Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cesc elbassza
tizi 😄
istenkém... sztem ez még visszaüt
ARSENAL&POKER
11es
mert Samah kilépett, befutott volna a kapuig és gól lett volna, de hátulról felrúgta utolsó emberként
no késõn jöttem ,jó látni a vezetést! remélem nem adjuk le a meccset!
miért kapott pirosat az emberke ?
miért kapott pirosat az emberke ?
nagyon a topon van idén a srác
NASRIIIII
pffff milyen akció😊
dehogynem 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De Jong:@@
ezaz 4.perc kiállítás a citynél😄DDDDDdd
40másodperc hahaha
Fabianski - Sagna, SQ, DJ, Clichy - Cesc, Song, Denilson - Nasri, Chamakh, Arshavin.
pad: Szczesny, Kos, Gibbs, Eboue, Rosicky, Walcott, Bendtner.
Diaby gondolom megsérült...
off PSV - Feyenoord 10-0, nem semmi..
pad: Szczesny, Kos, Gibbs, Eboue, Rosicky, Walcott, Bendtner.
Diaby gondolom megsérült...
off PSV - Feyenoord 10-0, nem semmi..
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hétközben meg newcastleba látogatunk :S remélem továbbmegyünk a kupában!
linkek a M'City-Arsenal meccshez
nem kellene aláznunk ma magunkat, és remélem a kontrák bejönnek ellenük!
nem kellene aláznunk ma magunkat, és remélem a kontrák bejönnek ellenük!
No one can stop Death!
Egy nap Fabregas-szal
gyenge helyen lakik, nna..😊)
gyenge helyen lakik, nna..😊)
No one can stop Death!
eddig elég gáz a hétvégém(meló itthonra, határidõs tervezés...), a holnapi meccs sem éppen jó hangulatban kap el, bízom legalább egy x-ben, de nagyon nehéz lesz, ez tény.
õszintén-egy 1-1el kiegyeznék. a Kékek amúgy is szökésben vannak, a télen élen zárnak valószínûleg, de nem kellene a 3/1 pontokat elhagyogatni, ha lehet. tavasszal bármi történhet, teleltünk mi is elégszer az élen, aztán....
õszintén-egy 1-1el kiegyeznék. a Kékek amúgy is szökésben vannak, a télen élen zárnak valószínûleg, de nem kellene a 3/1 pontokat elhagyogatni, ha lehet. tavasszal bármi történhet, teleltünk mi is elégszer az élen, aztán....
No one can stop Death!
reméljük,holnap kap egy rohadt szép ajándékot a csapattól 😊
city-t idegenben verni vmi brutál jó lenne !
rohadtul elfogult vagyok és azt mondom nem kapunk ki! mi fogjuk a city hazai veretlenségét megszakítani!
viszont utóbb otthon csak 0-0ra voltunk képesek! elõtte meg 3-0 ill. 4-2re szoptunk ellenük 😞
bajnokságban ugye chelsea elvert minket míg a birgmingham ellen fordítani sikerült!
szó mi szó nyerünk akkor meglesz a 2.hely ha kikapunk akkor meg... (erre nem is gondolok)
city-t idegenben verni vmi brutál jó lenne !
rohadtul elfogult vagyok és azt mondom nem kapunk ki! mi fogjuk a city hazai veretlenségét megszakítani!
viszont utóbb otthon csak 0-0ra voltunk képesek! elõtte meg 3-0 ill. 4-2re szoptunk ellenük 😞
bajnokságban ugye chelsea elvert minket míg a birgmingham ellen fordítani sikerült!
szó mi szó nyerünk akkor meglesz a 2.hely ha kikapunk akkor meg... (erre nem is gondolok)
fasza csak fura mert midnig azt hiszem h új üzenet érkezett a topicba 😄
mióta lett piros színû az arsenal topic címe?
ja ez olyan mint a csapat ranglista 😄 kurvára nem tükröz semmit sem 😄 nevetséges!
beteg :ASDASDASD
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
No one can stop Death!
milyen csoportban? ezek szerint mi vagyunk azok, akiknek állandóan jó a sorsolása.
No one can stop Death!
sorsoláskor én féltem h vajon az elsõ 3 kör után hol is fogunk lenni és max 6-7 gólt vártam ,erre meg tessék 14et kaptunk!
am megvan a real 2002(?)-es rekordja !
am megvan a real 2002(?)-es rekordja !
nem az ellenfél gyenge, hanem az Arsenal erõs😛
egy ilyen csoportban azért ez elvárás. 😊
azért a 3meccsen rúgott 14gól sem xar a BL-ben. nem nyögvenyelõs nyert meccsek ezek!
No one can stop Death!
ja mert simán nyertünk azért szted gyengék?
én nem nevezném gyenge ellenfélnek egyik csoporttársunkat sem!
shaktar azért melyik évben szépen vert 1-2 nagycsapatot...
én nem nevezném gyenge ellenfélnek egyik csoporttársunkat sem!
shaktar azért melyik évben szépen vert 1-2 nagycsapatot...
Arsenal és United rendre ilyen gyenge csoportellenfeleket kapnak, aztán mégis mindig ott vannak legjobb 4 v 8 közt 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Remélem nem sínyli meg a csapat hogy ilyen gyenge csoportba került.Kíváncsi leszek az erõs csapatok ellen mi lesz,nem lenne jó ha elszállnának a srácok,és a szurkolók sem.
Denilson ezt még én is berúgtam volna lol
Eduuuuuuuuu 😊
nem azért de azt hittem nem lesznek ilyen sima meccseink 😄