31698

• geo91
    amennyiben a valóságban is akkora király, mint fm-ben :D
  • geo91
    jöhetne!
  • Balázs 17
    Hulk =)
  • minimize
    "a német sajtó szerint"
    tudod, ők azok, akik már tavaly eladták Rosicky-t is a Bundesligába.
    kb. annyi valószínűsége van, mint Narsi távozásának Spanyolországba.
  • minimize
    se Klose, se Milito.
    Arsha ha nem érzi jól magát, menjen el tényleg.
    kapust ne vegyünk, kell még egy vkp, egy igazi középső védő, (Cahill+Verma nem lenne egy rossz páros,padra meg Djorou,és Kosci), és egy ékpár vPersie mellé, egy befejező "vadállat".
  • Dean Winchester
    ja tehát ha marad akkor mostmár csak pár évet kell aludnunk az újabb kupa győzelemig xD

klose ->szar, lejárt a srác ideje...
    millito -> nem kéne , nem jó bár nem gyülölöm szóval semleges vagyok iránta

nasri -> maradnia kell mert tavaly is , előtte is , idén meg pláne kurva jól nyomja

arsha->szeretem őt ,de bekell látni hogy nem megy neki a játék :( nagyon csípem őt és sajnálni fogom a távozását
  • bakkerman
    Kloset :DD ma is kacagtam egy jót.
  • Steve Downie
    Nasri-val remélem, hogy hosszabbítunk, ő jó volt nagyon az idén.
    Arshavin szinte biztos, hogy visszamegy, és szerintem jobban is fog neki menni a Zenitben.
    Klose-nak én annyira nem örülnék, a Milito-s hírek jobban tetszettek. Ahogy én észrevettem, Klose nagyon jól játszik, ha formában van, viszont általában nincs formában. Emlékszem, hogy már az első Bayern-es évében az volt, hogy az első pár meccsen csak úgy lőtte a gólokat, aztán nagyon hosszú időre visszaesett a formája, és akkor csak Toni-ra számíthattak.
    Wenger pedig úgy emlékszem, azt nyilatkozta még ősszel, hogy ha újra hosszabbít velünk, akkor már innen fog visszavonulni. Végül 2014-ig hosszabbított. Én személy szerint nem tudnám elképzelni őt a Roma-ban :)
  • minimize
    Nasri-val jól állnak a hosszabbítási tárgyalások(figyel azért az Inter, és-milyen váratlan-a Barca is...),a Zenit visszavárja Arshavin-t,a német sajtó szerint Wenger figyelteti Klose-t(!!)a Roma pedig várja, hogy mi történik Wengerrel,maradhat-e a menedzser.
  • Dean Winchester
    A sikertelenség kezd fárasztóvá válni Walcott számára

Az Arsenal szélsője a vezéregyéniségeket hiányolja a csapatból.
    Az Arsenal 2005 óta nem nyert semmilyen nagyobb trófeát, és hiába voltak ott a legtöbb sorozatnál a tűz közelében, a csapat hívei is egyre elégedetlenebbek.
    Ahogy az együttes szélsője, Theo Walcott is zavarónak tartja a kézzelfogható eredmények hiányát...
    Az angol válogatott játékos a Sunday Telegraphnak adott interjút, amiben "a szezon csalódásának" nevezte a Newcastle elleni februári 4-4-es döntetlent, amelyen 4-0-s vezetésről veszítettek pontokat.
    "Zavaró, hogy bizonyos mérkőzéseken a három-négy rúgott gól sem elég a győzelemhez, pedig ilyesminek nem szabadna előfordulnia. Ha komoly céljaink vannak, ilyen mérkőzéseket nem engedhetünk ki a kezünkből. Az idén is túl sokszor történt ez meg velünk. A Tottenham ellen sem volt elég a 2-0-s vezetés, és ez főleg a szurkolók számára lehet bosszantó, hiszen ők egész évben a rangadókra várnak. Remélem, hogy tanulunk ezekből a mérkőzésekből, és ha kupákat akarunk nyerni, akkor tanulnunk is kell mihamarabb. Nem hivatkozhatunk mindig arra, hogy fiatalok vagyunk, hiszen van tapasztalatunk, sok BL-mérkőzés van már mögöttünk. Felelősséget kell vállalnunk magunkért, és szerintem ezt nem mindig tesszük meg."

A támadó néhány szóban beszélt a csapat összetételében várható változásokról, legalábbis arról, hogy szerinte kire, milyen típusú játékosok megszerzésére lenne szükség a nyári átigazolási szezonban.
    "Sokan beszélnek arról, hogy meg kell erősítenünk a védelmünket, hogy új kapusra és hátvédekre van szükségünk. De vannak jó játékosaink, például Thomas Vermaelen már újra edzésbe állt. Ő nagyszerű vezéregyéniség, amiből talán kevés van nálunk. Cesc Fabregas és Robin van Persie azok, akik sosem adják fel, és inspirálnak minket, meg talán Samir Nasri. Több hasonló játékosra lenne szükségünk."
  • Steve Downie
  • IXEMGabeo
    ideje volt:D
  • Dean Winchester
    fabregas kapufa - bolton büntető (amit kihagytak) - nasri ziccer- RVP brilliáns megoldása - nem egy szcseny bravúr

• Steve Downie
    "If you can convince me that the principles are wrong, then I am ready."

