31698

• arsnl
    ha tisztában lennél a pénzügyekkel tudhatnád h másra nem igazán futotta. az elmúlt 6 évból szvsz csak az idei varrható a nyakába, a többibe hozta azt amit elvártak tőle(15évest sose igazolt:P)
  • arsnl
    3év alatt vmi kötödés kiszokott alakulni a csapattal meg szurkolókkal és nem szoktak lelépni az egyik legnagyobb riválishoz. menjen más bajnokságba de nehogy már a MUba.
  • limperatore
    most hülyeséget mondtál, mert ha wenger nem lenne ekkora pénisz és nem 15 éveseket venne az arsenal simán lehetne bajnokcsapat
  • bakkerman
    ha érted jelentkezne az angol bajnok,aki nem mellesleg BL,sé FA kupa döntős is volt,nem mennél el inkább a csapatodból,aki 4. helyen végzett,trófeákra nincs esély,és BL-ben is csak a 16-ig vitte?
  • arsnl
    hát ha Nasri képes lelépni a MUba... mondjuk már kezdem nem felhúzni magam a pletykákon elég lesz akkor idegbetegnek lenni ha hivatalos:D de az vicc h 8m-t érne, Clichy meg 5-öt (mirror szerint..)
  • minimize
    nem tudom, ez is mennyire profi hozzáállás, sajnálatos, hogy egyeseknek csak ennyi a klub.
  • Kaplan
    Nasri ha elmegy nagyon csalódott leszek és kénytelen leszek elfogadni, hogy jelenleg milyen értéket és presztízst képviselünk..
  • minimize
    egyszerű egyébként, egy Fabregasról olvasott cikk volt az agyamban, miközben írtam a Nasriról a kommentem, aztán összekavarodtam.
    Nasri állítólag nagyon gondolkodik, hogy a united-hoz igazoljon, Scholes helyére.
  • Kaplan
    Most nekem nem áll össze, hogy itt kire gondolsz mert nem hallottam a Barcelona érdeklődését Nasriért. Ettől függetlenül tök mindegy, hogy mennyire akarunk kibabrálni egy-egy adott játékossal ha ő nem akar oda aláírni.
  • minimize
    Nasrira vonatkozik, sry, neki jár le a szerződése majd-Fabregasra a #21537 volt a "hír"...
  • minimize
    ja, amúgy megszívhatja, mert "csak" a télen dönthet saját maga, ha MOST a Real-nak, vagy az Internek adjuk el,-vagy aki kifizeti érte az adott árat- oda megy aranyom, nem a barszába...persze Wenger "túl jó fej" ahhoz, hogy kibabráljon vele gondolom.
  • minimize
    A fizetésemelést már elutasította Fabregas
    nem érdemelte meg a kapitányi karszalagot, ebben Denilsonnak igaza volt
  • minimize
    a City is is verseng érte,várjuk meg a befutót. amúgy számomra kérdéses, ő-e a megfelelő támadó-áll. Falcao is távozna, T'ham&mi hívjuk(?).
    elintézhetnék a köv. 2hétben az igazolásokat, nyaraláson nem akarok napilapokat olvasni, ki jön-ki megy...
  • arsnl
    Gervinho egyre közelebb a hírek szerint. kijelentette, h Angliába igazol és hát nem hiszem h a Newcastlebe menne, mikor Lille-el BLbe is nyomhatta volna. még Poolt emlegetik, de ő maga is többször lenyilatkozta h "álmai klubja az Arsenal" még pár éve.
  • minimize
    ".....Andrey Arshavin érdekes kijelentése, amit még a brit médiának árult el. Az orosz ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy Fabregas mindenkit meglepett kisebb ajándékokkal a szezon végén, s Arshavin azon kérdésére, hogy ezek búcsúajándékok voltak-e, a spanyol nem felelt."
    ahogy olvastam, mindösszesen 45millió áll rendelkezésre a spanyoloknál, úgyhogy kezdődik megint az "adunk két tini tehetséget, és 20milliót érte"-játék. de unom már...
  • minimize
    "Egy Arsenallal foglalkozó blog - a We are The North Bank - állítása szerint, és Matt Law újságíró szerint az Arsenal tegnap esti 16 millió font fölötti ajánlatát Phil Jonesért elfogadta a Blackburn.
    Míg sokan megkérdőjeleznék egy 19 éves, relatíve tapasztalatlan középhátvéd szerződtetését, mint megoldás a védőproblémára, addig Wenger kész lett volna csúcsösszeget kifizetni az angol U21-es válogatottért.
    Úgy tűnik, hogy Manchester városa, illetve a csapatának a jelenlegi helyzete segítette hozzá Fergusont a játékoshoz. Law ezt mondta:
    "Az Arsenal kifizetett volna többet is mint a United. Jones a MU-t választotta a város miatt, illetve karrierje miatt. Wenger megtett mindent, amit megtehetett az ügy érdekében."
  • minimize
    Arsha 16volt anno, és azóta kicsit megugrottak az árak...
  • arsnl
    elvileg mi is tettünk ajánlatot, amit el is fogadtak, de Jones MU-t választotta (mint Smalling tavaly).
  • arsnl
    stem jobbhátvédnek jött, mivel Sagna-n és Eboue-n kiváló még az akadémiai csapatba sincs rendes jobbhátvéd. Jones meg jó is, hogy nem jött 17mért, főleg h a legdrágább Arshavin volt a maga 15mjával.
  • geo91
    fasz kivan...
  • Sabcsee
    és ugye ez így megnehezíti Samba leigazolását, mert nem hiszem, hogy a Blackburn megválik a 2 alap középhátvédjétől...de nem baj, most igazoltuk le JENKINSON-t, aki 9 alkalommal(!!!) szerepelt idén a 3.osztályú(-.-) Charlton-ban, és tud belső védőt is játszani, szóval egyszerre megoldottuk Clichy(szerintem távozni fog) posztja mellett a belső védő kérdést is
  • minimize
    amúgy Jones-t kár volt kihagyni. mindegy, majd jön más...gondolom ...
  • Dean Winchester
    Denilson: Minden ajánlatot elfogadok Spanyol-, Olasz-, vagy Németországból

