31698

• bakkerman
    "Fiatal vagyok és nehéz lenne bekerülni egy olyan nagy csapatba, mint a Real Madrid. Vannak csapatok, mint például az Arsenal, ahol lehetőséget adnak a fiataloknak az első csapatban és megmutathatják, hogy mit is tudnak."

aztakurva mekkora fikát vágott ASASD:ASFAS :DDD
  • minimize
    A belga Eden Hazard arról nyilatkozott, hogy hol folytatná szívesen a következő szezonban pályafutását.
    "Fiatal vagyok és nehéz lenne bekerülni egy olyan nagy csapatba, mint a Real Madrid. Vannak csapatok, mint például az Arsenal, ahol lehetőséget adnak a fiataloknak az első csapatban és megmutathatják, hogy mit is tudnak."
    ergo max. ugródeszka lennénk neki-20millióért??!
    hagyjuk is.
  • minimize
    nem vagyok benne bizti, hogy Theo valaha legenda lesz itt-sajnos.
    gyors, ügyes, de...
  • geo91
    a múlt és jövő legendái. :) nagyon remélem, hogy a pletykákkal ellentétben nem adjunk el semmi áron walcott-ot.

• Kaplan
    Van igazsááááááág!!! :)
  • minimize
    "Egy játékos karrierje nagyon gyorsan halad, az idő pedig csak egyre telik. Meghoztam a döntésemet, ami nem egy gyors döntés volt, hanem nyolc hónapon át érlett. Ezzel kapcsolatban semmit nem mondtam ezidáig. mert nem akartam bomlasztani a csapatot, főleg a szezon alatt.
    Igen, távozni szeretnék. Már elmondtam az érzéseimet Arséne Wengernek is, aki elfogadta ezeket, és elengedett.
    Tudom, hogy néhányan őrültnek fog tartani, talán igazuk is van. Egy egy nagyszerű klub, remek felépítéssel, egy fantasztikus menedzserrel és számos tehetséges játékossal. Természetesen nem elhanyagolandó tény, hogy anyagilag nem éltem rosszul az Arsenalnál, de az életben más dolgok is fontosak."
    Denilson nyilatkozata a TheSun-nak.
    vicc. ha valaki, ő volt az egyik ,aki a legkevesebbet tett hozzá egy esetleges kupagyőzelemhez...
  • minimize
    közben a 35 "mihály" 60lett, (a friss ára Cesc-neklehet, hogy a gazdag City előbb viheti, mint a barca...nem mellesleg mostanában vicc árakkal dobálóznak egyes játékosokat illetően mind ki-mind sima vásárlás esetén,és ebben nem csak egy csapat a ludas...
  • bakkerman
    mondjuk azért 35 mihállyal belehetne foltozni az arsenal lyukas részeit,úgy hogy jövőre ütős legyen a csapatotok!(tavasszal IS)
  • minimize
    szerintem Rosicky helyett(ennyi erővel)bárkit.
    mondjuk Affelayt is pl., de csapatszinten többet ér most itt Fabre,mint amit hozzátennének a jelenhez ketten-összesen.
  • bakkerman
    szerintem Rosicky-t helyett belehetne építeni hosszútávra Afellayt nálatok,de szerencsétlen Bojannak nem ajánlanám az angol focit(meg úgy általában ne menjen külföldre),fizikálisan ifi szint a srác,egy Terry,Vidic,vagy Agger megeszi reggelire...nálunk nem tud alapember lenni,pedig a spanyol bajnokságban nincsenek olyan agilis,kemény védők mint a PL-ben. Szeretem a kicsit,de lassan eljön az ideje annak hogy távozzon tőlünk,de csakis spanyol csapathoz. Afellayt meg nem adnám el,jó lesz széleken jókat játszott idén,remekül illeszkedik a rotációnkba
  • minimize
    amúgy ez a Krkic-gyerek nem valami PL-erőstriker kinézet, fizikálisan majdnem Chamakh-szintű zéró.szerintem egy vérbeli erőcsatár kell ide, amolyan Hulk-os, nem egy újabb tündi-bündi, abból már van elég.
    azzal, ha a 90perc alatt többet hömbölög, mint játszik, előbbre nem nagyon leszünk!
    Affelay meg Arsha v. Walcott helyére, vagy hová jönne? támadó középpályásnak??
    egy normális, megbízható középső védő, egy védekező középpályás(tapasztalattal, Vieira-féle vki), meg egy vadállat befejező csatár kell ide-szerintem.
    a nyár végére meg örülhetünk, ha jön max. 1 tapasztalt ember-ez meg a parám...
  • bakkerman
    hidd el Wenger is belemenne,meg úgy az egész Arsenal,Rosellnek elment az esze...már az egy csúnya húzás volt,hogy jövőre lesz mezszponzorunk,de ha még ezt a "bizniszt" is megköti,akkor megnézheti magát
  • minimize
    nso-t mostanában hanyagolom,nem láttam a linkelt cikkben neveket, de ha őket ajánlgatják, asszem én is benne lennék.
    mondjuk Krkic nem a liblingem, de....
  • geo91
    Affelay??? most igazolták :DDD
  • Kaplan
    Kövezettek meg de az NSO által lehozott 35 millió euró + Affelay és Krkic duóért én még külön gépet is bérelnék Fabregasnak a London - Barcelona közvetlen útvonalon..
  • minimize
    Megint a szokásos csóriskodás+játékos ajánlat Fabregasért
  • minimize
    Sagna-t vitte volna a Bayern 8m fontért, keveselltük. 15körül állítólag mehet(!!), vinné a Juve is.
