31698
-
#21228 Hernandez-re, és Rooney-ra kell odafigyelnünk, remélem nem Song-ra bízza a Főnök Rooney-t, vagy lap lesz az első félidő végére.
jó meccset, és igazságos eredményt várok! -
#21227 ha szarul játszunk, és kikapunk, megérdemeljük, és elismerem magam is, de ne adódjon a maihoz hasonló eset, mert ez tényleg bosszantó, még "pártatlanként" is. simán jó volt egy x-re a T'ham. -
pilboy #21226 abban bízok, h a holnapi meccsen egyik csapat szurkolóinak sem kell ilyen döntéseken bosszankodni. inkább azon, h gyenge volt a vesztes csapat, vagy hasonlók -
#21225 nem sokat változtat a a tényen, kapufára, meg helyzetekre nem kapott volna 3pontot a chelsea, ezt láttam "magunktól" is nem egy meccsen.
gondolom izgalmassá akarják tenni a bajnokság végét. röhejes. -
pilboy #21224 az az egy partjelző inkább 2 volt :) -
#21223 sajna a chelsea ma egy partjelzővel jobb volt(egy megadott, meg egy lesgól(Che-T'ham 2-1)), holnap szorítok a csapatnak, de most muszáj lépnie a mu-nak is. otthon xarok vagyunk, kellene egy x legalább... -
#21222 hogy mi miért nem kapunk ilyen gólokat ajándékba! -
#21221 aztaq'va, ez a Sandro mekkora gólt lőtt!(Che-T'ham) -
#21220 ja, állítólag Benzema ügynökével "beszélgetünk"... -
#21219 holnap? "szerencsére" nem tudom élőben nézni,Édesanyámhoz utazunk haza, lehet, hogy jobb is lesz lenyugodva, felvételről nézni.
nem a mu-zsenialitástól, inkább a "nagyok" ellen megszokott hozzá nem állástól félek, pl. a spurs simán meglehetett volna idegenben, erre a végén szokás szerint izzadtam egy x miatt,nyert állásból. a Carling-döntő után megrottyantunk, bennünk maradt az "ütés".
aztán hátha... -
Dean Winchester #21218 mi mást tehetünk??? bízni kell és kész , jobbat nem tudunk tenni azt meg ne várd, hogy majd azt mondja minden arsenal jatekos,hogy köszi AW elég volt belőled mert ezt nem húzhatják meg az etikett miatt sem ...
szóval ez mind a felszínesség de belül ők is tudják azt amit már egész sokan
hétvégén 1 gólós MU győzelmet várok de mint már említettem azt is eltudom képzelni,hogy mi most verjük a mU-t majd a chelsea is és akkor a bajnoki cím sorsa lehet a chelsea kezébe kerül akiket már rengetegen a 4.helyen sem képzeltek el... -
geo91 #21217 hát már ideje lenne, mert ez az egy helyben totyorgás immáron 6 éve nem túl jó... -
#21216 Forward!
-
#21215 Djuorou meg... -
#21214 abban igazad van, hogy 3év után elzavarhatták volna Förgit is, mégis bizalmat szavaztak neki anno, most meg eredményeik vannak évek óta.
sajna a Főnök jól kezdett, de mára ellaposodtunk-fel kell frissíteni az emberkéket+a húzásokat meccsről-meccsre, akkor maradhat. de erre-természetesen-nincs garancia. meglátjuk.
Én attól még nem ugrálok össze-vissza, mert nem nyertünk jó pár éve semmit, nem kell jó fejnek lennem sem a suliban, sem máshol, megszoktam(?), hogy mostanában ezt nyújtjuk, fáj, de ettől még Ágyús maradok, az tuti.
hidd el, sokan fognak váltani, ha lecseng Fergie, vagy Guardiola, mert örökké ők sem tudnak az oldalvonal mellett állni.
mindemellett maximális Tiszteletem Ferguson-nak, amit elért a MU-val.
kár, hogy a rajongóik nagy többsége tiszteletlen egy 18-szoros győztes Pool-lal, vagy 13szoros bajnok Arsenal-lal szemben. ja, hogy most Nekik megy??! na és?! attól még el lehetne ismerni más csapatokat is, de ezt nem az iskolában tanítják meg... -
#21213 új mez:
http://yfrog.com/h0ycmtbj
http://yfrog.com/h8q36ylj
a címer: http://yfrog.com/hsptjlcj -
#21212 Ha racionálisan nézzük a dolgot és az elmúlt évek eredményeit vesszük, akkor igazad van.
