Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játék nem volt vmi elképesztõ, de 1 percig se volt kérdés ki megy itt tovább... "formábahozó" meccsnek jó volt(RvP, Walcott, Vela, Bendtner)
"a legerõsebbek " kihulltak, de végülis a kicsik veszélyesek ,de mind1 ez most meglehet idén!
de ezt a meccset kötelezõ megnyerni
kaka
remélem azért kitömjük õket(3v.4-0 pl.) a 2.félidõben!
No one can stop Death!
mai kezdõ:
Szczesny, Eboue, Koscielny, Djourou, Gibbs, Denilson, Wilshere, Walcott, Bendtner, Van Persie (c), Vela
Subs: Sagna, Nasri, Arshavin, Eastmond, Emmanuel-Thomas, Nordtveit, Shea.
kaka
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
hiszem, hogy a Real ennél sokkal jobb, ha elõbb nem, a tavaszi visszavágón megmutathatják! persze, hogy nincs 5gól különbség a két csapat közt, ha minden klappol-tegnap madridi részrõl éppen ez nem volt meg.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
melyik város futball csapata az Arsenal xDD
40 misit tettek Londonra 😄
No one can stop Death!
azért írtam amit mert tavaly is 90%ban sérült volt és ebben az évben is a padon fekszik 😄
tudom ki õ nyugi xD
és mikor meglátom a pályán meg mostmár olyan érzés mintha igazoltunk volna egy fasza pléját mert hát ugye ritkán lehet látni a gyepen szaladgálni 😄
Robin mióta nincs, erre utaltam.
No one can stop Death!
am nem a gk dönt elsõsorban?
2. Chelsea 15 9 2 4 29–10 +19 29
3. Arsenal 15 9 2 4 32–17 +15 29
igen, érdemes nézegetni a tabellát, vannak érdekes dolgok(nem a pontokra gondolok)
nincs RvP, Verma mióta, mégis 32lõtt gól, és "csak" 17kapott, a vereségek ellenére. akármi lehet, még "félidõnél" sem járunk!!
Go Gunners!!
No one can stop Death!
""Az a lényeg, hogy a lehetõ leghosszabb ideig ott legyünk az elsõ hely közelében, s akkor majd meglátjuk mi fog történni áprilisban.""
No one can stop Death!
a Fulham számunkra verhetõ kell, hogy legyen, az ot-n meg kiegyeznék egy x-el, a többit meglátjuk.amúgy sem ott dõl el a bajnokság,de kellene egy pont minimum.olvasgatom a fórumokat szerteszét, megint elõadják magukat az "érettebb" mu-szurkolók, most a Kékekkel pörölnek...<#oooo>#oooo>
No one can stop Death!
Simán behúzzák, nem hogy kikapjanak.. 😊
Viszont jó lenne õket megfogni az Old Traffordon.. Ha akarunk valami bajnoki cím féleséget.
most nézem h jövõhéten Blackpoolba utazik a MU :S nos ott kikaphatnak..
aztán ugye mi utazunk Manchesterbe , sõt vasárnap meg Spurs-Chelsea derbi 😄 a kékek ott is kiszophatnak simán...
a chelsea mélygödörbe került 😄 most kéne velük meccselni 😛
Azért ugye nem leszünk öngyilkosak emiatt...? 😊
sztem nem lehetetlen!
ez olyan aranyos...<#taps>#taps>
No one can stop Death!
No one can stop Death!