    azért minden posztról 2-3embert nem kellene eladni...
  • Dean Winchester
    kedv az van , csak kérdés hogy ( ilyen -> $ )kedvem lesz-e :D
  • Kaplan
    Gyerekek, jövőre kiszeretnék menni egy hazaira. Valami rangadót céloznék meg. Főleg a United elleni lenne a legfaszásabb. Van valakinek ötlete, hogy milyen úton induljak el, vannak-e a szurkolói csoportnak útjai stb. Esetleg volna valakinek kedve jönni innen jövőre?
  • minimize
    sok mindenkit el lehetne,nem is ezzel van a gond, hanem a vezetői hozzáállással. évről-évre "elég erősek vagyunk", de május elejére minden kupából,lehetőségből kifogyunk. akkor mi a gond? nem mentál, nem fizikai.
    csökönyösség, és annak az engedése.ez lett a klub baja az utolsó 6évben, semmi más.
  • Dean Winchester
    Bastos-t meg a juve viszi... pedig én őt is eltudnám képzelni arsenal mezben
  • Dean Winchester
    az a baj, hogy ennek a faxnak csak ingyen kell valaki :D
    no meg ő nem akar vagánykodni valami rutinos elismert labdarúgóval -.-
  • minimize
    a Juve vinné Walcott-ot, Arshavin a Chelsea-be kellene(?), Benzemára meg rástartolt a mu, 35milliós nyitóárral.
    ja, és Hazard-on rajta van a Pool is, kétlem, hogy időben tud reagálni a "kihívásokra" Wenger, le vagyunk maradva már most az igazolások terén, úgy érzem.
  • bakkerman
    akkor jah,EL főtbála
  • minimize
    lehet, hogy ott is a legjobb4 közé kerülünk-hűha!
  • Dean Winchester
    megmondtam...
    ott vagyunk azon a kurva jó kis 4. helyen
    várjuk a selejtező ellenfelet :DD
    egyébként ha netán nem bírnánk el az ellenféllel akkor EL indulás lesz? XD
  • minimize
    10éve ezt rendeztem volna én is, mára lenyugodtam.
    fiatal keret(?), be kell érniük, aztán majd elviszi őket valami "nagy név", mire...
  • Dean Winchester
    xD
  • minimize
    "A Mirror értesülései szerint Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerződtetné a francia elsőosztályú Lorient két játékosát. A hírek szerint az #ágyúsok" már ajánlatot is tettek a 26 éves Morgan Amalfitanónak, aki ingyen igazolható lesz a nyáron, mert lejár a szerződése. A középpályást korábban az Aston Villa és a Sevilla is figyelte. Wenger másik kiszemeltje a 23 esztendős francia válogatott Kévin Gameiro, aki korábban kijelentette, Bajnokok Ligájában szereplő csapatban szeretne szerepelni. A szakértők körülbelül 12 millió fontra taksálják az ebben az idényben húsz bajnoki gólnál járó csatár vételárát. Az Arsenal a múlt nyáron épp a Lorient-tól szerződtette Laurent Koscielnyt, aki azóta alapemberré vált a londoni gárdában."
    Gameiro nem jönne rosszul vPersie mellé.
  • minimize
    "Annak ellenére, hogy láthattak itt győzelmet a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United elleni is. A szurkolók - akiknek jövőre 6 %-kal kell többet fizetni a jegyekért - egy ígéretes szezonon vannak túl, amelyben megint nem jött össze a győzelem.
    Wenger elismeri, hogy szurkolóoknak joguk van kinyilvánítani csalódottságukat.
    Van Persie hozzátette: "A szurkolók nagyszerűek voltak, minden mérkőzésen rettenetesen sokat segítettek, és nagyon büszke vagyok, hogy Ágyús vagyok és ők a szurkolóink."
    forrás: skysports.com
  • minimize
    én már nem is mondok semmit, eddig is itt "pesszimistáskodtam",most már...várom a nyári pihenőt, kifújni ezt a szezont.
  • bakkerman
    azért nehogymár ez a vicc City egyenes ágon bejusson a BL-be...csak bementek 3. helyen
  • Dean Winchester
    persze,hogy nem lesz meg XD
    city holnap elveri a stoke-t aztán előttünk lesz 1 ponttal!
    bolton-city nemtudom mi lesz
    de a fulham otthonából mi 3 pontot nem hozunk el ez 100%!
    szerintem ott is simán kikapunk
  • grebber
    Nagyon remélem hogy a 3. hely sem lesz meg megérdemelnék!
    Vezetőség meg hozhatna már végre mást vezérnek,nem értem mi a céljuk Wengerrel még!
  • arsnl
    legjobb h a bérlet ára 6%al emelkedik majd. jó az időzítés..
  • Kaplan
    szerintem az idei év egyszerűen alulmúlhatatlan. ha ez idény után nincs valami radikális változtatás akkor tényleg csak minket - szurkolókat - szopatnak röhögve kényük-kedvük szerint.
  • arsnl
    fejlődés az van
    37 points accrued at home is Arsenal's worst performance in any of Wenger's 14 full seasons.
  • Kaplan
    hát sajnos úgy tűnik gondolkodni sem tudnak igazán ott...
  • minimize
    nekem már oly' mindegy. mindenki gondolkodjon el a nyáron, mit akar.
  • Kaplan
    szánalmas..