31698

• Dean Winchester
    1 v 2 éve is volt vmi ilyesmi, hogy wenger elvileg kap valami pénzt igazolásokra de ő akkor se igazol senkit :D
    majd kiderül mi lesz...
  • minimize
    Az első 40millió igazolásokra
  • minimize
    ok, nem offenznek szántam, így gondolom.
    a Barca(egyenlőre) a "feje" miatt jobb.
  • bakkerman
    nem pánikolok,csak az arsenalt azért kedvelem angliából,mert(hála a kevés angolnak) a Barca mellett ők játszanak a legszebben a világon,és szeretem nézni a meccsüket
  • arsnl
    első lépésként új mezszponzori szerződést akar, mert a mostani igencsak kevés (5m évente kb) a többi csapatéhoz képest.
  • minimize
    szerinted "elbaszták az amcsik", szerintem várjuk ki a végét.Kroenke nem az a fajta, aki hagyja, hogy xarban legyenek a csapatai,biztos, hogy fog ő költetni(!!)igazolásokra, a stadionrészletet meg megharmadolja, előbb letelik az is.amúgy figyelmes vagy, hogy pánikolsz előre, ezt (szerintem) mi,Ágyús-szurkolók még nem kell, hogy megtegyük.
  • bakkerman
    így Hill-Wood marad az elnök, Wenger meg a manager.

na ezzel el is baszták az amcsik. egy új,angliában eredményes edzővel,na meg pár posztra való igazolással jövőre harcolhatna az Arsenal,de félek marad a séma...fasza,jól sikerült ősz,gyenge tavasz
  • arsnl
    mondjuk ami pozitív, h nem fogja adóssággal terhelni a klubot mint MUnál Glazerék + teljes mértékben támogatja a jelenlegi modellt, így Hill-Wood marad az elnök, Wenger meg a manager.
    KSE has also stated that the offer will not be funded by debt finance secured against the Club.

kíváncsi leszek azért, milyen változások lesznek.
  • arsnl
    az meg van, h most már mi is amerikai kézbe kerülünk?
    Today KSE, UK, INC. (“KSE”) has announced an Offer for Arsenal Holdings PLC.

As part of the Offer KSE, which is a company owned by existing Arsenal Director Stan Kroenke, has committed to continue to operate the Club in line with our existing self-sustaining business model.

link
  • minimize
    " Tudjuk, hogy nehéz lesz megfogni a Manchester Unitedet, de nem adjuk fel a reményt. Frusztráló a helyzet, mert pár hete még négy trófeáért küzdöttünk, s nagyon fontos pillanatokban buktuk el ezeket.

