31698

• Dean Winchester
    a tegnapi meccset sztem csak bemákoltuk. ahogy pont véletlen ramsey elé pattant a labda és belőtte úgy a másik oldalon mikor elcsúszott a srác belőhette volna a helyzetét és egy szót se szólhattunk volna. Ettől függetlenül örülök, hogy ismét nyertük a meccsünket !
    Jó lenne a chelsea-t is 0 ponttal hazavágni :)))
    nehéz, kegyetlen meccs lesz de ha odatesszük magunkat szerintem képesek vagyunk a győzelemre !
  • Chris Lowe
    Mai city united döntetlen az sokat segítene..
  • grebber
    Majd a végén kiderül, messze van még!
  • Chris Lowe
    No meglesz a második hely a végén?
  • Chris Lowe
    Lol. Ez a pool győzelem nagyot dobott a bl induláson, remélem nem az fa kupadöntőn kapjuk vissza.
  • pLau
    Sok helyen olvasni ezt, de ez szinte lehetetlen. Örüljünk annak, hogy a BL indulás már szinte biztos és nem utolsó fordulóba kell küzdeni érte.
  • Solidus
    a végén még befutunk az első helyre... :D
  • Sabcsee
    Magasan az év eddigi legjobb kezdését láthattuk ezen a meccsen és maga a mutatott játék is a legjobbak között volt. 3 gólt is lőhettünk volna az első 5 percben, remek presszing volt, a Pool köpni-nyelni nem bírt. Wenger most húzott egy váratlant és be is jött a 4-1-4-1 meglepő módon Ramsey-vel a szélen. Sturridge beállása után felélénkült a Pool, de Flamini behozatalával erre is jól reagált az öreg. Pár észrevétel:
    - Ospina-nak nem volt sok dolga. 1 veszélyesebbnek tűnő Can lövést védett és a 11-est is majdnem fogta.
    - Bellerín...ZSENIÁLIS ez a srác. Hihetetlen nagyot húztunk vele, egy 20 éves zöldfülű JOBB hátvéd nem sűrűn lő ilyen szép gólt BALLAL egy ekkora rangadón. Igaz, hogy róla kaptuk a büntetőt, de nem sokan bírnak manapság Sterling-gel és azon kívül elég jól levédekezte. Kíváncsi leszek mi lesz Debuchy sorsa, abban pedig 90%-ban biztos vagyok, hogy Jenkinson-t már nem látjuk Arsenal mezben.
    - Koscielny nem volt rossz, elvileg nincs komoly baja. A meccs előtt nem örültem, hogy Merte kezdett Gabriel helyett, Sterling-et a gyorsabb védők is alig bírják tartani, de szerencsére stabil meccset hozott le.
    - Monreal továbbra is megbízható, őrzi a helyét a kezdőben.
    - Coquelin szerintem most egy szolidabb meccset hozott le, sok momentumára nem emlékszem.
    - Ramsey szélen játszatása remek húzás volt szerintem, totálisan megzavarta a Pool-t. Az első félidőben kiosztott 2 gólpasszt, de másodikban elfáradt, indokolt volt a csere.
    - Özil a góljáig botrányos volt, de az okos szabadrúgás találata után megtáltosodott. Csak így tovább !
    - Cazorla most kicsit szürkébb volt, de így is láthattunk tőle pár varázslatot. A labdakezelése még mindig hibátlan.
    - Alexis VÉGRE jól játszott. Folyamatosan terrorizálta a Pool védelmét, nem ismert elveszett labdát, a gólja pedig parádés: mind a labdaátvétel, mind a lövés. Nem mellesleg a 20. gólját szerezte mindent összevetve.
    - Giroud-t felőrölték Sakho-ék, nem feküdt neki a 3 védős rendszer. Viszont kiállítás után összeomlott a Pool és sikerült újra betalálnia.
    - Welbeck hozta a szokásost, szép cselek, elfutások, viszont rossz megoldások.
    - Gabriel jól szállt be a meccsbe, de azért nekem jobban tetszik, ha Koscielny van mellette a védelem tengelyében.
    - Flamini most meglepően jól szállt be. Darált, futott, szerelt, stabilitást adott a középpályának.
  • 6unn3r
    A Liverpool még a hivatalos FB oldalán is kiposztolta a videót tisztelegve Henry előtt.

