31698
-
Dean Winchester #21028 a bírót hogy is hívták ? :D -
#21027 sztem most azért annyira nem kéne a csapatot hibáztatni, mentek előre folyamatosan, és a Poolból ezt a meccset egyedül Suarez akarta megnyerni.
Dean Winchesterrel egyetértek teljes mértékben, már a Pool szabad előtt le kellett volna fújni a meccset -
#21026 persze megint lehet bírózni meg szerencse meg mittomén, de ha kicsit is akartunk volna 2.félidőben talán nem ien lötyögő szar lett volna, ezt a pool 2-3góllal simán ütni kellett volna... és mint a videód is bizonyítja sose tanulunk a hibáinkból, jó nagy kamu szöveg ez is már évek óta.... -
Dean Winchester #21025 hát ja szánalmas bizony ha még egy pici szerencsénk sincs! ha ez megvan akkor az elején méár 1-0 vagy akapufáról bement volna a labda akkor is más a szitu...
-
Dean Winchester #21024 egyébként kb azaz érzésem van mint mikor bl negyeddöntőben pár éve
örültünk 1 percig kb a tj-nak erre jött a liverpool büntető egyből :D most szintén örülhettünk volna a 3 gólnak meg még az esélynek a bajnoki címre is , erre tessék elveszik ezt is! csak most ugye full jogtalanul
-
#21023 ha megvan az akarás, megnyerhették volna. az elején 2bünti kimaradt, ez hülyeség volt a bírótól, a többi meg Eboue volt. már a "sérülése" előtt sem tetszett a "játéka", gyenge volt az egész banda, vPersie meg ma nem volt a toppon. sajnos. mehetünk a második helyért.
a nyáron gyökeres változások, aztán Wenger 2015ig "építi a jövőt".
köszönjük a beautiful-focit, ha xart sem nyerünk vele. addig csak önkínzás lassan... -
#21022 hát de mekkora szánalmas szar csapat már az aki képes 97.pben gólt lőni és nem nyeri meg??? szopjanak már lovat bazmeg, ilyen a világon nincs szánalom -
Dean Winchester #21021 érted szabadot elvégzi és már fujnia kellett volna le , sőt már a szabadot se kellett volna megadni! ennyit erről , kurvára betartják a szabályokat de ugye ha véletlen elrugja valaki a labdát akinek sárgája van kkor azt kikell állítani mert sípszó utan tette :)
-
Dean Winchester #21020 ne fogjuk a bíróra ugye,??
8 perc. ho.
98.percnek vége és a liver támad majd szabadrugás a rugás elvégzése utan a 100.percben már lekelett volna fujnia ez olyan mint mikor a ho.nak vége és a szögletet nem adja meg a bíró pedig kb a ho. 1-2 másodpercel telt el itt meg ugye már a 110.percben jártunk mikor büntető volt
szóval ez kurvára de kurvára vicc , a retkes mocskos kurva édes anyját a bírónak de komolyan ideges vagyok , mi a faszomért kell büntetőt adni a 11.percben ??????????????????????????????????????,
miért??? rég vége a meccsnek bazdmeg
a faxom kivan -
#21019 kurva faszszopo mind -
#21018 epic végjáték volt -
Balázs 17 #21017 fasza küzdhetünk a második helyért jó lenne ha nem kéne BL selejtezőt játszani... hogy lehet ennyire elbaszni egy szezont nem értem :S -
#21016 most komolyan, ezzel a játékkal akarunk 3pontot??!
nemá' -
Dean Winchester #21015 bocsi de ezt muszáj ide :) a kivételezés nem csak a MU jatekosokkal megy hanem a feleségekkel is (elvileg) XD
"Az, hogy az angol futballisták nemzeti hősök hazájukban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még családtagjaikkal is elnézőbbek a rendőrök, mint egy átlagemberrel. Wayne Rooney felesége, Coleen is büntetlenül parkolhatott szabálytalan helyen.