Szerintem viszont az a menedzser, akinek a csapata az angol első osztály történetében egyedüliként játszott végig veretlenül egy teljes szezont (mely rekordot olyan menedzsereknek sem sikerült mindezidáig megdönteni, mint Mourinho vagy Ferguson), az újra fel fog építeni egy "Invincibles" csapatot, csak idő kérdése.
Persze jogosak a bírálatok, hogy ez a türelmi idő már lejárt, és én is egyre csalódottabb voltam, ahogy sorra jöttek a pofonok az idényben, de ahogy Djourou sorai is mutatják, még mindig vannak, akik bíznak Wenger-ben, és én remélem, hogy nem alaptalanul. -
Dean Winchester #21211 elég szomorú ,hogy valaki a régmúlt miatt képes elnézni a jelen szomorúságait... -
#21210 megnézhetné pár okoska is a videót(#21207), talán jobban tisztelné a csapatunkat. aki csak a wikipédiáról, meg a jelenből ismeri, el sem képzeli, hogy anno tőlünk is kellett tartania a többi nagy csapatnak.
nem divat, meg "most megy egy ideje"-csapat. -
Balázs 17 #21209 erről most eszembe jutott =) -
#21208 E pillanatok miatt lenne annyira fájdalmas a búcsú Wenger-től :( -
#21207 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=HNxaOVGQioo]Annak,aki most "ismerkedne" a csapattal[/URL]
-
#21206 Eastmondt lábtörése a Millwall-edzésén
-
#21205 túlságosan francia bajnoki-jellege lenne... -
geo91 #21204 de utálom az ilyen hatásvadász címeket... -
#21203 hát azért én Mexes-re is bólintanék :D -
Dean Winchester #21202 haladás-arsenal nem lesz már mi? :( -
Dean Winchester #21201 PSG-el miért nem játszunk? :D
megkéne nyerni ezt a kupát xD boca az kemény lesz -
#21200 "Az Arsenal szabad utat ad a 33 éves kapusnak, Manuel Almunia-nak, aki a hírek szerint a török Galatasaray-hoz szerződhet ezen a nyáron.
A török sajtó azt állítja, hogy Arsene Wenger már nem számol a jövőben a spanyollal az Emirates-ben, és Wojciech Szczesny és Lukasz Fabianski fog versenyezni az első számú mezért."
Denilsont is vihetné magával... -
#21199 megvannak az idei Emirates-kupa résztvevői:
2011.07.30.(Szombat)
New York Red Bulls v Paris Saint-Germain (16:00)
Arsenal v Club Atletico Boca Juniors (18:20)
2011.07.31.(Vasárnap)
Club Atletico Boca Juniors v Paris Saint-Germain (16:00)
Arsenal v New York Red Bulls (18:20)
-
Dean Winchester #21198 -
#21197 gondolkodom én is, Barcás legyek nagy hirtelen, vagy MU-s.
most menő mindkettő, vacillálok is erősen. -
Dean Winchester #21196 ja és érted már jövőre nem is tudok örülni a sikereknek mert tudom előre,hogy a tavasszal leadunk mindent :D
nincs értelme örülni... -
#21195 Taiwo esetleg okés lenne,egy jó védekező kp, meg egy erőcsatár, mint a "Ló" a Kékeknél, pl.
bár mindegy, mint megtudtam okoséktól, amig Wenger itt lesz, sose leszünk bajnokok... -
#21194 2011 nyarán szabadon igazolhatók lesznek:
Taye Taiwo (védő, Marseille)
Bosingwa (védő, Chelsea)
Luke Young (védő, Aston Villa)
Vicente Rodriguez (középpályás, Valencia)
Ivica Dragutinovic (védő, Sevilla)
Philippe Mexes (védő, Roma)
azért ezek közül 1-2n elgondolkodnék Wenger helyébe...
ráadásul van kapott 40milliot igazolni abbol nyugodtan elhozhatná Moutinhot meg Hazardot...
na mindegy...lefekszek és álmodok tovább :D -
#21193 Eljött az ideje Cesc eladásának-London szerint
-
Dean Winchester #21192 egyébként
chelsea veri a mu-t
mi verjük a mu-t és akkor chelsea - mu azonos pontszámmal fog rendelkezni és végül a chelsea megnyeri a bajnokságot :D
mekkora lenne már :DDDD -
Balázs 17 #21191 mert sokat sérült :D -
geo91 #21190 akkor theo miért nem lőtt a valóságban is ennyi gólt? :D
amúgy persze hogy arra épül, jól tudom, de néha vannak azért eltérések. -
Balázs 17 #21189 FM a valóságra épül :) egy ilyen powerful csatár kéne nekünk + a porto jelenlegi edzője:D