31698

• minimize
  • Tyler1
    azt hiszem, komoly veszteség ért benneteket
  • minimize
    Sahin valószínűleg a Real-ban köt ki, helyette jöhetne mondjuk Nene(PSG) Fabregas helyére. gyors, pontos, és rengeteg gólpassz(21)+viszonylag sok lőtt gól(20??) jellemzi ebben az idényben.
  • Balázs 17
    inkább Jones + Sakho:D
  • minimize
    nagyobb esély van rá, mert Cahill sok más klub érdeklődését is felkeltette, vannak, akik 1-2játékostól is megválnának "cserében".
  • geo91
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!
    ISTENCSÁSZÁR az a játékos fm-ben is.
  • minimize
    Sokat mondó dalolászás
  • minimize
    "Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger élénken érdeklődik a Blackburn védője, Phil Jones iránt, akiért 10 millió fontot fizetne.
    A News of the World értesülései szerint Wenger elküldte Steve Rowley-t az Ewood Park-ba szombaton, hogy megfigyelje a 19 éves játékos teljesítményét a Bolton ellen."
    arsenalfan.
  • minimize
    A QPR 12millió fontot adna Chamakh-ért.
    "A QPR menedzsere, Warnock szeretné megerősíteni a támadó szekciót, Chamakh pedig boldogan csatlakozna válogatott csapattársához, Adel Taarabt-hoz.
    A két barát gyakran látható, együtt Londonban, és szeretnének a pályán is együtt lenni, nem csak azon kívül.
    Warnock szerint Chamakh lehet az a csatár, aki bent tarthatja csapatát a Premier League-ben."
    kérdés, Taarabt marad-e egyáltalán a QPR-nél, sok kérője lesz a nyáron...
  • minimize
    még mindig a MU a bajnoki esélyes,tehát rajtunk már "csak" annyi múlik, hogy az utolsó pár fordulóban ne kapjunk ki,hozzuk a 3pontokat, aztán meglátjuk.
    persze HA szombaton a T'ham megkapta volna a jogos 3pontot, most más lenne a helyzet, de tudjuk, hogy a PL-ben is sok múlik az ítéleteken...
  • pilboy
    gratulálok a győzelemhez!
    meccset nem láttam, tehát no comment.
    remélem jövő héten tudunk segíteni, h 2. helyre legyen esélye az arsenalnak, mert az azt jelentené, h nem kaptunk ki a chelsea-től (ebben most sajnos nagyon kételkedek "valamiért")
  • arsnl
    jaigen:D *kézfejjel:DD
  • Kaplan
    Bárcsak fejjel tisztázott volna..
  • arsnl
    igazán nagy helyzet talán nem is volt. Vidic pirosat meg 11est úszott meg, miután fejjel tisztázott RvP elől.. nálunk Clichy taposta meg Owent egy kicsit 16oson belül
  • Dean Winchester
    köszi.
    egyébként kapufa vagy kihagyott büntető volt bármelyik oldalon is?
  • arsnl
    gól
  • Dean Winchester
    szép is lenne , tudod eleinte sokan elkiabálták,hogy bajnok lesz a chelsea aztán egy gödörbe kerültek ami utan sokan azt gondolták ,hogy a negyedik hely sem lesz meg nekik! aztán lám talpra álltak és most ott tartanak hogy bajnoki döntőt játszanak a jövőhéten.
    ezt mondtam egyébként ma verjük a mu-t aztán a chelsea is megveri őket majd bajnokok lesznek!
    megérdemelnék...
    a mu hányszor de hányszor csinálta meg azt,hogy az utolsó percekben (néha bírói segédlettel) nyerte meg a mérkőzéseit????
    a chelsea feltudott álni a gödörből mi meg nem! és a keretet ne nézzük mert ott van egy torres aki egy kalap sz*rt sem ér xD
    szóval szép lesz tőlük ha jövőhéten megvernék a MU-t...
    a gólról meg ha valaki tud egy összefoglalót nyomni kérem linkelje :)
  • minimize
    szerintem meg az legyen a bajnok, aki a legtöbb pontot gyűjti be, nem azon múlik, ki-mikor ereszt le.
    a sok xre bukott, simának tűnő meccset HA behúztuk volna, akkor pontokkal vezetnénk a bajnokságot.
    jól rémlik, hogy tavasszal megvertük mind a 2 ellenlábast? sokan ezt is fel szokták dobálni,miszerint megérdemelt (lenne)egy bajnoki cím elérése adott évben.
    a meccshez még nem tudok hozzászólni, majd vacsora közben megnézem a felvételt.
    gratulálok a fiúknak, ebből erőt meríthetnének a végére!
  • minimize
  • bakkerman
    hát igen,őszi formájukat elnézve akkor örültek volna egy fix BL főtáblás helynek. mondjuk nem ők erősödtek,a MU eresztett le
  • Balázs 17
    év poénja lenne, ha a chelsea lenne bajnok =)
  • arsnl
    megsérült. szép győzelem, matematikai esély megmaradt:D:D
  • bakkerman
    na ezt még Alves is megirigyelné
  • Kaplan
    Ezt igencsak benéztem. :DD

Szóval RAMSEEEEY
  • Kaplan
    WILSHEEEEER
  • hedonist
    IGEN!:D
  • pLau
    azthittem nem adja le persie
  • hedonist
    Miért kapta le Nasrit?
  • arsnl
    csupán 3szor akasztotta meg a támadásunkat, pedig nincs az a húde nagy tempó...
  • geo91
    ez a bíró ma nagyon útban van :D
  • Marci0115
    nah ez a meccs is le van zsirozva, semmi büntető vagy piroslap
  • arsnl
    ja h kezezni is lehet...
  • banok
    15.00 Manchester United-Arsenal tv: Digisport hu/ro/sk/cz
    streamek itt :
  • arsnl
    Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Walcott, Ramsey, Nasri, Van Persie
    Cesc megsérült szombati tréning alkalmával
  • Balázs 17
    *ünnepe :D
  • Balázs 17
    én meg dolgozni... éljen a munka napja
  • Steve Downie
    Én sem tudom nézni, pókerversenyre megyek, de GO GUNNERS!
  • Dean Winchester
    senki nem nézi a meccset? :D
    én is mindjart kinézek ebben az esős időben vajon hányan jönnek ki majálisozni xD
    hajrá arsenal :D
    bár hernandez 1 gólt tuti bevállal
  • minimize
    oda is, és sok sikert a meccshez!
  • pilboy
    nekünk meg van persie-t kell vhogy megfogni. sajnos nem látom egyébként a meccset, mert nekem is meccsem lesz (talán jobb is, nem feszülöm szét magam :) )
    jó szurkolást mindenkinek!