31698

• minimize
    cserébe pénz+ Juhász a nyáron? én elnézegetném Squillaci helyett.
    "Az Anderlecht reméli, hogy az Arsenal két fiatal játékosát jövőre sikerül kölcsönszerződtetni.Szeretné kölcsön venni a fiatal holland Oguzhan Ozyakup-ot, és a brazil Wellington-t, aki épp a Levante-nél van szintén kölcsön."
  • minimize
    Wenger még elbeszélget Bendtnerrel a nyáron
    mert hisz benne. ez az, Chamakh-ot meg eladja, hogy senkit se hozzon-gondolom.
  • minimize
    a hétvégén Nasri,Diaby és Fabregas tutira nem lesz, Clichy, és Djourou kérdéses-ha Dj nem megy át az orvosin, Verminátor a keretben újra!!
  • minimize
    "Dél-németországi jelentések megerősítették, hogy a Bundesliga csapata, az FC Köln érdeklődik a jelenlegi Arsenal játékos, Rosicky iránt.
    Amennyiben a Köln vezetősége úgy gondolja, hogy Rosicky-re szükségük van, akkor egy 5-8 millió font körüli összegért már biztosan hajlandó elengedni Arsene wenger."
  • minimize
    angol születésű U-19-es finn válogatott, Sagna(és Eboue) oldalán védősködik, a Charlton-ban-akik hosszabbítanának vele a nyáron.
    többet én sem tudok róla, állítólag nagyon jó a posztján.
  • Steve Downie
    Az Arsenal 1 millió fontot készül adni Carl Jenkinson-ért. Én még nem hallottam róla FM-ben sem, Ti már igen?
  • minimize
    jó, ott "el volt varázsolva", de a bajnokikon sem az igazi, max. nagy ritkán, ez a baj.
  • Steve Downie
    Egyetértek. A Barca elleni visszavágón nyújtott teljesítménye mutatta, hogy hol is szeretne játszani igazán.
  • Kaplan
    Én már úgy vagyok vele, hogy tőlem aztán bőven mehet Cesc, nagyon leeresztett, hogy ez most azért van mert már nincs itt fejben, vagy csak egyszerűen kipukkadt... Nem tudom. De el kell adni jó áron, és helyette két hasznos embert két posztra vehetünk.
  • minimize
    ha oda vágyik, menjen. majd eldől, kezdő lesz-e, vagy padozik nagyrészt.
    én csak azt szeretném, ha a vételárán megfelelő játékost vennénk, nem pedig egy 19éves, jövőbeli szuper nagy tehetséget.
  • minimize
    nem vagy vele egyedül. én is megértem,haverok,kupák,katalán vér,ilyesmi.
    ha itt már nem tud/akar 100%-on pörögni, jobb, ha elmegy, a döntését tiszteletben kell tartani.
    remélem jól választ, mert edzői téren is nagy pörgés lehet a nyáron, nem biztos, hogy adott keretből mindenki ugyan azt képes kihozni.
  • Cabell
    de ezmár az ő gondja nem?:)
  • geo91
    na ez az! helye nem lenne ott állandó kezdőként... tényleg kurva jól járna ha visszamenne...
  • Dean Winchester
    lehet csak én érteném meg fabreagast? és nem tudnám utálni azért mert "hazamegy", visszamegy oda ahova szeretne a pálya futása kezdetének a helyszínére? egyébként a barcában szerintem nemtudna kiemelkedni...
    e
  • geo91
  • Cabell
    ez már biztos
  • minimize
    "A korábbi Arsenal-védő Nigel Winterburn szerint az Arsenal legnagyobb erőssége a védelme volt az idén - és szerinte a nyáron a középpályát és a támadósort kellene megerősíteni.
    A korábbi Arsenal-szélsővédő a híres hátsó négyes tagja volt Tony Adams, Steve Bould és Lee Dixon mellett, és a következőt nyilatkozta: "Nem lehet egy szezon alatt a második legkevesebb kapott góllal menetelni, ha rosszul védekezik a csapat."
    Winterburn háromszoros bajnok, kétszeres FA Kupagyőztes, egy Ligakupa és egy KEK-győzelem van a vitrinjáben, 440 szereplés 13 év alatt a klubnál. "A támadókból és a középpályásokból hiányzik valami, kellene Robin van Persie mellé egy segítő csatár, és egy igazi erőember a középpályára, és akkor még közelebb lennének a csúcshoz."
    goal.com
  • minimize
    ahogy elnézem, így is-úgy is valamelyik kedvenc csapatodban köt ki-vagy marad.
  • Cabell
    szerintem elég gáz lenne ha a Realba menne, bár ha mindenképp el akar menni és a Barcának meg nem kell akkor...
  • minimize
    csóri Fabregas, mindenki vágyja otthon, hogy hazatérjen, a szurkolók meg megkérdőjelezik az értékét...
  • minimize
  • Balázs 17
    "2x annyit,mint amennyit ér"

