31698

• minimize
    ez az "útwenger" nagy adomány, ja!
  • minimize
    "Fejlemények Mata-ügyben: spanyol források arról számolnak be, hogy az Arsenal és a Manchester United is kapcsolatba lépett a játékos édesapjával egyben ügynökével."
    esély??!
  • minimize
    amúgy teljesen nyugodt voltam-vagyok, nyugi. öreg vagyok már ahhoz, hogy ezeken bepöccenjek.
  • minimize
    Autótörésben élen állunk nemsokára
  • minimize
    attól, hogy lemaradt egy !-jel, még "észlelhető", mennyire költői a kérdés. de ezek szerint nem az.amúgy jobb lett volna, ha nem válaszol, mert tényleg nem érdekelnek az adott eredmények(sem).
  • Sabcsee
    Gael Clichy pulled out of contract talks last week.
  • Dean Winchester
    te kérdeztél vissza, nyugodj meg....
    ha nem válaszol akkor meg az a gond
  • Sabcsee
    Robin, inkább ezeket magyarázd meg...:(
  • minimize
    „Tizenöt éve dolgozom itt, tudom, hogy működnek a dolgok. Semleges akarok maradni, mivel annak is kell lennem. Nem én döntöm el a mérkőzéseket. Nem akarok kifogásokat keresni a gyenge teljesítményünkre. A Blackburn ellen nem játszottunk elég jól, ennyi a magyarázat. Sokkal jobban kell teljesítenünk az előttünk álló összecsapásokon" – fogalmazott Arsene Wenger.
    espn.
  • minimize
    A United a hazai riválissal, a Chelsea-vel találkozik a Bajnokok Ligájában és van Persie szerint a Vörös Ördögök fáradtságát kell kihasználniuk.
    "A Unitednek van még két nagy mérkőzése, mielőtt velünk játszik." - mondta van Persie.
    "Remélhetőleg be kell vetni a tartalékaikat is és ezért fáradtan jönnek hozzánk. Úgy gondolom, hogy így van a legnagyobb esélyünk ellenük."
    "Hétfőn újra elkezdtük a munkát és mindenki pozitívan állt a dolgokhoz. Nem változtunk meg. Ugyanúgy hiszünk benne."
    "Még játszunk velük és van esélyünk megnyerni a 3 pontot."
    "Ez csak rajtunk múlik. Mindenki pozitív maradt és mondjuk egymásnak, hogy "Maradt még nyolc mérkőzésünk, mindent bele." Megpróbáljuk ezt tenni."
    skysports.com
    hiszi a PC most már-komolyan...
  • minimize
    ez most komoly, vagy csak viccnek szántad? a kutyát nem érdekli, hol-mit írnak rólunk össze-vissza, erre megint "átugrik" egy kedvenc, aztán lereagál egy kommentet.
    NEM érdekel a csapatotok,tettem egy magánvéleményt, de nem hittem, hogy megint kezdődik vele a topik szét-offolása.
    (amúgy halkan jegyzem csak meg, de tényleg, szombaton a B'burn részéről 7(!!)labdaelrúgás volt-erősen a sípszó után-, egy sem lett büntetve-ez a "mérlegelés", amiről anno RvPersie pirosánál szót emeltünk)
  • bakkerman
    Inter-Barca 3-1 ? bl döntő Inter-Bayern?
  • minimize
    lehet, nem tudom.
    szerinted?
  • bakkerman
    tavaly is leszírozták nekünk,nem?
  • vmvr
    omg
  • geo91
    +1
  • minimize
    erre amúgy nem sok sansz van, szerintem lezsírozták 2011re is a Barcának.
  • minimize
    én már azon is elgondolkodtam, hogy idestova 20év PL-rabság után jövőre nem követem figyelemmel a meccseket, ha a bíráskodás nem változik pozitív irányban.
