Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
"Az Arsenal Ladies meggyõzõ fölénnyel, 9-0-ra verte a legjobb 32 között a ZFK Masinac együttesét, ezzel bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe!
Az Ágyúsok idegenben is gyõztek 3-1-re, így 12-1-es összesítéssel léptek tovább."
a fiúktól várjuk, a csajok meg elhozhatják a BL-elsõséget...ehh.

No one can stop Death!

minimize
"Arséne Wenger szombaton a 800. mérkõzésén ülhet majd az Arsenal padján, amikor is a Birmingham City csapata látogat majd az Emiratesbe.
Ez már a második jelentõs mérföldkõ lesz a héten, hiszen a 14. évfordulója kedden volt Wengernek, mióta õ az Ágyúsok menedzsere.
1996. október 12-én Ian Wright duplájával sikerült a gyõzelem Wengernek elsõ mérkõzésén az Arsenal menedzsereként."
arsenal.com

No one can stop Death!

minimize
kb. annyi, mint Rooney realba menetelére.

No one can stop Death!

Tyler1
ennek így október közepe felé semmi súlya nincsen 😊 sztem ahogy nyítják az ablakot már indul is a roham, aztán h lesz-e belõle vmi, majd kiderül.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsnl
semmi esélye annak, h télen lelép.

NSO-n (tudom, ez nem jelent semmit) volt ma egy cikk, hogy a Barca és a Real nem tervez játékosvásárlást a téli átigazolási idõszakban, úgyhogy remélem még legalább a szezon végéig marad.

Tyler1
99.99%, h januárban, 110%, h nyáron 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ugye érzitek,hogy köv. nyáron 99.99%,hogy Fabregas nem arsenal játékos lesz? (sztem mondjuk 110% 😄
minimize
uez angol, szerintem kevésbé "szépített" verzióban.
"He said: “Now I ignore my future. My present is at Arsenal but my dream from being a little boy was to play in the first team at Barca.
“Arsenal did everything they could to keep me at the club, especially Arsene Wenger. For me this is important because it has shown that I am wanted by the club.
“The Gunners fans are incredible and unique in their support of players.
“There has been some contact with Real Madrid but I have not changed my opinion. My heart says that if I were to leave Arsenal then it will be for Barcelona.”

No one can stop Death!

minimize
idén már "nehézbombázó".😊
amikor bevethetõ persze...

No one can stop Death!

báttyó02
Cesc Fabregas nem tagadja, a nyáron szíve szerint hazatért volna Barcelonába, de az Arsenal és más tényezõk megakadályozták a klubváltásban. Az Ágyúsok csapatkapitánya a Real Madrid közeledése iránt sem volt közömbös, és büszke arra, hogy mindkét spanyol óriás harcba szállt a kegyeiért.

Cesc Fabregasé volt a nyár egyik leginkább elhúzódó sagája, melynek végére végül maga a játékos tett pontot augusztusi „hûségesküjével”. Abban leszögezte, bármennyire is ostromolja a Barcelona, marad az Arsenalnál.

A katalán középpályás a spanyol rádióban elmondta, nem elsõsorban rajta múlott, hogy most nem gránátvörös-kék trikóban feszít.

„Próbáltam eligazolni a nyáron, de végül ez több okból – elsõsorban az Arsenal miatt – nem valósult meg. A Barcelona mindent megtett azért, hogy szerzõdtessen, de önmagában amiatt, hogy most is az Arsenal játékosa vagyok, nem érzek csalódottságot. Boldog vagyok Londonban, mint ahogy a Barcánál is boldog lennék.”

Fabregas elmondta, a trófeák elmaradása miatt hiányérzete van, de mindent megtesz azért, hogy a helyzet mihamarabb változzon.

A karmester elismerte, a Barca mellett a Real Madrid is legyeskedett körülötte, de e kapcsán csak annyit jegyzett meg: büszkeséggel tölti el, hogy a blancók is szívesen látták volna a soraikban.

A középpályás az interjú végén hozzátette, egy álma válna valóra, ha ismét nevelõegyesületében futballozna.

Nyáron folyt. köv.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kíváncsi vagyok rá 😄 vajon hozza a tavalyi formát vagy idén vmi kirobbanthatatlan formában fog játszani? 😄
minimize
"Bendtner állapota annyira jó, hogy a dán akár már szombaton is játéklehetõséghez juthat a Birmingham ellen."

No one can stop Death!

minimize
Ramsey labdás edzést végez
RvPersie is elkezdi az edzést végre!

No one can stop Death!

remélem visszajön nyárig😊
😊
Sabcsee
a múlt és a jövõ😊

kaka

Sabcsee
arsnl: ez a kép naon durva és sajnos igaz :/

denilson-nak ez egy visszautasíthatatlan ajánlat!ha nehéz szívvel is de én elengedném<#idiota>

kaka

minimize
"A spanyol AS értesülései szerint a katalánok célkeresztjébe most egy másik Arsenal-középpályás került, aki pedig nem más, mint a 22 éves Denílson, akit a hírek szerint a Barca sportigazgatója, Andoni Zubizarreta szemelt ki a csapatának.
A pletykát leközlõ cikkek azt is közölték, hogy Zubizarreta a közeljövõben Pep Guardiola vezetõedzõvel is leül majd megtárgyalni a são paulói születésû futballistával kapcsolatos terveit, mindazonáltal közel sem valószínû, hogy Denílson klubot fog váltani, mivel a középpályás nyilatkozataiból az szûrhetõ le, hogy boldog az Ágyúsoknál, s minden bizonnyal Arséne Wenger is számol vele a jövõben.
Denílson egyébiránt már az ötödik szezonjában jár a szigetországban, s további négy évig élõ szerzõdés köti az Arsenalhoz, ami szintén csökkenti annak az esélyét, hogy a Barca együtteséhez szerzõdjön."
hehh.