U.i.: Balázs 17-nek akartam válaszolni.
    Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2015.03.30. 21:23:58
  • pilboy
  • Balázs 17
    még mindig
  • grebber
    Öreg Nikolas kiütötte USA-t
  • Dean Winchester
    szerintem ospina összességében a legjobb kapusunk most az összes közül, az ohgy szögleteknél martinez jobb de amblock jó hogy ő most az első számú kapusunk...
    én örülök neki
    welbekc szerintem ma (is) gáz volt, néha ahogy te is írod elég jól megindul de aztán elkúrja :S pedig én szurkolok neki....
  • Sabcsee
    Félidőben nem gondoltam volna, hogy ilyen izzadós lesz a vége. Nem is értem a Castle, hogy állhat ilyen szarul a bajnokságban, 8 sérülttel is lefociztak a 2. félidőben. Pár gondolat:
    - Ospina még mindig iszonyat bizonytalan a szögleteknél és a beadásoknál, a 3 kapusunk közül egyértelműen Martinez vitte ebben a prímet. Ennek ellenére Sissoko megpattanó lövésénél megmentette a meccsünket.
    - Chambers botrány volt. Hiába szerelt 9-szer, akkor verte meg az abszolút középkategóriás Ameobi amikor csak akarta, emellett még rengeteg labdavesztése is volt. Miért nem lehetett Bellerin-t kezdetni, nem bír ki heti 2 meccset ? Egyébként korántsem biztos, hogy Bellerin sokkal jobb lett volna, a rangadókon nagyon kiszokott jönni a rutintalanság. Várunk vissza Debuchy.
    - Bár a bíró vakságán múlt a tizi, Koscielny volt a leghatározottabb a védelemben. Gabriel is alakul, az első félidőben remek volt. Kell még neki ez a tanuló félév és következő szezon elejére méltó párja lesz a franciának középen.
    - Monreal hozta a szokásos stabil teljesítményét, jelenleg jobb mint Gibbs.
    - Coquelin talán a mai középpálya legjobbja volt. Az újabb orrsérülése visszavette kicsit a teljesítményét, reméljük nincs komoly gond. Ramsey sajnos nem tudott hozzá felnőni, nem jöttek be a megoldásai, ez még nem a régi Aaron.
    - Cazorla ma a pályán volt ? Sajnos az idegenbeli meccseket rendre felőrlik, kéne neki egy hosszabb pihenő.
    - Sanchez ma annyira nem volt már rossz, elébb cseréltem volna le Welbeck-et.
    - Welbeck...Hogy választhat ilyen szar megoldásokat ? Elviszi a labdát néha 3-4 ember között is és mindig rosszul passzol utána. Hatalmas kérdőjel még mindig.
    - Giroud kezd Arsenal szint lenni. Mezőnyben megint nem bírtak vele és 2 fontos gólt is szerzett. Viszont érdekes, hogy a meccs utáni interjújában elhintette, hogy ő sem érti a mentális szétesésük okát és végig mondogatták egymásnak, hogy kell az a 3. gól vagy gáz lesz...
    - Flamini tragédia. Az ő ideje már lejárt, pedig tavaly még bírtam a játékát. Nyáron remélem hazamegy levezetni a Ligue 1-be.
  • attiGT
    Suarez és a reszkessetek betörők sztárfiúja.
  • geo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pires és Debuchy
  • 6unn3r
    Találós kérdés:
    Kik vannak a képen?

• Sabcsee
    Egyetértek, ez az első meccsen ment el, pontosabban a 3. bekapott gólon. Amikor Ox belőtte a mi gólunkat, akkor még örültem és reménykedtem, de egy ilyen stílusú csapat ellen, mint a Monaco 3 gólt rúgni idegenben, szinte lehetetlen.

