Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Wilshere-Rooney kettős nem szar ma sem(20'min. Észt-Anglia)

No one can stop Death!

minimize
Az Arsenal a télen 34 millió euróért leigazolhatja a Schalke 04 német kiválóságát, Julian Draxlert, ám ehhez egy valami szükséges. A londoni klub átadólistára helyezte az ugyancsak német Mesut Özil-t akire jelenleg egy 3 hónapos kihagyás vár sérülése miatt, de idén amúgy sem alakulnak neki jól a dolgok az Ágyúsoknál, mint ahogy azt a klub és a játékos tervezte. A nemrég még klub-rekord átigazolási összegért vásárolt Özilt 42,5 millió euróért engednék el.Ha Draxler valóban az Arsenal csapatához igazol, Özil maximum nyárig maradhat, utána új kihívások elé kell néznie.
<#nemtudom>
valóban nem fekszik neki a PL,vagy szimplán nem "szokott" még hozzá? passz,anno mou is a világ egyik legjobb irányítójának nevezte,mikor elhoztuk.

No one can stop Death!

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szomferi
Koscielny is kidőlt...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Végre kap majd más is lehetőséget a szélen, szerintem "jól" jött ez a sérülés.

ARSENAL&POKER

Kaplan
Legalább összeszedi egy kicsit magát, lesz ideje gondolkozni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szomferi
a mostani teljesítménye alapján nem mondom, hogy baj lesz a hiányából...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

6unn3r
<#fejvakaras>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

contraste
Semmi gond! Oszinte leszek, simanak is gondoltam, bar megsem lett annyira az! De ezzel nem akartam senkinek odaszurni, csak a mostani allas szerint a ket csapat eddigi mutatott jateka alapjan, sztem nem meglepo az eredmeny.

Es ezt Wengernek koszonhetitek, hogy soha nem nyert meg Jose ellen! Arsenal rivalis csapat, de ahogy tobbszor elmondtam, semmi okom utalni, mert szimpatikus, kiveve Wengert, nekem...

Lenyeg a lenyeg, h ekkora kulonbsegnek nem kene lennie a ket csapat kozt, City kozt sem, de en ugy latom az edzo nem megfelelo egyszeruen, es ez vhol szomoru minde PL fannak.

ain't got no history

6unn3r
Jó azért a szemfedőt le kéne venni egyeseknek, mert megint magunknak köszönhetünk mindent.
Nem kell itt a buszos taktikát köpködni, mert nagyon is tisztában volt Wenger is azzal, hogy Mou leszarja a hazai pályát és inkább a védekezésre fog jobban koncentrálni. Ezt minden csapatával eljátszotta, a Real is beállt a kapu elé a Barca ellen, kivártak türelmesen, majd azt a kevés helyzetet kihasználták és megnyerték a meccset. Csak Wenger is istentelenül makacs. Az új felállás egy baromság, legalábbis a PL-ben nagyon nem működik, mert rengeteg a test-test elleni küzdelem, keményebb a játék. Hiába rakja tele művésszel a középpályát, ha képtelenek fizikálisan felvenni a küzdelmet az ellenféllel. Haraszti Ádám rá is mutatott az Arsenal legnagyobb gyengeségére. Tele van a középpálya olyan játékossal, akik fizikai és mentális beállítottságaik alapján sem képesek normálisan védekezni. Emellett lusták is és nem érnek vissza védekezni. Nézzétek meg Sanchezt. Nem játszott jól szerintem, pedig sok támadás ment az oldalán, sokat volt játékban, de nem tudott érvényesülni. Viszont sokat dolgozott, sokat futott, rendszerint visszasprintelt védekezni, Ivanoviccsal állandóan leütközték egymást, alacsony termete ellenére is nekimegy az erősebb ellenfélnek. Ezt nem igazán csinálja Cazorla, Özil meg gyakorlatilag elhagyja a labdát mikor már közelednek hozzá. Özil nemhogy nem védekezik, de a párharcokat sem vállalja fel. Ki kell mondani: a PL nem neki való. Jól írta valaki lentebb, hogy egy nagy punci. Be van szarva vagy csak szimplán lusta belemenni a párharcokba, nem tudom, de teljességgel haszontalan a csapat számára. Néha gólt lő, néha gólpasszt ad, de rém gyenge a teljesítménye. Én egy Khediráért már most odaadnám. Felőlem télen viheti a Bayern. Pedig a Realban imádtam és csodáltam. Ennyit Podolski is csinál a pályán, de legalább ő oda mer lépni meg megfordul a fejében, hogy kapura lőjön. De szerencsétlen már ő is olyan mélységekben van, hogy hiába áll be, kvázi észre sem veszi az ember.
Wilshere-t pedig nem szabad mélyen játszatni. Neki szervezni kell a játékot, mert azt nagyon tud.
Alig várom, hogy Walcott visszatérjen, mert ő dettó robotolós ember, aki végigszántja a pályát és be meri vállalni a test-test elleni küzdelmet. Borzasztóan hiányzik.

