Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liverpool-al is ma játszottak? nem tudtam<#hawaii>#hawaii>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
sztem sima vereség lesz,de ne legyen igazam...
mu meg veretlen a bajnokságban ,most közel volt az elsõ vereséghez erre csak sikerült ikszre menteni 😞
mu meg veretlen a bajnokságban ,most közel volt az elsõ vereséghez erre csak sikerült ikszre menteni 😞
ja. erre még a "jó csapatnak van szerencséje"-sem jön be, mert ez ma(sem)volt egy jó csapat...
holnap verni kell(ene)az Evertont, bár k*r*a nehéz lesz, viszont felléphetnénk a 2.helyre!
holnap verni kell(ene)az Evertont, bár k*r*a nehéz lesz, viszont felléphetnénk a 2.helyre!
No one can stop Death!
a Villa meg képes 2kapufa után elherdálni a 2gólos(2-0 v.2-2), 3pontos elõnyt a Vörösökkel szemben...nem hiszem el, ráadásul tényleg jobban tolják, pár perc kivételével.
No one can stop Death!
én cseznyi-nek mondom 😄
egyik meccsen mintha így hívta volna a kommentátor
egyik meccsen mintha így hívta volna a kommentátor
<#eljen>#eljen>
tudja valaki hogy kell kimondani amúgy a nevét?
én szecsninek hívom, ha haverokkal beszélgetve szóba kerül... 😄
tudja valaki hogy kell kimondani amúgy a nevét?
én szecsninek hívom, ha haverokkal beszélgetve szóba kerül... 😄
Dzsudzsák nem férne sehova itt, bár szívesebben nézném, mint Arshavint.
Sztem Carrol se kell, ott van Chamakh, Bendtner, RvP néhanapján(😞), JET és jön Afobe is majd pár év múlva. Egy vkp kéne mindenképp, kár h Frimpong egész évre lesérült..
Sztem Carrol se kell, ott van Chamakh, Bendtner, RvP néhanapján(😞), JET és jön Afobe is majd pár év múlva. Egy vkp kéne mindenképp, kár h Frimpong egész évre lesérült..
andy carrol jöhetne elég jó fizikuma van és még jól is nyomja
+ néha mikor begyorsul...na az egész jó lenne 😄
+ õ is lõhetné a büntetõnket ha nincs nasri 😄DD
+ õ is lõhetné a büntetõnket ha nincs nasri 😄DD
be is baszna ha krikic idejönne :S pfff de alapból egy ellenszenves gyerek 😄 ja de neki se lehet büntetõt lõni 😄 tegnap õ is kihagyta...
Én abszolút örülnék neki, technikás, jól lõ, Wenger meg tudná vele tanultatni azokat a finom egyérintõket. Jó lenne Arsenal mezben látni. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
máshová megy, ha Wenger, akkor Krkic, vagy Carroll jönne elõbb...
amúgy másodszor is megnézve a tegnapi meccset Arsha továbbra is 60perces manyus, és kellene vissza Verma is a védelembe.
amúgy másodszor is megnézve a tegnapi meccset Arsha továbbra is 60perces manyus, és kellene vissza Verma is a védelembe.
No one can stop Death!
"nagyjából 4 millió font ellenében meg lehetne szerezni, ami nem pénz az említett alakulatoknak."
csak egy olyan alakulatnak mint ahol egy "skót" mester uralkodik annak bizony pénz XD
de attól félek,hogy itt szart se érne, psvben kitud tünni mert nem egy oltári nagy csapat de egy arsenalban?
fene tudja, mondjuk ennyi pénzt megér aztán volt már más játékos is akit megvett a mester aztán nem jött be 😄
szal jöjjön de hát én erre 10% esélyt adok 😄
csak egy olyan alakulatnak mint ahol egy "skót" mester uralkodik annak bizony pénz XD
de attól félek,hogy itt szart se érne, psvben kitud tünni mert nem egy oltári nagy csapat de egy arsenalban?
