31698
-
#20948 ez az "útwenger" nagy adomány, ja! -
#20947 "Fejlemények Mata-ügyben: spanyol források arról számolnak be, hogy az Arsenal és a Manchester United is kapcsolatba lépett a játékos édesapjával egyben ügynökével."
esély??! -
#20946 amúgy teljesen nyugodt voltam-vagyok, nyugi. öreg vagyok már ahhoz, hogy ezeken bepöccenjek. -
#20945 Autótörésben élen állunk nemsokára -
#20944 attól, hogy lemaradt egy !-jel, még "észlelhető", mennyire költői a kérdés. de ezek szerint nem az.amúgy jobb lett volna, ha nem válaszol, mert tényleg nem érdekelnek az adott eredmények(sem). -
#20943 Gael Clichy pulled out of contract talks last week. -
Dean Winchester #20942 te kérdeztél vissza, nyugodj meg....
ha nem válaszol akkor meg az a gond -
#20941 Robin, inkább ezeket magyarázd meg...:( -
#20940 „Tizenöt éve dolgozom itt, tudom, hogy működnek a dolgok. Semleges akarok maradni, mivel annak is kell lennem. Nem én döntöm el a mérkőzéseket. Nem akarok kifogásokat keresni a gyenge teljesítményünkre. A Blackburn ellen nem játszottunk elég jól, ennyi a magyarázat. Sokkal jobban kell teljesítenünk az előttünk álló összecsapásokon" – fogalmazott Arsene Wenger.
espn. -
#20939 A United a hazai riválissal, a Chelsea-vel találkozik a Bajnokok Ligájában és van Persie szerint a Vörös Ördögök fáradtságát kell kihasználniuk.
"A Unitednek van még két nagy mérkőzése, mielőtt velünk játszik." - mondta van Persie.
"Remélhetőleg be kell vetni a tartalékaikat is és ezért fáradtan jönnek hozzánk. Úgy gondolom, hogy így van a legnagyobb esélyünk ellenük."
"Hétfőn újra elkezdtük a munkát és mindenki pozitívan állt a dolgokhoz. Nem változtunk meg. Ugyanúgy hiszünk benne."
"Még játszunk velük és van esélyünk megnyerni a 3 pontot."
"Ez csak rajtunk múlik. Mindenki pozitív maradt és mondjuk egymásnak, hogy "Maradt még nyolc mérkőzésünk, mindent bele." Megpróbáljuk ezt tenni."
skysports.com
hiszi a PC most már-komolyan... -
#20938 ez most komoly, vagy csak viccnek szántad? a kutyát nem érdekli, hol-mit írnak rólunk össze-vissza, erre megint "átugrik" egy kedvenc, aztán lereagál egy kommentet.
NEM érdekel a csapatotok,tettem egy magánvéleményt, de nem hittem, hogy megint kezdődik vele a topik szét-offolása.
(amúgy halkan jegyzem csak meg, de tényleg, szombaton a B'burn részéről 7(!!)labdaelrúgás volt-erősen a sípszó után-, egy sem lett büntetve-ez a "mérlegelés", amiről anno RvPersie pirosánál szót emeltünk)
-
#20937 Inter-Barca 3-1 ? bl döntő Inter-Bayern? -
#20936 lehet, nem tudom.
szerinted? -
#20935 tavaly is leszírozták nekünk,nem? -
#20934 omg -
geo91 #20933 +1 -
#20932 erre amúgy nem sok sansz van, szerintem lezsírozták 2011re is a Barcának. -
#20931 én már azon is elgondolkodtam, hogy idestova 20év PL-rabság után jövőre nem követem figyelemmel a meccseket, ha a bíráskodás nem változik pozitív irányban.