A bíróról meg annyit, hogy nem volt következetes. Rosszul vezette a meccset. Nem csak Arsenal oldalról. Banális dolgokért osztott itt is-ott is lapot, és komolyabb incidensekért pedig elmaradt a büntetés. Hazard eseténél lehetett volna pirosat adni, de van egy olyan érzésem, hogy a 6-0-ás meccs után nem akarta, hogy ismét bíró legyen a meccs főszereplője. Viszont két nyújtott lábas becsúszásnál is elmaradt a piros. Se Cahillnek, se Welbsnek nem lett volna szabad befejeznie a mérkőzést. És ismét támogatom Haraszti Ádám gondolatát, hogy pont az ilyen szabálytalanságokért kellene azonnali pirosat adni, példát statuálva, hogy ne engedhessék meg maguknak a játékosok az ilyen durvaságot. Anglia ide vagy oda. Ha én edző lennék és egyik játékosom így csúszik rá a másikra, akkor függetlenül a bírói ítélettől, én magam tiltom el a játéktól a saját emberemet. Elfogadhatatlan.
Cesc kezezését is be lehetett fújni, viszont nevetséges az, amikor egyesek ezt érezték a meccs döntő pillanatának. Ne egy tiziből akarjunk már pontot menteni egy ilyen rangadón. Meg amúgy se. Azért az Arsenal valamilyen oknál fogva még mindig a világ elitjébe tartozik, állítólag tele van nagyszerű játékossal a keret is, van egy jó edzőnk is, szakképzett szakmai stáb, akkor meg kérek szépen mindenkit, hogy focizzunk is, ne folyton a saját gatyánkat szarjuk össze.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
a tegnapi kirohanásom(ami nem volt igazán az...)okán elnézést kérek,de egy hete már "lesimáztad" előre a meccset,a legutóbbi PL-meccsetek után.erre céloztam,semmi másra.
ígérem,cserében pénteken elviszem a melósaim(a cselsziseket is....)vacsorázni,jó lesz egy kis csapatösszetartásra.
mindenkihez úgy állok hozzá,ahogy adott személy viszonyul a személyemhez,családomhoz,csapatomhoz,stb. semmi több.

még annyit: tegnap lereagáltam volna,de az I*****ek nem engedett fel az sg.-re a netem.
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.10.06. 07:33:12

No one can stop Death!

contraste
Tényleg hagyjuk, ha így állsz hozzá... Semmit nem írtam sehol, ami miatt meg kéne sértődnöd sztem...

ain't got no history

Sabcsee
Most reálisan nézve ki reménykedett is győzelemben ? Lent már említették és tényleg igaz, hogy Európa egyik legjobb formában lévő csapata most a Chelsea, mi meg rég látott szar formában vagyunk. Azért ma annyira nem játszottunk alárendelt szerepet, mint tavasszal, pedig most még talán több is a sérültünk. Cahill elmaradt pirosáról meg inkább nem is beszélek...

