem oda, h szinte már csak az afrikai csapatok meccseit nézem, ha egyáltalán válogatott meccset figyelek. persze örülnék ha lenne végre egy erős magyar csapat, akit még szeretni is lehet(most ez van kialakulóban), de számomra ez az egész nemzetközi foci ledegradálódott. -
pilboy #20816
és nem azért, mert arsenalos vagy
én sem kívánom van persie sérülését, mert úgy kell ellenük bizonyítani a magyaroknak, hogy a legjobb csapatuk ellen játszunk
off end -
Dean Winchester #20815 erre az esély majdnem 0...
de egy sérülést nem adnék egy eb kijutásért! lehet a hazám válogatottja kéne,hogy az erősorrendben elől legyen de nekem az arsenal sikere többet ér mint a magyaroké :( -
#20814 2011.04.20. 20:45 -
#20813 Azért örülnél, ha van Persie lesérülne, de kijutnánk az EB-re -
#20812 Ha Denilson játszik, a mérkőzéseink mindössze 33%-át nyerjük, nélküle majdnem kétszer olyan eredményes a csapat (65%).
no comment, ha nyáron nem basszuk ki... -
Dean Winchester #20811 csak nehogy RVP-t meg leaprítsák a magyarok :S -
#20810 sztem most jól jön ez a válogatott szünet, remélhetőleg alatta felépül Cesc, Theo, Song is -
Dean Winchester #20809 mikor jön a spurs? -
#20808 na a Kékek behúzták MCity ellen, szerintem T'ham behúzza ellenünk, aztán mindjárt nem az első hely lehet a cél, az a gond, hogy (szerintem)elfáradtak fejben a legények.
remélem tévedek. -
#20807 Ha Alex Song a pályán van, 71%-át hozzuk a meccseinknek, nélküle még nyerni sem tudtunk!
hmmm -
#20806 everton-fulham is jó kis meccs. -
#20805 nso most jól összefoglalta a meccset, és a képet rólunk általánosságban. hiába a 75-25% a labdabirtoklásban,meg a többi humbug.esély volt,hajtás 45perc.
RvP kapufája kimaradt a leirásból, de arra meg max. csak a szurkolók emlékeznek később. tipikus,és megélt kép az összefoglaló.
egyrészt jó, hogy Henry-ék nekem anno "élőben" mentek,de fáj, amit ETTŐL a csapattól,ill. néhány tagtól látok hónapról-hónapra.megkockáztatom, ha maradt volna Adebayor, vele is előrébb lennénk.
elgondolkodtató. -
#20804 jaja ott is parádézott:DD utána jött Fabianski, most remélhetőleg Lehmann... de ez is mi már, h jobban örülünk egy már visszavonult kapusnak mint neki? -
Dean Winchester #20803 most néztem meg, az odavágón is alu védett :DDD
WBA-ALmunia 5:0 -
Dean Winchester #20802 viszont megadta a szögletet amit már nem kellett volna , almunia nem értem mifaszért nem jött előre :O
bár mondjuk van h a rendes ho.-n felül hagyja a játékot a spori..
mind1 wba ellen nem rossz ez az eredmény! mondom odavágón 0-3ról hoztuk 2-3ra most 2-0ról 2-2re
ha hozzuk az elmaradt meccsünket akkor -2pont
kemény lesz a hajrá az bíztos :(
összefoglalót valaki majd linkeljen legyen oly kedves ,mert net miatt nem tudtam nézni csak az utolsó 10 percet -
Balázs 17 #20801 remek :) -
#20800 Almunia ma egész jó volt, csak 2 gólt adott nekik... -
#20799 fffuccck
(Sagnat még felrúgták 16oson belül 94.percbe...) -
#20798 hát ez almunián ment el. -
Balázs 17 #20797 nevetséges, hogy a WBA állandóan megszopat minket -
#20796 állítólag kapushiba ott is.. -
#20795 mindegy, ők 10-en is behúzzák. -
Balázs 17 #20794 faszom Berbatov 1-0 :S -
Balázs 17 #20793 gooooo
2 kaput talált lövésük van és 2gól omg -
#20792 amúgy, a manchester emberhátrányban null-nullra áll a 85. percben. ergo: be kellene húzni ezt a meccset akárhogy. -
#20791 Isten keze ala Bendtner keze:D -
#20790 GÓÓÓÓÓÓÓÓL
-
#20789 RVP!