Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
jah, lemaradt, a Stoke-M'City-t nézem...😊

No one can stop Death!

minimize
általában(!!!) a télen vezetni szoktuk a tabellát, pontelõnnyel.
idén nem fix, hogy így lesz, de remélem májusban az élen leszünk(újra)!

No one can stop Death!

minimize
igazából Allardyce-al van gondom. a múltkor azt nyilatkozta pl.,hogy Õ is van olyan jó edzõ, mint a Fõnök...
az ám a gond, hogy bele sem néztem eddig a meccsbe, fogalmam sincs,ennyire jó-e ma a mu, vagy ennyire gyenge a B'burn.
látom Berbatov eddig 3at lõtt-gondolom most nem zavarnák el a halál f***ára...😊

No one can stop Death!

<#worship>
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sabcsee
sajnos...:S

kaka

arsnl
sokáig húzták😄DD

na eddig nem drukkoltál a blackburnek? :S
pl. tavaly meg tavalyelõtt mikor a mu vagy a chelsea volt az ellenfél? 😄
minimize
júúúj, ne írj csúnyákat, mert megszidnak(ha nem itt, odaát...).
szerintem relatíve sima volt, néhol magunknak tettük(szokás szerint)nehézzé.a játékvezetést meg kezdem megszokni, amit lehet, úgysem fújnak be nekünk.
sosem hittem, h fogok valaha a B'burn-nek szurkolni, ma ez is megesik.
remélem a szokásos "tankos" focit hozzák.máshoz nem nagyon értenek(õk sem).
Go Gunners!!

No one can stop Death!

arsnl
mekkora igazolás volt Õ, fõleg h ingyen jött

Sabcsee
remek, néhol izgalmas meccs volt, nagyon megérdemelt gyõzelem és ne feledjük, hogy a chelsea és a mánkeszter itt leikszeltek(majdnem kiszoptak) itt😉

ja és a meccs embere chamakh, óriásit játszott<#eljen>

kaka

arsnl
na végre a megérdemelt helyünkre kerültünk😄

na bazdmeg erre nem számoltam D: 2-3nél azért féltem h 3-3 lesz xD
arsnl
wilsheeeeeeereee

minimize
a cseréket értette vki??!
Gibbs-et hová??

No one can stop Death!

szép lesz ha 3-3 ra kihozzuk -.-
arsnl
fffuck

arsnl
öröm nézni ma Arshaivnt

na mind1 😄 már kezdtem félni h 2-2 lesz erre 1-3 egybõl! így kell ezt csinálni 😊
arsnl
persze le kelett volna fújni, mert a lesen lévõ Carew akadályozta Fabianskit a látásban..

közben Chamakh!!

minimize
Carew nem volt lesen??!

No one can stop Death!

kezdõdik megint?????😊
arsnl
hm, miért nem lehet kilépni rá???

minimize
a válasz az a sok "ASDSAD"-miegymás? milyen nyelven íródott?
mellesleg Mourinho lépése nevetséges, beparázott a barcától?
(mondjuk Wengert mindig kérdezték a hasonló jellegû dolgokról, mint topmanager-t...
más: megint megyünk kettõvel a szünetben, remélem most más írta a forgatókönyvet...

No one can stop Death!

arsnl
2-0 most is megvan szünetben..

aki nem járt a real topicban 😄

elõzmény
válasz

minimize
21perc alatt 5kihagyott helyzet megint...

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

Sabcsee
igen sztem is hagyni kellett vna a 4-3-3-at. ez a 4-2-3-1-ben az egyedüli pozitívum kb wilshere és song párosa vt...

am remélem, hogy ma robin kezdeni fog😉

kaka

minimize
mi lenne, ha újra a 4-3-3ban játszanánk, ami mûködött addig, amíg nem variálgatta a dolgokat a Fõnök??!
remélem a kora délutáni meccs után nem az idõpont, vagy a bíró, vagy a...lesz a probléma, és maradunk a dobogón!
nehéz meccs lesz, tegnap elnézve a PSV elsõ félidei játékát(2-2)sokkal jobban-és többet mozogtak a labdákért, mint ami mostanság nálunk megy.
(tudom, a vége 4-2lett, Amoah sem gyenge egy támadó, érdemes megnézni mit mûvelt az egyenlítõ góljuknál a félidõ végén...)
Go Gunners!!

No one can stop Death!

minimize
"Egyszerûen ez a keret gyenge, ki kell mondani, hogy teljesítményben nem tudunk egyenletesen helytállni, nincs annyi minõségi mozgatórugó. Mentálisan pedig elképesztõen labilis a csapat. Lehet álmodozni címekrõl (én is ezt teszem), de el kell ismerni, hogy reális esélyünk nincs ezekre."
<#eljen>osztom!

No one can stop Death!

arsnl
Ramsey -> Nottingham, januárig. nagy csapatba most úgyis lassan épülne be, ez a legjobb megoldás így szvsz

eddig...
pedig idén végre nincs annyi sérült :S
Kaplan
A Real kiverését most azonnali hatállyal repítsd ki a fejedbõl. De jó messzire.. Lehet, hogy a jelenlegi Real-tól nagyobb verést kapnánk mint múlt évben a Barcelonától.

