31698

• minimize
    ahogy látom, 20perc alatt "kiszállt" a chelsea is a versenyfutásból.
  • minimize
    nincs ám gond, a keret jó,fejlődünk, csak hát "nem voltunk elég élesek".
  • arsnl
    amúgy idén már mindenképpen kevesebb pontunk lesz mint tavaly, hol a fejlődés amiről Wenger is beszélt? ugyanazoka kibaszott hibák jönnek elő minden egyes meccsen. szar helyzetkihasználás, pontrúgások kivédekezése számunkra lehetetlen, előny megtartása is nehézségekbe ütközik.
  • Balázs 17
    =)
  • arsnl
    ez már tendencia évek óta, h tavaszra "kifulladunk". idén se hinném h kifulladtunk volna, m komoly sérülés nem nagyon volt(Vermaelen csak), de amint jön a tét beszarnak ezek egytől egyig...
  • minimize
    nem ők a faroknyalogatók, hanem: 1. az, aki nem tudja őket motiválni, vagy
    2. azok, akiket már(?) nem lehet motiválni.
    hasonló meccs volt a Villa-MU(2-2), ennyivel jobbak. ők ott talpra álltak, ezek meg...szoros lesz a vége, még lehet harc a M.City-vel, ha ezzel a hozzáállással fejezzük be a bajnokságot.
  • Dean Winchester
    ja csak ezek utan jövőre nem lesz értelme örülni a sikereknek mert ott lesz a béka a torkunkban ,hogy lehet kifulladunk :S
  • Kaplan
    Akkor a követeléseim a 2011/2012-es idényre.

- Egy normális jobbszélső vétele. Sagna nevetségesen haszontalan játékos, ráadásul még buta is mint a bűn.
    - Fabregast adjuk el a büdös picsába, nincsen szükségünk bérenc 'máshol van a szívem' játékosokra. A teljesítménye is a béka feneke alatt volt az elmúlt hónapokban.
    - A Cescért kapott pénzből egy értelmes befejezőcsatárt RvP mellé! Chamakh, Bendő ezen a téren nevetségesen teljesítenek.
    - Egy balszélső középpályás vétele is égető volna.
    - Valami orvosi csodaszert vegyenek ezer raklappal, hogy ne haljon meg a keret fele már az első három hónapban.

Ha ezeket teljesíti a kedves klubvezetés akkor hajlandó leszek nézni a csapat mérkőzéseit a következő idényben, ellenkező esetben nem leszek hajlandó többé szenvedni a képernyő előtt.

( Az igazolások alatt pedig nem pelyhedző faszú tinikre gondoltam, hanem érett felnőtt ha nem is klasszis, de tapasztalt játékosokra. )
  • Dean Winchester
    de szánalom :DDD
    még esélyünk se volt az 1 pontra sem...
    na komolyan kívánom ,hogy city hozza a következő két meccsét mi meg az egyiken bukjunk be és legyünk ott azon az überkirály negyedik helyen
  • minimize
    ez is.
  • minimize
    tény.
  • arsnl
    Gibbsből meg nem lesz balhátvéd soha.
  • Kaplan
    Többet nem is nagyon kaphattunk volna.. :D
  • arsnl
    DJ nagyon nincs ma pályán, 3 gólt kaptunk róla kb..
  • Kaplan
    Na jó, vicc ilyen védelemmel nekem sem lenne kedvem focizni...
  • arsnl
    ez tipikus arsenal volt
  • arsnl
    lol
  • arsnl
    RvP gól, 2-1
  • Kaplan
    RVP TOVÁBB FASZSZOPÓ FALUSI STOKE!
  • Kaplan
    Ritka nagy suttyó ez a Stoke City a szurkolóikkal együtt.
  • minimize
    "ezek nem akarnak egyszerűen focizni"
    teljesen ez áll mára.
    gusztustalan.
  • arsnl
    ezaz, nem érdekelne h szopunk, ha legalább minimális akaratot lehetne felfedezni játékosainkban. mint egy youtube videó alatt, szeptembertől februárig jó Arsenal szurkolónak lenni...
  • Kaplan
    Szánalmasnak tartom, hogy egy olyan csapat akinek még reális matematikai esélye van a bajnoki címre ezt megengedhesse magának. Lélektelen játék, ezek nem akarnak egyszerűen focizni. Iszonyatosan bántó ránk, szurkolókra nézve.
  • arsnl
    ez szánalmas, ismét
  • minimize
    már az első perctől minden második passz rossz, elől meg semmi mozgás.
    inkább be is fejeztem közben egy Poirot-filmet, mert felhúztak kissé ezzel a szokásos semmilyen játékkal.
  • arsnl
    Gibbs faszt csinált?
  • minimize
    majd kiderül, de a legkevésbé miatta akartam aggódni a nyáron.(Cesc megy, Clichy(??))
  • geo91
    nagyon remélem, hogy marad!
  • Kaplan
    Nem tudom elképzelni, hogy ne hosszabbítana itt..
  • minimize
    Az Interben köthet ki Nasri-ha nem hosszabbít
  • minimize
    én sem a mu-ra gondoltam.(FA-kupa)
  • grebber
    MU nem érdekel.Csak azért írtam,hogy nem nyer az Arsenal,mert az a megszokott ha rájuk teszek tippmixen :(
  • minimize
    most már felszabadultan tolhatnák, én bízom minimum egy x-ben, de szerintem nyerhető a meccs. készüljenek a döntőre inkább...:)
  • grebber
    Sajnos elúszik a 2 hely reménye stoke 1x :(
  • Kaplan
    Felejtsd el. Chamakh-t meg megérte elhozni, használhatatlan. Szeretném ha lennének értelmes igazolások idén nyáron.
  • minimize
    majd írok Wengernek.
  • Dean Winchester
    Juhásznak sztem mindenki örülne :) egyrészt jó játékos másrészt meg magyar :D azért nagy szó lenne ha az arsenalba bekerülne egy magyar játékos !
  • Steve Downie
    Ez lesz szerintem is :D
    Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg leigazoljunk egy Falcao-t vagy Milito-t :)
    Bendtner viszont nagy kedvencem, annak ellenére, hogy tényleg nem egy gólzsák. Én szeretném, hogy maradjon.
    Juhásznak nagyon örülnék, ez a Miyaichi srác meg elég jól kente Hollandiában, ott talán még könnyebben elérheti a potenciálját, mint akárhol máshol.
  • minimize
    max. még egy szezont maradjon. jó lesz ő nagyon később(is)!
  • minimize
    "Az Arsenal fogja eldönteni, hogy Ryo hol tölti az előszezont. Tiszteletben kell tartanunk a döntésüket. Valószínűleg nem játszik az Arsenal-ban a következő szezonban se az angol szabályok és rendeletek miatt. Azonban lehet, hogy egy másik európai csapathoz fog majd csatlakozni.
    Természetesen reméljük, hogy meg tudjuk tartani jövőre is a Feyenord-nál. Neki itt van a helye már."
    Martin van Geel