Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nasri a legjobb
Kaplan
szerintem szar mindenki de mindegy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lcapitant
hát azért Chamakh szerintem sokkal jobb és alázatosabb mint Bendtner

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Sabcsee
nem baj, sok van még hátra a végéig<#eljen>

kaka

arsnl
taktikailag megint simán vertek.. Fabregast meg faszért kell behozni, nem elég h most épült fel még kurva szar formába is van, bendtner többet ért volna..

egy nullák voltunk 😄 kapura semmi veszély
chamakh még mindig bentdner szint...
fabregas -10pont
komolyan ideges vok ez miatt is . most kéne legalább egy kibaszott ikszre hozni a meccset és még erre se vagyunk képes -.- pedig rooney gondoskodott róla h esélyünk megmaradjon az egyenlítésre!
Kaplan
na én eddig bírtam idegszálakkal. WENGER TAKARODJ! köszönöm...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Nem lesz itt már egyenlítés :/

http://goo.gl/gd6Zi5

nagyon nagy ez a fabregasotok 😄DDD
vagy 5 kurva fontos eladott labdát számoltam -.-
de pártolja csak az illetékes 😄
vmvr
ügyes srác ez a rooney😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Na jó, már csak az ikszben bízom... de abban sem nagyon.

[HUN]FaTaL
lol fölébaszta 😄

[HUN]FaTaL
Rárúgja a kezére és büntetõ, vicc...

arsnl
Ferdinand szépen lekaratézta Sagnat lap sehol, sõt még le se fújta..

wilsheret lehoznám nemtud passzolni, azt RvP go be

ARSENAL&POKER

Kaplan
Iszonyat erõtlenül és pontatlanul játszik a csapat. Remélem felrázza õket wenger a második félidõre..

Sabcsee
beszarás, hogy miért kell így beszarni az OT-n??
egy 18 éves angol(kb a keretünkben a legalacsonyabb) zúzza be evra-t, egyedül õ játszik jól ma, rajta kívül a középpályánk botrányos, átjáróház, squillaci takarodj...nem túl jó elõjel

mi a fasz történt ma a fiúkkal?:S:S

kaka

arsnl
na egy kis fejmosás aztán hajrá

Lcapitant
"Drogba2"....

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
ez a Kos-SQ páros nagyon nem mükõdik, DJ kéne vmelyikük helyére..

vmvr
már megint ez a tetûláda bazmeg nem hiszem el. mit szed ez az arsenal elleni meccsek elõtt bazeg? most is beleszalad a kibaszott labdába hihetlen bazmeg a fazsomat

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Lcapitant
Park fejes

arsnl
mien fasz gól már bazmeg

[HUN]FaTaL
Bazz :/

Amúgy elõbb miért nem volt szöglet? Manchesterirõl ment ki.

Lcapitant
elég sz@r a meccs

[HUN]FaTaL
Ennyi pontatlanságot :/

Lcapitant
Go Gunners!

Hát én nem ezt a kezdõt küldtem volna ki az tuti...😞

ARSENAL&POKER

1-0ig fogom nézni
Kaplan
KEZDÕDJÖN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!! 😄DDD

arsnl
Szczseny - Sagna, SQuilla, Kos, Clichy - Song, Wilshere, Rosicky - Nasri, Chamakh, Arshavin.
padon Fabianski, Fabregas, DJ, Denilson, Walcott, RvP, Bendtner.

GO GUNNERZZZZ!!!!!!!

Sabcsee
na hangolódjunk az estére! ááá annyira kurvajó ez a kép😮

kaka

Sabcsee
elvileg télleg õ lesz a kapusunk, a twitterén is írta😄

kaka

arsnl
este lehet Szczesny fog védeni, miután Fabianski összeszedett vmi kisebb sérülést. csak aztán, nehogy Almunia védjen a végén....

[HUN]FaTaL
Kalapáljátok el a MU-t ma 😊

akinek van kedve megnézni a ma esti meccset egy hangulatos kocsmában a keleti közelében, csatlakozzon hozzánk, találkozó 8-kor a keleti metrókijáratnál. arsenal sál lesz rajtam, egyik haveromon meg manchesteres sapka... 😄
kurva rég ikszeltünk (még a sunderland ellen idegenben 1:1 (90.ben kaptuk be a gólt 😄) elõtte meg ugye a pool ellen szintén idgenben de akkor meg õ kapták be a legyet a 90.percben)
szóval sztem zsíros 2-2 lesz / nyerünk 1 góllal!
500at magunkra dobok 😄 vagy félidõre
Sabcsee
nagyon-nagyon nehéz lesz az Old Traffordon...

kaka

jajj de jó lenne most megverni a MUt:S
jjaaaa
én remélem egy gyõzelmet kiharcolunk és életünk formájában játszunk míg a MU-nak semmi se fog összejönni 😊 esetleg mi nyerünk egy öngóllal!
minimize
mi ma 11kor indulunk, minden Ágyús-szurkolónak jó meccsnézéseket mára-holnapra, és fõleg hétfõre-remélem legalább egy x-et összehoznak a fiúk a Traffordon!
Go Gunners!!

