31698
-
#21348 ahogy látom, 20perc alatt "kiszállt" a chelsea is a versenyfutásból. -
#21347 nincs ám gond, a keret jó,fejlődünk, csak hát "nem voltunk elég élesek". -
#21346 amúgy idén már mindenképpen kevesebb pontunk lesz mint tavaly, hol a fejlődés amiről Wenger is beszélt? ugyanazoka kibaszott hibák jönnek elő minden egyes meccsen. szar helyzetkihasználás, pontrúgások kivédekezése számunkra lehetetlen, előny megtartása is nehézségekbe ütközik. -
Balázs 17 #21345 =) -
#21344 ez már tendencia évek óta, h tavaszra "kifulladunk". idén se hinném h kifulladtunk volna, m komoly sérülés nem nagyon volt(Vermaelen csak), de amint jön a tét beszarnak ezek egytől egyig... -
#21343 nem ők a faroknyalogatók, hanem: 1. az, aki nem tudja őket motiválni, vagy
2. azok, akiket már(?) nem lehet motiválni.
hasonló meccs volt a Villa-MU(2-2), ennyivel jobbak. ők ott talpra álltak, ezek meg...szoros lesz a vége, még lehet harc a M.City-vel, ha ezzel a hozzáállással fejezzük be a bajnokságot.
-
Dean Winchester #21342 ja csak ezek utan jövőre nem lesz értelme örülni a sikereknek mert ott lesz a béka a torkunkban ,hogy lehet kifulladunk :S
-
#21341 Akkor a követeléseim a 2011/2012-es idényre.
- Egy normális jobbszélső vétele. Sagna nevetségesen haszontalan játékos, ráadásul még buta is mint a bűn.
- Fabregast adjuk el a büdös picsába, nincsen szükségünk bérenc 'máshol van a szívem' játékosokra. A teljesítménye is a béka feneke alatt volt az elmúlt hónapokban.
- A Cescért kapott pénzből egy értelmes befejezőcsatárt RvP mellé! Chamakh, Bendő ezen a téren nevetségesen teljesítenek.
- Egy balszélső középpályás vétele is égető volna.
- Valami orvosi csodaszert vegyenek ezer raklappal, hogy ne haljon meg a keret fele már az első három hónapban.
Ha ezeket teljesíti a kedves klubvezetés akkor hajlandó leszek nézni a csapat mérkőzéseit a következő idényben, ellenkező esetben nem leszek hajlandó többé szenvedni a képernyő előtt.
( Az igazolások alatt pedig nem pelyhedző faszú tinikre gondoltam, hanem érett felnőtt ha nem is klasszis, de tapasztalt játékosokra. ) -
Dean Winchester #21340 de szánalom :DDD
még esélyünk se volt az 1 pontra sem...
na komolyan kívánom ,hogy city hozza a következő két meccsét mi meg az egyiken bukjunk be és legyünk ott azon az überkirály negyedik helyen -
#21339 ez is. -
#21338 tény. -
#21337 Gibbsből meg nem lesz balhátvéd soha. -
#21336 Többet nem is nagyon kaphattunk volna.. :D -
#21335 DJ nagyon nincs ma pályán, 3 gólt kaptunk róla kb.. -
#21334 Na jó, vicc ilyen védelemmel nekem sem lenne kedvem focizni... -
#21333 ez tipikus arsenal volt -
#21332 lol -
#21331 RvP gól, 2-1 -
#21330 RVP TOVÁBB FASZSZOPÓ FALUSI STOKE! -
#21329 Ritka nagy suttyó ez a Stoke City a szurkolóikkal együtt. -
#21328 "ezek nem akarnak egyszerűen focizni"
teljesen ez áll mára.
gusztustalan.
-
#21327 ezaz, nem érdekelne h szopunk, ha legalább minimális akaratot lehetne felfedezni játékosainkban. mint egy youtube videó alatt, szeptembertől februárig jó Arsenal szurkolónak lenni... -
#21326 Szánalmasnak tartom, hogy egy olyan csapat akinek még reális matematikai esélye van a bajnoki címre ezt megengedhesse magának. Lélektelen játék, ezek nem akarnak egyszerűen focizni. Iszonyatosan bántó ránk, szurkolókra nézve. -
#21325 ez szánalmas, ismét -
#21324 már az első perctől minden második passz rossz, elől meg semmi mozgás.
inkább be is fejeztem közben egy Poirot-filmet, mert felhúztak kissé ezzel a szokásos semmilyen játékkal. -
#21323 Gibbs faszt csinált? -
#21322 majd kiderül, de a legkevésbé miatta akartam aggódni a nyáron.(Cesc megy, Clichy(??)) -
geo91 #21321 nagyon remélem, hogy marad! -
#21320 Nem tudom elképzelni, hogy ne hosszabbítana itt.. -
#21319 Az Interben köthet ki Nasri-ha nem hosszabbít
-
#21318 én sem a mu-ra gondoltam.(FA-kupa) -
#21317 MU nem érdekel.Csak azért írtam,hogy nem nyer az Arsenal,mert az a megszokott ha rájuk teszek tippmixen :( -
#21316 most már felszabadultan tolhatnák, én bízom minimum egy x-ben, de szerintem nyerhető a meccs. készüljenek a döntőre inkább...:) -
#21315 Sajnos elúszik a 2 hely reménye stoke 1x :( -
#21314 Felejtsd el. Chamakh-t meg megérte elhozni, használhatatlan. Szeretném ha lennének értelmes igazolások idén nyáron. -
#21313 majd írok Wengernek. -
Dean Winchester #21312 Juhásznak sztem mindenki örülne :) egyrészt jó játékos másrészt meg magyar :D azért nagy szó lenne ha az arsenalba bekerülne egy magyar játékos ! -
#21311 Ez lesz szerintem is :D
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg leigazoljunk egy Falcao-t vagy Milito-t :)
Bendtner viszont nagy kedvencem, annak ellenére, hogy tényleg nem egy gólzsák. Én szeretném, hogy maradjon.
Juhásznak nagyon örülnék, ez a Miyaichi srác meg elég jól kente Hollandiában, ott talán még könnyebben elérheti a potenciálját, mint akárhol máshol. -
#21310 max. még egy szezont maradjon. jó lesz ő nagyon később(is)! -
#21309 "Az Arsenal fogja eldönteni, hogy Ryo hol tölti az előszezont. Tiszteletben kell tartanunk a döntésüket. Valószínűleg nem játszik az Arsenal-ban a következő szezonban se az angol szabályok és rendeletek miatt. Azonban lehet, hogy egy másik európai csapathoz fog majd csatlakozni.
Természetesen reméljük, hogy meg tudjuk tartani jövőre is a Feyenord-nál. Neki itt van a helye már."
Martin van Geel