31698

• Steve Downie
    Hú bazmeg... az kellett volna még, hogy berúgja. Épp FM-eztem és nem láttam, de tényleg nem volt jogos a tizi?
  • Steve Downie
    +1
  • minimize
    ...kérem kapcsolja ki...
  • minimize
    a játékunk olyan ma is, mint a meleg sör.
  • Steve Downie
    Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Fabregas, Wilshere - Walcott, Nasri - RvP
  • minimize
    na, behúzták a Kékek is, holnap, ha lépést akarnak tartani(?), győzni illene.
  • minimize
    azért fájó, ha mindez bejön, mert a chelsea anno megrottyant, a mu (szerintem)kb. 5meccsen játszott igazán élvezhetően, mi meg a gurigánkkal elmehetünk lassan a sunyiba.
    meg kell érteni, kell a sokpasszos játék, de nem kellene állandóan a gólszépség-díjra utazni, hanem ha ott vannak-be kell vágni.
    amint eddig eljutnak fejben, megint lehet egy "Untouchable"-k.
    abban a csapatban sem voltak világsztárok, de volt több ember, aki tudta vinni a csapatot, ha kellett, akár a "hátán".
    szép, hogy 20-23évesekkel állunk itt, de kevés az igazi díjazáshoz.
    hasonló bérfizetésekkel(nem egy közgazdász menedzserrel), igazolásokkal nem lenne kérdés, hol tartanánk.
    amúgy azt elfelejtik jó páran, hogy pl. SAF-nál sem egyből jöttek az eredmények, sőt...persze most menőbb zsinórban bajnokságot ünnepelni, mint az igazi, de (egyenlőre 6éve)eredménytelen focit szeretni, és elismerni.
  • Dean Winchester
    fogunk és ezzel a chelsea előnyre fog szert tenni :)
    kurva szép lesz , pár hónapja még mindenben versenyben voltunk most a végére meg oda jutunk,hogy bl selejtező hely lesz meg csak ...
    és nem kell a szezon végén mondani ,hogy jó a 3. hely mert szerintem kurvára nem az !
  • minimize
    Everton nem vitt véghez csodát, bár majdnem kihúzták a végéig, este W'Ham-tól sem várok semmi jót, úgyhogy holnap nem kellene pontokat hagyni Boltonban!
  • minimize
    Bendtner mehet, állítólag 8millió font körül kapnánk érte, Milito(ahogy olvasom)5millióról indul,ami bejön Bendőért-mehet Milito-ra.
    mondjuk nekem annyira nem szimpatikus egy fazon, de ha jó a lába...
  • pLau
    Na ezért nemkell Foster:D
  • Steve Downie
    Az Arsenal és a Tottenham is leigazolná Milito-t.
  • minimize
    Wenger(mint arról volt már hír)költhet alapból 40milliót a nyáron, most mondom, max. 1(!!!)drágább, adott poszton meghatározóbb játékost fog venni, de elmegy kb. 3-4--magyarán kezdjük jóformán elölről?
    a mu miért Sneijder-félékben gondolkodik 25millióért, vajon mi kit hozunk?
    egy spílert, meg három nagy 18éves tehetséget?!
  • minimize
    látod, már meg is magyarázták a #21134ben helyettem, miért kell először olvasni,értelmezni, aztán ugrani-ha van miért.
  • Tyler1
    ez mi?

a Barca csak az 5., mivel a Bayern is megelőzte, a 0% adósság, meg kb. 400 millió, ami még nőtt is a tavalyihoz képest, a Villa-transzferrel, meg a játékosok fizetésének emelésével, amihez külön hitelt kellett felvenni. mellesleg ismét csak elég tetemes hiánnyal zárta a klub a féléves elszámolást.
    az Arsenal adóssága meg a stadionfejlesztésből ered, ami folyamatosan csökken, és emellett jóval kisebb kiadásai vannak, mint a Barcának.
  • bakkerman
    csak tudod egy bibi van:

3. Arsenal ----- debt as of value: 41 %
    4. Barcelona ------ debt as of value 0 %
  • minimize
    számomra lényegesebb, hogy itt lenyomjuk a Barcát.
  • Dean Winchester
    ya
  • Balázs 17
    off

azt hallottam havertól, hogy kiejtette a kupát a kezéből és átment rajta a busz ez igaz?
  • geo91
  • arsnl
    30 - Sergio Ramos had a phone call from Arsene Wenger 30 minutes after dropping the Copa del Rey asking to be their new goalkeeper. Fumble.

:D:DAS:D
  • Dean Winchester
    :(
    Ismét a világ tetején a Man. United

Még néhány hét hátravan ebből a szezonból, a kijelentés akár futballszakmai oldalról is igaz lehet, de már most bizonyított, nincs párja a világon a Manchester Unitednek! Az amerikai Forbes-magazin kimutatása szerint ugyanis a BL-elődöntős, Premier League-listavezető számít a földkerekség legértékesebb futballklubjának.
  • Dean Winchester
    kikapunk...
    gogo bolton
  • minimize
    amúgy a Boltonnal mit kezdünk a 7végén idegenben?
    x-re jók lehetünk? majd a Főnök kitalál vmi jó taktikát, ahogy szokta, aztán meglehet még az elsőség(ahogy olvastam tőle a tegnapi nyilatkozatát...)
    valaki felébresztené már Wengert??!
  • minimize
    majd szorítok, hogy tartsátok is meg azt a végéig, jó?

• hedonist
    Na most emlékeztetném Minimize kollégát, pár fordulóval ezelőtti mondatomra, amire persze lehurrogott; visszavesszük mi még a helyünket!
  • Oziris666
    Ahhoz meg kell verjétek a manUt meg a chelseanek is...
  • Oziris666
    Minek is nektek a bajnoki cím?!?S¨t megkockáztatom h azt az ezüstöt is el fogjátok szórakozni...
  • Dean Winchester
    átaludtam a meccset, de látom gólgazdag volt...
    viszont jó látni,hogy két gólós előnyt basztunk el , végülis hoztuk a formánkat :)
    miért is tartsunk meg 2 gólós előnyt és gyűjtsük be a 3 pontot?
    összefoglalót valaki majd dobna ?
  • arsnl
    de 2.félidőbe megint mi volt, teljesen visszaestünk, ugyanúgy mint Pool ellen, pedig ezek a csirkék ma simán verhetőek lettek volna, igazán kidolgozott helyzetük alig volt.. na mind1 most legalább nem lettem idegbeteg meccs után...
  • Kaplan
    elég az a harmadik hely nekünk.. viszont remélem a chelsea valahogy megnyeri a bajnokságot...
  • Balázs 17
    ilyen védelemmel... vagy inkább a taktika, lesre játszást el kéne felejteni, mert ezek miatt szopjuk be
  • arsnl
    basszameg, pedig végre láttam az akarást a srácokon bő másfél hónap után..
  • Sabcsee
    3.hely:)
  • Kaplan
    viszlát bajnoki cím, kezdünk örök vesztesekre hajazni.
  • Kaplan
    meccsbe tart minket a lengyel srác..
  • Sabcsee
    mi ez a védelem basszameg??????? egyszerűen borzalmas:S
  • Balázs 17
    Bendő megint szélre? pfff
  • Balázs 17
    Wenger hozza a formáját 4. játékvezetővel veszekszik, de miért?:)
  • Kaplan
    SZESNYI MIT VÉDETT!