No one can stop Death!

minimize
ma olvastam vhol netszerte, hogy Denilson a következõ barcelona-célpont.
mondjuk õt meg is érdemelnék...😊

No one can stop Death!

arsnl
no comment
ideillik indexes fórumról

Sabcsee
sagna 3 hét off
van persie visszatérése eltolódott novemberre...<#levele><#falbav>

kaka

minimize
ismét egy kellemes szerzemény tõlük, ám jómagam a 7vége után a KOP egy régebbi dalát nézem-hallgatom.😊
a linket kihagynám, a "csövön" fenn van ez is.

No one can stop Death!

stormhawk
épp ezért írtam azt, hogy ha Fabianski így folytatja akkor van esélye. Almuniának (a Pool elleni gól is érdekes volt a rövidbe 😄) pedig ha van egy rossz meccse mindig elbizonytalanodik sajnos.

Go Gunners!

Lcapitant
szerintem Almunia-nak idén az az 1 gyenge meccse volt, ami meg benne van egy kapus életében

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

stormhawk
Fabianski hála istennek elég jól védett ezen a meccsen is és a partizán ellenin is. ha így folytatja szerintem kiszoríthatja Almuniát, fõleg az alapján amit Almunia a WBA ellen produkált<#shakehead>

Go Gunners!

Oziris666
Jogos is

Nasim
1 kérdés vagy kérés 😊 tud valaki egy olyan oldalt ahol DVD minõségû szezonösszefoglalók tölthetõk le? Úgy a 2000-2001-es idénytõl kellene, sajnos még sehol nem találtem elfogadható minõségben.

Sabcsee
arsenal.com-on fabianskit választották a meccs emberének...😄

kaka

minimize
http://www.zimbio.com/pictures/HFO8MV14TV-/Chelsea+v+Arsenal+Premier+League/xROHpv5g5-Q

No one can stop Death!

2. Manchester City 7 4 2 1 6 14
18. Liverpool 7 1 3 3 -4 6
<#guluszem1>
minimize
"talán" mert ennyit tudnak ellenünk(igaz, hatásosan), személy szerint többet vártam tõlük FUTBALLBAN, ennyi.
a labdaeladásokat sok minden befolyásolja. amott is volt bõven.
az 1-1 lett volna (szerintem)az igazságos, ez így nem ad valós képet ismét, -sajnos- a meccsrõl.
a végén ott lehetünk ezzel a játékkal, de kellenek a pontok is!!
Gooner 4life!!

No one can stop Death!

örülök h nem láttam a meccset
legalább annyira nem vagyok ideges😄
Sabcsee
idegesítõ, h a meccs nagy részében jobban játszottunk, de mégis kikaptunk...legalább egy becsületgól összejöhetett vna, csak kár h chamakh lábbal(és most sajnos fejjel se) egyáltalán nem veszélyes...:S

kaka

arsnl
sokkal jobbak voltunk, mint tavaly pl, de még mindig gólra játsszák a focit. helyzet kihasználásunk siralmas volt ismét... 7pont nem vészes, figyelembe véve, hogy még van 31meccs..

talán mert a kontrára játszottak ami elég veszélyes is volt...
nekünk miért kell eladni a labdát a mi térfelünkön (Kos-sárga eset,ha nem állítja meg anelkat akkor 2:0 a mi hibánkból)
Lcapitant
nem fogtuk rá, csak néha igazán felmutathatott volna 1-1 sárgát

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
mit vársz egy olasztól?

minimize
azért azt nem értem, hogy az "ennyivel jobb" kékeknek miért kell 56perctõl 10emberrel védekeznie, és a 70.tõl idõt húzni??! 1-0nál??!

No one can stop Death!

jólvan ne a játékvezetésre fogjátok már 😄DDDDDDDDDDDDD

vagy 5 les-t befujtak , ha szar lett volna a játékvezetés a partjelzõ akkor 1t továbbenged és már rég 2:0 az eredmény 😊
alex-nak is pont most kell egy kemény szabadot bevernie? 😞
minimize
azért néhol vicces a játékvezetés is. persze, ez "kemény játék". kár, hogy néhol inkább durva.

No one can stop Death!

arsnl
gólt kell lõni nem tilitolizni.
legalább Fabianski feljavult az utóbbi 2 meccs alapján

fasza...
minimize
megint úgy lesz "sima" 2-0, hogy bõven nem volt meg ez a különbség(szerintem).
egyébként a mutatott tili-toli is kevés a mai eredményes focihoz.sajnos.

No one can stop Death!

x-re simán jók voltatok, csak a helyzeteket be kell fejelni, rúgni
sztem nem vallottatok szégyent, fõként a 2. félidei játék alapján

http://www.powerplaymanager.com/r57633

arsnl
számunkra ennyi volt ez..

arsnl
hát ezt bebaszta

Sabcsee
vége.:/

kaka