A középpályás elmondta Wengernek, hogy távozni szeretne az Arsenaltól, és ha nem talál számára megfelelő ajánlatot Európában, akkor visszatér Brazíliába.

Az Arsenal elégedetlen középpályása, Denilson ismét kifejezte óhaját, hogy el szeretné hagyni az Emirateset, miután ebben a szezonban nem sikerült meghatározó játékossá válnia.

A brazil játékos, aki iránt a hírek szerint a Sevilla és a Wolfsburg is érdeklődik, elismerte, hogy olyan német, spanyol vagy olasz klubban, akar játszani, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel.

A Daily Mirror idézi Denilson szavait:

"Már kétszer beszéltem Arsene Wengerrel, és a döntésem egyértelmű. Nem vagyok boldog az Arsenalnál, öt év után, amit a klubnál töltöttem, most úgy gondolom, a legjobb az lesz, ha távozok. Még mindig fiatal vagyok. Ha nem találok magamnak csapatot Európában, akkor visszatérek Brazíliába, és ott játszok hat hónapot. Az elképzelésem az, hogy minden olyan klub ajánlatát elfogadom Spanyolországból, Olaszországból vagy Németországból, aki a Bajnokok Ligájában szerepel. Az álmom az, hogy bekerüljek a brazil válogatottba. Nem hibáztatom Wengert. Úgy gondolom, hogy személy szerint az eddigi legjobb szezonomon vagyok túl, de kupákat szeretnék nyerni. A Liga Kupa-döntő után minden rosszra fordult az Arsenal számára."
  • arsnl
    még jó, hogy nem igazoltuk le 17mért..
  • Balázs 17
    Phil Jones MU?:))))))))))))))))