A taktika szerintem jó volt, végre okosan játszottunk, türelmesnek kellett lennünk, ha ész nélkül támadtunk volna, akkor ua. lett volna mint az első meccsen. "Szépen" estünk ki, de persze óriási csalódás ez nem csak nekünk, de a Premier League-nek is.

Ferreira-Carrasco tényleg nagyon ígéretes, Kondogbia-t meg már vagy 2 éve szeretném Arsenal mezben látni, nagyon jó kis páros lehetnének Ramsey-vel.
  • GNNRLVR
    A bíró számára túl nagy falat volt szerintem ez a mérkőzés, olyan érzésem volt. Nem a bíróval kell foglalkozni igazából.
    Egyértelműen az első meccsen ment el a továbbjutás, de azt már falatokra szedtük, nem érdemes többet beszélni róla. (Túl sok lenne a "ha").

A továbbjutáshoz ugye minimum 3 gólt kellett volna rúgni és egyet sem kapni. Majdnem sikerült... szokásosan a majdnem... de MAJD JÖVŐRE ugyebár.

Szerintem Koscielny volt a MOTM. Walcott-ot nem hoztam volna be, a végén meg, amikor csak ívelgettünk (aminek semmi értelme nem volt úgy, hogy csak egy Giroud volt bent magas emberként) jobb lett volna, ha Welbz marad a pályán.

A Monaco csapatából pedig szívesen látnám az Arsenal színekben játszani Kurzawa-t, Carrasco-t, Kondogbia-t és még talán Moutinho-t is.
    Utoljára szerkesztette: GNNRLVR, 2015.03.18. 13:02:54
  • Solidus
    biztos hogy ennyi volt a monaco-nak,csak mi tudjuk így elbaszni a tovább jutást,más csapat nem.idegesítően bekkeltek,és járt volna pár sárga,de a bíró nem volt valami határozott.annyi percet ellopott a monaco hogy simán lehetett volna 10 perc a hosszabbítás.ezzel a produktummal nem mennek messzire...
  • Solidus
    saját magukat verték meg... imádom özilt amikor labdát veszít,majd sétál tovább vissza se néz hogy vissza tudná e szerezni.giroud egy kalap fos.alexis elfogyott.ezektől az ívelgetésektől meg teljesen kikészültem a végén.csak cazorla látta az üres embert a széleken,a többi középpályásnak fogalma sem volt ki kivel van.ramsey-t kezdőbe raktam volna,walcottot elnyomták,hiába gyors,kicsi és nem egy messi hogy áthúzza magát 4 védőn.alexis helyett ramsey-vel kellett volna kezdeni,vagy welbeck helyett alexis.piszkosul ideges vagyok,azért mert ez simán meglehetett volna.vérbeli középcsatár kell,nincs mese,mert az jelenleg nincs a keretben.ha az első meccset nem lazsálták volna el,most nem lett volna gond...
  • Balázs 17
    mocskos szar monaco, köv körben meg kikapnak 10-0ra és ennyi lesz remélem

+ idióta wenger, mert egy beálló csapat ellen 0 átlövés, nem bírom felfogni az elképzeléseit
    lehet jönni minden féle sazrsággal, de akkor is nem véletlen az, hogy a jtáékosok nem lőnek, pedig van 1-2 emberünk aki szerintem lazán rátudná verni és abból már bármi lehet, de ez, hogy középpen akarunk átmenni
    csak felbasz
  • Sabcsee
    Egy az egy ellen jó volt és könnyen megverte az ellenfeleit, de amikor már jött volna a beadás vagy kapu közelébe került mindig elrontotta. 24 évesen nem tudom mennyire tudja ezeket kinőni, bár Giroud 25 évesen került ide és még mindig tud fejlődni. Meglátjuk.

