31698
-
#21508 Mekkora sztárok már.Óvoda kis csoport -
#21507 "Helyi értesülések szerint Alex Songot a mai napon kizárták a kameruni válogatottból - három nappal a Szenegál elleni, Afrikai Nemzetek Kupája selejtező-meccs előtt.
A beszámolók szerint az Arsenal játékosa egész egyszerűen nem volt hajlandó kezet fogni a válogatott csapatkapitányával, Samuel Eto'o-val, s ezen az Inter csatára annyira megsértődött, hogy nem volt hajlandó edzeni sem."
ennyit Eto'o-ról... -
#21506 A Liverpool számára nincs hasonlóan jó "tipped"?
-
Menez cserébe Clichy-ért
kell a ros...nek.maradjon csak Rómában. -
#21504 http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Jó lenne erösítenetek... -
#21503 jah, el is felejtettem...egy jobb francia poénnál azt hinné szegény, hogy őt visítják ki a többiek az öltözőben, igaz.
amúgy tudja valaki, hogy miért a Pool-lal "versenyzünk" szinte az összes játékosért a nyáron?(biztos zsebre is melózik a játékosmegfigyelőnk) -
Balázs 17 #21502 simán megérné, de hát argentín arsenalban? =) -
#21501 Higuain 15millió EUR-ér hozható(lenne)
szerintem jobb választás, mint a mostanában velünk szóba hozott,lehetséges csatárok -
#21500 maximum a döntő ténye miatt. bár, amekkora arcuk van általában, szerintem fix kettőre vették ezt a meccset is... -
#21499 ez így igaz! nem kis dolog,bár összehasonlíthatatlan a két meccs,a MU-n nagyobb nyomás volt -
Dean Winchester #21498 persze :) mi eltudtuk verni míg a mu kikapott xD
szóval ja büszke vagyok a csapatra,hogy a bl győztes barcát egyedül mi tudtuk elverni, azért ez nem semmi!
Kár hogy ez a legnagyobb öröm idén :( -
#21497 véletlenül kitöröltem a számát, de majd megkérdem twitteren.
amúgy biztos, hogy most még jobban imádja őket.pedig csak mi vertük meg a katalánokat a BL-ben-igaz sokra nem mentünk vele, de engem feldob kissé. -
#21496 Cesc vajon nézte a meccset szombat este? -
#21495 50milliót ad az igazolásokra Kroenke
mondjuk itt csak Samba nevét látom... -
geo91 #21494 kurva nagy piaca van arrafele a nyugati focinak
amúgy djourou-n nagyot röhögtem :D -
#21493 remélem hoznak onnan is valami 16éves zsenit... -
#21492 lol
-
#21491 Bevágta,szó se róla
-
Dean Winchester #21490 Wales vezet Ramsey révén... -
#21489 [URL=http://tribalfootball.com/articles/barcelona-stars-pique-puyol-risk-wenger-wrath-arsenal-hijinks-1659251]Béke helyett újabb "szemétkedés" Barca-módra[/URL]
-
#21488 A Bayern is érdeklődik Clichy iránt... -
#21487 vPersie és Fabregas Henry bajnokiján járt New York-ban.
Wenger ismét Barca-tehetségeket vett...
A két fiatal -
geo91 #21486 következő szezonban ne lepődjetek meg ha dzsúdós mozdulatokat láttok a pályán a részünkről... :DDD -
#21485 kapott most frissen egy heti 90k-s ajánlatot+5évre.
bízom Nasriban!
Falcao 25millióért léphet le, T'ham& mi megyünk(?)érte, de komolyan beszélnek Benzemáról is.(20millió EUR elviekben az ára, de nagy mu-fan...)
-
geo91 #21484 lófasz a seggükbe, nasri marad -
#21483 Eddig sem volt a kedvenc klubom,de lehet, hogy Nasrit is megutáltatják velem??!
-
#21482 Song(is) az Inter radarján
értem én, hogy változások lesznek, de ha lassan a wc-s nénit is vinnék jobbra-balra, jobb, ha a tarcsikat léptetjük feljebb egy szinttel,különben bajban lehetünk. -
#21481 21476
hozzánk igazolt, még nincs bejelentve, csak elseje után. -
#21480 Mark Randall a Facebook profilján jelentette be, hogy távozik a klubtól
Angol hírek szerint két csapat, az Arsenal és a Liverpool is megegyezett a West Hammel Parker ügyében. Kérdés, hogy a játékos kit választ.
Denilson iránt a Sevilla, a Roma és a Wolfsburg is érdeklődik. A brazil elmondta, a következő hetek nagy hatással lesznek majd a karrierjére.