Egyszerûen ez a keret gyenge, ki kell mondani, hogy teljesítményben nem tudunk egyenletesen helytállni, nincs annyi minõségi mozgatórugó. Mentálisan pedig elképesztõen labilis a csapat. Lehet álmodozni címekrõl (én is ezt teszem), de el kell ismerni, hogy reális esélyünk nincs ezekre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jajjjjj :S itt nincs olyan h kivel járunk jól és kivel nem 😄 fõleg mikor kivertük az esélyesebb real-t!
vagy villareal-t / juve-t!
akkor is elvileg rohadt szarok voltunk hozzájuk képest mégis diadalmaskodtunk felettük!
szóval sztem a csoportkör után 1-2 kört tuti futni fogunk 😄 majd a 4eddöntõben vérzünk max el :S de jó lenne egy döntõt nyerni és kiverni a real-t!
minimize
szerintem idén az elsõvel sem, sajnos.

No one can stop Death!

Kaplan
Nézegetem a tabellát a BL-ben és a lehetséges variációkat. A második hellyel nem járunk jól túlságosan..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
nem mondja senki, hogy jól játszott a csapat, sõt.
de az sem mindegy, hogy faragnak 11embert lapok, bármi nélkül, "benéznek" szögletet, szabadot, 11est, aztán ez legyen mellékes egy csapat számára.
el tudom képzelni(a vicc teljesítmény mellett), hogy ez mennyire frusztráló lehet a pályán, és a padról is.
egyébként mindenhol a bírói hibákról olvasni elsõsorban, nem a "meglepetés gyõzelemrõl".

No one can stop Death!

tökmind1 de azért 90%ban ha kikap a csapat akkor mindig keresni kell felelõst 😄 egyértelmü legkönyebben a pályán találsz azon belül pedig a spori-t lehet okolni 😄
de mondom azért 2-0 az csak 2-0 ami azt jelenti h gólt se lõttünk ergo közel se volt a gyõzelem megszerzése 😊
pl. a real meccseit meg mindig jó bíró vezeti h ott vannak a tabella élén?
!
szó mi szó az aston villat verni kell , bár én rohadtul félek attól a meccstõl és valamiért alázó vereségre számítok de bízom h a srácok rámcáfolnak!
érdekes a chelsea pici hullámvölgybe került erre mi is :S most kéne belehúzni és hozni a meccseket 😞
Tyler1
Wenger nem ismeri Kassaiékat 😊 Viki még a sárgát is csak akkor veszi elõ, ha pisztollyal lõnek egy játékosra 😄

na de ennyire szar volt bíráskodás tényleg? pedig eddig a magyarok nagyon faszán vették a nemzetközi tornákat(jobban mint 1-2 nagyobb név).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem láttam de ez a vela büntetõ jogos volt,nemde?
de végülis tökmind1 mert illett volna 1 gólt lõnünk -.-
2.vid alatt a zene kurva nagy 😄DDD
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/wenger-szoban-nekiment-a-magyar-jatekvezetoi-hatosnak-2053981/

"de Wenger biztos benne, hogy az „ágyúsok" az utolsó játéknapon kiharcolják a nyolcaddöntõs szereplést."
xDDDDDDDDDDDD
jó nekünk az Europa Liga is 😄DDD
és ugye ugye h az elsõ hely rohadtul nem lesz meg 😄 nem lesz olyan könnyû ez a csoport :S
mind1 hajrá...
minimize
A csalódást keltõ vereségrõl…
„Nem voltunk elég élesek ahhoz, hogy egyértelmû ajtó-ablak helyzetbe kerüljünk. A szombati meccsnek nem volt köze a maihoz, mert hét játékos is a pályán volt, aki akkor nem játszott, és pihentetnem kellett néhányukat. Úgy vélem, elég jó játékosok voltak így is a pályán, hogy gólt szerezzenek.”
A frusztráló estérõl…
„Tíz ilyen meccsbõl nyolc-kilencszer nyerni tudnánk, de ma volt az az egy, amikor nem.”
<#phone>kezd unalmas lenni a "magyarázat".

No one can stop Death!

Oziris666
Hát elég megalázó gól volt 4en mozdúltak 4felé😄

minimize
kétlem, hogy Mourinho felvállalná ezt a csapatot.
vagy HA mégis, a keret felét kiszórná, mert jópár emberke ledhatná a mezt, aztán elmehetne Lansbury után az alacsonyabb osztályba focizni. az, amit letesznek az asztalra mostanában, ott talán elég lenne.
Kassai meg(magyar, vagy sem)tegnap messze nem volt(segítõivel együtt)FIFA-szintû!!(sajnos)

No one can stop Death!

na most nézem h 2 védelmmi hiba miatt kaptunk két gólt 😄 de bazdmeg a 2.gól :S öcsém szétszivatott egy ember 5öt 😄
mind1 , vártam a hazai gólt de ez durva :S 1-1 ben bíztam...
Sabcsee
egyszerûen óriási problémák vannak fejben a csapatnál, mentálisan 0-k vagyunk :|
pedig jó ez a keret, annyira sok sérülés nincs és mégis ilyen eredményeket érünk el...:S

reméljük a vén francia rendet tesz a fejekben.

kaka

Kaplan
Csak egy dolog, amiért valószínûleg sokan meg fogtok kövezni de sajnálom. Ez a véleményem.
Ha megtehetném gondolkodás nélkül lecserélném Wengert Mourinhora... Bocsánat, kimondtam, de egyszerûen ez az igazság. Az utóbbi idõket nézve, nulla motivációs képesség, tehetetlen abszolút a mester a gárdával. Rangadókat vesztünk el presztízsmeccseket és láthatjuk, hogyha van egy jó keret akkor Mourinho látványos játékkal is képes bárkit szétgyalulni.

Kezd fogyni az idõ..

arsnl
most így muszáj nyernünk utolsó meccsen..