Chambers tényleg visszaesett, én is kíváncsi leszek, hogy milyen poszton játszik majd később. Szélsőnek nem elég képzett, viszont Wenger egy korábbi nyilatkozatában mondta, hogy védekező középpályásként képzeli el Calum-ot a jövőben. 1 meccset játszott DM-ként idén a Soton ellen, ahol botrányosan játszott. Persze egyetlen meccs alapján butaság lenne messzemenő következtetéseket levonni.
  • Balázs 17
    én pont fordítva látom Welbecket
    a becserélése után lett aktív a csapat és szinte csak a bal oldalon támadtunk, lehetett volna 3 gól a bejátszásai után, ha nem töketlenek a többiek
    chamberst elkéne felejteni, legyen akkor sima szélső, mert védekezni nem tud + mindig elől van, akkor zár vissza amikor már mind1
  • Sabcsee
    Jól hangoltunk a "monaco-i csodatevésre", bár a 2. gólig azért nem volt annyira sima. Pár fontosabb észrevétel:
    - Ospina-nak nem volt sok dolga, 1x védett, de valahogy a szögleteknél nem elég magabiztos.
    - Chambers első félidős teljesítménye botrány volt. Hiába volt pár jó beadása, a középszerű Jarvis akkor futotta le és adott be mellőle amikor csak akart. A második félidőben viszont már jó volt, de akkor is inkább támadásban jeleskedett. Remélem Bellerin-t csak a BL miatt pihentette, és kedden visszakerül a padra Calum.
    - Coquelin talán az első gyengébb meccsét játszotta. Sok eladott labda, elvesztett párharc. A második játékrészre ő is feljavult, bár Song-gal ő sem tudta felvenni a versenyt fizikálisan.
    - Ramsey-nek tett a legjobbat ez a meccs. Nagyon élt az egész meccsen, a gólja után pedig még jobban duzzadt az önbizalomtól. Jó lenne, ha végre visszakapnánk a tavalyi Aaron-t !
    - Alexis hozta az utóbbi meccsek kétségbeesett vergődését. Totálisan kiégett a chile-i, a cselei már csak ritkán jönnek be, a megoldásai borzalmasak, már a letámadásai sem olyan hatékonyak. Ezért is nagy érvágás Oxlade sérülése, jelenleg csak ő lenne képes helyettesíteni minőségben Sanchez-t.
    - Özil hozott egy vállalható teljesítményt, ő pont, hogy a meccs első felében volt jó, a végére már sok volt a rossz megoldás. Indokolt volt a cseréje.
    - Walcott-nak ennél jobb alkalma nem sok lesz, hogy visszanyerje a formáját és az önbizalmát. 3-4 kihagyott helyzet, ráadásul az egyik üres kapura. Hiába remek a labda nélküli mozgása, ilyen nulla mezőnymunkával nem csodálom, hogy Wenger nem szavaz neki bizalmat.
    - A meccs embere: Giroud. Úgy gondolom, hogy az egyik legjobb meccsét játszotta Arsenal mezben. Zseniális gól, gyönyörű összjáték után gólpasszok. Mindemellett nagyszerű mezőnymunka (a PL egyik legerősebb védőjével, Collins-szal szemben !), látványos sarkazások, indítások. Csak így tovább !
    - Welbeck továbbra is teljesen homály. Idény elején azt hittem, az egyik legnagyobb kedvencem lesz, de a butasága már-már Gervinho magasságban van. Ígéretes megindulásai végén MINDIG rossz megoldást választ és elbassza. Borzasztó nagy csalódás az angol, pedig képességei és játékstílusa alapján pont egy ilyen csatár illene a rendszerünkbe.
    +1 Song nagyon nagy kedvvel és látványosan játszott, fizikálisan mindenkit elnyomott. De továbbra is ugyanolyan könnyelmű és fegyelmezetlen stílusban játszik, mint nálunk az utolsó évében. Nehéz eldönteni, hogy hiányzik-e a mostani csapatból...
  • Balázs 17
    meg olyan megoldások vannak, hogy csak a fejemet fogom és már azt várom, h legyen inkább 1-1 a meccs

amikor 7 méterről teljesen üresen Özil nem lövi rá, hanem átíveli a másik oldalra wtf??????? nem értem mi az istenért nem mernek lőni 16ról se, meg sehonnan, mindig 200%ig ki akarják játszani
    kiégek az ilyen faszságoktól már
  • Dean Winchester
    ezek után azt mondom van esély a címvédésre....
  • szomferi
    na ez... ez üt :D