Ugyan az angol labdarúgó-válogatott hosszú évek óta adós a jó eredménnyel a nemzetközi porondon, a szigetország focistái szinte már nemzeti hősnek számítanak - az persze más kérdés, hogy klubszinten jók az angolok. Wayne Rooney is bejutott csapatával, a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
Talán ez is kellett ahhoz, hogy Mrs. Wayne Rooney, azaz Coleen megússzon egy büntetést, amiért szabálytalan helyen parkolt. A futballistafeleség kisfiával, Kayjel vásárolni indult, ám nem akart messze megállni a bolttól, ezért egy lezárt helyre parkolt. A rendőr ki is szúrta és meg is büntette volna - ha nem Coleen Roonye-ról lett volna szó. Így csak kedélyesen elcsacsogtak - a rendőr is hölgy volt - és mindenki ment a maga útjára. " -
#21014 elég jól nyomjuk, de gól kéne. -
Dean Winchester #21013 fabregas már 2 szer adta el a labdát xD
nasri meg valahogy ma kurva jól nyomja...
remélem nem az lesz ,hogy jogos büntetőt nem kapunk meg ill. lövünk 2 kapufat majd a vendégek betalálnak és nyernek :D -
#21012 azért a 2büntetőből 1megadható lett volna... -
Dean Winchester #21011 fabregas milyen szépen eladta xD
még jóhogy nem tudtak belőle megindulni -
Dean Winchester #21010 hajrá
3:1
-
Dean Winchester #21009 jó de én azt is figyelemenbe veszem, hogy idegenben a pool nem valami acélos!
mondjuk most nézem ,hogy nagyon régen nem kaptunk ki
odavágón mondjuk reina öngóllal hoztuk X-re szóval lehet bizakodni :D -
#21008 néhány idei eredményünk már így is elég nagy szégyen,a Pool meg most áll össze(?),szerintem simán megéghetünk hazai pályán-sajnos már nem vagyok annyira pozitív a hozzáállással kapcsolatban, mint a télen voltam. -
#21007 hát,a pool elpicsázta az fa kupa döntős cityt egy laza hármassal... -
Dean Winchester #21006 elég nagy szégyennek érezném ha a liverpool elverne minket :/
-
#21005 vajon sikerül ma tudatosítani a csapatban, mennyire fontos lenne a 3pont a Pool ellen??!
lassan hátrafelé figyelhetünk, az első hely egyre messzebb van...:/ -
#21004 nekem meg főleg mind1.
ha menni akar, felesleges marasztalni. attól kedve nem lesz focizni.
pótolni kell, engem EZ érdekel.
-
#21003 azért a Barca-Real viszonyban nagyon nagy érzelmek vannak,aki Barca nevelés,és végigjárja a létrát,azokban már kialakul egy egyfajta rivalizálás a Reallal szemben,és ez felnőttkorra még élesebb. De mondom,ő döntése,én csak egy szurkoló vagyok a sok közül,és ráadásul még socio se vagyok,hogy valamiben dönthessek :) -
#21002 nem mindenkit az emóció működtet. -
#21001 nem,igazoljon felőlem a szolnokba,vagy a karabüksporba,vagy az allianza limaba,de NE A REAL MADRIDBA. ha nyáron nem jön vissza,nem fogok hullajtani érte könnyeket,de ha viszont a Real-ba menne,akkor nálam egy életre leírná magát. -
Balázs 17 #21000 azt is hallottuk, hogy Henry és Vieira innen fog visszavonulni xD -
Dean Winchester #20999 mondjuk én csak egy jót nevetnék ha végül nem a barcában kötne ki ennyi hezevona utan :DDD
de fabregas sztem nem lesz olyan nagyobb csapatban...
nálunk ki tud emelkedni de a barcába elhalványulna sztem -
Dean Winchester #20998 hát de nem is egy rivális csapathoz kéne :D meg hányszor hallottuk ,hogy szereti a barcát és szeretne majd visszamenni oda! mikor menne oda ha nem most mikor ők is akarják , ő is akarja -
Balázs 17 #20997 attól, hogy barca nevelés volt 8éve, akkor csak a Barcába igazolhat? =) -
#20996 Hát ha képes lenne elmenni a Real-ba...nem mondok semmit -
Dean Winchester #20995 tuti barcába megy... -
#20994 nem volt véletlen, hogy eladta pár napja a részvényeit Kroenke-nek.
Fabregas a Real felé kacsintgat??! -
#20993 bazzz...:/
RIP. -
#20992 RIP! -
geo91 #20991 Isten nyugosztalja! -
#20990 Danny Fiszman-t is legyőzte a rák... RIP
1945-2011 -
#20989 1, és 2éve is volt ez, tény. talán megjön az esze, hogy ez így kevéske lesz jövőre(is).