A Zenit meg 7milliót ajánl Arshavinért.
Clichy meg állítólag az Interé, 7,7millióért.
lesz itt pörgés.
-
#21479 21476 -
Dean Winchester #21478 kiről beszélsz? -
#21477 Hát ha ez tényleg így van akkor bazzeg eldobom az agyam. Már kezdtem kicsit beleélni magam, hogy nem rossz a srác. De azért igazán kommentálhatná már valami hivatalos forrás is ezt.. :D -
Balázs 17 #21476 elvileg az argentín Arsenal igazotla le ezt a srácot -
Dean Winchester #21475 "-Nagyon keményen küzdeni fogok azért, hogy itt tartsam. Ha egy ilyen szintű játékosod van, akkor az az alap, hogy mindent megteszel a megtartásáért.""
Azt nem értem ,hogy miért kell erőltetni azt amivel a csapat javát nemtudod szolgálni?
De ha egyszer ő nem akar itt maradni akkor miért kell erőltetni, miért nem lehet elengedni jó pénzért és az árán venni egy jó játékost?
Bár szerintem tuti elmegy és ez kacsa, viszont az igaz lehet h AW itt akarja tartani...
-
Dean Winchester #21474 Sagna iránt nem érdeklődik a Bayern
Az Arsenal hátvédjének, Bacary Sagnának a menedzsere cáfolta, hogy ajánlatot kaptak volna a Bayern Münchentől.
A francia válogatott védő is áldozatul eshet Arséne Wenger nyári átalakításának, a menedzser állítólag nagyobb összeget is hajlandó az idén nyáron a csapat megerősítésére áldozni, miután sorozatban hat egymás utáni esztendőben maradtak a londoniak trófea nélkül.
"Jelen pillanatban nem tudok beszámolni semmiről sem, Bacary Sagna az Arsenal játékosa - ez a helyzet most!. Nem állok kapcsolatban senkivel sem a Bayerntől, ez is tény."- nyilatkozta Christophe Mogai, a játékos menedzsere.
Wenger szerint Fábregas nem fog eligazolni
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere nem számol spanyol világ-és Európa bajnok középpályása elvesztésével.
Cesc Fábregast tavaly az FC Barcelona és a Real Madrid is vitte volna, és a hírek szerint előbbi megint megpróbálja majd szerződtetni őt a nyáron.
"Arra számítok, hogy itt marad - idézi a Sky Sports az Ágyúsok francia mesterét.
-Nagyon keményen küzdeni fogok azért, hogy itt tartsam. Ha egy ilyen szintű játékosod van, akkor az az alap, hogy mindent megteszel a megtartásáért."
Big Brothert játszik Wenger az Arsenalnál
Arséne Wenger nem tréfál: az Arsenal labdarúgócsapatának francia menedzsere szó szerint mindent tudni akar arról, hogy mi történik játékosaival, és ennek érdekében minden lehetséges eszközt bevet. Wenger képes volt keresztülvinni a klubvezetésen, hogy a futballistáknak kötelező speciális mellényt viselniük az edzőközpontban, melyet GPS-szel szereltek fel.
"Abszolút mindent tudnak rólunk!" - fakadt ki Robin van Persie egy interjúban. A holland elmesélt egy történetet, mely egy csapattársával esett meg: a focista közölte a szakmai stábbal, hogy valamit otthon felejtett, majd engedélyt kapott arra, hogy hazaugorjon. Csakhogy a GPS-es mellényét otthon felejtette, az elöljárók pedig árgus szemekkel figyelték, hová megy, nem hazudott-e. "Nincs már semmi magánéletünk!" - dühöngött Van Persie.
Chelsea-Arsenal csata Willianért
Roman Abramovics a nyáron mindenképpen szeretné megerősíteni csapatát, az egyik kiszemelt a Sahtar Donyeck támadó középpályása.
A Daily Mail úgy tudja, a 22 éves brazil játékosért a Chelsea kész 13 millió fontot fizetni. A korábban a Corinthiansban játszó Willianért akkor is harcba szállna a londoni klub, ha Carlo Ancelottit menesztik. Az angolok nem tétlenkednek, Abramovics jobbkeze, Marina Granovskaia a héten Ukrajnába utazott, hogy megkezdje a tárgyalásokat. A lehetséges átigazolás létrejöttének esélyét növeli, hogy a Sahtar leigazolta Dentinhót - szintén a Corinthiansból -, mint Willian helyettesét. Azonban nem csak a Chelsea szeretné soraiban tudni a játékost, hanem a városi rivális Arsenal is. Az "Ágyúsok" abban az esetben szerződtetnék a brazilt, ha Samir Nasri elutasítja a szerződéshosszabbítási ajánlatukat. -
Dean Winchester #21473 Talán van aki ezeket még nem olvasta...