hát ha igaz akkor Wenger basszad meg a k...anyádat
  • minimize
    "Az Arsenal hivatalosan is megerősítette Carl Jenkinson érkezését a csapat weboldalán. Rajta kívül pedig Aneke,Afobe és Ozyakup is hosszabbított."
    Máris költöttünk 1(!!!!)millió fontot, megvan Carl Jenkinson.
    hurrá!
    Willian-t nézegetjük a Shakhtar-ból, Denilsont bevonva a bizniszbe kb. 4millió font lenne a fiatal, ballábas cselezőgép.
  • minimize
    azért sok olyan dolgot lehet olvasni, ami aztán(igaz később)bejött
  • geo91
    tribalon még az életben nem olvastam olyat ami igaz lett volna, szóval nem aggódom :D
  • minimize
    ha nem akar megválni Fabregastól Wenger, miért tartanak nyilvános licitet, ami hol ennyiről, hol annyiról indul??!
    ott leszünk a nyár végére az igazolásokat tekintve, ahol eddig, semmi nem fog változni,pár arc hiányán kívül a jelenlegi keretből.viszont előbbre sem jutunk, mert mindenki ERŐSÍT, mi meg max. pótlunk majd-szokás szerint.
    ebben az esetben pedig sok gooner hozzáállása meg fog változni szeptembertől, az tuti...meggyőződésem, hogy nem szabadott volna a Főnökkel hosszabbítani.
  • minimize
    Ezem besírnék, ha London kék felében kötne ki...
  • Dean Winchester
    1 nappal előtte 35 millát írtak , most meg 30at XD azért tisztában vannak a dolgokkal a cikkírók :DDD

Junius 4.
    54 millió fontról indul a licit Fabregasért

A The Sun angol bulvárlap információi szerint az Arsenal hajlandó elengedni Cesc Fabregast a Real Madridhoz, vagy máshova - 54 millió fontról indul a licit.

A lap arról ír, hogy José Ángel Sánchez, a királyiak főigazgatója felvette a kapcsolatot az "Ágyúsokkal", a blancók készen állnak, hogy kijátsszák az adu ászt a Barcelonával szemben, amely szintén Fabregas aláírásáért versenyzik.

"Az elnök, Florentino Pérez mindenre hajlandó Fabregasért, mert tudja, hogy ezzel tudná a legjobban hátba támadni a Barcelonát - nyilatkozta egy Realhoz közeli forrás. - Mindent meg fog tenni, hogy a Barcával szemben is versenyképes legyen a klub."

Az újság szerint Pérez akár 100 millió fontot is kész áldozni a középpályásra és Sergio Agüeróra, mindenképp meg akarja őket "menteni a katalánok karmaitól". Az említett forrás egyébként állítja, hogy az Arsenal nem fogja eladni a 24 éves játékost egy másik angol klubnak. Maga Fabregas már többször elmondta, hogy a szíve visszahúzza nevelőegyesületéhez Katalóniába, de a gránátvörös-kékek nem hajlandóak emelni tavalyi - elutasított - 30 millió fontos ajánlatukon az Arsenal csapatkapitányáért.

Junius 3.
    Wenger szerint a Barcelonát nem is érdekli Fabregas

Az Arsenal francia menedzserének első számú kérése a spanyol középpályás megtartása volt, de védőket is szeretne igazolni Dél-Amerikából.
    Arséne Wenger szerint a Barcelona utoljára 2010 nyarán érdeklődött Cesc Fabregas után.
    Az Arsenal menedzsere elmondta, akkor elutasították a katalánok 35 millió fontos ajánlatát, azóta viszont, ellentétben a szóbeszédekkel, nem is keresték őket.
    "Idén nem is érdeklődtek felőle. Az első számú kérésem az volt, hogy tartsuk meg Fabregast. Számomra ő a világ legjobb középpályása, természetes, hogy köré építem a csapatot."
    A francia szakember azt is megjegyezte, olyan stílusú védőket szeretne igazolni, mint Tony Adams és Martin Keown voltak.
    Ezért szét fog nézni a dél-amerikai piacon, de a Boltonban játszó Gary Cahillről sem mondott még le.

