Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert mi rosszat mondtam? ne sírjatok már 😊

ligakupa meccsel meg legyetek boldogok, de sztem kurvára tudjátok melyik meccs volt fontosabb 😄😄 bár ennyi vigaszotok lehet na 😊

de azér remélem ti nyeritek a PL-t mert a másik 4 nagycsapatot nem csipázom, fõleg a két manchesteri csapatot

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ideülök a net elé, nso.hu, meglátom az eredményt, azt hittem hátast dobok... mi a franc történt?
na ezaz 😄 ha akkor is nyilatkozott volna és most is akkor ok, de h csak ilyenkor tud beszólni mikor gyõz a csapata 😄DDD
Lcapitant
ilyenkor mindig jönnek a "fontos emberek" 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
...amúgy szívesen láttunk volna Ligakupa-meccs után is.

No one can stop Death!

minimize
köszi, hogy itt voltál!<#wave>

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Fasza...még jó h nem értem haza a meccsre 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kösz a meccset, bár örültem volna ha Koscielny nem rángatja le Young Nile-t a végén 😊

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

arsnl
utolsó emberként lerántotta Ranger-t

Sabcsee
koscielny-t mér állították ki?😮:S

kaka

arsnl
jól kezdjük novembert

istenem
Sabcsee
mi van a fiúkkal?😞

kaka

minimize
75perc alatt most nézem meg 6x, tényleg otthon játsszunk-e, mert ez(most már 4csatárral,2kapufával)egy vicc.

No one can stop Death!

és jön RVP 😄D
behalok ha egybõl lesérül -.-
minimize
nem mondhatom, hogy megérdemelt, de az elsõ félidei idegbeteg-egymást sem találjuk-játék megint visszajött a 7-0ás gólhelyzetarány után...
összekaphatja õket a Fõnök a szünetben, bízom benne, hogy a téli hullámvölgy idén nem minket ér utol...
eddig amit láttam(számomra)nevetséges és érthetetlen volt.Chamakh,Fabre, Clichy idegbetegsége, nem tudom.

No one can stop Death!

arsnl
ez megint annyira tipikus Arsenalos volt, h az hihetetlen. helyzetük nincs, erre rögzített szitu -> kapus hiba -> gól. hányszor kell még ezt eljátszani?

Lcapitant
majd a 2. félidõre összekapja a csapatot Wenger 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Sabcsee
igen ez sajna fabi hibája...

kaka

Lcapitant
ezt nem hiszem el....kapus.....

arsnl
1.lövésük..-.-

elsõ helyzetük?😊
Sabcsee
na szép...

kaka

minimize
szerencsére megint egy jó mélyen védekezõ ellenfél:/

No one can stop Death!

Sabcsee
rvp h az istenbe került a padra?XD

kaka

minimize
illene...remélem nem lesz a 17.perc után görbülõ szájszél lefelé...
de nyugi, nyerünk, ha csak 1góllal is!!

No one can stop Death!

hát illene nyerni 2 góllal minimum
RVP ??????
na csereként beáll azt lõ 1 gólt a 83.percben 😄
arsnl
Fabianski - Sagna, Kos, SQ, Clichy - Song, Wilshere, Cesc - Theo, Chamakh, Nasri.
Pad: Szczesny, DJ, Eboue, Arsha, RvP(!!), Rosicky, Bendtner
nagyon erõs ez a csapat, na meg a kispad is. Go Gunners!!

Sabcsee
ott a pont😄

kaka

arsnl
hát de olasz meccs!😄

hát jóval nagyobb rangadó 😊
Sabcsee
omg nyomorék digi képes inkább a lazio-roma-t adni -.-<#falbav>

kaka

Rash87
Nem szoktam annyira elfogult lenni csapatommal szembe,de sajnos nem voltak jobbak. S most tényleg nem érdemelték volna meg ezt a 3 pontot 😊

Glory, Glory Man. United!

mai keret?
minimize
visszatérve a MU-gyõzelemhez, jobbak voltak összességében, tehát megérdemelt volt.
nekünk alakulhatna a szokásos(utolsó 3hazain 3-0ellenük)módon a meccs, de nem lesz sétagalopp, az tuti.
a Pool' is "alakíthatna", lehetne zárkózni kicsit felfelé, a Kékek mögé...

No one can stop Death!

minimize
jöhetnénk mi is a "bemákolták a 90'.percben"-dumával, de szerintem ez égõ inkább, mint véleményként kezelhetõ valami...

No one can stop Death!

arsnl
sajna MU behúzta kínkeservesen.. megint elég gyér játékkal nyertek, hét közbe City kipicsázza õket, ha akkor is ezt adják elõ

arsnl
Bolton - spurs 4-2 hehe

minimize
akkó' decemberben már kezdõ lehet.<#wilting>

No one can stop Death!

Sabcsee
a mester azt mondta, hogy vermaelen napokon belül visszatérhet<#taps>

kaka

minimize
"XD több évtizede így megy ez XD"
erre reagáltam, ha nem az Ágyúsokra értetted, sry.
lassan 20éve vagyok Ágyús, de Wenger most az alapokról építette fel ezt a csapatot, nem is rosszul.
nálunk még gyakrabban jön elõ a probléma, talán a fiatal életkorok miatt, de lesz itt kupa, elõbb-utóbb!!

No one can stop Death!

miaz h keresni kell más csapatot -.-
"ebbõl tényleg tanulni lehet, és kell is."
igen kell persze de ez volt már nem egyszer mikor vezettünk és a hajrában coptunk be két gólt -.-
de most tényleg egyébként szinte minden csapatnál ez van 😄 ha kikapnak akkor jön h ebbõl tanulni kell ...
minimize
akkor keresni kell másik csapatot.
azt hiszem, a vezetõ gólunk is meglepte a csapatot, onnantól még könnyebbnek gondolták-vesztünkre. ebbõl tényleg tanulni lehet, és kell is.
a BL-ben(sem)lehet senkit félvállról venni egy esetleges "zakózás" után.
mindemellett nem hiszem, hogy összességében jobb csapat volna a Shakhtar, szerintem 2-3gól reális a két együttes közt-a javunkra term.

No one can stop Death!

lol hát minden vereség után ez van " tanulnunk kell " XD több évtizede így megy ez XD
Kaplan
Szerintem az egész csapat szart bele a meccsbe, most jön két sokkal könnyebb mérkõzés, lazán továbbmasírozunk csoportelsõként.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
"Gratulálok a Donetsknek, jól játszottak, megérdemelten nyertek. Jó volt a kezdésünk, de nem sokkal utána elveszett a tempónk, s az ellenfél visszajött a meccsbe. Nem koncentráltunk az egy az egy elleni szituációkban, s ennek meg is lett az eredménye a félidõre."
A csapat hibáiról...
"A csapat egésze együtt esett ki a játék ritmusából, majd együtt rázódott bele. Ez több volt, mint egy csapat-probléma, egyfajta megelégedettség uralkodott el rajtunk, mely több mint egy személyes probléma. A második játékrészben visszatértünk a meccsbe, s odatettük magunkat, ezért nem hibáztathatom a csapatot. Talán kicsit szerencsétlenek is voltunk. Tanulnunk kell ebbõl a leckébõl, ezen a szinten, ha nem fókuszálsz végig, megbüntetnek, mint tették azt velünk."
arsenal.com

No one can stop Death!

ok, de kétlem, hogy miattam kaptunk ki. 😄
arsnl
máskor Geo ne írd be, h megtetted a csapatot😄

arsnl
na ez nem jött össze.. inkább most mint bajnokin

Sabcsee
remélem srna-t vki ma még szájbarúgja

kaka