Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
elõdöntõ!!

játék nem volt vmi elképesztõ, de 1 percig se volt kérdés ki megy itt tovább... "formábahozó" meccsnek jó volt(RvP, Walcott, Vela, Bendtner)

nem baj 2-0 ez a lényeg 😄
Sabcsee
😄😄:S

kaka

arsnl
végül is csak 3kezezést néztek ma el. nem is rossz

azért érzitek h idén meglehet ez a ligakupa?
"a legerõsebbek " kihulltak, de végülis a kicsik veszélyesek ,de mind1 ez most meglehet idén!
arsnl
Nicky B!!

közben MU-t alázzák...

Sabcsee
eboué szar, denilson takarodjon, vela szerencsétlen, walcott elképesztõ buta, van persie klasszis(!), többiek meg teszik a dolgukat

de ezt a meccset kötelezõ megnyerni

kaka

minimize
megint "nem vettek észre" két 11est...
remélem azért kitömjük õket(3v.4-0 pl.) a 2.félidõben!

No one can stop Death!

arsnl
góóól

minimize
jóvan má' nézzük is!

No one can stop Death!

arsnl
vááá ez most vagy 442 vagy RvP visszább jön. mind2 esetben<#eljen>

Sabcsee
ma meccs van, szóval én visszatérnék az arsenalra...
mai kezdõ:

Szczesny, Eboue, Koscielny, Djourou, Gibbs, Denilson, Wilshere, Walcott, Bendtner, Van Persie (c), Vela

Subs: Sagna, Nasri, Arshavin, Eastmond, Emmanuel-Thomas, Nordtveit, Shea.

kaka

vmvr
persze ez így van, de amit a barcelona tegnap mûvelt az szvsz utánzohatatlan és fantasztikus.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
persze, tegnap erõsen feléjük billent a mérleg nyelve, de ezek az eredmények általában(!!)max. egyszer jönnek össze, egy(akkor éppen)játékát nem találó csapat is kell hozzá.
hiszem, hogy a Real ennél sokkal jobb, ha elõbb nem, a tavaszi visszavágón megmutathatják! persze, hogy nincs 5gól különbség a két csapat közt, ha minden klappol-tegnap madridi részrõl éppen ez nem volt meg.

No one can stop Death!

minimize
a kintiek nem érdekelnek, a hazai "megmondom gyerekek" annál viccesebbek, nna!

No one can stop Death!

Kaplan
Engem a szurkolók nem érdekelnek. Maga a foci volt konkrétan nagybetûs, csodálatos játék, egy veszíteni nem tudó fél. Hihetetlen volt nézni mikor Xavi annyiszor forgolódott és váltott irányt, hogy a Realosok már kapaszkodó kézzel sem érték utol.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ez mindenhol igy van, nem csak nalunk.

REAL MADRID

minimize
az sem semmi, ami a fórumokon ment a meccs után. itt jön le, mennyi babaagyú divatmaki van, és hogy mitõl akkora egy-két csapat "szurkolótábora" idehaza is évek óta...

No one can stop Death!

minimize
ez nem El Clásico, ez El Tragedio volt...😊

No one can stop Death!

Kaplan
Na gyerekek, ez a foci ami most megy a sport1-en... Elképesztõ, és földöntúli dolgok mennek ott!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tv2 40 misis játszma XD
melyik város futball csapata az Arsenal xDD
40 misit tettek Londonra 😄
minimize
akkó' megcsapjuk õket a Liga kupa döntõben is majd??!<#wilting>

No one can stop Death!

arsnl
FA kupa 3.fordulójába Leeds jön hozzánk. (lesz MU-Pool is rögtön)

smile-t figyeld már 😄
azért írtam amit mert tavaly is 90%ban sérült volt és ebben az évben is a padon fekszik 😄
tudom ki õ nyugi xD
és mikor meglátom a pályán meg mostmár olyan érzés mintha igazoltunk volna egy fasza pléját mert hát ugye ritkán lehet látni a gyepen szaladgálni 😄
Kaplan
Robin Van Persie te nagy Arsenal szurkoló...

minimize
egyenlõre az. de kétlem, hogy lenne még egy 7-1pl., a mu-nak, mint ahogy nekünk sem mostanában lesz még1 6-1es Everton meccs pl.
Robin mióta nincs, erre utaltam.

