31698

• Dean Winchester
    a bírót hogy is hívták ? :D
  • Sabcsee
    sztem most azért annyira nem kéne a csapatot hibáztatni, mentek előre folyamatosan, és a Poolból ezt a meccset egyedül Suarez akarta megnyerni.

Dean Winchesterrel egyetértek teljes mértékben, már a Pool szabad előtt le kellett volna fújni a meccset
  • arsnl
    persze megint lehet bírózni meg szerencse meg mittomén, de ha kicsit is akartunk volna 2.félidőben talán nem ien lötyögő szar lett volna, ezt a pool 2-3góllal simán ütni kellett volna... és mint a videód is bizonyítja sose tanulunk a hibáinkból, jó nagy kamu szöveg ez is már évek óta....
  • Dean Winchester
    hát ja szánalmas bizony ha még egy pici szerencsénk sincs! ha ez megvan akkor az elején méár 1-0 vagy akapufáról bement volna a labda akkor is más a szitu...
  • Dean Winchester
    egyébként kb azaz érzésem van mint mikor bl negyeddöntőben pár éve
    örültünk 1 percig kb a tj-nak erre jött a liverpool büntető egyből :D most szintén örülhettünk volna a 3 gólnak meg még az esélynek a bajnoki címre is , erre tessék elveszik ezt is! csak most ugye full jogtalanul
  • minimize
    ha megvan az akarás, megnyerhették volna. az elején 2bünti kimaradt, ez hülyeség volt a bírótól, a többi meg Eboue volt. már a "sérülése" előtt sem tetszett a "játéka", gyenge volt az egész banda, vPersie meg ma nem volt a toppon. sajnos. mehetünk a második helyért.
    a nyáron gyökeres változások, aztán Wenger 2015ig "építi a jövőt".
    köszönjük a beautiful-focit, ha xart sem nyerünk vele. addig csak önkínzás lassan...
  • arsnl
    hát de mekkora szánalmas szar csapat már az aki képes 97.pben gólt lőni és nem nyeri meg??? szopjanak már lovat bazmeg, ilyen a világon nincs szánalom
  • Dean Winchester
    érted szabadot elvégzi és már fujnia kellett volna le , sőt már a szabadot se kellett volna megadni! ennyit erről , kurvára betartják a szabályokat de ugye ha véletlen elrugja valaki a labdát akinek sárgája van kkor azt kikell állítani mert sípszó utan tette :)
  • Dean Winchester
    ne fogjuk a bíróra ugye,??
    8 perc. ho.
    98.percnek vége és a liver támad majd szabadrugás a rugás elvégzése utan a 100.percben már lekelett volna fujnia ez olyan mint mikor a ho.nak vége és a szögletet nem adja meg a bíró pedig kb a ho. 1-2 másodpercel telt el itt meg ugye már a 110.percben jártunk mikor büntető volt
    szóval ez kurvára de kurvára vicc , a retkes mocskos kurva édes anyját a bírónak de komolyan ideges vagyok , mi a faszomért kell büntetőt adni a 11.percben ??????????????????????????????????????,
    miért??? rég vége a meccsnek bazdmeg
    a faxom kivan
  • arsnl
    kurva faszszopo mind
  • Voyager5
    epic végjáték volt
  • Balázs 17
    fasza küzdhetünk a második helyért jó lenne ha nem kéne BL selejtezőt játszani... hogy lehet ennyire elbaszni egy szezont nem értem :S
  • minimize
    most komolyan, ezzel a játékkal akarunk 3pontot??!
    nemá'
  • Dean Winchester
    bocsi de ezt muszáj ide :) a kivételezés nem csak a MU jatekosokkal megy hanem a feleségekkel is (elvileg) XD
    "Az, hogy az angol futballisták nemzeti hősök hazájukban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még családtagjaikkal is elnézőbbek a rendőrök, mint egy átlagemberrel. Wayne Rooney felesége, Coleen is büntetlenül parkolhatott szabálytalan helyen.