Az igaz, h már nem egy nagy taktikus az öreg, de idén igenis újítani próbál. Nem hülyeség ez a 4-1-4-1, a keret összetétel alapján okés, épp azért találta ki az öreg, hogy a sok művészünk megférjen egymás mellett a pályán. Az már más kérdés, hogy ez eddig egyáltalán nem működik...

Október eleje van és játszottunk már a City-vel, Spurs-szel, Chelsea-vel, Everton-nal, utóbbi 2-vel ráadásul idegenben. A MU-nak pl egy komoly meccse nem volt még( max ma az Everton ellen, de az is otthon volt). Kövi meccsek: Hull, Sunderland, Burnley, Swansea. Itt lesz idő kikísérletezni egy normális egyensúlyt a kezdővel.

kaka

Ez az "antifocizás" meg "buszozás" egy faszság. Létezik eredményes futball, meg létezik eredménytelen futball. A Chelsea az előbbibe, az Arsenal meg az utóbbi csoportba tartozik. Ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni. Inkább azon kéne elgondolkodni Arsenáléknál, hogy miért tartoznak évek óta az utóbbi csoportba.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

minimize
nem "okolom" őket,de vicces,hogy ennyit tettek le ellenünk,a szomorúbb az,hogy elég is volt ennyi. Mou "buszos témája" miatt húztam fel magam, Ő ne jöjjön ilyenekkel...
a Főnök ideje sajnos lejárt, roppant kevés,amit hozzá tud tenni a keret produkciójához, az általa erőltetett felállásokat,"taktikát" nem is említem. Özil nem cserélhető le,mert drága volt,a posztján sem játszhat,mert akkor eredményesebb a team,nem értem...
megy tili-toli,rengeteg(állandóan)a sérült, Fabre,meg Song pedig igen is elfért volna a keretben,lett volna, ki-kik helyére,de ez a makacskodás azt eredményezheti,hogy nem leszünk örökké top4-csapat-ez idén már bekövetkezhet,ha nem vigyázunk.
az utánpótlásban,vagy igazolásoknál okés lehet a Főnök,de menedzserként (nálam) most vesztette el a helyét. persze,elküldeni nem fogják,nem is várok ilyesmit...
szomorú vagyok,mert értem,hogy a futball változik,de 20éve nem arra számított az ember,hogy egy cselszi ellen eleve bukóban várja meccs végét egy Ágyús...anno ezek a béka segge alatt sem voltak,most meg mou-Wenger 12-0....

No one can stop Death!

Kaplan
Tényleg nem a Chelseat kéne okolnunk. Bucira vagyunk verve, állandóan. A saját házunk táján kellene Wengernek végre takarítania, például Özil padra ültetésével kezdhetné. Lepkefing a társulat, Egy csapatnyi középpályásunk van, totál feleslegesen, mert értelmes taktikát nem ötletel ki Arséne.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
hagyjuk is a témát.
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.10.05. 17:35:38

No one can stop Death!

minimize
hagyjuk már ezt a nyalit-olvasom a hozzászólásaid másutt is...Mou-tól,és a Főnöktől is többet vártam,a hazai pálya meg adta az elmaradt pirosat(nálunk is megúszta Welbeck,tény),meg a 11est,ennyi. Európa pill. legjobb formájában lévő együttesétől több JÁTÉKOT,kevesebb buszos témát vártam,ennyi. további kellemes napot!

No one can stop Death!

contraste
Megertelek h bant, de el kell fogadni, h ez a taktika nyero. Ha hozzuk a kiscsapatok elleni tamadoformat mint a city veletek akkor lehet 2-2 lett volna vagy nyertek vagy egy Everton fele 3-6. Azok utan rendett tet jose es latszik, h visszafogta a tamadojatekot.

