Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ligakupa meccsel meg legyetek boldogok, de sztem kurvára tudjátok melyik meccs volt fontosabb 😄😄 bár ennyi vigaszotok lehet na 😊
de azér remélem ti nyeritek a PL-t mert a másik 4 nagycsapatot nem csipázom, fõleg a két manchesteri csapatot
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
No one can stop Death!
behalok ha egybõl lesérül -.-
összekaphatja õket a Fõnök a szünetben, bízom benne, hogy a téli hullámvölgy idén nem minket ér utol...
eddig amit láttam(számomra)nevetséges és érthetetlen volt.Chamakh,Fabre, Clichy idegbetegsége, nem tudom.
No one can stop Death!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
de nyugi, nyerünk, ha csak 1góllal is!!
No one can stop Death!
RVP ??????
na csereként beáll azt lõ 1 gólt a 83.percben 😄
Pad: Szczesny, DJ, Eboue, Arsha, RvP(!!), Rosicky, Bendtner
nagyon erõs ez a csapat, na meg a kispad is. Go Gunners!!
Glory, Glory Man. United!
nekünk alakulhatna a szokásos(utolsó 3hazain 3-0ellenük)módon a meccs, de nem lesz sétagalopp, az tuti.
a Pool' is "alakíthatna", lehetne zárkózni kicsit felfelé, a Kékek mögé...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
erre reagáltam, ha nem az Ágyúsokra értetted, sry.
lassan 20éve vagyok Ágyús, de Wenger most az alapokról építette fel ezt a csapatot, nem is rosszul.
nálunk még gyakrabban jön elõ a probléma, talán a fiatal életkorok miatt, de lesz itt kupa, elõbb-utóbb!!
No one can stop Death!
"ebbõl tényleg tanulni lehet, és kell is."
igen kell persze de ez volt már nem egyszer mikor vezettünk és a hajrában coptunk be két gólt -.-
de most tényleg egyébként szinte minden csapatnál ez van 😄 ha kikapnak akkor jön h ebbõl tanulni kell ...
azt hiszem, a vezetõ gólunk is meglepte a csapatot, onnantól még könnyebbnek gondolták-vesztünkre. ebbõl tényleg tanulni lehet, és kell is.
a BL-ben(sem)lehet senkit félvállról venni egy esetleges "zakózás" után.
mindemellett nem hiszem, hogy összességében jobb csapat volna a Shakhtar, szerintem 2-3gól reális a két együttes közt-a javunkra term.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A csapat hibáiról...
"A csapat egésze együtt esett ki a játék ritmusából, majd együtt rázódott bele. Ez több volt, mint egy csapat-probléma, egyfajta megelégedettség uralkodott el rajtunk, mely több mint egy személyes probléma. A második játékrészben visszatértünk a meccsbe, s odatettük magunkat, ezért nem hibáztathatom a csapatot. Talán kicsit szerencsétlenek is voltunk. Tanulnunk kell ebbõl a leckébõl, ezen a szinten, ha nem fókuszálsz végig, megbüntetnek, mint tették azt velünk."
arsenal.com
No one can stop Death!