Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Ágyúsok idegenben is gyõztek 3-1-re, így 12-1-es összesítéssel léptek tovább."
a fiúktól várjuk, a csajok meg elhozhatják a BL-elsõséget...ehh.
No one can stop Death!
Ez már a második jelentõs mérföldkõ lesz a héten, hiszen a 14. évfordulója kedden volt Wengernek, mióta õ az Ágyúsok menedzsere.
1996. október 12-én Ian Wright duplájával sikerült a gyõzelem Wengernek elsõ mérkõzésén az Arsenal menedzsereként."
arsenal.com
No one can stop Death!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He said: “Now I ignore my future. My present is at Arsenal but my dream from being a little boy was to play in the first team at Barca.
“Arsenal did everything they could to keep me at the club, especially Arsene Wenger. For me this is important because it has shown that I am wanted by the club.
“The Gunners fans are incredible and unique in their support of players.
“There has been some contact with Real Madrid but I have not changed my opinion. My heart says that if I were to leave Arsenal then it will be for Barcelona.”
No one can stop Death!
Cesc Fabregasé volt a nyár egyik leginkább elhúzódó sagája, melynek végére végül maga a játékos tett pontot augusztusi „hûségesküjével”. Abban leszögezte, bármennyire is ostromolja a Barcelona, marad az Arsenalnál.
A katalán középpályás a spanyol rádióban elmondta, nem elsõsorban rajta múlott, hogy most nem gránátvörös-kék trikóban feszít.
„Próbáltam eligazolni a nyáron, de végül ez több okból – elsõsorban az Arsenal miatt – nem valósult meg. A Barcelona mindent megtett azért, hogy szerzõdtessen, de önmagában amiatt, hogy most is az Arsenal játékosa vagyok, nem érzek csalódottságot. Boldog vagyok Londonban, mint ahogy a Barcánál is boldog lennék.”
Fabregas elmondta, a trófeák elmaradása miatt hiányérzete van, de mindent megtesz azért, hogy a helyzet mihamarabb változzon.
A karmester elismerte, a Barca mellett a Real Madrid is legyeskedett körülötte, de e kapcsán csak annyit jegyzett meg: büszkeséggel tölti el, hogy a blancók is szívesen látták volna a soraikban.
A középpályás az interjú végén hozzátette, egy álma válna valóra, ha ismét nevelõegyesületében futballozna.
Nyáron folyt. köv.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
No one can stop Death!
RvPersie is elkezdi az edzést végre!
No one can stop Death!
denilson-nak ez egy visszautasíthatatlan ajánlat!ha nehéz szívvel is de én elengedném<#idiota>#idiota>
kaka
A pletykát leközlõ cikkek azt is közölték, hogy Zubizarreta a közeljövõben Pep Guardiola vezetõedzõvel is leül majd megtárgyalni a são paulói születésû futballistával kapcsolatos terveit, mindazonáltal közel sem valószínû, hogy Denílson klubot fog váltani, mivel a középpályás nyilatkozataiból az szûrhetõ le, hogy boldog az Ágyúsoknál, s minden bizonnyal Arséne Wenger is számol vele a jövõben.
Denílson egyébiránt már az ötödik szezonjában jár a szigetországban, s további négy évig élõ szerzõdés köti az Arsenalhoz, ami szintén csökkenti annak az esélyét, hogy a Barca együtteséhez szerzõdjön."
hehh.
No one can stop Death!
mondjuk õt meg is érdemelnék...😊
No one can stop Death!
van persie visszatérése eltolódott novemberre...<#levele>#levele><#falbav>#falbav>
kaka
a linket kihagynám, a "csövön" fenn van ez is.
No one can stop Death!
Go Gunners!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Go Gunners!
No one can stop Death!
18. Liverpool 7 1 3 3 -4 6
<#guluszem1>#guluszem1>
a labdaeladásokat sok minden befolyásolja. amott is volt bõven.
az 1-1 lett volna (szerintem)az igazságos, ez így nem ad valós képet ismét, -sajnos- a meccsrõl.
a végén ott lehetünk ezzel a játékkal, de kellenek a pontok is!!
Gooner 4life!!
No one can stop Death!
legalább annyira nem vagyok ideges😄
kaka
nekünk miért kell eladni a labdát a mi térfelünkön (Kos-sárga eset,ha nem állítja meg anelkat akkor 2:0 a mi hibánkból)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
No one can stop Death!
vagy 5 les-t befujtak , ha szar lett volna a játékvezetés a partjelzõ akkor 1t továbbenged és már rég 2:0 az eredmény 😊
No one can stop Death!
egyébként a mutatott tili-toli is kevés a mai eredményes focihoz.sajnos.
No one can stop Death!
sztem nem vallottatok szégyent, fõként a 2. félidei játék alapján
http://www.powerplaymanager.com/r57633