Rem unalmas meccs volt osszesegeben. Ezert megertem, h minket okoltok igy is van, de erre wengernek kenne ellenszert kitalalnia, ami ugy latszik ennyi ev utan sem fordul meg a fejeben.

ain't got no history

minimize

gondolom a Főnöknek 8meccses eltiltás...

No one can stop Death!

minimize
Mou tisztában volt azzal,hogy "körbeudvaroljuk" a 16-ost, aztán ennyi, ki is védekezték. volt egy jogos 11es, két(itt-ott)elmaradt piros,meg egy kezezés,amit nem látott a bíró,sem a hazai drukkerek,de valós helyzet nélkül sem lehet x-et,győzelmet várni...
a beszariság maradt,Mou tuskósága dettó, de a keret ennél bőven többre képes,kár,hogy nagyon lemaradtunk az antifocis kékektől-is...
HA összekapja magát a csapat,a legjobb 4meglehet a végére,de ehhez kell a Főnök normális taktikai hozzáállása is.
amúgy bánt,hogy EZ a foci eredményes,mert többet vártam a hazaiaktól.
a tuti 11est azért hiányoltam,időben(??)jött volna...

No one can stop Death!

minimize
ez így simának tűnik,kár,hogy kevéske foci volt-mind2 oldalon....:/

No one can stop Death!

webibebi
de ezt nem hiszem el... a biro nem kovetkezetes egesz meccsen. kezdjuk aleyis paros labas becsuszasanal meg utana fabregas kezezesenel semmit nem fuj le. ezt leszamitva nem jatszik rosszul a csapat csak ozil fogalmatlan szegeny nem tom mi lehet vele fejben ossze kene rakni. meg szolni kene h lehet kapura is loni

msn:[email protected] bárki felvehet

Kaplan
Hazardot képtelenség ma tartani. Jól van, itt a második, eldőlt.

minimize
félti a kis lábát. a busz meg beállt(hazain...)a 16-osra.

No one can stop Death!

Kaplan
Özil egy kibaszott punci. Elkeserítően szar, semmi, de semmi tűz nincs benne. Ráadásul rohadt lassú és körülményes.

minimize
(halkan írom,közben a T'ham meccsen Kaboul utolsó emberes lökése dettó sárgát ért only...)

No one can stop Death!

minimize
a mutatott játék nem rossz,Atkinson "csak" a szokásos. a Főnök lökdösődése megvolt a kérdéses szitunál??!<#eljen>

No one can stop Death!

webibebi
hajra! kell a harom pont!

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
Henry tegnap ismét betalált. 10gólos a szezonban az "Öreg".<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
Ramsey valószínűleg decemberig nem léphet pályára, a Pool meg megszerezte Higuain-t,38,8millióért-állítólag...
(It is a huge blow for Ramsey, who missed three months of last season with a troublesome thigh injury. Having signed an improved £100,000-a-week contract, the hope was that a fully fit Welshman was set to inspire a title charge at the Emirates.Now, Ramsey looks set to miss around two months of Arsenal's season and may not return until the busy Christmas period. With Mikel Arteta out and Jack Wilshere struggling –as always – with his ankle, Wenger is desperately short of midfield talent.)

No one can stop Death!

minimize
a télen C.Tiote érkezhet vkp. posztra,15millió fontos ajánlatra számíthat a 'Castle. ráadásul jönne is,új kihívást szeretne.

No one can stop Death!

minimize
f.melo a páros lábasa után végigjátszotta a meccset...nem is kommentálom.
Welbeck BL-mesterhármasához gratula, Henry,ill. Bendtner "tett" hasonlót anno, Ágyús mezben. remélem Henry örökébe lép a fiatal angol,amúgy az "öreg" a nyáron szabadon igazolható(37éves a Legenda).<#worship>
(Ospina meg abban a 30percben remekelt,bízom benne,hogy több lehetőséget kap-nem csak a BL-ben)

No one can stop Death!