No one can stop Death!

ki az a rvp ? 😄DD

am nem a gk dönt elsõsorban?
minimize
1. Manchn U. 15 8 7 – 35–16 +19 31
2. Chelsea 15 9 2 4 29–10 +19 29
3. Arsenal 15 9 2 4 32–17 +15 29
igen, érdemes nézegetni a tabellát, vannak érdekes dolgok(nem a pontokra gondolok)
nincs RvP, Verma mióta, mégis 32lõtt gól, és "csak" 17kapott, a vereségek ellenére. akármi lehet, még "félidõnél" sem járunk!!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

minimize
"Az orosz játékmester Wilshere mellett szintén ejtett egy mondatot az Ágyúsok bajnoki esélyeirõl, de õ sem fejtette ki konkrétan a véleményét ezzel kapcsolatban."
""Az a lényeg, hogy a lehetõ leghosszabb ideig ott legyünk az elsõ hely közelében, s akkor majd meglátjuk mi fog történni áprilisban.""

No one can stop Death!

arsnl
már 2napja semmit... de mégis csak mi vagyunk idegenbe a legjobbak, akkor miért ne?

minimize
már ittál vmit??!<#smile>

No one can stop Death!

arsnl
jah azt simán behúzzák, de nekem van egy érzésem h mi vesszük el a MU veretlenségét

minimize
ott volt a végén a "vigyor".
a Fulham számunkra verhetõ kell, hogy legyen, az ot-n meg kiegyeznék egy x-el, a többit meglátjuk.amúgy sem ott dõl el a bajnokság,de kellene egy pont minimum.olvasgatom a fórumokat szerteszét, megint elõadják magukat az "érettebb" mu-szurkolók, most a Kékekkel pörölnek...<#oooo>

No one can stop Death!

Kaplan
"most nézem h jövõhéten Blackpoolba utazik a MU :S nos ott kikaphatnak.."

Simán behúzzák, nem hogy kikapjanak.. 😊

Viszont jó lenne õket megfogni az Old Traffordon.. Ha akarunk valami bajnoki cím féleséget.

bocs a sok postért :S
most nézem h jövõhéten Blackpoolba utazik a MU :S nos ott kikaphatnak..
aztán ugye mi utazunk Manchesterbe , sõt vasárnap meg Spurs-Chelsea derbi 😄 a kékek ott is kiszophatnak simán...
am akkor a 3.helyen vagyunk a chelsea mögött mert nekik a gk-juk jobb mint a mi gk-k ugye?
meggondolandó :?:SD?:AS?D:AS?D

a chelsea mélygödörbe került 😄 most kéne velük meccselni 😛
minimize
az x-miatt meggondolandó...😊

No one can stop Death!

Kaplan
"megint milyen góllal vezet a N'castle..."

Azért ugye nem leszünk öngyilkosak emiatt...? 😊

Norwich-Ipswich sport1, lehet nézni Lansburyt
minimize
megint milyen góllal vezet a N'castle...

No one can stop Death!

minimize
szerintem sem, de pontot kell lopni.

No one can stop Death!

nem lehetetlen ,de nem fogjuk😄
fasza ez 😊 majd mi törjük meg a MU veretlenségét!
sztem nem lehetetlen!
arsnl
idegenbe, talán jobb is😄 de, h miért hétfõn lesz..

hoppp 2 hét múlva szuperderbi? 😄 idegenben vagy itthon leszünk?
Sabcsee
milyen szimpi

kaka

minimize
"remélem Gábor Áronék kiélvezték a 2 órás elsõ helyüket a tabellán, 2 hét múlva õk is kapnak 7et 😄" ("Tyler1" a mu-totyikból)
ez olyan aranyos...<#taps>

No one can stop Death!

minimize
kezdtek befordulni, jó ez így. mondjuk egy x-ben tényleg bíztam,Villa ellen haloványak voltak.

No one can stop Death!

ja ma kivételesen nem mondhatjuk h bemákolta a MU a gyõzelmet 😄DDD