Ugyan az angol labdarúgó-válogatott hosszú évek óta adós a jó eredménnyel a nemzetközi porondon, a szigetország focistái szinte már nemzeti hősnek számítanak - az persze más kérdés, hogy klubszinten jók az angolok. Wayne Rooney is bejutott csapatával, a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Talán ez is kellett ahhoz, hogy Mrs. Wayne Rooney, azaz Coleen megússzon egy büntetést, amiért szabálytalan helyen parkolt. A futballistafeleség kisfiával, Kayjel vásárolni indult, ám nem akart messze megállni a bolttól, ezért egy lezárt helyre parkolt. A rendőr ki is szúrta és meg is büntette volna - ha nem Coleen Roonye-ról lett volna szó. Így csak kedélyesen elcsacsogtak - a rendőr is hölgy volt - és mindenki ment a maga útjára. "
  • arsnl
    elég jól nyomjuk, de gól kéne.
  • Dean Winchester
    fabregas már 2 szer adta el a labdát xD
    nasri meg valahogy ma kurva jól nyomja...
    remélem nem az lesz ,hogy jogos büntetőt nem kapunk meg ill. lövünk 2 kapufat majd a vendégek betalálnak és nyernek :D
  • minimize
    azért a 2büntetőből 1megadható lett volna...
  • Dean Winchester
    fabregas milyen szépen eladta xD
    még jóhogy nem tudtak belőle megindulni
  • Dean Winchester
    hajrá
    3:1
  • Dean Winchester
    jó de én azt is figyelemenbe veszem, hogy idegenben a pool nem valami acélos!
    mondjuk most nézem ,hogy nagyon régen nem kaptunk ki
    odavágón mondjuk reina öngóllal hoztuk X-re szóval lehet bizakodni :D
  • minimize
    néhány idei eredményünk már így is elég nagy szégyen,a Pool meg most áll össze(?),szerintem simán megéghetünk hazai pályán-sajnos már nem vagyok annyira pozitív a hozzáállással kapcsolatban, mint a télen voltam.
  • bakkerman
    hát,a pool elpicsázta az fa kupa döntős cityt egy laza hármassal...
  • Dean Winchester
    elég nagy szégyennek érezném ha a liverpool elverne minket :/
  • minimize
    vajon sikerül ma tudatosítani a csapatban, mennyire fontos lenne a 3pont a Pool ellen??!
    lassan hátrafelé figyelhetünk, az első hely egyre messzebb van...:/
  • minimize
    nekem meg főleg mind1.
    ha menni akar, felesleges marasztalni. attól kedve nem lesz focizni.
    pótolni kell, engem EZ érdekel.
  • bakkerman
    azért a Barca-Real viszonyban nagyon nagy érzelmek vannak,aki Barca nevelés,és végigjárja a létrát,azokban már kialakul egy egyfajta rivalizálás a Reallal szemben,és ez felnőttkorra még élesebb. De mondom,ő döntése,én csak egy szurkoló vagyok a sok közül,és ráadásul még socio se vagyok,hogy valamiben dönthessek :)
  • minimize
    nem mindenkit az emóció működtet.
  • bakkerman
    nem,igazoljon felőlem a szolnokba,vagy a karabüksporba,vagy az allianza limaba,de NE A REAL MADRIDBA. ha nyáron nem jön vissza,nem fogok hullajtani érte könnyeket,de ha viszont a Real-ba menne,akkor nálam egy életre leírná magát.
  • Balázs 17
    azt is hallottuk, hogy Henry és Vieira innen fog visszavonulni xD
  • Dean Winchester
    mondjuk én csak egy jót nevetnék ha végül nem a barcában kötne ki ennyi hezevona utan :DDD
    de fabregas sztem nem lesz olyan nagyobb csapatban...
    nálunk ki tud emelkedni de a barcába elhalványulna sztem
  • Dean Winchester
    hát de nem is egy rivális csapathoz kéne :D meg hányszor hallottuk ,hogy szereti a barcát és szeretne majd visszamenni oda! mikor menne oda ha nem most mikor ők is akarják , ő is akarja
  • Balázs 17
    attól, hogy barca nevelés volt 8éve, akkor csak a Barcába igazolhat? =)
  • bakkerman
    Hát ha képes lenne elmenni a Real-ba...nem mondok semmit
  • Dean Winchester
    tuti barcába megy...
  • minimize
    nem volt véletlen, hogy eladta pár napja a részvényeit Kroenke-nek.
    Fabregas a Real felé kacsintgat??!
  • minimize
    bazzz...:/
    RIP.
  • vmvr
    RIP!
  • geo91
    Isten nyugosztalja!
  • arsnl
    Danny Fiszman-t is legyőzte a rák... RIP
    1945-2011
  • minimize
    1, és 2éve is volt ez, tény. talán megjön az esze, hogy ez így kevéske lesz jövőre(is).