Solidus
így van.pozitív irányba változott a játékunk.nagyon remélem hogy welbeck folytatja ezt a gólérzékeny játékát,és az impotens giroud csak amolyan utolsó 15-20 percre beállós csere lesz.bár tudjuk milyen makacs az öreg,ha hisz valakiben(diaby például).de amióta ideigazolt savazom.bendő utáni legrosszabb csatár igazolás.egy vérpancser.kivagyok már amikor a kezdőben meglátom.nem ide való,nem ez a szintje,nagyon sok vereséget a nyakába varrok,fhú de utálom. 😄

.:SOLIDUS:.

amióta nem Zsiru a csatár, végre nem agyatlan ívelgetések mennek, hanem üresbe passzolások, mert Welbeck mozog, rengeteg helyen megfordul
eddig nagyon jó vétel volt szerintem 😊
Welbeck 😊 csak ne seruljon meg
Solidus
csak a kivásárlási ár változik,a játéka nem,welbeck-et sokkal többre becsülöm.remélem elviszi télen a fiorentina

.:SOLIDUS:.

minimize
Arsenal have opened contract talks with club captain Mikel Arteta and are willing to offer the Spanish midfielder a year extension to his current contract, which expires at the end of the season.Arsenal fans are desperate for Wenger to go out and sign a proven, world-class holding midfielder, but regardless of that desire they can expect Arteta to be fighting for a regular starting spot well into next season, a man the Gunners boss thinks can still cut it as a rotation option in the Premier League for another 18 months.

No one can stop Death!

minimize
Olivier Giroud has signed a new deal with Arsenal.Giroud has signed a new £80,000-a-week contract at Arsenal that will keep him at the Emirates until 2018.The deal is a two-year extension on Giroud's current contract and will be announced soon by the club.Giroud is currently sidelined as he recovers from surgery after suffering a broken left tibia in the 2-2 draw at Everton in August.

minek ide épkéz-láb befejező,van egy Zsirúnk 2018-ig.<#beka3>

No one can stop Death!

minimize
Arteta 2hétig,Ramsey meg áll.6hétig nem bevethető. remek.
According to reports, AS Roma have won the race to sign Paris Saint-Germain starlet, Adrien Rabiot, after the teenager agreed a deal in principle with the Italian side.It's believed Roma have offered the midfielder a contract worth £4million-a-year, breaking down to roughly £83k-a-week.

No one can stop Death!

minimize
"Ramsey és Arteta biztos, hogy nem lesznek bevethetőek jövő héten, Wilshere-rel kapcsolatban pedig ötletem sincs." -A.W. a meccs után-

No one can stop Death!

azt tudjuk,hogy ki kb nennyi idore esett ki? mikir lattam, higy ramsey leserult akkor mar azert imadkoztam,nehogy ismet tobb honapos kihagyasrol kelljen beszelni....
grebber
Egyre jobb<#falbav><#levele>

Next PC upgrade: 2022

Jaja komoly luft volt. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kaplan
Végre bazzeg, Oxi, megkövetlek! 😄 Jó, hogy nem én vagyok a menedzser. Azért Welbeck luftja, eléggé epic. 😄

Óoo baszki ramsey is...ezt nem hiszem el

Kaplan
Ramsey OFF, csodálatos, nem tudunk túllépni a saját árnyékunkon. Sérült FC.

Kaplan
Egyelőre egy kicsit sótlan ez a derbi. Kellene egy gól, vagy valami némi feszültség, hogy felpörögjön. Welbeck az elején nagyon jól játszott, visszalépett, labdaszerzések, lendületes, gyors játék, mostanra visszaesett. Özil továbbra is teljesen súlytalan a balon, Oxi-t meg a szünetben lehoznám, ki fogják szórni, és nem is megy ma neki igazán. Wilshere bokája rettentő csúnyán nézett ki, azt hittem, hogy azonnal jöhet a mentő érte.

Welbeck egész jó, meg özil kivételével jók vagyunk eddig. wilshere bokája...ííí kemény volt.