• 5w0rdf15h
    Reading - Bradford meccs győztese lesz az ellenfél az elődöntőben.
  • 5w0rdf15h
    Itt a másik lélektanilag fontos győzelem.
  • Solidus
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
    erre a united verésre már régóta vártam,nagyon régóta.és pont a kupában,tökéletes
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.03.09. 22:42:40
  • Sabcsee
    Lélektanilag iszonyat fontos meccset nyertünk meg. Várható volt, hogy a Monaco elleni meccs után nem fogunk kinyílni, bár azt nem gondoltam volna, hogy ennyire átadjuk nekik a kezdeményezést. Ez talán annak a jele volt, hogy fejben megviselte a srácokat a szerdai meccs, ráadásul az Everton 3 védekező középpályással állt fel, szemben a mi középpályás hármasunkkal, ahol 3-ból 2-en AM-ek.

Pár fontosabb dolgot kiemelnék a meccsről:
    - Ospina nagyon rapszodikus. Hol bravúros védések, hol bizonytalan hárítások. Ma is Gabriel hibájánál zseniálisan rontott ki Lukaku-ra, majd védőket megszégyenítően szerelte(!!). Biztos vagyok benne, hogy Szczesny-vel jött volna a piros+tizenegyes kombó. Majd a 2. félidőben egy mezei kapura tartó beadást szögletre üt...
    - Bellerin játéka továbbra is nagyon fasza, már védekezésben is egyre magabiztosabb. Chambers az utóbbi idők gyenge teljesítményei és a darabos játéka miatt nem tudom, mikor fogja kiszorítani.
    - A hibája ellenére Gabriel remek meccset zárt. Magát a hibát is részben a kommunikációs nehézségek számlájára írom, de tény, hogy lassan is reagált. Ezen kívül remek helyezkedések, tisztázások, fejpárbajok és persze az a zseniális szerelése a 16-oson belül. Jó párost alkottak Koscielny-vel, nem sok helyzete volt az Everton-nak, remélem sikerült bent ragadnia a kezdőben a brazilnak.
    - Gibbs nem hiába vette vissza a helyét a kezdőben.
    - Nagyon hiányoznak már a klasszikus CM-ek a csapatból, mivel teljesen átjáróház a kp. Cazorla játékát élvezet nézni, de egyszerűen felőrlik a darálóban, Coquelin nem bírja segítség nélkül, Özil meg alkalmatlan erre.
    - Özil teljesítménye megint kezd visszaesni, szidtam is az öreget, hogy miért hagyja fent a pályán, erre meg kioszt a végén még egy aszisztot. Ki érti ezt...
    - Alexis halálra van játszatva, kéne neki egy kis pihenő.
    - OX nem lő sok gólt, még gólpasszokat sem nagyon ad, nagyon hasznos és látványos a játéka, ezért valamilyen szinten megértem, hogy Wenger miért őt preferálja Walcott helyett. Theo teljesen súlytalan a mezőnyben, a meccsenkénti 1-2 ziccere meg kevés, hogy ezt kompenzálja.
    - Giroud idén bebizonyította, hogy jó csatár, de mentálisan muszáj lesz fejlődnie. Sok a hiszti és a kihagyott helyzet.
    - Rosicky fantasztikus, 34 évesen ilyen sprinteket levágni. Kezdetni kéne az ehhez hasonló meccseken !
  • szomferi
    délután 3-kor ezt szeretném látni:

• Solidus
    teljesen egyetértek.imádom ezt a csapatot és mindig is imádni fogom,de én mondom,arsenal szurkolónak lenni a legnehezebb a világon...
  • csocso14
    Ez szánalmas volt, én kérek elnézést. Mindenhol olvasom Wenger out, erre azt mondják akkor is támogasd a csapatot ha veszítenek. Én mindig támogatom a csapatot csak azért hadd mondjam már ki ha valami nem tetszik és igen is Wenger-el vannak a problémák. Én sok ismerősömnek mondtam, hogy ki fogunk kapni, nem hittek nekem sajnos ez lett, ezt látni lehetett. Utolsó jó meccsünk a Villa ellen volt 5-0, ez szép játék volt. Utána a csirkéktől kaptunk ki, egy gól után beáltunk 90 percig védekezni, rossz volt nézni. Leicester, tök utolsó ellen kiszenvedtünk egy 2-1 győzelmet. Middlesbrough 2-0, hoztuk a kötelezőt egy kis csapat ellen. Palace, kamu 11-es kapunk, kipattanót berúgjuk, majd a végén uoltós percben 2-1-nél kapufát rúgnak, jó, hogy nem lett X. És erre most ez, ilyen kerettel azért többet várna az ember, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.
  • Effe88
    ti mi a pöcst csináltatok:S
    (nem trollkodásból kérdem)
    tényleg szurkoltam nektek, mondom ezt a párharcot simán hozzátok.......
  • Balázs 17
    Olvasgatom a kommenteket, ahol vegyenes vélekednek Wengerről
    Kedvencem, hogy nem Wengeren ment el, nem az ő hibája, mert:

Amíg Zsiru a pályán volt mindent elbaszott... szerencsétlenkedett

Még is kinek a dolga észrevenni és időben meglépni a lehozatalát??? (nem 1x láttam már, hogy félidőben már cseréltek, mert látszott, hogy az illető ma nincs formában)
    Kinek a dolga leordítani a játékosok fejét, ha szarok?
    90percig ülni a padon és csendben nézni ahogy elvérzik a csapat.. néha odamenni a 4. játékvezetőhöz veszekedni vele, mert az szerinte nem volt les... és akkor 5percig ezen vitázik

Balfaszgások tömkelege amit leművel az öreg, lehet védeni, meg isteníteni, meg minden, annak aki a múltban él és abból táplálkozik..
    Ox VKP átnevelése borzalmas ötlet, Welbeck szélen erőltetése undorító, uezt kellett átélnie a MU-nál is, ha egész szezonban csak középcsatár lenne azt megnézném azért, mert elég jól kezdett nálunk, de kikerült szélre, onnantól kuka
    Özil a primadonna... aki még ha 20passzból 19x ellenfélhez adja akkor is játszania kell

de annyi mindent le lehetne írni, de már nincs is kedvem ehhez a foshoz, de majd túllépünk ezen is és kezdődik minden előlről :)
  • Solidus
    egy ilyen meccsért még akkor sem fizetnék ha ez lenne az egyetlen mérkőzés ahová életemben elmehetek.pedig angliába nem minden nap megy az ember.ezt az égést.otthon,ezek ellen.. király.wenger takarodjon a búsba,ha nem tudja őket motiválni,felkészíteni,meghúzni a bűvös 11 kártyalapot a meccsre amivel nyerhetnek,akkor még mit keres itt?csak azt látom hogy hullanak a játékosok,hogy rázzák a fejüket,remeg a lábuk ha közeledik a labda,nem néznek egymásra,csípőre tett kézzel a földet bámulják.pedig a világ szinte legerősebb középpályája a miénk(és most nem kérek a beugató ellenklubbosokból,)igen is itt játszanak,és pont!és ezt kellet ma látnom.csalódás,és harag egyszerre!egyszóval wenger!Takarodj!!
  • Balázs 17
    Fanok összefoghatnának lassan és vmit csinálhatnának... pl. nem mennének meccsre egy -10-20e ember kiesne..
    legdrágábbak az arsenal jegyek és mindig majdnem telt ház van, biztos öröm lehet ezért fizetni, hogy 10meccsből 1-2x jó meccset lássanak akkor is 3. osztályú ellen :D
  • Solidus
    na,akkor a bl-ről ennyit,onnan kiestünk.a united is kipicsáz a kupából,a bajnokságban 6ik helyen zárunk.wengert még így sem rúgják ki.komolyan,mi kell még hogy végre kivágják a picsába ezt a balfaszt??
    Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.02.25. 22:40:28