31698
-
#21588 a palinak anno voltak olyan sarkazásai-löbbölései, hogy majd ' beszar-behugyoztam! azóta sem láttam ekkora palit!! -
#21587 Miket csinál :D Nagyon nagy! -
#21586 -
#21585 Titi... -
#21584 RvP is hangot adott elégedetlenségének. -
#21583 az a para, hogy az érdemi emberkéket elviszik erre-arra, a maradék meg...talán elég lesz a top5re. -
#21582 Nem. De ne menjen már el a jó büdös kurva életbe.. Mit kell cigánykodnia? Komolyan mondom, fasz ki van. Eddigi erősítéseink: Jenkinson, Oxlade-Chamberlain (Y)
Komoly erősítések miközben csapatunk motorjai lelécelnek a büdös picsába.
Lassan temethetjük magunkat az egész jövő idényre. Tudom, tudom még csak most kezdődött az átigazolási szezon.. -
#21581 csak jövőre jár le a szerződése, ezért ha még pénzt akarunk látni belőle el kell adni. vagy hosszabbít. -
Balázs 17 #21580 de akkor most Nasri ingyen mehet?:S -
Dean Winchester #21579 azért az is szép,hogy mennyi kupat-bajnokságot,bl-t nyert a barca az elmúlt pár évben (ugye ebből rengeteg pénz befolyt nekik mégsincsenek anyagilag a toppon de azért 30 misit kiadnak fabregasért :DD
na ez is a különbség köztünk , mi se állunk anyagilag nagyon jól és mi nem költünk a barca meg igen de hát a költésnek legalább megvan az eredménye...
A BL-győzelem ellenére is mínuszban áll a Barcelona -
Dean Winchester #21578 egyébként nasri elmegy az durva lesz nagyon! ugye pár éve mikor henry-flamini és a többiek távoztak akkor az picit érvágás volt nekünk! Most nasri-cesc is megy viszont erősítés meg nincs igy szerintem a szakadék aljára kerülünk és kurva faxa ,hogy kapunk ilyen jenkinson gyereket :DDDD
komolyan vicc ami itt zajlik , mindenki erősít normális , jó - tapasztalt játékosokkal mi meg ülünk a babérjainkon és nem teszünk ez ellen semmit :(
Íme az utolsó felvonás - Fabregas a Barcelonáé lesz
Bár az érdemi tárgyalások még csak most kezdődnek, szinte biztos, hogy a katalán középpályás ezen a nyáron visszatér Barcelonába. Erről ír a sport.es.
Két év sikertelen kísérlete után idén már megvalósulhat a transzfer, miután az Arsenal lemondott arról, hogy "horror" összeget kérjen a katalán klubtól. Az új ár 40 millió euró. Erről Darren Dein tájékoztatta a Barcelonát, ami egyértelműen azt jelenti, most valóban meg lehet Fabregas, és biztos, hogy nem ennyiért.
Természetesen az sem valószínű, hogy a Barca által kínált 30 millió euró lesz a végső ár, de a 10 milliós különbség sokkal kisebb, mint bármikor máskor, és könnyen áthidalható, például egy katalán játékos bevonásával. Eddig ugyan Thiago Alcántara volt a leginkább esélyes erre, ám most - talán sok Barca drukker örömére - előkerült egy másik név az Arsenal részétől, Martín Montoya.
De nem csak az ár döntő jelenleg, hanem azok a részletek, amik különbséget jelentenek a múlt évhez képest.
Az első, hogy Wenger már nem ragaszkodik a játékoshoz. Ezt jelzi az is, hogy ésszerű összeget határozott meg végre.
A második, hogy kijelentette, Fabregas mehet a Barcához vagy a Realhoz, csak a Premier League-be nem. Persze a Real esélytelen, ezt maga Dein mondta a Barca vezetőknek, mivel az Arsenal csak a katalánokkal tárgyal. Az már csak plusz, hogy Fabregas sem akar máshova igazolni, csak haza.
A díszletek tehát a helyükön vannak, a szereplők is lassan készen állnak - már csak Sandro Rosellre várnak a felek, aki a napokban tér vissza Brazíliából - így hamarosan egy nagyon hosszúra nyúlt történet végére tehetnek pontot Barcelonában és Londonban.
A nagy rivális sztárját, Nasrit happolhatja el a Manchester United
A skysports.com értesülései szerint Samir Nasri a Manchester United első számú célpontja a nyárra. A francia középpályás a nagy rivális londoni Arsenal játékosa.