• bakkerman
    értem
  • geo91
    semmi gond, íme a válasz:

egyszerűen egy életre megutálnám, ha aláírna hozzátok, pláne azért mert nem a szívem csücske a kedvenc csapatod már egy jó ideje. (Titi azért más tészta, ő tett is le bőven az asztalra nálunk, még ha majd meg is szakadt anno a szívem, megértettem a távozását.) ellenben ha a számomra semleges real-hoz írna alá, talán még örülnék is ha sikeres karriert futna be ott.
  • bakkerman
    igen,ez valóban bennevan a pakliban. na erre nem gondoltam :)
  • arsnl
    mert akkor a REal hiába ajánl pl 50m-t ha nem akar menni nem is fog. így kénytelenek leszünk a Barca kisebb ajánlatát elfogadni, ha elakarjuk adni. ha meg nem akkor tökmind1 úgyis marad
  • bakkerman
    ezzel nem támadlak,félre ne érts,csak érdekel.
  • bakkerman
    és az neked miért fájna,ha inkább a "barszába" menne,mint a real-ba? kaptok érte egy rakás casht,kb 2x annyit,mint amennyit ér,szerintem wengernek,vagy hill wood-nak is kurvára mind1,aki kifizeti a kiszabott árat,onnantól nekik simaliba az ügy.
  • minimize
    HA a kapufás lövések befelé mennének, így nézne ki a tabella
  • minimize
    Megint vicces számokkal dobálózunk
    Nasri helyére nézzük a srácot, ha esetleg a francia nem hosszabbítana év végén. szokás szerint majd' féláron" nyitunk.vicc.
    mondjuk a 22millió is, de...
  • geo91
    igen, ettől én is félek, hogy szívesebben menne vissza vissza a barszába, mint el a real-ba...
  • minimize
    alig várom, ki mindenki licitál,kérdés-menne-e a Realba??!
    hisz tudjuk, a "gyökerei"...
  • geo91
    ha elmegy, remélem a real-ba
  • minimize
    Gervinho pedig a Lille hosszabbítási ajánlatát utasította el, mi, és a Pool figyeljük(többek közt).
  • minimize
    akkor itt egy friss, reggelire:
    A Real alsó hamgon megadja a 35millió fontot Fabregasért
    indulhat a licit, meglátjuk, ki akarja valójában Cesc-et!
  • Dean Winchester
    a baj,hogy ez mind hír de legalább van cikk róla,hogy kik jöhetnek és ez már haladás :D több ilyen cikket és akkor ha fele megvalósul már örülhetünk is xD
  • Balázs 17
    jó lenne +még a fél porto
  • minimize
    Falcao célkeresztben
    a "büntetőpont" gagyi, mint sok más is itt, de nem igazán érdekel.
    azt hittem, egy fórum a vélemények kifejtéséről szól, ráadásul a Real-t "védtem" a hozzászólással. moderátorok...(??)
  • Steve Downie
    Ebben az évben az a két topik igazi darázsfészek volt, nem érdemes belenyúlni sem :)
    Én egyébként a saját meccseinkre tartalékolom a büntetőpontokat, remélem jövőre bőven lesznek ilyenek, mondjuk a Tottenham ellen :)
  • minimize
    tegnap kommentelni merészeltem a Barca-Reálon a Reál-topikba,(a jogos Higuain-gól után) kaptam "flém" miatt 2büntetőpontot.
    lassan gagyibb az sg-fórum, mint az nso. pedig az nem kis szó...