fene tudja, mondjuk ennyi pénzt megér aztán volt már más játékos is akit megvett a mester aztán nem jött be 😄
szal jöjjön de hát én erre 10% esélyt adok 😄
nem tudom, hogy hogy bírná õ az angol bajnokságot, de attól félek, hogy szétkapnák. bár ki tudja.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ígyvan, õ a meccs embere😊
+nagyon tetszett, hogy arsha végre hajtott és jól is játszott<#eljen>#eljen>
+nagyon tetszett, hogy arsha végre hajtott és jól is játszott<#eljen>#eljen>
kaka
na ez durva 😄 chamakh szendvicsezett egyet 😄
elsõ és utolsó percben gól xD
elsõ és utolsó percben gól xD
Fabianski egyre jobb formába lendül, úgy látszik tényleg csak meccshiánya volt meg kellett egy kis önbizalom. Szépeket védett!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bendtner beáll 20 másodpercre???? értelmes😄
SAmakkkkkk xDD
kib nagy mákunk van
úgy is 1-1 lesz
mire le ? 😄
hát jó alapból 1 gólós meccsre számítottam (kicsit elfogulva 0-1)
de reálisan meg 2-1es vereséget jósoltam volna de mivel 1.percben lõttünk egy gólt picit reménykedtem h vmi megmozdult a csapatban és jönnek a szép támadások és gólók még az elsõ félidõben
hát jó alapból 1 gólós meccsre számítottam (kicsit elfogulva 0-1)
de reálisan meg 2-1es vereséget jósoltam volna de mivel 1.percben lõttünk egy gólt picit reménykedtem h vmi megmozdult a csapatban és jönnek a szép támadások és gólók még az elsõ félidõben
na ennyi? 😄 1.percbe gól aztán a semmi? ettõl többre számítottam...
hát úgy olvastam eusporton
GOAL ARSENAL!! A terrific cross from the right from Bacary Sagna and Marouane Chamakh....
GOAL ARSENAL!! A terrific cross from the right from Bacary Sagna and Marouane Chamakh....
nem hiszem el, hogy Sagna betudta adni😮O😄
"JET meg tartalékoknál duplázott, az Everton elleni 4-1es gyõzelem során.
elég szar gólt lõtt.. am eddig vmi 8meccs/10 gól a mutatója. elég erõteljesen kopogtat az elsõ csapat ajtaján.."
már a nyáron is tök jól játszott, lõtte a gólokat, erre nem rotálja be a Fõnök.
a mai összeállítást látva nem tudom, örüljek-e, vagy...?
tud vki olyan helyrõl, ahol utólag letölthetõ egy meccs? megnézném holnap kajaidõben a MCity-MUnited-et is...😊)
elég szar gólt lõtt.. am eddig vmi 8meccs/10 gól a mutatója. elég erõteljesen kopogtat az elsõ csapat ajtaján.."
már a nyáron is tök jól játszott, lõtte a gólokat, erre nem rotálja be a Fõnök.
a mai összeállítást látva nem tudom, örüljek-e, vagy...?
tud vki olyan helyrõl, ahol utólag letölthetõ egy meccs? megnézném holnap kajaidõben a MCity-MUnited-et is...😊)
No one can stop Death!
ma amúgy meccs van!😄
Wolves elleni kezdõ:
Fabianski
Sagna-Squillaci-Djourou-Clichy
Song-Wilshere
Rosicky-Cesc-Arshavin
Chamakh
padon Szczesny, Eboue, Denilson, Nasri, Walcott, Bendtner, van Persie
Wolves elleni kezdõ:
Fabianski
Sagna-Squillaci-Djourou-Clichy
Song-Wilshere
Rosicky-Cesc-Arshavin
Chamakh
padon Szczesny, Eboue, Denilson, Nasri, Walcott, Bendtner, van Persie
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
elég megszopatta a védõket 😄DDD
a gól nem volt nagy , inkább az elõzmény volt rohadt szép
egyébként én bírom a srácot és örültem is volna ha a felnõtcsapatnál marad 😄
a gól nem volt nagy , inkább az elõzmény volt rohadt szép
egyébként én bírom a srácot és örültem is volna ha a felnõtcsapatnál marad 😄
JET meg tartalékoknál duplázott, az Everton elleni 4-1es gyõzelem során.
elég szar gólt lõtt.. am eddig vmi 8meccs/10 gól a mutatója. elég erõteljesen kopogtat az elsõ csapat ajtaján..
elég szar gólt lõtt.. am eddig vmi 8meccs/10 gól a mutatója. elég erõteljesen kopogtat az elsõ csapat ajtaján..
Rotherham U. <1 - 5>1 - 5> Huddersfield T.
