31698
-
#21388 adná az ég, h a Birmingham kiessen. West Ham nálunk is balfaszabb úgylátszik -
Dean Winchester #21387 és bazdmeg a drukkerek képesek kiteríteni a lepedőt melyen a kövekező szöveg található
" We trust Arsene "
:( -
#21386 azt nem tudom.csak 30percet fociztak, a többit nem tudom. de az tény, Squillaci nem védő,meg alapból kellett volna egy Bendő+vPersie-kettős.
Walcott-ot a 20percben láttam először, Arsha is csak értetlenkedett a passzaival, Gibbs nem elég jó,és elmaradt egy 11es, meg volt egy szabályos gól is. a fél óra játék tetszett,egy x megjárt volna. de így csak a magyarázkodás jön,kit okoljunk,mér.Fabre mutatta Nasrinak a 73.percben, honnan indul a gépe Barcelonába..Nasri meg elgondolkodott... -
#21385 RvP gól, második félévbe ki lőné gólokat ha ő nem lenne? -
#21384 tisztelet körre kíváncsi leszek, hányan maradnak... -
Balázs 17 #21383 utolsó hazai meccsen ennyit tud a csapat
jó lenne ha valami történne már nyáron, mert már kezd elegem lenni ebből a foskupacból
teljes leégés ez a szezon -
#21382 már a szabályos gólunkat se adják meg -
#21381 Petrovot nem kellett volna pirosozni a 70.percben? volt már egy sárgája azér -
Balázs 17 #21380 omg -
#21379 egy 11es megint elmaradt-ide.
kiváncsi vagyok,Wenger fel tudja-e rázni a félidőben őket.
vagy marad az áttitűdös duma a 90x perc után... -
#21378 nekik játszani nincs kedvük, nekem meg ahhoz, amit ma nyújtanak.
egyedül Verma miatt nézem még mindig... -
#21377 biztos nem megfelelő ma sem az "áttyityűd" -
#21376 lószar -
Dean Winchester #21375 őszintén nem megmondtam ,hogy köv. 2 fordulóban tuti kikapunk és a 4.helyen fogunk végezni?
kibaszottul örülök :D jeeeeee
szánalmas banda , komolyan a faxom kivan velük -.-
az örülést nehogy vki komolyan gondolja de már méregből örülök hogy ennyire balfaxok vagyunk -
#21374 hiába Verma, ha ma(is)egy Squill van mellette... -
#21373 najó.. -
#21372 semmi kreativitás, normális passz előre fele sincs..
már nagyon nem akarnak játszani, de hát azért nem kéne 4.re lecsúszni, h aztán vmi fasza csapatot kapjunk selejtezőbe. -
#21371 ezt nézni is rossz..
0-1 oda.. -
#21370 Sczesny-Sagna,Squill,Verma(!!),Gibbs-Song,Wilshere,Ramsey,Walcott-Arshavin,vPersie a kezdő.
pad: Lehmann,Miguel,Chamakh,Bendő,Denilson,Eboue,Henderson
meglátjuk.
-
#21369 Igazad van, tényleg nem változik semmi. Legalább Hazard-ot hozzuk már el, Wenger! -
#21368 amennyi lehetőséget kapott, nem is ismerte meg a PL "levegőjét" jóformán.
nem az a baj, hogy eladjuk(jó pénzért), hanem az, hogy megint tiniket nézegetünk a szélre,nem életképes embereket, erősíteni... -
#21367 Hát nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket... -
geo91 #21366 jó bolt lenne, úgy hogy ingyen jött anno -
#21365 A Villa is nézegeti, ráadásul megint egy "noname" francia...ehh,nem változik itt semmi. -
#21364 Canal+ report Arsenal have contacted Lorient midfielder Morgan Amalfitano about a move and offered him a contract.
lejár a szerződése nyáron -
#21363 A Lazio 9milliót adna Chamakh-ért -
#21362 Az ügynöke szerint Nasri nálunk marad. -
#21361 :DD -
geo91 #21360 -
#21359 -
#21358 az a probléma, sok mindet ígért 2004 óta,de valamiért mindig kevesek vagyunk a végére mindenhol.azt mondom, megvárom a jövő évet, a nyári (el)igazolások ügyében. ha lesz erősítés, feljebb léphetünk, ha ismét nem, megyünk a 3.helyért.talán.
mindenki nagyon erősít, látszik, idén nem volt egy magas szintű a bajnokság... -
#21357 Pont nemrég nyilatkozta, hogy tudja, milyen igazolások kellenek a sikeres következő szezonhoz.
Hát kiváncsi leszek, ugyanazokra gondol-e, mint mi :) -
#21356 sok igazat ír, de az utóbbi években szinten tartás megy, nem előrébb jutás.
a többi, több tíz milliókat költőknél(egyenlőre)előkelőbb hely, BL-indulás,idén már majdnem Carling-kupa-6év után nem sok, mit mondjak.
az a probléma, hogy nem bízom a Főnök igazolási stratégiájának ez évi "megreformálódásában", több minőségi megy el, mint aki jön. az őket követő(maradó)emberkék megint fiatalok a nagy feladatokhoz,mire beérnek, beleunnak a "kupanélküliségbe",aztán kezdjük előlről... -
#21355 10 érv Wenger mellett. Worth a read. -
#21354 nem kisebb csapatokból,meg kisebb ligákból kéne igazolnotok,hanem olyan játékosokat,akik már nemzetközi szinten is tapasztaltak,megbírkóznak a rájuk nehezedő nyomással,és kellőképpen motiválják a hangulatember fiatalokat. lehet eljött az az idő az Arsenal-nál,amikor el kell gondolkozni azon,kell-e ennyire fiatal csapat,nulla ráköltéssel,hozva évről-évre a 3. helyeket,vagy merjenek nagyot álmodni,és egy kis ráfordítással(+edzőváltás),új impulzusokkal angol bajnokságot nyerni. -
#21353 sok a fiatal,nincs vezéregyéniség,fiatal a védelem is,oda is kéne egy olyan 27 év feletti,aki tapasztalt minden szinten. nem véletlen az,hogy minden évben kifullad az arsenal tavaszra,fiatal az egész keret,lesérül egy 22 éves,átveszi a helyét egy 20...nincs rutin. lehet többet ér egy rutinos,sokat megjárt játékos egy fiatal tehetségesebb titánnál -
geo91 #21352 -
#21351 "van Persie Premier League rekordot állított fel azzal, hogy 8 egymást követő idegenbeli meccsen be tudott találni, szám szerint 10-szer. van Persie Drogba 2009-es, 6 meccses rekordját múlta felül."
gratula.kár,hogy max. statisztikai adat. -
#21350 a távozásokat osztom. viszont egy Vermával, meg egy fél szezonos vPersie-vel kevesebben voltunk.
én ebből a keretből max.8-10embert tartanék meg, és szerintem kellene egy jó stratéga csapat mögé. a gurigánkat, a labdabirtoklást megcseszhetjük a legtöbbször.
például idén is... -
Dean Winchester #21349 de érted tavaly a sérülésekre fogtuk , idén annyira vészes sérülés nem volt és így kevesebb a pontszámunk :S
mind1 szarok bele
fogadni merek ,hogy több játékos megy el mint amennyi jön...