Ugyanakkor ez egy lecke a számunkra, és már tovább is léptünk. Természetesen szomorú visszagondolni, de a jövó a fontos.
    Nehéz megmagyarázni a különbséget köztünk és a United között, talán a tapasztaltságuk volt a kulcs, egyes helyzeteket jobban kezeltek.Mi pedig túl lezserek voltunk, számos pontot adtunk el az Emiratesben. De vissza fogunk vágni, mert minden évben fejlődünk, ráadásul nem is keveset."
    Clichy nyilatkozatából kiragadva, és elmondta, hogy nem akar távozni a nyáron.
  • minimize
    szerintem jól.
  • Effe88
    Lehmann hogy szuperált a meccsen???
  • minimize
    annyi lehetett volna, de ez sem rossz, a játékról ezt nem mondom azért,helyenként magunknak nehezítettük meg-percekre-a meccset.
    egy fokkal biztosabb a 2.hely-most.
  • arsnl
    eddig sima, de helyzetek felét azért belőhetnénk, 6-1 lenne kb a realitás...
  • Dean Winchester
    akkor tényleg seaman bácsinak kéne visszatérnie
  • arsnl
    Almunia megsérült bemelgítés közben. vicc ez az egész már
  • Dean Winchester
    hogyhogy lehmann van a kezdőben???? :DDDD
  • Dean Winchester
    ja írnak mindig minden szart :D távozók közt ott lesz fabregas is erre mérget veszek :/
    neuernak örülnék
    hazard is jöhetne
    arshavint én nem adnám el :S lehet nagyon is szeretem őt és azért :)
  • Dean Winchester
    de kiszopunk ma :D és ezzel a bajnoki esély 0 lesz...
    ne legyen igazam csak szólók mielőtt bárki megkövezne
  • bakkerman
    Hazard,Jones nagy húzás lenne
  • arsnl
    Sztem ekkora változás tuti nem lesz, bár nem bánnám, csak Eboue-t meg Clichy-t
  • Balázs 17
    Jones-nak nagyon örülnék!
  • minimize
    Érkezők és távozók?
  • minimize
    egyébként már csak azért sem értem a Főnök okfejtését a jó helyzetünkről(2. a PL-ben), mert a végéig még van jócskán forduló, és jó, ha tényleg elfogadja, hogy a 2. hely is értékes idén.
    most a 2.-5.hely közt van összesen 6pont difi, egyel kevesebb meccs után. de jön még T'ham meccs is, Pool is...kupa nélkül, BL-indulással, 2hely ha megvan, ELÉGEDETT a Főnök??!
    mert ha igen, más mércével mérünk, pedig Graham után a kedvenc menedzserem, bár Graham idején lettem Ágyús...
  • minimize
    aki unatkozna: a T'ham-Stoke meccs k...a jó!!(3-2,56'percben)
  • Balázs 17
  • minimize
    a kedvencem:
    Kérdező újságíró: Arséne, mindannyian tiszteljük az eddig elért teljesítményét, de egy ilyen klubnot, mint az Arsenal, nem a trófeák alapján kellene megítélni? És nyilvánvaló, hogy az elmúlt hat évben nem sok babér termett a csapatnak.
    Wenger: [!]A trófeák számlálgatása csak egy módja annak, hogy megítéljünk egy csapatot."[!!]
    pénteki cikk fordítása, a holnapi meccs előtti sajtótájékoztatón.
    ismét nem tudom, mit gondoljak...
  • minimize
    "Kérdező: Arséne, az utóbbi időben a játékosállomány minőségét is érték támadások, egyesek szerint nem sok minőségi játékos van a keretben. Volt valamiféle változás az átigazolási politikát illetően?
    Wenger: Igen volt, picit fiatalabb játékosok igazolására helyeztük a hangdúlyt. Ez is legalább olyan fontos eleme a futballnak, mint az, hogy leteszek egy zsák pénzt a másik csapat asztalára, és veszek egy sztárt.
    Úgy vélem, jól tesszük a dolgunkat. Én igenis büszke vagyok a játékosaimra, és erre a csapatra. Büszke vagyok a hozzáállásukra, büszke vagyok a stílusunkra. És azt is el kell mondanom, hogy az országban minden egyes csapat több dicséretet és elismerést kap, mint mi."
  • minimize
    ja, Fabre holnap lesz, Song tutira nem(!!),Walcottra még vár egy orvosi vizsgálat.
  • vmvr
    eddig mindig védtem Wenger mestert, de most elgondolkodtam, lehet hogy tényleg lejárt az ideje?
  • bakkerman
    beteg az öreg,rajta is meglátszik az idő...
  • minimize
    Nem tudom, mit gondoljak...
  • minimize
    ja, este meg Dudu(csereként)betalálhatna, nem bánnám!
  • minimize
    pedig ha Wengeren múlik, a nyáron is tinikkel pótolja az esetleges távozókat. nem vagyok biztos benne, hogy megfelelnek,kérdés, mit akar a klub.
  • geo91
    én nem szeretném, hogy távozzon, de lehet hogy pont egy ilyen ultimátumféleség kell a szemléletváltáshoz a professzor részéről, mert úgy látszik, hogy immáron túlságosan elkényelmesedett a vezetőségtől áradó teljes bizalom pihe-puha fotelében.

szemléletváltás alatt pedig azt értem, hogy kellenek a fiatalok, de azért van egy határ... nincs egyetlen idősebb vezéregyéniségünk sem, aki mentális pluszt adhatna a csapatnak! (csak olyan mára már másodhegedűssé vált játékosok, mint pl. arsa és rosicky...)
  • Dean Winchester
    tegye fel a kezét aki azért drukkol,hogy ne jöjjenek az eredmények
  • minimize
    Ha nem jönnek az eredmények, Wenger is távozhat??!
  • arsnl
    Adebayor még érzi a spurs kapuját azért:D
  • minimize
    nem para, tele vagyunk tehetségekkel. minden évben.
  • Sabcsee
    hoppá lebuktam:D
    de azért van rá sansz sajnos, simán kinézem Clichy-ből, hogy tiplizik nyáron(meg is értem sajnos), és akk majd nézegethetjük Gibbs-et és Botelhot, vagy kit...