31698
-
#21148 Hú bazmeg... az kellett volna még, hogy berúgja. Épp FM-eztem és nem láttam, de tényleg nem volt jogos a tizi? -
#21147 +1 -
#21146 ...kérem kapcsolja ki... -
#21145 a játékunk olyan ma is, mint a meleg sör. -
#21144 Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Fabregas, Wilshere - Walcott, Nasri - RvP -
#21143 na, behúzták a Kékek is, holnap, ha lépést akarnak tartani(?), győzni illene. -
#21142 azért fájó, ha mindez bejön, mert a chelsea anno megrottyant, a mu (szerintem)kb. 5meccsen játszott igazán élvezhetően, mi meg a gurigánkkal elmehetünk lassan a sunyiba.
meg kell érteni, kell a sokpasszos játék, de nem kellene állandóan a gólszépség-díjra utazni, hanem ha ott vannak-be kell vágni.
amint eddig eljutnak fejben, megint lehet egy "Untouchable"-k.
abban a csapatban sem voltak világsztárok, de volt több ember, aki tudta vinni a csapatot, ha kellett, akár a "hátán".
szép, hogy 20-23évesekkel állunk itt, de kevés az igazi díjazáshoz.
hasonló bérfizetésekkel(nem egy közgazdász menedzserrel), igazolásokkal nem lenne kérdés, hol tartanánk.
amúgy azt elfelejtik jó páran, hogy pl. SAF-nál sem egyből jöttek az eredmények, sőt...persze most menőbb zsinórban bajnokságot ünnepelni, mint az igazi, de (egyenlőre 6éve)eredménytelen focit szeretni, és elismerni.
-
Dean Winchester #21141 fogunk és ezzel a chelsea előnyre fog szert tenni :)
kurva szép lesz , pár hónapja még mindenben versenyben voltunk most a végére meg oda jutunk,hogy bl selejtező hely lesz meg csak ...
és nem kell a szezon végén mondani ,hogy jó a 3. hely mert szerintem kurvára nem az ! -
#21140 Everton nem vitt véghez csodát, bár majdnem kihúzták a végéig, este W'Ham-tól sem várok semmi jót, úgyhogy holnap nem kellene pontokat hagyni Boltonban! -
#21139 Bendtner mehet, állítólag 8millió font körül kapnánk érte, Milito(ahogy olvasom)5millióról indul,ami bejön Bendőért-mehet Milito-ra.
mondjuk nekem annyira nem szimpatikus egy fazon, de ha jó a lába... -
pLau #21138 Na ezért nemkell Foster:D -
#21137 Az Arsenal és a Tottenham is leigazolná Milito-t. -
#21136 Wenger(mint arról volt már hír)költhet alapból 40milliót a nyáron, most mondom, max. 1(!!!)drágább, adott poszton meghatározóbb játékost fog venni, de elmegy kb. 3-4--magyarán kezdjük jóformán elölről?
a mu miért Sneijder-félékben gondolkodik 25millióért, vajon mi kit hozunk?
egy spílert, meg három nagy 18éves tehetséget?! -
#21135 látod, már meg is magyarázták a #21134ben helyettem, miért kell először olvasni,értelmezni, aztán ugrani-ha van miért. -
#21134 ez mi?
a Barca csak az 5., mivel a Bayern is megelőzte, a 0% adósság, meg kb. 400 millió, ami még nőtt is a tavalyihoz képest, a Villa-transzferrel, meg a játékosok fizetésének emelésével, amihez külön hitelt kellett felvenni. mellesleg ismét csak elég tetemes hiánnyal zárta a klub a féléves elszámolást.
az Arsenal adóssága meg a stadionfejlesztésből ered, ami folyamatosan csökken, és emellett jóval kisebb kiadásai vannak, mint a Barcának. -
#21133 csak tudod egy bibi van:
3. Arsenal ----- debt as of value: 41 %
4. Barcelona ------ debt as of value 0 %
-
#21132 számomra lényegesebb, hogy itt lenyomjuk a Barcát. -
Dean Winchester #21131 ya -
Balázs 17 #21130 off
azt hallottam havertól, hogy kiejtette a kupát a kezéből és átment rajta a busz ez igaz? -
geo91 #21129 -
#21128 30 - Sergio Ramos had a phone call from Arsene Wenger 30 minutes after dropping the Copa del Rey asking to be their new goalkeeper. Fumble.
:D:DAS:D -
Dean Winchester #21127 :(
Ismét a világ tetején a Man. United
Még néhány hét hátravan ebből a szezonból, a kijelentés akár futballszakmai oldalról is igaz lehet, de már most bizonyított, nincs párja a világon a Manchester Unitednek! Az amerikai Forbes-magazin kimutatása szerint ugyanis a BL-elődöntős, Premier League-listavezető számít a földkerekség legértékesebb futballklubjának. -
Dean Winchester #21126 kikapunk...
gogo bolton -
#21125 amúgy a Boltonnal mit kezdünk a 7végén idegenben?
x-re jók lehetünk? majd a Főnök kitalál vmi jó taktikát, ahogy szokta, aztán meglehet még az elsőség(ahogy olvastam tőle a tegnapi nyilatkozatát...)
valaki felébresztené már Wengert??! -
#21124 majd szorítok, hogy tartsátok is meg azt a végéig, jó?
-
#21123 Na most emlékeztetném Minimize kollégát, pár fordulóval ezelőtti mondatomra, amire persze lehurrogott; visszavesszük mi még a helyünket! -
#21122 Ahhoz meg kell verjétek a manUt meg a chelseanek is... -
#21121 Minek is nektek a bajnoki cím?!?S¨t megkockáztatom h azt az ezüstöt is el fogjátok szórakozni... -
Dean Winchester #21120 átaludtam a meccset, de látom gólgazdag volt...
viszont jó látni,hogy két gólós előnyt basztunk el , végülis hoztuk a formánkat :)
miért is tartsunk meg 2 gólós előnyt és gyűjtsük be a 3 pontot?
összefoglalót valaki majd dobna ? -
#21119 de 2.félidőbe megint mi volt, teljesen visszaestünk, ugyanúgy mint Pool ellen, pedig ezek a csirkék ma simán verhetőek lettek volna, igazán kidolgozott helyzetük alig volt.. na mind1 most legalább nem lettem idegbeteg meccs után... -
#21118 elég az a harmadik hely nekünk.. viszont remélem a chelsea valahogy megnyeri a bajnokságot... -
Balázs 17 #21117 ilyen védelemmel... vagy inkább a taktika, lesre játszást el kéne felejteni, mert ezek miatt szopjuk be -
#21116 basszameg, pedig végre láttam az akarást a srácokon bő másfél hónap után.. -
#21115 3.hely:) -
#21114 viszlát bajnoki cím, kezdünk örök vesztesekre hajazni. -
#21113 meccsbe tart minket a lengyel srác.. -
#21112 mi ez a védelem basszameg??????? egyszerűen borzalmas:S -
Balázs 17 #21111 Bendő megint szélre? pfff -
Balázs 17 #21110 Wenger hozza a formáját 4. játékvezetővel veszekszik, de miért?:) -
#21109 SZESNYI MIT VÉDETT!