-
#20930 naneee legeslegrosszabb rémálmaimban történhet csak ez meg, h a spurs előbb nyer bl-t, mint mi -
Dean Winchester #20929 ami késik az nem múlik :D
egyébként meg a real és arsenal kezet foghat xD
kedden utáljatok meg de én drukkolok a tottenhamnak,hogy jusson tovább és nyerje meg a bl-t :D
érted , első bl szereplésük aztán meg is nyernék az nagy lenne , megérdemlik ha mi már ilyenre nem vagyunk képesek -.- -
#20928 az örök "lehetséges befutók" vagyunk. de legalább nem divat Ágyúsnak lenni a mai "y-generációban", ez vigasztal. -
geo91 #20927 hihetetlen, hogy minden évben elbasszuk a tavaszt... -
#20926 nyugi, majd jövőre. vagy az azt követő évben.vagy az.... -
#20925 Na abból a négy hőn remélt kupából (hogy hangoztatta W, hogy négy fronton is állunk), két hét alatt kerek egész nulla lett. Gratulálok! Még el is siklanék a dolog mellett ha ezt nem játszanánk el minden egyes kurva évben. :) -
#20924 hát első 5-7perc jó játék aztán tanácstalanság, felesleges labdajáratgatás, igazán nagy helyzet max 2 volt. Wilshere 3mről képtelen eltalálni kaput Chamakh meg a védőbe lőtte a ziccerét. ha jobban figyelünk akkor talán 1-0, de ez édeskevés, szarfos játék volt. sehol nem volt a jele mentally strongnak meg győzni akarásnak. -
Dean Winchester #20923 elmehetünk a jó édes bü***** f******ba komolyan
a faszom kivan , emberelőnybe vagyunk bazdmeg és nem vagyunk képesek hazai pályán nyerni???????????????????????????
nme nyerünk mikor már rohadtul muszáj nyerni hogy ha bármit is akarunk???
ezek utan vége kész, én most ennél a pontnál feladtam a lehetőségét a bajnoki címnek és annak is h reménykedjek!
de picit reménykedni fogok de eddig kb 90%on voltam most már ez lement 3%-ra
szóval ennyi, szép volt fiúk
elnézést ha durvának tüntem de most ez az eredmény felbaszta az agyam!
nem látta m meccset ,szóval mondjatok vmi olyat h csak szerencsénk nem volt azaz lőttünk v 2 kapufát illetve nme kaptunk meg egy jogos büntetőt sem -.- -
#20922 Hát jó, akkor most ért véget számunkra a bajnokság:) fáj kimondani, de sajnos kipukkadtunk, Wenger már nem tud hatni ezekre a fiúkra, 2.hely még mindig reális azért. -
#20921 na most már nem a mi kezünkben van -
#20920 8pont, a harmadiktól csak 3. ilyen meccseken megy el megint. -
Balázs 17 #20919 hát szépen összeesett a csapat 2.hely meglesz?:S -
#20918 MU már biztosan bajnok nem fogják behozni! -
#20917 nem vágom, h mi van a fiúkkal...pontatlan passzok, szar helyezkedés, tiszta hitehagyott a társaság:( -
#20916 azért valljuk be, érdekes a játékvezetés is, nem?! -
#20915 nem mer senki semmit bevállalni, félnek.mondjuk alapból 4sárgás meccsnek vettem, ez a vidéki stílus jön a B'burn-nel sajnos...egy gól, meg 4sárga. -
#20914 aztán 2 hentes mozdulat és azóta fos. Almunia megint parádésan véd.. -
#20913 első 7perc bajnokesélyes játék, tény... -
Dean Winchester #20912 4:1 -
#20911 veretes. -
#20910 Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Walcott, Van Persie. Subs: Lehmann, Diaby, Fabregas, Rosicky, Eboue, Chamakh, Bendtner -
#20909 nem mondom egyértelműen, bár volt arra is példa, nem egyszer, meg Berbatov is dobott rajtuk anno.
amíg ilyen jellegű húzóemberek(akik nem sérültek fél szezonban)nincsenek nálunk, addig várhatunk egy kupára-ez a meglátásom.