31698

• minimize
    Bolton sem lesz rossz idegenben...
  • Dean Winchester
    heh? még játszunk a mu-val? :D erre nem is gondoltam :D
  • geo91
    én bizakodó vagyok, blama ide vagy oda, egy sp*rs ellen a padlóról is fel kell állni és beleadni mindent! NYERNI FOGUNK!
  • minimize
    én már lemondtam a bajnokságról, sőt, ma egy x-el, vagy vereséggel(ami elképzelhető, mert jobban ott vannak most fejben a T'hamosok)örülök(??)a top3-ba kerülésnek a szezon végére.
    azt vágja mindenki, hogy Pool ellen volt összesen 2(!!!)kapura lövésünk a 16oson kívülről??!
    ez a csapat nem Ágyús,csak a nevében.
    este meg egy kalappal nekik, hogy ne égjünk csúnyán be!!
  • arsnl
    mennyi esélyt kaptunk már idén, most már ideje lesz a kezünkbe is venni...
    + az nem fordulhat elő, h egy bajnoki szezonban egyszer se verjük csirkéket.
  • geo91
    verni kell ma a csirkéseket, különben végleg elúszott az idei esélyünk a bajnoki címre.
  • Balázs 17
    a lecke fel van adva megint

ha ma nyernénk lehet tényleg a MU ellen lenne a bajnoki döntő:D
  • Kaplan
    De ez annyira abszolút magától értetődő, hogy nem is értem Wenger milyen világban él.
  • minimize
    "Lehet, hogy Arsene azért bukik olyan sokat, mert ő az egyetlen, aki azt mondja, hogy a második hely is elfogadható az Arsenal számára.
    Ha elkezdesz ilyen dolgokat mondani, akkor csak idő kérdése és a negyedik hely is elfogadható lesz. Ez rossz üzenetet közvetít a játékosok felé.
    A Liverpoolnál mindig azt mondjuk, hogy az első az első, a második már sehol nincs. Az Arsenal egy nagy klub, tehát nekik is ezt a mondást kéne követniük.
    Az olyan klubok, mint a United vagy a Liverpool soha nem a második helyet célozzák meg. El tudod képzelni, amint Sir Alex azt mondja a játékosainak, hogy a második hely elfogadható?"
    -Alan Hansen fociszakértő, Pool-ex bajnok(1990)
  • minimize
    nem vesz Wenger kapust a nyáron-sem.
  • arsnl
    Szczesny
    most Sakhot mondogatják, h rámozdulunk nyáron. nekem már az is előrelépés lenne ha hulladék menne, mint pl Denilson, Almunia, Rosicky(sajnos), Arsha(nem a képességei miatt..) meg talán Diaby.
    vmi fasza csatárt eltudnék képzelni, de akkor Bendő tuti menne, aki bár nem álom kategóriás játékos, de arra amire most használjuk tökéletes(nem a szélen való erőltetésre gondolok).

amúgy u18/19es csapatunk a DallasCupon eddig 2 meccs 2győzelemmel csoportja élén áll(5-1, 6-0). részt vesz a tornán a Barca ificsapata is
  • geo91
    neuer
  • Dean Winchester
    neuert eltudnám képzelni,feltéve h hozza az eddigi formáját :D
  • Effe88
    annyiért már lehet neuert is vagy llorist is
    ki tudja
  • Effe88
    háhá
    kb fülöppel egy szint 1,2 milla fontot megérne szerintem 3.számú kapusnak
  • bakkerman
    17 millió ojrót ér az orosz,és nem vita tárgya melyik éri meg jobban...
  • Balázs 17
    12 milláért szerintem egy akinfeevet is elengednének:D
  • geo91
  • bakkerman
    a potyakirály
  • Dean Winchester
    Az Arsenal és a Spurs is bejelentkezett Fosterért

12 millió fontért válhat meg a Birmingham City az angol válogatott kapusától A Mirror című brit napilap úgy tudja, Ben Fostert két londoni sztárcsapat, az Arsenal és a Tottenham Hotspur is megszerezné
  • minimize
    Miért is??!
  • minimize

• minimize
    Carragher vagy jó arc, vagy reális, vagy még nem jött ki a vasárnapi ütközésből, de:szerinte nem lenézendő az Arsenal.
    abban igaza van, ki-milyen pénzköltések, fizuk mellett tart ott, ahol,hozzánk képest a bajnokságban(is).
    ennyi pénzből, mint itt, nincs még 1csapat. viszont a trófeák hiányoznak...
  • minimize
    a keretet mindenképpen, a taktikát pedig erősen javallott lenne felülvizsgálni.az ellenünk jellemzően alkalmazott "bunkerfocival" nem tudunk mit kezdeni, pl. tegnap Bendőt kirakni a szélre-az meg vmi csoda volt...
  • Balázs 17
    lehet erre van szükség!
  • minimize
    ez sem rossz, ugyan onnan...:D
    ""a világ legjobb csapata a manchester united. nekik szurkolok már 2 perce. nagyon szimpatikus csapat. a kombinatív csapatjátékot mesteri egyéni megmozdulások követik. a stopli véres de hát Istenem, megy a mez színéhez. hiszen az is vörös. én... is vörös ördög vagyok már 3 perce. csatlakozzatok. legyél menő még ma. Remélem bajnokok leszünk!!! a csicska arsenalosokat meg majd jól megverem. átállítom őket is az én oldalamra, erőszakkal ha kell. nem bírom elviselni h sok évi kudarc után megingás nélkül állnak ki csapatuk mellet. csak a buzik csinálnak ilyet. csak azért nem a barcának szurkolok mert annyira még nem vagyok menő, de már sokat fogok járni kondiba és karácsonyra barca drukkerséget akarok kérni.""

• arsnl
    ez örök igazság, de jelenleg sokkal nagyobbat buknánk ha elküldenénk Wengert, mintha maradna. a jelenlegi csapat nagyon kötődik hozzá, tuti mennének páran.
  • vmvr
    Útwengeres srácok mert megint nem hülyék

"Egy ember pedig nem lehet nagyobb, mint maga a klub." azt hiszem itt az igazság
  • Dean Winchester
  • geo91

ez már csak természetes, más nem is lehetett volna!
  • Balázs 17
  • minimize
    Wilshere az Év Fiatal játékosa
    gratula!
  • vili 27
    Ezt nem az Arsenal ba..ta el.

A bíró hogy fújhatott be egy ilyen 11est ? Eboué nem csinált semmit.

• minimize
    Dalglish meg csodálkozott, hogy a "piss off"-ja után Wenger nem fogott vele kezet meccs végén.mondjuk akkor is röhögött, mikor a játékosát hordágyon vitték le.
  • Dean Winchester
    vicc ? :D
    eléggé csúnya
  • arsnl
    epic fail
  • Balázs 17
    mekkora epic befejezés!!!!!
  • karajjj
    vótmá?

• Dean Winchester
    egyébként hol lehet megnézni azt ,hogy mely meccsen ki a játékvezető? esetleg előre tudni vagy meccs közben ?
  • Sabcsee
    am a Pool is idióta, h nem adta oda nekünk a meccset, mivel így ők pecsételték meg a Manchester bajnoki címét( ugye tavaly lefeküdtek a Chelsea-nek)