Bendtner mindenképpen távozna az Arsenaltól
A többnyire kispados dán támadó több játéklehetőségre vágyik, ezért nyáron feltétlen klubot szeretne váltani.
Nicklas Bendtner távozni szeretne az Arsenaltól. Apja, Thoman Bendtner legalábbis ezt mondta a Fulham elleni 2-2-re végződő döntetlen után.
"Nicklas 100%-ig nyitott a klubváltásra, ő meghozta ezt a döntést, és közölte már a klubbal is. Játékra van szüksége, így sajnos távoznia kell. Azért várt ezzel a bejelentéssel, mert előbb be akarta fejezni a szezont, hogy senki ne mondhassa, hogy nem küzdött meg a helyéért."
Kérdés, hova igazol a dán futballista, akit korábban többször is szóba hoztak az Aston Villával.
"Többen is érdeklődnek iránta angol és német klubok, korábban a Bayern München is szerződtette volna. Az Aston Villáról szóló híresztelések azonban nem igazak" - nyilatkozta Thoman Bendtner.
Denílsonnak elege van
Denílson megelégelte, hogy az Arsenal ebben a szezonban sem nyert semmit, ezért szeretne Olaszországba vagy Spanyolországba igazolni.
A brazil középpályás 32 alkalommal lépett pályára az Ágyúsok színeiben ebben az idényben, de ő sem tudott segíteni a londoniaknak, hogy megtörjék lassan hat éve tartó trófeaínségüket.
A 23 éves játékosnak már elege van az Arsenalból, de nem tudná elképzelni magát egy másik angol csapatban, ezért külföldre távozna. Elsősorban az olasz és a spanyol élcsapatok érdekelnék.
“Ez volt életem eddigi legrosszabb szezonja. Győztes típus vagyok, azért jöttem ide, hogy kupákat nyerjek, de már öt éve itt vagyok és semmi. Elegem van, a szezon végén távozom a csapattól" - mondta Denílson.
Az Arsenal kölcsönjátékosa, Bartley szeretne visszatérni Skóciába
Kyle Bartley kommentálta azokat a pletykákat, miszerint klubja az Arsenal és a Rangers arról tárgyal, hogy a következő szezont a skótoknál töltse.
A fiatal védő januárban csatlakozott a Rangers csapatához kölcsönjátékosként, azonban egy márciusi térdsérülés miatt a szezonja véget ért. Azalatt a rövid idő alatt, amíg Skóciában volt, jó benyomást tett a glasgowi klub vezetésére.
Bartley Skóciában járt a hétvégén és megnézte, amint a Rangers megnyerte a bajnokságot. Ekkor nyilatkozott a csapat hivatalos honlapjának:
"A tárgyalások folynak az Arsenallal, most már csak várnunk kell az eredményre, de ha engem kérdeznek, akkor fantasztikus lenne visszatérni a következő szezonban a Rangers-höz. Azok a tapasztalatok, amiket idén szereztem, felbecsülhetetlenek, és nagyon jól is éreztem magam, szóval fantasztikus lenne visszatérni. Az összes csapattársammal jól kijöttem, és most velük ünnepelhetjük a sikert."
-
#21472 Jenkinson, eléggé jól értesültnek tartom magamat a labdarúgás világában és természetesen meg is tehetném, hogy most azonnal utánanézek. De, ki a faszom az a Jenkinson?! Úristeeen.. -
#21471 Clichy is lelécel egyre valószínűbb, nem akar hosszabbítani..
Jenkinson meg biztosan, jön miután a finn szövetség megerősítette, h aláírt hozzánk (félig finn). -
#21470 sok "biztatót" nem küldött a Főnök a költekezéssel kapcsolatban...:
"You are not happy, I am not happy, and we have to accept that. But we should not go overboard. Even if people say we have to spend money, we have to be realistic. We cannot buy players for £50 million and, even if we try to strengthen our team and spend money if needed, that is a fact.
Thanks for your support."
Arsène Wenger
HA valóban nem tudunk 50milliót költeni/playa, remélem ennyi alatt nem adják el Fabregast sem.
nyugi, a selejtezőt hozzuk két 5-0al, aztán huss a BL-be!
Gooner till i die. -
#21469 csoportkör