Az algériai származású Samir Nasri 2008-ban igazolt Marseille-ből az Arsenalhoz, ahol alapemberré vált. Eddig összesen 85 bajnokin lépett pályára az "Ágyúsok" színeiben és ezeken 18 gólt szerzett, valamint 8 asszisztot is kiosztott. A 23 éves játékos összesen 22 alkalommal szerepelt a francia válogatottban és két gólt szerzett.
A Manchester United a visszavonuló legenda, Paul Scholes utódját keresi. Sokáig Wesley Sneijder érkezéséről lehetett hallani, aki nem érzi jól magát az Internazionale csapatánál a hírek szerint, de könnyen lehet, hogy a hollandot végül a Chelsea viszi el Milánóból. Így került a képbe Nasri, akinek még egy év van hátra a szerződéséből, a napokban elakadtak a tárgyalások közte és az ágyúsok között a hosszabbításról, így elképzelhető, hogy ha még pénzt akarnak érte látni, gyorsan el kell adniuk a támadó középpályásként és szélsőként is bevethető, technikás és kreatív játékost, akinek stílusát csodálói egyenesen egy igazán kitűnő algériai származású francia irányítóhoz, a legendás Zinedine Zidane-hoz hasonlítják.
Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője azonban nem valószínű, hogy elengedné egyik legjobb játékosát. A spanyol sajtóban megjelent értesülések szerint ugyanis igent mondott arra, hogy Cesc Fábregas, a gárda legértékesebb játékosa és a csapat kapitánya távozzon, amennyiben Spanyolországba tenné ezt és nem Angliába. Fábregas hiányában azonban még nagyobb feladatok hárulhatnak Nasrira is az angol futball trónjára törő Arsenal csapatából. -
#21577 ((azt csak halkan jegyzem meg,hogy mennyire gusztustalan az a fajta módszer, amivel a barcelona dolgozik 2éve a hazacsábításon.csóriskodnak, meg ajánlgatnak,ahelyett, hogy normális koncepción dolgoznának-persze egyszerűbb a "terrorban, túszként tartott" Fabregasról beszélni, mint kitenni a kért összeget az asztalra, ugye?
bohócok.)) -
odaver!! -
#21575 felesleges magyarázni az ellenszenved a klub iránt, látod, én sem szeretem a csapatod, de nem is írogatok róluk le mindent, amit gondolok...
az utánpótlás-nevelésünk(nem véletlenül)világhírű, ezt nagyrészt Wengernek köszönhetjük, mint ahogy Fabregas az emelt bérezésű, új szerződését is, a belé vetett hitet pedig a kapitányi karszalag(amit véleményem szerint nem érdemelt meg)jelképezi részünkről.
amit Ő ad az utóbbi időszakban az a siránkozás, a visszavágyás a "gyökereihez", értsd, ahogy akarod.
a címercsókolgatás lejárt lemez, az árak megugrottak minden szinten,a hozzáállás pedig nem egy profi játékost sugall, ami azt illeti.
azt sem értem, miért fáj lassan az összes klub szimpatizánsának, hogy itt milyen módon "várjuk a kupákat"...örömködjetek/nek, egyel kevesebb ellenfél a placcon, nem??!akkor??!
a "jópofizást" meg az egyes-velünk kapcsolatos-hírekhez címzett hozzászólásokra értem, mert visszaolvasva sokszor próbáltál "segíteni" egész emberi modorban, de ez csak képmutatás, még egyszer is leírom... -
#21574 ASD:ASF:ASFD -
#21573 amióta wenger ráállt erre az " 14 évesen hozunk el játékosokat,és várjuk a trófeákat" elvre,meg amit 2 éve csinál Cesccel az teszi számomra unszimpatikussá magát az arsenalt,amikor ideírok,akkor próbálok intelligensen hozzászólni. az nem jópofizás,hogy itt normálisan írok,ott meg nem,ez simán viselkedés kérdése. -
geo91 #21572 -
#21571 Nasri-ra visszatérve-nem nagyon akarja aláírni a szerződést, sőt, hozzá közeli források szerint elszánta magát ténylegesen a távozásra.
ebben(bárki bármit mond)nagy szerepe van annak, hogy megint a szokásos tökölődés, meg fiatal tehetség vásárlása zajlik, nem hisznek(a távozni akarók)Wenger játékosvásárlási szisztéma-változásában.Pool, MU már erősítenek gőzerővel, mi meg toporgunk, pedig "rengeteg játékos levele van az asztalon,akik az Arsenal-hoz szerződnének".
vajon kik lehetnek ők??!