1' <0 - 1>0 - 1> J. Rhodes
11' <1 - 1>1 - 1> R. Taylor
23' <1 - 2>1 - 2> J. Rhodes
28' <1 - 3>1 - 3> B. Afobe
52' <1 - 4>1 - 4> S. Arfield
72' <1 - 5>1 - 5> B. Afobe
1' <0 - 1>0 - 1> J. Rhodes
11' <1 - 1>1 - 1> R. Taylor
23' <1 - 2>1 - 2> J. Rhodes
28' <1 - 3>1 - 3> B. Afobe
52' <1 - 4>1 - 4> S. Arfield
72' <1 - 5>1 - 5> B. Afobe
"Az angol futballszövetség elutasította az Arsenal fellebbezését Laurent Koscielny két meccses eltiltását illetõen.
A szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy nem fogadták el az Arsenal álláspontját az estrõl, Mike Dean játékvezetõ megfelelõen járt el a múlt hétvégi, Newcastle United elleni mérkõzésen, amikor az összecsapás hosszabbításában piros lappal büntette Laurent Koscielnyt, aki utolsó emberként, valamint egyértelmû gólszerzési lehetõségben akadályozta az ellenfél támadóját.
Ennek értelmében Koscielny a soron következõ két mérkõzésen, azaz a szerdai Wolverhampton elleni, valamint a vasárnapi, Everton elleni összecsapáson nem vehet részt."
megjegyzem, nem nagyon szoktak utólag módosítani, Balotelli pl. 3meccset kapott ma.ez persze nem vigasz, de..."valami. az meg már nem semmi, ugye?"
A szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy nem fogadták el az Arsenal álláspontját az estrõl, Mike Dean játékvezetõ megfelelõen járt el a múlt hétvégi, Newcastle United elleni mérkõzésen, amikor az összecsapás hosszabbításában piros lappal büntette Laurent Koscielnyt, aki utolsó emberként, valamint egyértelmû gólszerzési lehetõségben akadályozta az ellenfél támadóját.
Ennek értelmében Koscielny a soron következõ két mérkõzésen, azaz a szerdai Wolverhampton elleni, valamint a vasárnapi, Everton elleni összecsapáson nem vehet részt."
megjegyzem, nem nagyon szoktak utólag módosítani, Balotelli pl. 3meccset kapott ma.ez persze nem vigasz, de..."valami. az meg már nem semmi, ugye?"
No one can stop Death!
erre Wenger õt hozta le Cesc helyett, aki (ismét) homály volt..
utóbbi évek legerõsebb csapata ez, mégis fejben még mindig gyengék vagy nem tudom mi lehet a baj...
utóbbi évek legerõsebb csapata ez, mégis fejben még mindig gyengék vagy nem tudom mi lehet a baj...
ajj vhogy felkéne rázni a csapatot, a west ham ellen már télleg látszott, hogy rezeg a léc:S Wengernek naon gyorsan összekell kapni a csapatot
tegnap egyedül Wilshere nyújtott remek teljesítményt, öröm volt nézni ahogy leszerelte, a 2méteres,izomállat newcaste-osokat
tegnap egyedül Wilshere nyújtott remek teljesítményt, öröm volt nézni ahogy leszerelte, a 2méteres,izomállat newcaste-osokat
kaka
"Összességében úgy gondolom, hogy nagyon szerencsétlen vereséget szenvedtünk. Csak egy kapura tartó lövésük volt, és az a góluk volt. Ettõl függetlenül jól védekeztek és mi pedig nem voltunk elég acélosak, hogy elég gyorsan változtatni tudjunk az eredményen. Egy kicsit szerencsétlenek voltunk, mivel háromszor is eltaláltuk a kapufát, és kapusuk remek védéseket mutatott be. Saját magunkat sodortuk kellemetlen helyzetbe a félidõ végén kapott góllal, és utána már nem tudtunk felpörögni igazán."
Lukasz Fabianski szerepérõl a gólnál...
"Nem volt sok dolga és azt hiszem ez volt az oka, hogy nem volt kellõképpen magabiztos a labdával. Nem a képesség hiánya okozta, hanem csak a rossz idõzítés. Így láttam az oldalvonal mellõl."
-A.W.-arsenal.com
Lukasz Fabianski szerepérõl a gólnál...
"Nem volt sok dolga és azt hiszem ez volt az oka, hogy nem volt kellõképpen magabiztos a labdával. Nem a képesség hiánya okozta, hanem csak a rossz idõzítés. Így láttam az oldalvonal mellõl."
-A.W.-arsenal.com
No one can stop Death!