Én úgy érzem, a nyári igazolásoknál is hasonlóan fog gondolkozni az öreg, és Balázsnak lesz igaza: nagy változás még mindig nem lesz :)
    Nekünk pedig marad a lassan már a védjegyünkké váló szlogen: "Majd jövőre!"
  • minimize
    Mérkőzés utáni nyilatkozat Wengertől
  • arsnl
    azon se csodálkoznék ha egy mecset se nyernénk meg, bár amien geci a csapatunk megnyerik mindet és épphogy elbukjuk csak azért h jobban fájjon
  • Effe88
    chelsea meccsei:

spurs o.

man utd. i.

newcastle o.

everton i.
  • Dean Winchester
    jött a papír forma :D
    valaki leírhatná ,hogy a chelseanak milyen meccsei lesznek még és hol?
    következő 4 meccsre én kb 4 pontot számolok...

01 Sun
    (H) Manchester United (talán egy iksz meglesz)

08 Sun
    (A) Stoke City (vereség)

15 Sun
    (H) Aston Villa (győzelem)

22 Sun
    (A) Fulham (talán iksz)
  • Kaplan
    Hát persze, adjuk el a még valamire való játékosainkat. Ha el merjük adni Nasrit én befejeztem a csapattal való kapcsolatom egy ideig..
  • Balázs 17
    én már csak nevetek ezeken a meccseken
    szerintem nyáron se lesz semmiféle változás
  • minimize
    lassan nekem is.:/
  • Effe88
    áá
    nekem aztán édes mindegy:)
  • minimize
    "Nasrival kapcsolatos, hogy állítólag a Manchester United benyújtotta a számlát az Arsenalnak Nasriért, hisz jövőre szeretnék a csapatukba tudni.
    A nagyobb manchesteri együttes Nasriban Scholes utódját látják, és bármit megfognak tenni, hogy még a nyáron leigazolják.
    Az újságok konkrét összegről még nem számoltak be, de ha a Manchester tényleg szeretné a csapatába tudni az Arsenal sztárját, akkor nem szabad elaprózniuk a dolgokat.
    Nasri ára 25 millió fontra becsülhető."
  • minimize
    nyomj egy petíciót, ha nagyon gáz, hátha meghallgatnak Londonban.
  • Effe88
    veletek is mi van
    egy bolton megver benneteket:S:S
    wengert nem akarják kirugni???
  • arsnl
    most már drasztikus változások kellenek, mert ez semmire se jó h 6éve ugyanott toporgunk. jó ebből 2-3 év elnézhető a költözés miatt, de nem 6 év. mert itt nem is az a baj h nem nyerünk semmit, hanem ahogy elbukjuk őket. szánalmasabbnál szánalmasabban, igazi vesztesként, akik képtelenek átlépni saját árnyékukat. mentálisan kell változni, de ezt úgy látom AW már nem tudja megcsinálni. vér frissités kell
  • arsnl
    ez a Bolton ver el aki 1 hete kiszopott 5-0ra a semmirekellő Stoketól, ver el minket ahonnan csak Vermaelen hiányzott. idei "legerősebb" csapat.
    minden egyes kibaszott évbe összezuhanunk, biztos véletlen...
  • minimize
    az az igazság, hogy már egy újabb x miatt szégyenkezni kezdtem a 88'-ban, de nem tartott soká a szégyenérzet,a végére megjött az apátia.
    el lehet kezdeni gondolkodni, jövőre mik a céljaink, a top4 meglehet TALÁN a hátralévő x-ekkel. talán.
    anno Fergusont el akarták küldeni, utána állt össze az első igazi csapata, lehet, hogy Wengerben ennyi van/volt benne, nem több. sok játékost feleslegesnek érzek a csapatban, van, aki már menne, vagy gondolkodik erősen, és van, aki egyszerűen nem Arsenal-szintű játékos. kérdés, kik maradnak és kik mennek a nyáron.
  • Steve Downie
    komolyan ez lesz
  • Kaplan
    Bennem ez már hónapok óta megfogalmazódott és ezzel, hogy elhihetjük magunkkal állandóan, hogy nyerhetünk valamit.. Olyan hiteltelen ez a csapat már számomra, hogy az elképesztő. Talán nyáron lesz egy kis változtatás felfogásban!
  • arsnl
    végén még izgulhatunk a 4.helyért
  • arsnl
    szánalmas az egész csapat Wengerestűl együtt, és mivel a teljes csapatot nem lehet lecserélni......
  • arsnl
    háhá 2 szöglet elég ahhoz h elverjenek.
  • Steve Downie
    ez hihetetlen basszus
  • arsnl
    ez mi h nem fújja le a szabálytalanságot, de mivel a játékos lenn maradt megszakítja, majd sárgát ad Chamakhnak..
  • Steve Downie
    Na tényleg próbálják Chamakh fejére tenni a labdát. Felhívtad Wenger-t? :D
  • minimize
    nüansznyi, de amit Davies 23perc alatt kétszer művelt térdmagasságban, azért Wilshere(visszahúzott lábbal)egyből lelapozódott.apróság, de jellemző.
  • minimize
    csak kérdem, Chamakh-al elől(fejjáték elsősorban)nem lennénk előbbre?
  • minimize
    az a bizonyos "megadható"-tipusú volt, amit ellenünk megadnak, nekünk-nem szoktak.
  • Steve Downie
    RvP!!!