  • arsnl
    naneee legeslegrosszabb rémálmaimban történhet csak ez meg, h a spurs előbb nyer bl-t, mint mi
  • Dean Winchester
    ami késik az nem múlik :D
    egyébként meg a real és arsenal kezet foghat xD
    kedden utáljatok meg de én drukkolok a tottenhamnak,hogy jusson tovább és nyerje meg a bl-t :D
    érted , első bl szereplésük aztán meg is nyernék az nagy lenne , megérdemlik ha mi már ilyenre nem vagyunk képesek -.-
  • minimize
    az örök "lehetséges befutók" vagyunk. de legalább nem divat Ágyúsnak lenni a mai "y-generációban", ez vigasztal.
  • geo91
    hihetetlen, hogy minden évben elbasszuk a tavaszt...
  • minimize
    nyugi, majd jövőre. vagy az azt követő évben.vagy az....
  • Kaplan
    Na abból a négy hőn remélt kupából (hogy hangoztatta W, hogy négy fronton is állunk), két hét alatt kerek egész nulla lett. Gratulálok! Még el is siklanék a dolog mellett ha ezt nem játszanánk el minden egyes kurva évben. :)
  • arsnl
    hát első 5-7perc jó játék aztán tanácstalanság, felesleges labdajáratgatás, igazán nagy helyzet max 2 volt. Wilshere 3mről képtelen eltalálni kaput Chamakh meg a védőbe lőtte a ziccerét. ha jobban figyelünk akkor talán 1-0, de ez édeskevés, szarfos játék volt. sehol nem volt a jele mentally strongnak meg győzni akarásnak.
  • Dean Winchester
    elmehetünk a jó édes bü***** f******ba komolyan
    a faszom kivan , emberelőnybe vagyunk bazdmeg és nem vagyunk képesek hazai pályán nyerni???????????????????????????
    nme nyerünk mikor már rohadtul muszáj nyerni hogy ha bármit is akarunk???
    ezek utan vége kész, én most ennél a pontnál feladtam a lehetőségét a bajnoki címnek és annak is h reménykedjek!
    de picit reménykedni fogok de eddig kb 90%on voltam most már ez lement 3%-ra
    szóval ennyi, szép volt fiúk
    elnézést ha durvának tüntem de most ez az eredmény felbaszta az agyam!
    nem látta m meccset ,szóval mondjatok vmi olyat h csak szerencsénk nem volt azaz lőttünk v 2 kapufát illetve nme kaptunk meg egy jogos büntetőt sem -.-
  • Sabcsee
    Hát jó, akkor most ért véget számunkra a bajnokság:) fáj kimondani, de sajnos kipukkadtunk, Wenger már nem tud hatni ezekre a fiúkra, 2.hely még mindig reális azért.
  • arsnl
    na most már nem a mi kezünkben van
  • minimize
    8pont, a harmadiktól csak 3. ilyen meccseken megy el megint.
  • Balázs 17
    hát szépen összeesett a csapat 2.hely meglesz?:S
  • grebber
    MU már biztosan bajnok nem fogják behozni!
  • Sabcsee
    nem vágom, h mi van a fiúkkal...pontatlan passzok, szar helyezkedés, tiszta hitehagyott a társaság:(
  • minimize
    azért valljuk be, érdekes a játékvezetés is, nem?!
  • minimize
    nem mer senki semmit bevállalni, félnek.mondjuk alapból 4sárgás meccsnek vettem, ez a vidéki stílus jön a B'burn-nel sajnos...egy gól, meg 4sárga.
  • arsnl
    aztán 2 hentes mozdulat és azóta fos. Almunia megint parádésan véd..
  • minimize
    első 7perc bajnokesélyes játék, tény...
  • Dean Winchester
    4:1
  • minimize
    veretes.
  • arsnl
    Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Walcott, Van Persie. Subs: Lehmann, Diaby, Fabregas, Rosicky, Eboue, Chamakh, Bendtner
  • minimize
    nem mondom egyértelműen, bár volt arra is példa, nem egyszer, meg Berbatov is dobott rajtuk anno.
    amíg ilyen jellegű húzóemberek(akik nem sérültek fél szezonban)nincsenek nálunk, addig várhatunk egy kupára-ez a meglátásom.