-
#21570 ezt nevezik képmutatásnak. bármennyire igaz az "ott azt írok,amit akarok"-dolog, ott fikázódsz(mert ez az), itt meg "jópofin" hozzászólsz egy csomó dologhoz. miért a nagy figyelem, ha ebben a topikban csak "szarházi angolokról" írogatunk?
nem offenz volt, de így látom. -
#21569 azért ne felejtsük el, hogy most már mind BL-indulás, mind pedig a pénz megvan náluk, ami csábíthat egy jobb játékost,az igazolási-fizetési dolgokkal viszont tény, hogy "megölik" a futballt a hasonló csapatok. -
Balázs 17 #21568 -
geo91 #21567 ez az egész kezd már nevetségessé válni... -
#21566 Igazán tekintélyt parancsoló mutatók! -
Dean Winchester #21565
2009–2011 Charlton Athletic 8 (0)
2010 → Eastbourne Borough (loan) 4 (0)
2011– Arsenal 0 (0)
National team‡
2008 England U17 1 (0)
2010 Finland U19 3 (1)
2011– Finland U21 1 (0) -
#21564 -
geo91 #21563 ez már komolyan undorító amit a m. city művel... -
#21562 bezzeg mikor én szidtam a saját "topikomban" az ellenfelet egyből megjelentek a kis angyalkák:D amúgy igazad van és ez lenne a normális. aki nem bírja ne olvasson más topikot.
---
Gervinho leigazolásába még közbe szólhat a City, aki 168ezres fizut ajánlott, nálunk biztos h soha életében nem fog ennyit kapni:D -
#21561 Értem.
A Besiktas is vinné Bendtnert.
Klose-t akarták, de ő a Lazio-t választotta, így most Bendtner-re vadásznak. Viszont itt is a Bayern kavarhat akkor be nekik, mert ők is szeretnék leigazolni a dánt. -
#21560 Sajnos most igazat kell adnom neki, saját topikban szerintem lehet fröcsögni más csapatokra. Aki a házigazda az alakítja a játékszabályokat. Az már más kérdés, hogy hol mennek az eszmecserénk intelligens módon. -
#21559 topik címét láttad,ahol írtam a kommentet? nincs miről beszélni,ott azt írok amit akarok,itt ti is írhatjátok messit törpének,meg hobbitnak,meg csalózhatjátok busquetset,van jogotok hozzá :) ha ide írtam volna,akkor tényleg pampoghatnál,de így nem. szerintem ide még komolyabb sértő dolgot nem írtam,és nem is fogok,de a saját topikunkban azt írok,amit akarok. -
#21558 "ha képes Rosell behódolni ezeknek a szarházi londoniaknak,akkor leírja magát nálam..."
Már megint nem bírsz magaddal, öreg? -
#21557 Ez meg az új ajánlat lehet Fabregasért
"But now Spanish newspaper Sport, has revealed that 20-year-old right-back Montoya, who has made two first team appearances since graduating from Barcelona B, could now be offered to Arsenal as part of the deal."
micsoda minőségi emberke lehet. ..
lassan annak néznek bennünket, amit kifelé tükrözünk 6éve.
fiatal ügyeske megvesz, kicsiszol,elmegy kupákat nyerni máshová. -
#21556 A link -
#21555 igaz a hír. újabb szuper tehetség.
-
Balázs 17 #21554 azért az szép, hogy 17 évesen 40 mérkőzést játszott :) -
#21553 viszont igencsak beindultunk ha ezek mind igazak:
Arsenal have won the race to sign Lille striker Gervinho in a deal reportedly worth around £10million. -
geo91 #21552 faszom, megint basszuk ki a pénzt az ablakon ezekért a zsákbamacskákért... -
#21551 "Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenalé. 17 éves. 12 milla volt..."
Útwenger facebookjáról. nem tudom igaz-e. korához képest jónak tűnik, de hát egy 17évesért 12m.. -
#21550 -
#21549 nem. gondolom meglep, de számomra létezik klubhűség.
az olyan embert mint Fabregas nem sajnálom, kapitányi karszalaggal a kezén is azon agyal, hogy léphet le, most meg dobják érte megint a "30milliónk van max.,meg 2pléjer"-dumát.
bízom benne, hogy marad Nasri.
abban is, hogy veszünk valakit Fabregas helyére,nem ülünk rá a pénzre.
amúgy a ropi Bojan még annyira sem vinné a PL-ben, mint Chamakh,magyarán nem lennénk idébb a víztől, sőt...
amúgy a BL-re visszatérve "csak a 16ig vittük", de egyetlenként vertük a Barcát, és messze nem voltunk annyira alárendelt szerepben azon a meccsen, mint a mu a döntőn. rossz volt nézni, komolyan. pedig "szurkoltam" nekik...