31698
-
#21268 -
#21267 azt hiszem, komoly veszteség ért benneteket -
#21266 Sahin valószínűleg a Real-ban köt ki, helyette jöhetne mondjuk Nene(PSG) Fabregas helyére. gyors, pontos, és rengeteg gólpassz(21)+viszonylag sok lőtt gól(20??) jellemzi ebben az idényben. -
Balázs 17 #21265 inkább Jones + Sakho:D -
#21264 nagyobb esély van rá, mert Cahill sok más klub érdeklődését is felkeltette, vannak, akik 1-2játékostól is megválnának "cserében". -
geo91 #21263 IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!
ISTENCSÁSZÁR az a játékos fm-ben is. -
#21262 Sokat mondó dalolászás
-
#21261 "Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger élénken érdeklődik a Blackburn védője, Phil Jones iránt, akiért 10 millió fontot fizetne.
A News of the World értesülései szerint Wenger elküldte Steve Rowley-t az Ewood Park-ba szombaton, hogy megfigyelje a 19 éves játékos teljesítményét a Bolton ellen."
arsenalfan. -
#21260 A QPR 12millió fontot adna Chamakh-ért.
"A QPR menedzsere, Warnock szeretné megerősíteni a támadó szekciót, Chamakh pedig boldogan csatlakozna válogatott csapattársához, Adel Taarabt-hoz.
A két barát gyakran látható, együtt Londonban, és szeretnének a pályán is együtt lenni, nem csak azon kívül.
Warnock szerint Chamakh lehet az a csatár, aki bent tarthatja csapatát a Premier League-ben."
kérdés, Taarabt marad-e egyáltalán a QPR-nél, sok kérője lesz a nyáron... -
#21259 még mindig a MU a bajnoki esélyes,tehát rajtunk már "csak" annyi múlik, hogy az utolsó pár fordulóban ne kapjunk ki,hozzuk a 3pontokat, aztán meglátjuk.
persze HA szombaton a T'ham megkapta volna a jogos 3pontot, most más lenne a helyzet, de tudjuk, hogy a PL-ben is sok múlik az ítéleteken...
-
pilboy #21258 gratulálok a győzelemhez!
meccset nem láttam, tehát no comment.
remélem jövő héten tudunk segíteni, h 2. helyre legyen esélye az arsenalnak, mert az azt jelentené, h nem kaptunk ki a chelsea-től (ebben most sajnos nagyon kételkedek "valamiért") -
#21257 jaigen:D *kézfejjel:DD -
#21256 Bárcsak fejjel tisztázott volna.. -
#21255 igazán nagy helyzet talán nem is volt. Vidic pirosat meg 11est úszott meg, miután fejjel tisztázott RvP elől.. nálunk Clichy taposta meg Owent egy kicsit 16oson belül -
Dean Winchester #21254 köszi.
egyébként kapufa vagy kihagyott büntető volt bármelyik oldalon is? -
#21253 gól
-
Dean Winchester #21252 szép is lenne , tudod eleinte sokan elkiabálták,hogy bajnok lesz a chelsea aztán egy gödörbe kerültek ami utan sokan azt gondolták ,hogy a negyedik hely sem lesz meg nekik! aztán lám talpra álltak és most ott tartanak hogy bajnoki döntőt játszanak a jövőhéten.
ezt mondtam egyébként ma verjük a mu-t aztán a chelsea is megveri őket majd bajnokok lesznek!
megérdemelnék...
a mu hányszor de hányszor csinálta meg azt,hogy az utolsó percekben (néha bírói segédlettel) nyerte meg a mérkőzéseit????
a chelsea feltudott álni a gödörből mi meg nem! és a keretet ne nézzük mert ott van egy torres aki egy kalap sz*rt sem ér xD
szóval szép lesz tőlük ha jövőhéten megvernék a MU-t...
a gólról meg ha valaki tud egy összefoglalót nyomni kérem linkelje :) -
#21251 szerintem meg az legyen a bajnok, aki a legtöbb pontot gyűjti be, nem azon múlik, ki-mikor ereszt le.
a sok xre bukott, simának tűnő meccset HA behúztuk volna, akkor pontokkal vezetnénk a bajnokságot.
jól rémlik, hogy tavasszal megvertük mind a 2 ellenlábast? sokan ezt is fel szokták dobálni,miszerint megérdemelt (lenne)egy bajnoki cím elérése adott évben.
a meccshez még nem tudok hozzászólni, majd vacsora közben megnézem a felvételt.
gratulálok a fiúknak, ebből erőt meríthetnének a végére! -
#21250 -
#21249 hát igen,őszi formájukat elnézve akkor örültek volna egy fix BL főtáblás helynek. mondjuk nem ők erősödtek,a MU eresztett le -
Balázs 17 #21248 év poénja lenne, ha a chelsea lenne bajnok =) -
#21247 megsérült. szép győzelem, matematikai esély megmaradt:D:D -
#21246 na ezt még Alves is megirigyelné -
#21245 Ezt igencsak benéztem. :DD
Szóval RAMSEEEEY -
#21244 WILSHEEEEER -
#21243 IGEN!:D -
pLau #21242 azthittem nem adja le persie -
#21241 Miért kapta le Nasrit? -
#21240 csupán 3szor akasztotta meg a támadásunkat, pedig nincs az a húde nagy tempó... -
geo91 #21239 ez a bíró ma nagyon útban van :D -
#21238 nah ez a meccs is le van zsirozva, semmi büntető vagy piroslap -
#21237 ja h kezezni is lehet... -
#21236 15.00 Manchester United-Arsenal tv: Digisport hu/ro/sk/cz
streamek itt : -
#21235 Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Walcott, Ramsey, Nasri, Van Persie
Cesc megsérült szombati tréning alkalmával -
Balázs 17 #21234 *ünnepe :D -
Balázs 17 #21233 én meg dolgozni... éljen a munka napja -
#21232 Én sem tudom nézni, pókerversenyre megyek, de GO GUNNERS! -
Dean Winchester #21231 senki nem nézi a meccset? :D
én is mindjart kinézek ebben az esős időben vajon hányan jönnek ki majálisozni xD
hajrá arsenal :D
bár hernandez 1 gólt tuti bevállal -
#21230 oda is, és sok sikert a meccshez! -
pilboy #21229 nekünk meg van persie-t kell vhogy megfogni. sajnos nem látom egyébként a meccset, mert nekem is meccsem lesz (talán jobb is, nem feszülöm szét magam :) )
jó szurkolást mindenkinek!