31698
-
Dean Winchester #21468 faxa
ha esetleg kiesünk akkor EL indulás lesz ugye?
ott selejtező vagy csoportkörbe jutunk ? -
#21467 lehetséges BL selejtezős ellenfelek: Udinese, D Kiev, Rubin Kazan, Timisoara, Twente, Trabzonspor, St. Liege or Swiss, Greek or Danish Runners Up -
#21466 na ahogy látom 4-ek lettünk. 1 hónapja még bajnokesélyes volt a csapat. ez nem tudom, h Wenger vagy a játékosok hibája, de vállalhatatlan. azt mondjuk nem hiszem h RvPn kívül mindenki elfejtett focizni.
minden esetre Rsociky, Almunia, Denilson mehet amerre akar, és Bendtner is elég esélyes a távozásra. -
#21465 a felkészülés végéig nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a "csapattal".
ha Wenger nem változtat érdemben mind a csapat szerkezetén, mind a játékosállományon, jövőre nem hogy BL-selejtező, de a top5 sem lesz meg, erre most van 100k-m.
minden Ágyúsnak jó pihenést, nyarat, miegymást! -
#21464 látom Verma is asszimilálódott a csapathoz
:/ -
#21463 egyenlőre úgy tűnik -
pLau #21462 én megraktam hogy nyerünk:D lehet merész húzás volt -
#21461 Szczesny-Gibbs,Verma,Dj,Sagna-Diaby,Wilshere,Ramsey,Nasri-Chamakh,vPersie
pad: Lehmann,Arsha,Denilson,Eboue,Miquel,Squill,Walcott
-
#21460 tippek mára? x-es, vagy fix 1es meccs lesz?! -
Dean Winchester #21459 -
#21458 a Főnök megmondta a frankót, kiket ad el a nyáron: Nicklas Bendtner, Emmanuel Eboue, Denilson and Carlos Vela will be allowed to leave, plus Samir Nasri and Gael Clichy if they fail to agree terms.
Wenger’s message will be clear: “If you don’t want to play for Arsenal, you can go.”
ez utóbbit nem lehetett volna már tavaly tisztázni??! -
Balázs 17 #21457 xD -
geo91 #21456 na itt a videó, csak véletlen rossz gombbal illesztettem be...
-
geo91 #21455 újra rátaláltam erre a tavalyi videóra, még mindig szakadok mekkora forma ez az eboué :DDD
-
#21454 jah de nem ők nyerték meg hanem az inter bukta el :D ez a milan még mindig max egy 2. helyre jó meg 1 8ad döntőre :)
-
#21453 nevetséges, h MÉG MINDIG CSAK ilyen Ricky Alvarezeket igazolunk(tudom még nem hivatalos) érett, kész játékosok helyett, a Milan a legjobb példa arra, hogy igen is igazolni kell 2-3 minőségibb játékost a sikerekért, és láss csodát bajnokok lettek...
mondjuk az már jó jel, hogy a brazil sztárcsillagunk elmegy...:D -
pilboy #21452 sztem öntörvényű... talán ezért nem kellett wengernek -
#21451 (halkan jegyzem meg, hogy Adebayor mesterhármast rúgott az Almeria-nak)
nem tudom, abban a sztoriban mi volt kerek, de nem egy béna állat, anno Henry-val miket műveltek... -
#21450 vagy a betclick szart be elsőre, vagy én nem látok, mert a 70.percben 2-0, és a gólok az első félidőben estek...:/ -
#21449 ezen meccselemzésekkor röhögtek, vagy sírtak vajon a megbeszéléseken??! -
#21448 mazochistáknak
-
#21447 remélem őket jobban összekapják egy gól nélküli első félidő után!
-
Dean Winchester #21446 azért tudjátok ,hogy a csajok most játszák az FA kupa döntőt?
Angol FA-kupa, nők - Döntő
Arsenal W. - Bristol Rovers W.
ha a fiúk nem is de a lányok remélem megnyerik :)
-
#21445 nem is gondolkodnék Hazard-on, oké, nagy ász, de inkább egy Ryo-munkavállalásinak örülnék, mint egy spanyol ligába vágyó tehetségnek.
amúgy mióta "felkapott" lett, minden meccset egyedül akar megnyerni... -
#21444 Gervinho is jöhet(9millió körül), a T'ham-et visszautasította már, francia lapok szerint szeretne hozzánk jönni a nyáron.kérdés, Afrika-kupa időszaka alatt (Elefántcsontparti aranyom)ki pótolná, mert elvileg Bendő helyére jönne. -
#21443 "A FoxSports szerint a 23 éves középpályás az Arsenalhoz érkezhet, és a jelenlegi szerződésének lejártával lenne véglegesen Ágyús, amely a Clausura-idény végén következik be. Ricky 2008 óta a Velez játékosa, azonban ugyanabban az évben egy komoly térdszalag-sérülés miatt akkor még nem tudott betörni az első csapatba.
A 188 cm magas argentin játékosra jellemző a sokoldalúság, az egész középpályán tud játszani, valamint a csatárszerep sem idegen tőle. Mindemellett nagyon gyots, és kitűnően tör be az ellenfél tizenhatosán belülre, és ha ez nem lenne elég, nagy lövőereje több látványos találatot is eredményezett jelenlegi csapatában." -
minden idők legjobbja. -
#21441 sajnálom is mindkettőt rendesen...betöltik a 23at, aztán sehol egy BL-vagy bajnoki cím. hová megy ez a világ. régen, ha 27-28éves korukra volt egy VB-cím, vagy bajnoki cím, megfelelt, örültek, manapság 19évesen 600milliót akarnak évente,meg szezononként 4-5kupát.ez röhejes azért valahol,nem?! -
Balázs 17 #21440 Henry 8meccsen 5gól 2gp egy évre még jó lenne =) -
#21439 Majdnem az utolsó mondatig én is úgy éreztem, aztán láttam, hogy Denilson. De szerintem kb. valami ugyanilyet mondana Cesc is ha szavakba öntené amit gondol. -
Dean Winchester #21438 azt hittem fabregas nyilatkozata ez :D -
#21437 a videó alapján jó biznisz volt(?), gyors, pontos, oda lövi, ahová kell...:) -
#21436 persze.Sokkal nagyobb múltunk van annál, mint ahol mostanság vegetálunk.
-
#21435 Ez most kurva szarul esett, és az eredményeink miatt sajnos talán jogos is az az ugródeszka. Kellene javítani a renoménkon.. -
#21434 According to @ArgentinaFW ; Alvarez can play as a second striker or playmaker and has also been used deeper as a number 5. -
#21433 -
#21432 ÁLLÍTÓLAG megvan az első igazolás. Ricardo Alvarez a Velezből. lejárt a szerződése, elvileg egy gyors, technikás argentin balszélső, aki félig olasz, tehát nem kell munkavállalási. én soha nem halottam róla, de argentinok szerint jó igazolás. -
#21431 a Citynek idén már van egy trófeája(FA), jövőre ki tudja, hol állnak meg.
van pénzük, alakul a keretük...miért ne? mert alapból katalán?
már bocsánat, de "csóriskodik" a klubod, ha ők megadják az árát, vigyék.
szégyen lenne a szememben, de ha most Londonban a pénz az úr, adják, akinek gondolják, vagy aki kifizeti a kért árat érte.
-
#21430 ezért nem kell ide. menjen a barcába. ha szerencséje van, jövőre nem őt ajánlják Fabregasért cserébe némi kp mellé. -
#21429 akkor vigye a city,biztos sok trófeával lesz dolga amíg ott lesz :DD