Az Arsenal Juhászéknál játszatná EU-n kívüli fiataljait

Együttműködési szerződést kötne egymással az Arsenal és az Anderlecht. A megállapodás értelmében a belga bajnokság bronzérmese megkapná kölcsönbe azokat a nem európai uniós játékosokat a londoniaktól, akikkel az "Ágyúsok" a szigorú angliai munkavállalási szabályrendszer miatt nem tudnak megállapodást kötni.

Az Arsenal 2001-től 2006-ig hasonló együttműködést tartott fenn a szintén belga Beverennel, amelynél több fiatal játékosát is játszatta, és végül Emmanuel Ebouéval profi szerződést is kötött. Ez volt a szándéka Yaya Touréval is, aki bátyjához, Kolo Touréhoz csatlakozott volna az Arsenalnál, de ő bevereni évei után sem kapta meg a munkavállalási engedélyt Londonban.

Az Arsenal a spanyol Celta Vigóval és a Salamancával is együttműködött (Carlos Vela mindkét együttesnél játszott kölcsönben), de különböző okok miatt felbontották szerződéseket.

Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht általános igazgatója jelezte: a mostani szerződés nem jelenti azt, hogy az Arsenal előnyt élvezne a mostani legjobbjaik, Romelu Lukaku csatár és Silvio Proto kapus esetleges eladásakor, viszont Juhász Roland Londonból kapna fiatal csapattársakat.

Lehmann-nak szerződést kínálhat a Schalke 04
    Bár Jens Lehmann csak az Arsenal kapusgondjai miatt és az idény végéig tért vissza eredetileg, de meglehet, hogy mégis folytatja, legalábbis a Schalke 04 ezt szeretné a Stuttgarter Zeitung beszámolója szerint.

A lap azt írja, hogy a 41 éves hálóőrnek egyéves szerződést ajánlhatnak a Királykékek, akik úgy érzik, hogy tökéletes helyettese lehetne a csütörtökön az Eintracht Frankfurttól leigazolt Ralf Fährmann-nek (22).

A 61-szeres német válogatott kapuvédő a Schalke 04-nél kezdte karrierjét 1998-ban, és egészen tíz évig Gelsenkirchenben védett.
  • arsnl
    Nasrit még mindig nem karom elhinni, h elmenne. Arshavinért nem sírnék, Cesc meg ha nem tud teljesen itt lenni, menjen inkább. a mostani pletykák szerint nem lesz egy unalmas nyarunk..
  • minimize
    Arshavin...
    A trió egyben...
    Fabregas...
    Wenger kész megválni a "sztártriótól.
    én meg lassan kész vagyok Wengertől...
  • minimize
    Nasri,Diaby és Sagna kezdő ma a Franciáknál.
  • minimize
    remélem már szárad a tinta a papíron!
  • Balázs 17
    8 misiért Denilson wow nem rossz :D
  • minimize
    az a gáz,h Wilshere még kevés irányítónak,Nasri meg-ha lelép,akkor nincs senki Fabre helyére. Ramsey dettó kevés(még)
  • Dean Winchester
    csak jöjjön valaki aztán legyen már vége :D legyen már címlapon " fabregas elkellt " xD
  • minimize
    Nasri menedzsere 110ezret akar havonta, mi 90-nél megállnánk, de Fabregas azt mondta, hogy Nasri marad. és vajon Ő mit tesz??!
    Bendtnert 12m fontért vinné a Bayern M., a Sevilla meg 8ért Denilsont.
    mi 10milliót kinálunk Parkerért a W'Hamnek, Ricardo Alvarez meg kellene a mu-nak(is)...
  • minimize
    nem tudod, mi áll mögötte, amúgy nem ők az első "sztárok", ha már itt tartunk...
    egyébként Milla, aki tényleg legenda már Kamerunban többször hangoztatta, hogy Eto'o-nak túl nagy a renoméja a válogatottnál, ami nem tesz jót a csapatra nézve.