No one can stop Death!

minimize
"Személyesen úgy vélem, ha egy professzionális játékos valaki, akkor tiszteli az ellenfelét, mi folyamatosan ezen vagyunk. Én nem akarom kommentálni Evra hozzászólását, ez szubjektív, hogy valóban tiszteletlenség volt-e tõle, vagy nem. Semmilyen szükségtelen vitákba nem akarunk bonyolódni egy ilyen nagy meccs elõtt."
"Semmiféle pszichológiai esetrõl nincs szó - az elmúlt években ugyanis jobbak voltak nálunk. Valóban néhány meccsen kicsit balszerencsések voltunk, fõleg tavaly, amikor egy öngóllal fordítottak ellenünk."
A.W.

No one can stop Death!

minimize
Nem engedélyezi a divatos nyakmelegítõk viseletét a Manchester United labdarúgói számára Sir Alex Ferguson vezetõedzõ. Rio Ferdinand csapatkapitány az egyik közösségi oldalon árulta el, hogy egyetlen klubtársa sem fog hasonlót felvenni a jövõben. "Egy igazi férfi nem hord ilyet" - idézte Ferguson véleményét a snoodnak nevezett nyakmelegítõrõl a The Sun címû lap. A szokatlanul hideg angliai idõjárás miatt az elmúlt hetekben több futballista viselte a meccseken a garbószerû nyakvédõt, ami az egyik legújabb divat.
(MTI)<#nevetes2>
tetszik az "egy igazi férfi nem hord ilyet"-mondat...

No one can stop Death!

grebber
Nem ért hozzá látni!

Next PC upgrade: 2022

minimize
A Manchester United középpályása, Nani elmondása szerint az Arsenal nagyobb veszélyt jelenthet, mint a Chelsea.
Arséne Wenger csapata jelenleg az éllovas a bajnokságban, és a Uniteddel csapnak össze hétfõn az Old Trafford gyepén, ahol tovább növelhetik elõnyüket.
De a Vörös Ördögök esetleges gyõzelme azt jelentené, a manchesteri gárda állna az élre, egy meccsel kevesebbet játszva, hiszen a hétvégi Blackpool elleni mérkõzésük az idõjárás következtében elmaradt.
„Az Arsenal nagyobb veszély, mint a Chelsea jelenleg.” Mondta Nani.
„A Chelsea elvesztett néhány meccset, és döntetleneket is játszottak a közelmúltban, és úgy néz ki, az önbizalmuk elég alacsony szinten van.”
„De az Arsenal nyerõ formában van, és az élen állni a bajnokságban nagy önbizalommal tölti el az embert.”
idézet az egyik lehetséges pályára lépõtõl, aminek a fonákja a mu-topikban olvasható. -goal.com-
nem hiába, ennyifélék vagyunk mi, emberek...

No one can stop Death!

minimize
minimize
nézhetjük így is, de akkor eldugom a videó felvételeim a 90'es, 2000x évek meccseirõl, mert ez...csak feldühít.

No one can stop Death!

az bajnokság elsõ felében vhogy mindig ott vagyunk..😊
szenvedve de ott vagyunk az elsõ helyen a bajnokságban no meg bl nyolcaddöntõ és ez a lényeg 😄
minimize
6-7gólt ebben a formában hétfõn is láthatsz(én majd valamikor szeda körül, ha hazautazom...)úgyhogy lesz benne gyakorlatunk-ha nem szedik össze magukat, a következõ véres dráma hétfõn jön.
ez rettentõ kevés, FSC-n a kommentátor Arshavint lehozta volna 30perc után, és a szünetben "életlen játékot", ill. "rengeteg pontatlanságot" mondott-helyesen.
mindegy, szombaton irány az Alpok, legalább deszkázás közben kicsit szellõztetem a fejem, mostanában kezd sok(k) lenni az Ágyús-szenvedésekbõl...:/

No one can stop Death!